54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • drbob
    no meg a büdös retkes láthatatlan játékosok, akik a semmiből fejbenyomnak egy rakétával!
  • Cence
    erre van 1 file, én az uziból rakétavető töltény cuccost imádom, robbant mindent körülöttem és velem pluszba XD ott a weapon infot kell átvarázsolni, és kell hozzá másik 2 file ami eltünteti azt, hogy te modosított fájlokkal játszol, máskülönben nem enged multiba...

nem szeretem a cheatet, modokat, trainereket, sokan azt hiszik milyen jó meg menö, hogy öt nem lehet megölni ö meg mindenki...stb de ezek az emberek is csak azért használják mert amugyn em tudnak játszani/érvényesülni a gameba...

letelt a 3 nap a support megint fosik rám, jó érzés, hogy megvan agame és egyszerüen semmi supportot nem kapok...
  • BIZ0906
    Nekem a hivatalos RC lehet ez okozna gondot? Hangkártya driver fent van?
  • Firerock

ugyanaz
    Win7 RTM Ultimate x64-em van
  • fery02
    Jah én is játszottam egy pár idiótával, aki átírta a handling fájlt és csak lestem, hogy egyszerű átlagautókkal hogy mennek. Kérdeztem őket és mondták, hogy ők ezt versenyekben nem használják. Nem tudom mennyire lehet nekik hinni.
    Az is érdekes, hogy egyáltalán tudnak multizni, mert ugye módosított fájlal/fájlokkal játszanak.
  • n3whous3
    fasz kivan a csítelőkkel multiban, mikor legyorsulják az embert seperc versenyben... :CCC
  • Foshyy
    :)
  • fery02
    Köszi. :)
  • arty
    miért? nemrég lett aktuális ;)
  • Synit HUN
    Esküdj hogy egy 2005-ös hsz-re válaszoltál
  • sztoncsi
    "Tudom mondtam, hogy egy darabig"

Ez már régen letelt!!!

Jók a képek! THX!
  • Barny
    Helo valaki megtudja nekem mondani,h hova kell ezt berakni?:Smer csak ez nemmegy am minden felvan teve hozza script hook es asi loader is..SPEEDO
  • BIZ0906
    C++ Script Hook benne lévő "ScriptHook.dll" GTA IV főkönyvtárába, GTA IV ASI Loader szintén főkönyvtárba, Vehicle Selector ez is a főkönyvtárba. Játékon belül F4 és már mennie is kell !!!
  • Firerock
    Ciao
    próbálnám ezt a vehicle selectort berakni de ez az aAsi loader megüli a gétámat
    EFCreationError van még akkoris ha az IV.EFC20FIX.rar-t használom
    esetleg valami megoldás?
  • fery02
    De még hogy mennyire!

tíz
  • Foshyy
    Hát mégis lett!!! :)
  • ronso
    most kivettem a mentést és elöröl kezdtem és most nem fagy ki...beszarok..kezdhetem az egészet elöröl.szar a mentésem..hurrá
  • ronso
    kösz :)
  • Foshyy
    Szerintem jó a háttered :D
  • ronso

erre van valakinek ötlete?..full friss telepités ,nincs benne semmi autó csak a mentésem van betéve..szerintetek?
  • fery02
    Tudom mondtam, hogy egy darabig nem rakok be a topikba több saját képet, de időközben csak készült még néhány darab. :)

Elég szar ügy:

Igen, megesett már párszor az ilyesmi:

Ilyesmi is párszor...

• fery02
    Azt tudom, hogy multihoz az utolsó patch fennléte mindig szükséges. Meg, hogy nem multizhatsz módosított fájlokkal.
  • Sponnyabob
    Valaki tudna válaszolni arra hogy a 3 vagy 4. patch-hez van-e file check disable plugin. És még két kérdés ha multizni akarok akkor kell a 4.patch? És a multi mennyire kedveli az utólag berakott autókat? Köszi a válaszokat!
  • DeerHunter01
    vinyó csere kéne.

sata 1-es 2mb gyorsitótáras vinyóm van sajnos :D
  • fery02
    Ez jellemzően szerintem olyasmi probléma, mikor a játék nehezen éri el az adatokat futás közben a vinyóról. Töredezettségmentesítést javaslok...feltéve, ha szükséges.
  • DeerHunter01
    az mitől van hogy a fraps jelez nekem 30-40 fps-t folyamatosan de a játék mégis szaggat ? :D
    főleg amikor körülnézek az egérrel egyhelyben állva.
    akkoris jelzi hogy 40 fps de szaggat :/
  • ChuckyHUN
    én ha jókor van..
  • fery02
    de
  • Cence
    én is (amennyiben be enged hozzátok) már én is javasoltam de nem nagyon volt kedve az embereknek :X :)
  • RYO21
    én
  • rooney8
    Valamikor majd lehetne egy nagy SG-s multi... Ki jönne, ha lenne? :D
  • 5Dani
    san andreasban lehetett, nem?
  • n3whous3
    Pedig a mostani fizikával de fasza lenne borogatni a kocsikat :D
  • n3whous3
    nem lehet sajnos :C
  • ateso
    A tarngoncának lehet emelni a villáját ?:D választ köszi:)
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Van olyan file check diable plugin ami az 1.0.4.1-ás patchel is működik?
  • Sponnyabob
    Jeah! Működik végre! Köszi a segítséget! Most megyek
  • red bull
    sziasztok!

letöltöttem a netről egy 100% os mentést a gta iv hez, de nem tudom berakni a játékba ugy hogy műkdöjön is...
    Igen olvastam a FAQ-t de sajnos az alapján se megy mert ha a xlive.dll -t berakom a gta iv mappájába akkor nem indul el a játék, vagy WS10 fatal errort ir. a letöltött mentésbe van egy SGTA400 nevű fájl és egy xlive.dll, végülis a kérdés az hogy ezeket hova kell másolni? :S előre is köszönöm a válaszokat
  • jpwadkan
    próbálj meg esetleg más témában küldeni egy teszt levelet, ha arra nem ezt kapod, akkor talán olvasták
  • daneszbaby
    Tudtok segíteni?
    Van ez a Simple Nativ Trainer.
    Segíténeték abban hogy hogyan lehet ezt berakni?
    Mert próbálkoztam de nem működik.
    Köszi előre is!