54920
-
sziasztok!
Ahoz hogy feltegyem a v1.0.4.0 ás patch-t felkell rakni az előző patcheket vagy nem? -
n3whous3 #39316 ha eredeti, akkor mi a büdös rákért hamacsin toljátok -
Cence #39315 net frameworkod milyen? nekem akkor fagyott amikor nem volt felpakolva a legujabb (szaggatott, és befagyott) mielött lehurrognának, nem tudom mi köze van hozzá de kell neki, azota nincs gondom a gameval.
nekem olyan kérdésem lenne, megvan nekem a game és a haveroknak is és az istenért nem enged együtt gamelni, kiirja v nekik v nekem mikor ki csinálja a szerot, hogy Unable to join...stb tök 8 h hamachin is fent vagyunk e (olyankor néha engedi) v sem.
Valakinek valami ötlet mitöl lehet ez? eléggé idegesítő, hogy kiadtam érte a pénzt és nem játszhatok a haverjaimmal... -
Brother2004 #39314 Hali!
Hát a GTA 4-ben nincsen sok tapasztalatom, Én is csak szívok vele.... (lásd: #39282)
Szerintem tutira nem melegedési gond, mivel a VGA-nál a 90 fok is elfogadott.
Én a VGA driver haldoklására gondolnék mert először nekem is a belépés után 10 másodperccel lefagyott.
A driver cd-ről telepítettem újra a drivert és most ott tartok, hogy 1-2 órát lehet játszani.
(A legfrissebb driverektől azonnal fagyott)
Ha az én gondomra lenne valakinek megoldása vagy ötlete azt nagyon megköszönném!
Brother -
ToM1113 #39313 Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni...
Elinditom a gta 4 et ma reggel, játszok vele 1.5 órát, kilépek, később megint elinditom, játszok.... majd egyszercsak hihetetlenül el kezd szaggatni... de annyira hogy az fps em lemegy 2-3-4 re, nem tudok mit csinálni vagy sikerül feladat befejezésére mennem ( ctrl+alt+delete) vagy ujra inditom a gépet, ezután elinditotta megint a játékot, és ekkor már akkor befagyott mikor kiírta H joined (live ba) alul. nem tudtam megintcsak mit csinálni, reset...
Ez miért lehet?
Arra gondoltam hogy talán túlmelegszik valami a gépemben, ezért leszedtem a ház oldalát, ezután elinditom megint befegyott a főmenübe, a házamban van 1 +ventillátor is... semelyik hőfok nem tűnik túl magasnak, a vgam pl terhelés alatt max 60 fokos, szval nem értem... döglődik valami a gépbe? más játékok alatt nem csinálta, kivéve Fuel ( ami megintcsak live os játék). Help pls! -
Jól néz ki de nem élethű.Csakhogy az nfs ezt a fajta megjelenítést a grafikai hibák,hiányosságok,gyengeségek egyszóval azt akarta vele leplezni h egy rakás kidolgozatlan szar.(undercoverra gondolok).
-
n3whous3 #39311 avagy a -norestrictions használata és akk nem fogja letiltani a nem kívánt beállításokat, nem vagyok most biztos, hogy pontosan így van ez a kapcsoló
de a főmappában a readme.txt-ben sok kapcsoló leírást találhatsz az alján -
n3whous3 #39310 -availablevidmem kapcsoló használata, legyen mondjuk 2x-es, akkor
-availablevidmem 2
ezt írd be a commandline txt-dbe, ha már van ilyen, akkor hozzácsapod az eddigiekhez -
n3whous3 #39309 elég műnek néz ki, ala need for speed :D -
Azt a kettébaszott kva életbe.ez nagyon jól néz ki. -
EK1TEP #39307 Mit kell csinálni ahoz hogy feloldódjon a memória korlátozás a videókártyánál? -
céges kocsik a parkolóban, mi olyan furcsa h majdnem egyformák? :D (flottakedvezmények miatt ez szokás a való életben is) -
EK1TEP #39305 Értem köszönöm! -
n3whous3 #39304 hogyne kéne, social clubra tudsz feltölteni vele, be kell jelentkezni és upload........ -
tudom, csak mindig van valaki aki még nem hallotta :D -
EK1TEP #39302 
Ha veszek fel videót a játékban és azt az szerkesztővel megcsinálom azt hova menti el?Kell hozzá eredeti játék? -
nézd a jó oldalát, tudsz választani szín alapján, így nem kell a pay n sprayban fújkodni, hogy legyen már fekete.
