54920
-
bármit berakhatsz bármi helyére csak át kell nevezni. -
az nemjön be:Dvolt az is
de kicseréltem Augyira:D -
Borg #39740 fail :) oda van rendes porsche.. -
az nekem a comet:D -
Borg #39738 Én az R8-at raktam be a helyére. -
megtudnátok mondani hogy melyik a leghobb supergt-t módosító kocsi?mert most beraktam egyet de az nagyon gyenge -
:D Az is poénos szokott lenni,amikor direkt nekicsúszok egy fának (mert néha "zúzott autóval járkálós menőgyerek" kedvem van :D),szóval az oldalával csapódik be az autó,erre kirepülök a szélvédőn előre.....No Comment. -
Én azzal szórakoztam nemrég, hogy megláttam egy csövest a sikátorban, és ott voltak ilyen kis piros gázpalacféleségek (vagy mik O.o)mellette a földön, én meg elterveztem odahajtok azoknak a kocsival és kiugrok elötte... Erre úgy sült el hogy nekimentem a falnak, nemtudtam kiugrani, a csöves megijedt és elfutott, én meg rácsúsztam a palackokra 
-
Én már haltam meg úgy is,hogy nekimentem egy tűzcsapnak....amit elvileg ugye simán kivisz az autó. Hát,ez csúnya egy bug volt. Néztem is csak....:D -
Hát nálam még egyszer se robbantak fel egy sima felburulástól mások se...
Mondjuk ez, hogy fellehet állítani a kocsikat az oldalukról, hát nem valami élethü... :D
Ja megkaptam a pontokat, de sztem ezt a reget fogom használni ezentúl, azt a nicket úgyis utáltam, már csak azért is mert csabinak hívtak miatta... pedig nem az a nevem... :D
-
drbob #39732 amikor a forgalomban mások a tetejére/oldalára borulnak, akkor is felrobbannak, csak amikor mi landolunk oldalvást, akkor nem (mert ugye fel lehet állítani majdnem mindegyiket könnyűszerrel...a kukásautót még nem sikerült :D)....
látom csabi megkaptad a büntipontokat tegnap :D -
drbob #39731 passz, már én is jártam így, hogy kivetettem magam a kocsiból, és az az oldalára esett, akkor felrobbant...meg amikor a tetejére esett is....gondolom elkönyveli a játék "szemét"-ként, és "eltakarítja".... -
Lehet, hogy attól függ melyik oldalára esik? Vagy ilyesmi? -
Pedig tök jó :D
Amúgy az miért van, hogy ahol ott lent van Brucie garázsa, oda fentröl az útról lelehet ugratni, mert nincs korlát (remélem tudjátok hol), és ha kiugrok a kocsiból mielött lezuhan, akkor van hogy felrobban, van hogy nem? Teljesen ép állapotúak voltak amúgy o.o -
Az. -
Mondom viszonylag. Lehet nem is inkább gyors,csak már annyira megszoktam az irányítását,hogy tök jól tudom vezetni. -
drbob #39726 fuhh...az egy talicska basszus :D akkor már landstalker inkább :DDD -
Gyors?OMG -
EnDeFFecT #39724 Valaki meg tudná nekem mondani hogy xpén mit kell álítani hogy menjen a game? -
Kedvenc autóm még mindig a BobCat. Viszonylag gyors,strapabíró,jól irányítható. SA-ban is a kedvencem volt. Számomra a tökéletes küldetés autó. :D -
Elkezdődött a Gamescom. Kíváncsi vagyok lesz-e L&D bejelentés pc-re. -

-
A jó autók (SuperGT, Infernus, Comet) megszerzésére általában 2 lehetőség van: egyszer adódik lehetőség a fő küldetések között, egyszer meg Stevie-nél. -
navégre
ZX6R -
és? teljesen reális, rossz liberty city közbiztonsága. fényes nappal rángatnak embereket ki a kocsijukbol... mit várhatsz egy gazdátlan, magára hagyott, ritka kocsi esetén? -
már megkaptam , leraktam a sárga kockába , és eltünt :| -
Azt én a visszaúton sikeresen belevittem a vízbe :D:D -
playstation9 #39715 Infernust? kb 60%-léknál az egyik küldinél fogsz csak kapni..asszem Bernie fogja adni... gyorsan vittem is a garázsba:D -
eez nekem is kellene :P:D -
meg tudná mondani valaki hoyg melyik házamnak van a legnagyobb parkolója és ott mennyi kocsi fér el? -
ja semmi már rájöttem:D -
Ja,igazad van,sry'! -
valaki netmudja hogy hol leet infernust találni?az kéne nekem
(ja és akinek eredeti játéka van az küldje már nekem el az 1.3as exe-t -
Persze, hogy van, de mindig máshol (állandó helyű kocsikról beszéltünk). Na jó, kivéve az autószalont, ott mindig van 6-7 Turismo... :D -
Sultan RS-hez ennyit találtam:
Wanna Sultan RS? Look in the NE part of the final island in the bushes behind the small shack up a dirt road. -
Turismo az rengeteg van a 2. szigeten is. -
melyiket?:D -
hogyan? -
turizmót tudok csítelni,Sultant meg tudom -
Hát már kétszer végigjátszottam, de én 2 állandó (azaz olyan helyet, ahol mindig ugyanaz a kocsi jelenik meg) autót talátam összesen, az egyik a Sultan RS, a másik meg az első szigeten Mikhail házánál a Turismo.