54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Carloska
    müködik fasza kösz a helpet :)
  • Carloska
    köszi nézzem
  • Odorovich
    szüntesd meg az irásvédettségét utána pedig total commanderben nyisd meg rendszergazdaként és utána el tudod már menteni.
  • eightmiles
    Ööö jobb katt carcols.dat-ra, Tulajdonságok (Properties) -> Irásvédett (Read Only) változtatás, mielőtt átirod a sorokat?
  • Carloska
    a másik amikor menteni akaroma carcols.dat ot a beilesztett sorral nem engedi és azt írja read only teendő?
  • eightmiles
    "faggot"

Faggio-t elvileg a repülőtér környékén könnyedén találsz. "Elvileg."
  • Carloska
    faggot merre vanba játékban?

kiakarom probálni a bevásrlókocsi bikeomat :D
  • fook
    Gta IV eredeti fájlok
  • ronso
    szóval neked bevált... én most igy játszom nekem megfelel..
  • pxxl
    jóféle cucc :) viszi rendesen a játékot. 1280x1024 max (árnyék off) 25-30 fps a konfiggal aláírásban. csak néha akad meg 1-1 mp-re ha nagy területre érek (5-10 fps :S). ezért tolom mediumon.
  • tenkenorman
    Hali.
    Az lenne a gondom hogy felraktam a játékot és az xlive nem jön elő a képernyő tetejéről ahoogy szokott. homegomra sem reagál. pedig felvan telepítve, a social club is.
    próbáltam xlieless-et felrakni, de valamiért az sem műkszik.
    így vagy úgy szeretnék jáccani, mert már kivittem az offline fiókomban. tökmindegy hogy letöltött save, vagy a meglévő, de valahogy jólenne ha betudnék tölteni egy savet.
    előre is köszi.
    tenke
  • ronso
    ez Phenom IIX4 940 Black Edition amit én néztem..sött ma meg is rendeltem
  • ronso
    most is játszhato a gém és egyálltalán nem akad,30 feletti fps állandóan szoval nem ezért akarok 4 magos procit..csak ugy mert késöbb jó lessz.
  • playstation9
    tul sok a pia:D
  • Nohab
    Nem a profilokkal vannak a bajok, mivel nekem teljesen jól működik, csak a haverom gépén csinálja ezt. Lehet a windows 7-esének van valami beépített ip felismerő?
  • eightmiles
  • ecneb
    oké megvan nemszoltam.....sry
  • ecneb
    Hello!

az lenne a kérdésem, hogy nektek volt-e már olyan hogy folyamatosan szédültetek.. mert nekem már több napja szédül niko és nemvágom mi lehet a baj????

• arty
    ráadásul a lapodban a phenom2-k is elmennek vagy várhatsz az olcso négymagos athlon2-re, azok is jönnek mostanában!
  • arty
    egyből játszható lenne a te gépeden is a gta4! merthogy a VGA-d elég erős, de a CPU miatt gondolom nagyon akad ....
  • playstation9
    NOHAB....Azt azért irja ki hogy rosz régio mert ne magyarországi cimet adjatok meg hanem pl ameriakit,..stb és ahoz megfelelöen egy érvényes(LÉTEZÖ) Post Code-t
  • fook
    ezt hogy kell beüzemelni ? http://www.gta4-mods.com/script/vehicle-selector-v141-f2164
  • red bull
    Én hülye várom a válaszokat és még kérdést se tettem fel

-Tehát a kérdésem az hogy, hogy lehetne az én Audi S5-m nek is a hátsó lámpája ezüst/feketített ami ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk

Mert hogy eredetileg nem olyan a hátsó lámpa és a kis angol tudásommal kivettem hogy valami graphics mod kell hozzá, vagy mi.
    A linkben szereplő commentek a témára utaló kérdés + válasz idézem:

Question: "wtf? you have silver tail lights? :-O its your tuning? "
    Answer: "i had a grahpics mod turned on, it make better reflections but the taillights reflected too mcuh "

(Nem vagyok nagy angolos úgy hogy nem nagyon értem amiket irtak, ezért is idéztem be :S)

PLS HELP
  • Carloska
    nah most beraktam bevásárló kocsit meg nissan skyline t megis nézem milyenek :D
  • fook
    uhh valaki küldene egy eredeti vehicles , és carcol fájlt ?:| handlinget kimentettem , ha átkülditek akkor felrakom egybe valahova őket , és akár ki is lehetne tenni :)
  • Carloska
    Ezt berakta már valaki ? hatalmas :D

letöltés
  • Nohab
    Rendben, semmi probléma :)
  • fook
    Sparkban nem kell rebuild nem ?:)
  • bertino
    nem, így én kérek elnézést, valóban ott olvastam (és úgy rémlett, hogy itt volt... tul sok topic van favba), sry.

meg se mukkantam.
  • Nohab
    Ide először írtam be... Igen egy másik topikban már egyszer leírtam, ahol nincs élet. Gondoltam itt is megkérdem, hátha valaki tud valamit, de nem látogatja a Games for Windows Live topikot. Tán van vele valami probléma?
  • Firerock
    nem akartok segíteni csinálni eggyet?(mármint modern modot)
  • Firerock
    holnap ha lesz időm segítek
    csak vegyél fel msnre
  • fook
    SparkIV el segítene valaki?:)
  • bertino
    ne írd már be 50x lécci.
  • Nohab
    Az egyik haveromnál a következő a probléma:
    A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentől mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: nekem működött. Ötlet?
  • n3whous3
    de elvárhatják, milyen szöveg ez

amúgy meg mondom, mindegyik biztos szabadon használható, ha feltünteted, hogy honnan van. Vagy ennyire lusta vagy egy nyomorék readme-t csinálni, amiben felírod az összes készítőt, ami a különálló modokhoz volt?
  • fook
    Hol lehet átállítani a kocsi tömegét ?:O
  • Firerock
    nade mindet?mert az úgy nemmegy és ezt senkise várhatja el...
  • n3whous3
    de lehetséges, hogy nem ártana megkérdezni...

firerock: fel kell tüntetni a forrást meg a készítőket és akk lehet esetleg
  • SL
    nem, kimondta? :]