54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • jackcsabi
    Nem eredeti, de a crackel nem lehet gondja, hisz 1es patch óta fent áll ez a dolog, és akkor még csak crackelve se volt, azóta rálett téve a 3as crack és ugyanúgy rossz.
  • n3whous3
    eredetid van egyébként? Nem emlékszem. Csak azért, mert bizonyos crackek szeretnek ilyen hülyeségeken is fenn akadni
  • sztoncsi
    " Egy ideig nem lesz több. :) "
  • jackcsabi
    Hivatalos és nem hivatalos fórumra is nyitottam topikot már, semmi normális válasz nem született... senk ise tudta mi van O.o
  • fery02
    Az ilyen dolgok a rejtélyek az informatika világában. Korábbi gépemmel nekem pl olyanom volt, hogy Splinter Cell 3-ban csakis az egyik pályán, Shader model 3-ban irdatlanul kékhalállal jutalmazott a gép.
    Nem tudom, hogy mi lehet a gond se az én, se a te esetedben.
    De esetleg google-be beírhatsz ilyet, hogy "GTA IV water problem" :P
  • jackcsabi
    Csak tudod az az érdekes, soha semmi mástól nem fagy ki csak ha vízbe kerülök -.-
  • fery02
    Köszi :$
  • mo rémálma
    #39060 köszi :)
    #39062 azt gondoltam h a vga-val nem lesz gond de a proci biztos nem hajtja ki rendessen....
    #39061 kösz a választ
  • fook
    jók a képek :)
  • fery02
    Egy ideig nem lesz több. :)

Érdekes

A páncélautó :DD

Ennek miért kell pörölycápa effektusban törnie mindig? :/

:D

Szerencséje volt
  • DGT
    Hali!!
    Segítsetek mért van hogy a házak útak eltünek de full grafkon van köszi elöre.
  • Borg
    lol, 1gb-os 4870 azért nehogymár ne legyen elég hozzá...
  • nonicks
    menni fog a játék de nem a legmagasabb grafikán..
  • bertino
    jó a nicked.
  • mo rémálma
    Hali! Gondolom sokan kérdezték már de megvenni készülök a játékot és az volna a kérdésem hogy a konfigommal érdemes e próbálkozni mert visszaolvasgattam és itt írtátok azt is hogy a 4 magos procit komázza a game meg 3gb ram kell stb.

2gb ddr2
    msi 4870 1gb
    Athlon x2 7750 (2,7 ghz)

Nem kell fullosan mennie de egy elfogadható szinen eltom futattni? köszi előre is
  • Borg
    Veyron
  • Szabi1991
    és akkor nem veheti ki a modellt egy játékból ? o.0

#39056: érdekes módon pont ugyanez az autó és tuning van a játékukban..
  • n3whous3
    attól mert valaki invictusnak nevezi magát, még nem feltétlenül a magyar csapat
  • Borg
    Az author mailje orosz..
  • n3whous3
    ott van a kiskönyv, ráadásul magyarul, miért olyan nehéz elolvasni a lépéseket? Ha azon végigmész, akkor sikerülni fog.
  • SL
    olvasd el a FAQ-t!
  • hod21
    Sziasztok!
    Megvettem a GTA4-et, de nem megy a multi!Először is, csináltam egy online fiókot, de oda nem enged belépni, most offline-val játszom, de szeretnék multizni hamár megvettem!Remélem valaki tud segíteni! Előre is kösz!
  • n3whous3
    ez a game + 2 giga ram+ vista nem valami jó ötlet, bár nem ez a gond tuti
  • rooney8
    Akkor nem tudom... Azt hittem valami szar géped van
  • Lord Myn
    Tudom, a San Andreas-os verzióval el is vacakoltam anno rendesen. De ezt csak kipróbáltam, majd ha benne lesz minden effekt egyszerre, akkor adok neki esélyt.
  • Firerock
    ezek a kocsik nagyon fíjnakd e ez a fény effekt,nagyon túlztás...
  • fery02
    Kipróbáltam. Ettől semmiképp sem fut rosszabbul a játék? Mert nekem gyanús.
  • MerlinW
    Ott van a leírás hozzá és az ini:) Nem a default-ot kell használni, úgy állíthatod, ahogy jólesik:)
  • MerlinW
    Pedig mindegyik tartalmazza, havonta jelenik meg új. Mellesleg nem árt ha megvan, hiszen az kezeli a drivert-t (hőmérséklet szabályzás, 3D effektek, stb-t.)

A nagyobbikat kell letöltened.
  • Lord Myn
    Szerintem is rondább (futás közben néztem), olyan 'porcelánautó' fílingje van, de ne feledjük ez még csak béta, a végleges gondolom jobb lesz.
  • jackcsabi
    Nekem ez a Catalyst cuccos valahogy felszívódott mikor újratelepítettem minden drivert meg stb.-t azóta nem találom :D
  • Szabi1991
    "Title: Subaru Impreza WRX STI '06
    Author: INVICTUS" <-- magyar modell :DDD
  • fery02
    Hm, eddig Standard-on volt, de köszi, hogy szólsz, megnézem akkor Advanced-re állítva milyen.
  • MerlinW
    ATI kártyások, ugye bekapcsolták a Catalyst A.I. (advanced) CCC-ben?:) Csak mert jópár képkockával megjutalmazza az ember gyermekét.
  • MerlinW
    Futás közben nézd meg, ne állóképről ítélj:)
  • SL
    elég amúgy az 1.0.4.0-át felrakni nekem is 512-es de jól megy :]
  • blackparty
    de visszaolvastam és allítólad a memturbo az beválik szóval megpróbálom azt:)
  • blackparty
    a legújabb driver van fent meg a patchek közül mindet felraktam 1.0.1.0 tól 1.0.4.0 ig:S jah és 512es a karim:S
  • n3whous3
    a bugfixek meg a driverek már rég megoldották

szóval vagy rakd fel a patchet meg egy jó drivert

vagy egyébként az lehet a gondod, hogy kicsi a memóriája a VGA-dnak (256 mega?) Akkor meg csak annyi a dolog, hogy vegyél újat :D Bár mások is játszanak itt 256 megással elvileg...
  • blackparty
    SZiasztok!
    Tudtok mondani vmi jó megoldást a textúrák eltünésére? mert a cacheboost nem nagyon válik be:S Mert nálam a ház olyan hogy mintha ilyen fekete lepel lenne rajta pontokból:S nagyon ronda így és egyáltalán nem élvezetes így a játék vele:S előre is köszi ha esetleg válaszolnátok:)