54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lord Myn
    Nem vagy egyedül, ez dettó így volt nálam is (sőt a TPS-eknél is!), továbbmegyek: nem voltam hajlandó az egeret használni. Ha jól emlékszem az első aminél már át kellett állnom a Max Payne volt, mivel ott már nem volt a bill. konfigban fordulás gomb, csak oldalazás, azaz kénytelen voltál az egeret használni, na akkor kezdtem átszokni a WASD-re...

A gamepad-ekkel a mai napig gondban vagyok, nem nagyon tudok leszokni a bill+egér párosról. Azt hiszem az ilyenre, mint én mondják, hogy "konzervatív"... :DDD
  • fery02
    Szerintem nincs.
    #39698 (Lord Myn): Eléggé kitartó vagy akkor. :)
    Ez olyan, mint mikor kiskoromba sokáig az fps-eket a Wolf3D hatására wsad helyett a nyilakkal irányítottam, ráadásul úgy, hogy a két oldalsó nyíl nem oldalazásra volt beállítva, hanem fordulásra, mint a Wolf3D-ben. :D
    Emellett meg az egeret is használtam alap beállításokkal, tehát az egérrel is tudtam fordulni. :P
  • Firerock
    baszsus
    aszittem hogy olyan ahol ritka autók vannak leparkolva,mint pl a sultanrs
    olyan térkép nics?
  • Lord Myn
    Stevie ellopandó autóit.
  • Lord Myn
    Hát kövezzetek meg, de nekem nem megy a bal kézzel autózás (ezért utáltam pl. a Scarface-t, nem lehetett átállítani a bill.-t), itt is gyorsan átállítottam a nyílakra a vezetést. Amikor lövöldözni kell autóból, kissé nehézkes, mert akkor már muszáj kezet cserélni és bal kézzel vezetni, de én így játszottam végig már 2x. (+ kanyarok után gyors hátranézés 'C'-vel...)
  • Firerock
    nem kritizálni szerettem volna:D
    mit jelölnek azok a pontok?ez lett volna az eredeti kérdés csak kicsit szarul fogalmaztam meg:D
  • arty
    nyilván nem a két előző gta a szint, hanem mondjuk a driver vagy a mafia :) azokhoz képest a gta mindig le volt maradva fizikában. a gta4 viszont MINDENT lealázott

gamepaddal pedig a jobb hüvelykujjal simán forgatod a kamerát ahogy épp kell
  • belisz
    Dettó,mint n3whous3-nál,csak nekem Vista alatt szűnt meg.
  • n3whous3
    ez nálam is volt, xp alatt. Win7 alatt már nem + próbáld ki a nomemrestrict vagy a memrestrict paramétereket (utóbbiról olvass ezt azt gtaforumson)
  • playstation9
    hali! szerintetek az mitöl van hogy betölt a pálya és ha forgalmasabb utcán körbefordulok akkor kezd kirajzolodni némely ház teljes körvonala.. az ablakok megjelenése:D kb ugy csinál mint X360 on amikor nincs vinyoja...:D
    lehet itt is avinyoval van gond ...fogja valamien progi?
  • fery02
    pm ment.
  • belisz
    Nálam érdekes módon nem ment. Amúgy egészségedre...
  • fery02
    Picit kicsi felbontású, de a célnak megfelelő.
  • Foshyy
    Énis SP2-es XP-vel tolom xD
  • drbob
    villámgyorsan hátranézel, és befordítja a kamerát a kocsi mögé
  • Sponnyabob
    Használni kell az tuti mondjuk már megszoktam de egy kicsit jobban is követhetné a kocsit vagy lehetne valami beállítás hozzá.
  • rooney8
    használd a jobb kezedet is ;) :D
  • jpwadkan
    ...lenne, ha a nyüves kamera időnként méltóztatna a kanyarodó autó után ballagni, lehetőleg nem másfél perc különbséggel...sose gondoltam volna, hogy az sa-nál rosszabb kamerakezelést is meg lehet valósítani
  • n3whous3
    hát az sa (vc meg főleg) ezek után nagyon szar :D jóhogy legjobb
  • belisz
    Esélytelen...pláne SP2-es XP-vel...
  • Firerock
    ez milyen tékép amúgy?
  • arty
    első értelmesen autozható GTA ...
  • jackcsabi
    Azért mondom, hogy magadtól válassz, és akkor nem lesz ilyen, hogy melyik a jobb... De ha nagyon ezt szeretnéd akkor...
  • drbob
    csináld meg mindkettőt, mindegyik vége jó is és rossz is :D
  • fook
    de melyik a jobb ?:D tök mind1 ?:D
  • drbob
    az a videóvezérlő nagyon-nagyon kevés az üdvösséghez
  • jackcsabi
    Szerintem akkor jó ha magadtól döntesz...
  • drbob
    @Hegi90: kicsit szokni kell, szerintem nincs gond a féktávval, van pár vas aminél elég érdekes (na azokat jó messziről elkerülni :D) Blistaval szoktattam rá magam :DDDD

@Karmen: szerintem esélytelen sajnos
  • fook
    Srácok :D Deal or Revenge ?:DD:
  • Karmen
    mert?
  • n3whous3
    kizárt dolog, de ez most szó szerint
  • Hegi90
    nekem ez az irányítás jobban hasonlít egy jól megrakott bevásárlókocsi kezeléséhez :D
  • Karmen
    elmenne nekem a gta 4 ezen a gépen?
    Proci: Intel Celeron(R) Dual Core 2.00GHz
    RAM: 2048MB 2db 1024/533MHz
    Videókártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
    -256 MB a videókártya memóriája
    -Windows XP SP2
  • n3whous3
    na ez jó kérdés
  • n3whous3
    nemtom vezettél-e már igazi autót, akkor nem mondanád azt, hogy túlzás a féktáv a játékban, ha gyorsan mész
  • Hegi90
    egyéb hasznos megnyilvánulás?
  • jackcsabi
    Mi az a fék?
  • Hegi90
    lenne egy kérdésem: az irányítás csak nekem ilyen borzasztó ha járművel vagyok? Az autók nagy része alig fékez, kb ha 60-al megyek, akkor húzok egy 20 méter hosszú fékcsíkot magam után, mielőtt megállnék. A kézifék meg felér egy öngyilkossággal.
  • drbob
    semmi drága cuccot nem tudsz venni....jól is jönne egy kieg amiben megvásárolható épületek(+küldetések) lennének a la Vice City
  • belisz
    LoL