54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Borg
    Azért mert a FAQ el van bazva, rebuildolni nem kell. Csak import és save.
  • RYO21
    Segítség!
  • bertino
    1. vegyél elő egy helyesírási szótárt.
    2. ne warezolj.
    3. ha már warezolsz, láss is.
    4. ebből kifolyólag a megfelelő fórumban tedd fel a kérdésed, ne itt.
  • rcsaby
    Valaki válaszolhatna hogy milyen bug a CLEAN GETAWAY küldetés.Lehet vele valamit csinálni,vagy töröljem le az egésszet.Most álltam neki két napja,nem eredeti játék.Már több fórumot is végigolvastam,de okosabb nem lettem.Végülis erre való a forum,ha valakinek valamilyen problémálya van akkor segitsenek.
  • kirol
    Vagy egylátalán hogy tudjátok más mentéseit használni, ha csak úgy működik, ha a xlive száma megegyezik a save game mappa számával?
  • Borg

Harley
  • kirol
    Ha adott egy ilyen kiterjesztés nélküli fájl: SGTA412

Hogy tudom kideríteni, hogy ennél milyen volt a mentésem mappaneve, vagyis ez a száma: pl. "user_e000005800000045"
  • kirol
    Mert nem megy így se, azért. :(
  • SL
    Ha megvan akkor miért kérdezed, hogy mi kell hozzá pontosan?
    Kell a GTAIV savegames mappából minden és az Xlive mappából minden.
  • kirol
    Nekem megvan, de mégse megy. Mi kell hozzá pontosan?
  • SL
    ha nincs leformázva a winyó akkor innen: C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Microsoft\XLive
    nem tudom hogy van XP-nél.
  • Nesu
    Na az sajnos nincs meg !és azt honnan tudom kimásolni ?
  • SL
    A mentéshez kell az Xlive fájlai is.
  • MerlinW
    Mindennek megvan a maga helye.
  • rcsaby
    Nem tudna valaki segiteni,még eléggé az elelyén vagyok.Van egy kis bug amikor vladnak el kell hozni az autóját.megnéztem a youtubeon de nekem nem csörgeti a telefont és nem a mosót mutatja hanem a garázst.Viszon a garázs zárva van.Próbáltam elmenni külön a mosóba,de a garázs akkor is zárva van.Amúgy egy másik garázs van nyitva,de a sárga pötty nem azt mutatja.Megköszönném mert már az erlelyén felhúzott.
  • Roland10
  • bertino
    itt nem.
  • Roland10
    Tud valaki segíteni hogy tudok húzni a procin meg a vga-n?
  • Nesu
    Valaki tud segíteni ?Újra telepítettem a a Windows -t és a mentéseimet vissza raktam ,de az istennek sem akar onnan folytatódni ahol elmentettem .
    Valami ötlet ?
  • Nesu
    Akkor jól levagy maradva :)))
  • Roland10
    Jólenne ha tundám hogy kell húzni rajta!:D
  • jackcsabi
    Jajj elöjönnek a jó kis percek ezekkel a küldikkel, mindjárt újrakezdem :D
  • Lacee86
    Nálam is fekete öltöny, fekete cipő; nyakkendőt már nemtom. Viszont utána még öltönyben voltam, hívott Roman, h menjünk dartsozni, és nem engedtek be öltönyben a pubba.
  • MerlinW
    Nálam fekete öltöny, felete cipő, vörös nyakkendő volt a nyerő:)
  • Szabi1991
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=38751]#38751[/URL] kék nyakkendő, szürke nadrág, fehér cipő.. nálam csak így sikerült elkezdeni a küldit.. ami amúgy a legjobb küldi :-)
  • fook
    bankrabláááás :) az naggyon jó küldi :)
  • bertino
    na, már megint...
  • SL
    köv. oldalon van a válasz :]
  • nonicks
    lenne egy kis gondom,van egy küldetés P(ackie) M-nél és azt írja a játék hogy vegyek fel öltönyt meg nyakkendőt és elegáns cipőt...el mentem bevásároltam(a ruhákat) és megint ugyan ezt írja....valami ötlet?
  • Lord Myn
    A Revenge-t ajánlom, a Deal-nél kiba... nehéz az utolsó küldetés, mondjuk a Revenge-nél sem sokkal könnyebb, de azért könnyebb. Ezek azok a küldetések, amik méltóak a GTA III-hoz (abban voltak kb. ilyen nehezek a vége felé).
  • PepsiMax
    jó értettem.......
  • FZoleee
    honnan lehet letölteni? :)
  • RYO21
    PLS HELP!
  • fery02
    Teljesen mind1, egyikben ez hal meg, másikban amaz. Ments előtte és nézd meg mindkettőt!
  • Isti005
    Hello!
    One Last Thing küldi után mit ajánlotok...Deal or Revenge?
  • fery02
    Amúgy tényleg szebb ezzel az ENB-vel az autók tükröződése

• Borg
    Gallardo
  • jackcsabi
    Nem kell neki legalább 3 GB, nekem is 2 van és megy a játék highon, játszhatóan, sose fagy ki...

• fery02
    Bocs, de kicsit értetlen vagy. Írtuk, hogy ne számíts semmi jóra, számodra teljesen felesleges feltenni a játékot.
    Látom XP-t használsz. Ez esetben mit nem értesz azon, hogy SP3 kell neki, ha a gépigény leírásban is szerepel, hogy XP-s gépen kell neki az SP3 (az SP1 az Vista-ra vonatkozik, SP2-ről szó sincs sehol sem). A lényeg az, hogy ha szeretnél GTA diavetítést nézni, akkor fel kell telepítened előtte az SP3-at.
  • RYO21
    Miért van az, hogy ha beleteszek egy autót a játékba, akkor nem akar elindulni a game? A Faq szerint csináltam mindent.