54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ RX7
    bármit berakhatsz bármi helyére csak át kell nevezni.
  • Firerock
    az nemjön be:Dvolt az is
    de kicseréltem Augyira:D
  • Borg
    fail :) oda van rendes porsche..
  • Firerock
    az nekem a comet:D
  • Borg
    Én az R8-at raktam be a helyére.
  • Firerock
    megtudnátok mondani hogy melyik a leghobb supergt-t módosító kocsi?mert most beraktam egyet de az nagyon gyenge
  • belisz
    :D Az is poénos szokott lenni,amikor direkt nekicsúszok egy fának (mert néha "zúzott autóval járkálós menőgyerek" kedvem van :D),szóval az oldalával csapódik be az autó,erre kirepülök a szélvédőn előre.....No Comment.
  • Heffi
    Én azzal szórakoztam nemrég, hogy megláttam egy csövest a sikátorban, és ott voltak ilyen kis piros gázpalacféleségek (vagy mik O.o)mellette a földön, én meg elterveztem odahajtok azoknak a kocsival és kiugrok elötte... Erre úgy sült el hogy nekimentem a falnak, nemtudtam kiugrani, a csöves megijedt és elfutott, én meg rácsúsztam a palackokra
  • belisz
    Én már haltam meg úgy is,hogy nekimentem egy tűzcsapnak....amit elvileg ugye simán kivisz az autó. Hát,ez csúnya egy bug volt. Néztem is csak....:D
  • Heffi
    Hát nálam még egyszer se robbantak fel egy sima felburulástól mások se...
    Mondjuk ez, hogy fellehet állítani a kocsikat az oldalukról, hát nem valami élethü... :D

Ja megkaptam a pontokat, de sztem ezt a reget fogom használni ezentúl, azt a nicket úgyis utáltam, már csak azért is mert csabinak hívtak miatta... pedig nem az a nevem... :D
  • drbob
    amikor a forgalomban mások a tetejére/oldalára borulnak, akkor is felrobbannak, csak amikor mi landolunk oldalvást, akkor nem (mert ugye fel lehet állítani majdnem mindegyiket könnyűszerrel...a kukásautót még nem sikerült :D)....

látom csabi megkaptad a büntipontokat tegnap :D
  • drbob
    passz, már én is jártam így, hogy kivetettem magam a kocsiból, és az az oldalára esett, akkor felrobbant...meg amikor a tetejére esett is....gondolom elkönyveli a játék "szemét"-ként, és "eltakarítja"....
  • Heffi
    Lehet, hogy attól függ melyik oldalára esik? Vagy ilyesmi?
  • Heffi
    Pedig tök jó :D

Amúgy az miért van, hogy ahol ott lent van Brucie garázsa, oda fentröl az útról lelehet ugratni, mert nincs korlát (remélem tudjátok hol), és ha kiugrok a kocsiból mielött lezuhan, akkor van hogy felrobban, van hogy nem? Teljesen ép állapotúak voltak amúgy o.o
  • Heffi
    Az.
  • belisz
    Mondom viszonylag. Lehet nem is inkább gyors,csak már annyira megszoktam az irányítását,hogy tök jól tudom vezetni.
  • drbob
    fuhh...az egy talicska basszus :D akkor már landstalker inkább :DDD
  • Máté94
    Gyors?OMG
  • EnDeFFecT
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy xpén mit kell álítani hogy menjen a game?
  • belisz
    Kedvenc autóm még mindig a BobCat. Viszonylag gyors,strapabíró,jól irányítható. SA-ban is a kedvencem volt. Számomra a tökéletes küldetés autó. :D
  • Synit HUN
    Elkezdődött a Gamescom. Kíváncsi vagyok lesz-e L&D bejelentés pc-re.
  • fook
  • Lord Myn
    A jó autók (SuperGT, Infernus, Comet) megszerzésére általában 2 lehetőség van: egyszer adódik lehetőség a fő küldetések között, egyszer meg Stevie-nél.
  • REPS0L
    navégre

ZX6R
  • arty
    és? teljesen reális, rossz liberty city közbiztonsága. fényes nappal rángatnak embereket ki a kocsijukbol... mit várhatsz egy gazdátlan, magára hagyott, ritka kocsi esetén?
  • fook
    már megkaptam , leraktam a sárga kockába , és eltünt :|
  • Heffi
    Azt én a visszaúton sikeresen belevittem a vízbe :D:D
  • playstation9
    Infernust? kb 60%-léknál az egyik küldinél fogsz csak kapni..asszem Bernie fogja adni... gyorsan vittem is a garázsba:D
  • fook
    eez nekem is kellene :P:D
  • Firerock
    meg tudná mondani valaki hoyg melyik házamnak van a legnagyobb parkolója és ott mennyi kocsi fér el?
  • Piloss
    ja semmi már rájöttem:D
  • belisz
    Ja,igazad van,sry'!
  • Firerock
    valaki netmudja hogy hol leet infernust találni?az kéne nekem
    (ja és akinek eredeti játéka van az küldje már nekem el az 1.3as exe-t
  • Lord Myn
    Persze, hogy van, de mindig máshol (állandó helyű kocsikról beszéltünk). Na jó, kivéve az autószalont, ott mindig van 6-7 Turismo... :D
  • belisz
    Sultan RS-hez ennyit találtam:

Wanna Sultan RS? Look in the NE part of the final island in the bushes behind the small shack up a dirt road.
  • belisz
    Turismo az rengeteg van a 2. szigeten is.
  • Firerock
    melyiket?:D
  • Piloss
    hogyan?
  • Firerock
    turizmót tudok csítelni,Sultant meg tudom
  • Lord Myn
    Hát már kétszer végigjátszottam, de én 2 állandó (azaz olyan helyet, ahol mindig ugyanaz a kocsi jelenik meg) autót talátam összesen, az egyik a Sultan RS, a másik meg az első szigeten Mikhail házánál a Turismo.