54920
-
Nem vagy egyedül, ez dettó így volt nálam is (sőt a TPS-eknél is!), továbbmegyek: nem voltam hajlandó az egeret használni. Ha jól emlékszem az első aminél már át kellett állnom a Max Payne volt, mivel ott már nem volt a bill. konfigban fordulás gomb, csak oldalazás, azaz kénytelen voltál az egeret használni, na akkor kezdtem átszokni a WASD-re... 
A gamepad-ekkel a mai napig gondban vagyok, nem nagyon tudok leszokni a bill+egér párosról. Azt hiszem az ilyenre, mint én mondják, hogy "konzervatív"... :DDD -
Szerintem nincs.
#39698 (Lord Myn): Eléggé kitartó vagy akkor. :)
Ez olyan, mint mikor kiskoromba sokáig az fps-eket a Wolf3D hatására wsad helyett a nyilakkal irányítottam, ráadásul úgy, hogy a két oldalsó nyíl nem oldalazásra volt beállítva, hanem fordulásra, mint a Wolf3D-ben. :D
Emellett meg az egeret is használtam alap beállításokkal, tehát az egérrel is tudtam fordulni. :P -
baszsus
aszittem hogy olyan ahol ritka autók vannak leparkolva,mint pl a sultanrs
olyan térkép nics? -
Stevie ellopandó autóit. -
Hát kövezzetek meg, de nekem nem megy a bal kézzel autózás (ezért utáltam pl. a Scarface-t, nem lehetett átállítani a bill.-t), itt is gyorsan átállítottam a nyílakra a vezetést. Amikor lövöldözni kell autóból, kissé nehézkes, mert akkor már muszáj kezet cserélni és bal kézzel vezetni, de én így játszottam végig már 2x. (+ kanyarok után gyors hátranézés 'C'-vel...) -
nem kritizálni szerettem volna:D
mit jelölnek azok a pontok?ez lett volna az eredeti kérdés csak kicsit szarul fogalmaztam meg:D -
nyilván nem a két előző gta a szint, hanem mondjuk a driver vagy a mafia :) azokhoz képest a gta mindig le volt maradva fizikában. a gta4 viszont MINDENT lealázott
gamepaddal pedig a jobb hüvelykujjal simán forgatod a kamerát ahogy épp kell -
Dettó,mint n3whous3-nál,csak nekem Vista alatt szűnt meg. -
n3whous3 #39694 ez nálam is volt, xp alatt. Win7 alatt már nem + próbáld ki a nomemrestrict vagy a memrestrict paramétereket (utóbbiról olvass ezt azt gtaforumson) -
playstation9 #39693 hali! szerintetek az mitöl van hogy betölt a pálya és ha forgalmasabb utcán körbefordulok akkor kezd kirajzolodni némely ház teljes körvonala.. az ablakok megjelenése:D kb ugy csinál mint X360 on amikor nincs vinyoja...:D
lehet itt is avinyoval van gond ...fogja valamien progi? -
pm ment. -
Nálam érdekes módon nem ment. Amúgy egészségedre... -
Picit kicsi felbontású, de a célnak megfelelő. -
Foshyy #39689 Énis SP2-es XP-vel tolom xD -
drbob #39688 villámgyorsan hátranézel, és befordítja a kamerát a kocsi mögé
-
Sponnyabob #39687 Használni kell az tuti mondjuk már megszoktam de egy kicsit jobban is követhetné a kocsit vagy lehetne valami beállítás hozzá. -
használd a jobb kezedet is ;) :D -
jpwadkan #39685 ...lenne, ha a nyüves kamera időnként méltóztatna a kanyarodó autó után ballagni, lehetőleg nem másfél perc különbséggel...sose gondoltam volna, hogy az sa-nál rosszabb kamerakezelést is meg lehet valósítani
-
n3whous3 #39684 hát az sa (vc meg főleg) ezek után nagyon szar :D jóhogy legjobb -
Esélytelen...pláne SP2-es XP-vel... -
ez milyen tékép amúgy? -
első értelmesen autozható GTA ... -
Azért mondom, hogy magadtól válassz, és akkor nem lesz ilyen, hogy melyik a jobb... De ha nagyon ezt szeretnéd akkor... -
drbob #39679 csináld meg mindkettőt, mindegyik vége jó is és rossz is :D -
de melyik a jobb ?:D tök mind1 ?:D -
drbob #39677 az a videóvezérlő nagyon-nagyon kevés az üdvösséghez -
Szerintem akkor jó ha magadtól döntesz... -
drbob #39675 @Hegi90: kicsit szokni kell, szerintem nincs gond a féktávval, van pár vas aminél elég érdekes (na azokat jó messziről elkerülni :D) Blistaval szoktattam rá magam :DDDD
@Karmen: szerintem esélytelen sajnos -
Srácok :D Deal or Revenge ?:DD: -
Karmen #39673 mert? -
n3whous3 #39672 kizárt dolog, de ez most szó szerint -
nekem ez az irányítás jobban hasonlít egy jól megrakott bevásárlókocsi kezeléséhez :D -
Karmen #39670 elmenne nekem a gta 4 ezen a gépen?
Proci: Intel Celeron(R) Dual Core 2.00GHz
RAM: 2048MB 2db 1024/533MHz
Videókártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
-256 MB a videókártya memóriája
-Windows XP SP2 -
n3whous3 #39669 na ez jó kérdés -
n3whous3 #39668 nemtom vezettél-e már igazi autót, akkor nem mondanád azt, hogy túlzás a féktáv a játékban, ha gyorsan mész -
egyéb hasznos megnyilvánulás? -
Mi az a fék? -
lenne egy kérdésem: az irányítás csak nekem ilyen borzasztó ha járművel vagyok? Az autók nagy része alig fékez, kb ha 60-al megyek, akkor húzok egy 20 méter hosszú fékcsíkot magam után, mielőtt megállnék. A kézifék meg felér egy öngyilkossággal. -
drbob #39664 semmi drága cuccot nem tudsz venni....jól is jönne egy kieg amiben megvásárolható épületek(+küldetések) lennének a la Vice City -
LoL