-
HAHHóóóó emberek 3 adjára kérdezemmeg nagyon örülnék ha válaszolnátok rá szoval:van olyan program amivel előhozhatom a játékba a kocsikat név alapján? ?
-
És az R*-os alsónadrágot nem kapjuk meg postán választható színben? Mekkora menő lennék benne...
-
Igen, én lőttem el. Viszont a bónusz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kapunk egy választható zombi karaktert (R*-os alsónadrággal), meg naked módot a két (női, férfi) karakterhez. -
Ezt már 10^x-szer megkérdezték... Ahogy egyik tanult kollégám mondta: Nem warez, hanem sz*r ez... -
ToM1113 #39296 üdv!
#9. Küldetés - CLEAN GETAWAY
Ezzel a küldivel lenne problémám, magában nem nehéz küdletés, mennyünk el egy kocsiért, lopjuk el a két sráctól, aztán vigyük el az autó mosóba, ezután mehetünk vlad garázsába. Namármost, elmegyek a vonattal, megtalálom a parkolót, ellopom az autót, elviszem a spray and spraybe ( a végigjátszásba azt írja hogy amint beszállok az autóba előjön az autómosó jele) azonban csak a cél hely jön elő ( a garázs) elmegyek lefujatom a kocsit, majd indulok a garázshoz, odaérek ott a sárga pont, de a garázs ba*ik kinyílni, ott állok előtte, semmi, jobbra egy másik nyitva van de ne moda kell vinni a kocsit mert nem oda mutat... szval mi lehet a gond? -
Sziasztok van olyan program amivel előhozhatom a játékba a kocsikat név alapján? -
:D
előtték már :)
-
átmehet vc-be :D -
és lett valami bonus ?:D -
Nah... aki akar, megbeszélhetünk egy időpontot meg egy helyszínt és megérinthet: sikerült feloldani az összes achievementet.
-
gondolhatod amikor fordulok be az egyik utcába, és kétoldalt 10-10 sanchez fogad :) -
n3whous3 #39289 tudom csak vicc volt
más helyen is már előfordult
sajnos ugyanaz a kurva elbaszott random eljárás van a játékban, mint az eddigiekben, hogy valahogy kihat az is a begenerált kocsikra, hogy épp mivel vagy meg miket láttál... ez is hasonló ok miatt, de ez még pluszba odabasz :D -
EK1TEP #39288 Nem az!
Visszamentem többször is azt ugyan úgy ott álltak! -
n3whous3 #39287 fake -
igen -
EK1TEP #39285 Ez csak vicc ugye?
-
hol itt a gond ?
-
EK1TEP #39283 Beteg ez a játék!
Kicseréltem az egyik kocsit szkájlájnra azt most mindenhol az mászkál pfff...
-
Brother2004 #39282 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy EREDETI! GTA4 szórakozik velem.
1-2 óra játék után egyszerűen vagy lefagy vagy kilép (fatal error)
A gépem nem hiszem, hogy kevés lenne, próbáltam a drivereket csereberélni vagy egy másik gépen ami még erősebb, próbáltam vista, illetve XP alatt is, de az eredmény ugyan az.
Már csak a videokártya az amit nem cseréltem, de nem hiszem, hogy annak van valami baja mert minden más full grafikában megy, sőt ez is szinte teljesen akadásmentesen.
Saját masina: Intel Q6600, 4 GBRAM, Gigabyte 9800GT 1024MB,
Másik gép: Intel Q9300 Szintén 4 GBRAM, Videokártya: ugyan az.
(Memóriák: az egyik szett: Kingmax 1066MHz, a másik szett meg Geil Black Dragon 800MHz)
Próbáltam Pach-elni és anélkül is de sajna az eredmény nem változott. (1.0.4.0 verzióval próbáltam)
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi! -
és az melyik küldije ? amikor csónakkal kell üldözni valami orosz bagázst ? -
van olyan progi amivel a játékba lekérem a progit
?? -
n3whous3 #39279 a végén aszongya, hogy a sok segítségért odaadja neked a kocsit, amit ő kapott ajándékba a polgármestertől. Ott jelzi a térképen nyugatra kicsit a central parktól egy parkolóban -
berrietől mikor kapsz ?:O