54920
-
müködik fasza kösz a helpet :) -
köszi nézzem -
Odorovich #40060 szüntesd meg az irásvédettségét utána pedig total commanderben nyisd meg rendszergazdaként és utána el tudod már menteni. -
Ööö jobb katt carcols.dat-ra, Tulajdonságok (Properties) -> Irásvédett (Read Only) változtatás, mielőtt átirod a sorokat? -
a másik amikor menteni akaroma carcols.dat ot a beilesztett sorral nem engedi és azt írja read only teendő? -
"faggot" 
Faggio-t elvileg a repülőtér környékén könnyedén találsz. "Elvileg." -
faggot merre vanba játékban?
kiakarom probálni a bevásrlókocsi bikeomat :D -
Gta IV eredeti fájlok -
szóval neked bevált... én most igy játszom nekem megfelel..
-
jóféle cucc :) viszi rendesen a játékot. 1280x1024 max (árnyék off) 25-30 fps a konfiggal aláírásban. csak néha akad meg 1-1 mp-re ha nagy területre érek (5-10 fps :S). ezért tolom mediumon. -
Hali.
Az lenne a gondom hogy felraktam a játékot és az xlive nem jön elő a képernyő tetejéről ahoogy szokott. homegomra sem reagál. pedig felvan telepítve, a social club is.
próbáltam xlieless-et felrakni, de valamiért az sem műkszik.
így vagy úgy szeretnék jáccani, mert már kivittem az offline fiókomban. tökmindegy hogy letöltött save, vagy a meglévő, de valahogy jólenne ha betudnék tölteni egy savet.
előre is köszi.
tenke -
ez Phenom IIX4 940 Black Edition amit én néztem..sött ma meg is rendeltem -
most is játszhato a gém és egyálltalán nem akad,30 feletti fps állandóan szoval nem ezért akarok 4 magos procit..csak ugy mert késöbb jó lessz. -
playstation9 #40049 tul sok a pia:D -
Nem a profilokkal vannak a bajok, mivel nekem teljesen jól működik, csak a haverom gépén csinálja ezt. Lehet a windows 7-esének van valami beépített ip felismerő? -
-
ecneb #40046 oké megvan nemszoltam.....sry -
ecneb #40045 Hello!
az lenne a kérdésem, hogy nektek volt-e már olyan hogy folyamatosan szédültetek.. mert nekem már több napja szédül niko és nemvágom mi lehet a baj????
-
ráadásul a lapodban a phenom2-k is elmennek vagy várhatsz az olcso négymagos athlon2-re, azok is jönnek mostanában! -
egyből játszható lenne a te gépeden is a gta4! merthogy a VGA-d elég erős, de a CPU miatt gondolom nagyon akad .... -
playstation9 #40042 NOHAB....Azt azért irja ki hogy rosz régio mert ne magyarországi cimet adjatok meg hanem pl ameriakit,..stb és ahoz megfelelöen egy érvényes(LÉTEZÖ) Post Code-t -
ezt hogy kell beüzemelni ? http://www.gta4-mods.com/script/vehicle-selector-v141-f2164 -
Én hülye várom a válaszokat és még kérdést se tettem fel 
-Tehát a kérdésem az hogy, hogy lehetne az én Audi S5-m nek is a hátsó lámpája ezüst/feketített ami ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk
Mert hogy eredetileg nem olyan a hátsó lámpa és a kis angol tudásommal kivettem hogy valami graphics mod kell hozzá, vagy mi.
A linkben szereplő commentek a témára utaló kérdés + válasz idézem:
Question: "wtf? you have silver tail lights? :-O its your tuning? "
Answer: "i had a grahpics mod turned on, it make better reflections but the taillights reflected too mcuh "
(Nem vagyok nagy angolos úgy hogy nem nagyon értem amiket irtak, ezért is idéztem be :S)
PLS HELP
-
nah most beraktam bevásárló kocsit meg nissan skyline t megis nézem milyenek :D -
uhh valaki küldene egy eredeti vehicles , és carcol fájlt ?:| handlinget kimentettem , ha átkülditek akkor felrakom egybe valahova őket , és akár ki is lehetne tenni :) -
Ezt berakta már valaki ? hatalmas :D
letöltés -
Rendben, semmi probléma :) -
Sparkban nem kell rebuild nem ?:) -
nem, így én kérek elnézést, valóban ott olvastam (és úgy rémlett, hogy itt volt... tul sok topic van favba), sry.
meg se mukkantam. -
Ide először írtam be... Igen egy másik topikban már egyszer leírtam, ahol nincs élet. Gondoltam itt is megkérdem, hátha valaki tud valamit, de nem látogatja a Games for Windows Live topikot. Tán van vele valami probléma? -
nem akartok segíteni csinálni eggyet?(mármint modern modot) -
holnap ha lesz időm segítek
csak vegyél fel msnre -
SparkIV el segítene valaki?:) -
ne írd már be 50x lécci. -
Az egyik haveromnál a következő a probléma:
A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentől mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: nekem működött. Ötlet? -
n3whous3 #40027 de elvárhatják, milyen szöveg ez
amúgy meg mondom, mindegyik biztos szabadon használható, ha feltünteted, hogy honnan van. Vagy ennyire lusta vagy egy nyomorék readme-t csinálni, amiben felírod az összes készítőt, ami a különálló modokhoz volt? -
Hol lehet átállítani a kocsi tömegét ?:O -
nade mindet?mert az úgy nemmegy és ezt senkise várhatja el... -
n3whous3 #40024 de lehetséges, hogy nem ártana megkérdezni...
firerock: fel kell tüntetni a forrást meg a készítőket és akk lehet esetleg -
SL #40023 nem, kimondta? :]