54920
-
ha kiadnék egy kis modern modot ahhoz minden kocsi készítőjének az engedélye is kéne igaz!? -
SL #40021 ülj már meg! ne offolj :] -
-
SL #40019 
-
jó a videó :) -
Hi all!
http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk
erre a videóra akadtam rá tegnap este és láttam hogy a kocsinak (Audi S5) a hátsó lámpája ilyen ezüst vagy milyen, ilyen feketített tehát nem az alap hátsó lámpa, és elvileg ha jól értettem a commentekbe a videó alatt hogy valami külön script vagy program kell hozzá, a srácnak már irtam aki feltette a videót, neki is várom a válaszát de ti hátha gyorsabbak vagytok. Esetleg ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. -
pontosan milyen? -
valaki meg tudja mondani hogy melyik fájlban vannak a hangok?vehicles.ini?
mert átírtam a murcit supergt-nek minden fasza csak nincs a kocsinak motorhangja -
csak mert most j óáron találtam és gondoltam beruházok ...nem tudom van e értelme még lehet lassabb lessz a játék tölle -
Stevietól milyen gyakran kapom amegbízásokat ?:O mert most szállítottam egy kocsit és nem kapok újat :/ -
hát nem tul sokat, az biztos. -
-
mennyit dob a játékon a 4 mag ? mert azt hallottam hogy nem adódik össze a magok száma a játékban...mert akkor nem veszek 4 magos procit. -
Zsoberpapa #40009 Huh, tényleg. Eszembe sem jutott. Az első enb-nél is így volt beállítva (csak windowed modban). Thx! -
A helyett az ENB féle élsimítás helyett inkább vedd fentebb a felbontást a játékban. Állítólag ugyanazt csinálja az ENB is. -
jogos -
Zsoberpapa #40006 Sziasztok!
Aki próbálta már a GTA IV enb seriest, be tudta rajta állítani az élsimítást? Tudom, mit kell átállítani, hogy működjön, de nem látom, hogy korrigálná a recéket (igaz, a fényezésnek köszönhetően nem is olyan ronda).
-
thx -
nem baj, marad nekem egy: tükör ték
-
Ó hogy sose nézem a hsz számokat!
-
Ha írsz vele kapcsolatban valami problémát, még azt is megtudjuk milyen verzióval kezdted el az utolsó missziót.
-
grat -
ték -
Találgass mit kellene beírni a google-ba.
De kapsz azért segítséget, ha nagyon nem menne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondoltam, hogy kijelölöd ezt a sort. Tehát béna vagy, csak ennyit kellett volna: "GTA IV fps mod" -
playstation9 #39998 jah és a lentebb belinkelt Dash kamerával lehetnek néhány "hackelt" autoval problémák:D pl csak akormányt látod...
igazábol nekem csak a porsche-nál volt ien gond a többi autoval nem volt ien gond vele.. igaz csak 4 autot cseréltem ki..
Probáljátok ki.. megéri nekem tetszik:D az eredetiröl ne felejcsetek másolatot késziTeni:D -
na elkezdem az utolsó missziót :) -
playstation9 #39996 remélem erre gondoltatok:D mert van egy másik is az a neve hogy FPS-mod ott nem csak autoban van belsö nézet:D
de az nekem nem müxik -
playstation9 #39995 jah:D Belsö nézetes mod ONLY AUTO
A nevében is benne van de aki nem tudja mi az hogy ONLY akkor ... csak autoban müxik vagyis minden jármüben...
felül kell irni vele az eredeti File-t nem kell hozzá SPARK 4...
-
Foshyy #39994 Én is megköszönném. -
Valaki betudná linkelni az a belső nézetes módot?:) -
Hali!
Tudtok nekem abban segíteni miért kapok fatal errort 1.0.4.0 patchel kicserélt autókkal? -
nahh, sikerült végre megcsinálnom, a mentések is a helyükön. Kikapcsoltam az árnyékokat, sokkal jobban megy a game. -
a kétmagos proc. 3-4 magos ajánlott! -
Foshyy #39989 Jók a 'javítások'
-
mo rémálma #39988 Olvasgatom itt a hsz-eket és sok embernek magasabb beállításokon jobban fut gyengébb gépen mint nekem, 4870 1gb-os kártyám van. amd 7750x2-es procival és 2giga ram, melyik fogja jobban vissza a kártyát? gyenge volna a procim? köszi előre is -
najóvan ettől a fost patchtől csak szétkúródott a game. -.-
fatal error, .... -
playstation9 #39986 Akinek kellene ez a Provehicle progi LEtöltés
ASI LOADER
ASI FIX
Youtubon van rola vidi aki nem ismerné:Video -
Megéri! a progi neve: ProVehicleModv1.0 kell hozzá egy ASI LOADER 1.0.2B +kell hozzá egy FIX-is
teljesen semmi gond azzal, hogy nem tudsz olvasni... -
Vki fel tudná nekem tölteni az xlive.dll fájlt ?
Emiatt nem indul a game patchelés után, kéne az eredeti. (nekem buherált van most meg) -
playstation9 #39983 érdekesség:D modnjuk kiváncsi is lennék rá mért van:D GTA 4-re feltetem ezt a MODOT ami a képeken van 1FPS-sel sem lett több se kevesebb.. nah de ez nem is baj.. de kiprobáltam GTA SA-nál is ezt az ENB-modot... bekapcsolás elött meg 90FPS-el a game max grafon 1680-ban:D ahogy bekapcsolom a modot 20 FPS-nél nem megy feljebb:DxD