54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • playstation9
    brother2004.. Tápra nem nagyon gyanakszom.. mert nekem is uygan ez van és SLI-t hajtok vele..
    Talán memo tájékán kéne körülnézni... Vagy nyomj egy BIOS Resetet...(elem ki-be hátha...)vagy ha még igy sem jo akkor szerviz
  • playstation9
    Hitch ....Ha avval a géppel probálod ami az adatlapodon van akkor sztem a mem kevés az a 2GB
    "Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram"
    Bár a VGA driver sincs kizárva mert mostanában amiket kiadnak... Nállam olyan volt hogy 3x kelett le-fel tennem a drivert mire normálisan felismert mindent... mert a gamekban olyan laggok jelentek meg hogy csak néztem.. megy 60FPS-el hirtelen leugrik 24-re utána ismét fel...
    Még egy tipp vedd le a látotávot min-re nézd meg ugy.. kevesebbet kell dolgozzon a CPU-nak is meg a VGA-nak is
  • RYO21
    nekem gyöngébb procim van, mégis medium-very high között játszom
  • SL
    Procid szerintem kevés neki.
  • hitch
    Sziasztok..Tudom kicsit off lesz de ma vettem egy Asus en 9600 GT videokártyát .felraktam rá a legujjab 190.62 drivert és ki akartam probálni a GTA IV-et és ugy akadt min az állat.Pedig bőven birnia kellene.Gta IV hez meg fönmt van a legujjab patch is.

valaki tud segiteni?
  • Ferrari25
    Szevasztok!Van egy kis gondom a játékkal!Amikor befejezte a betöltést(amikor mennek a képek a zenével együtt a karakterekről) és oda ér hogy STARTING NEW GAME ott nem csinál semmit.Mintha lefagyna!Megy a szövegen az a fény vagy mi az és nem tudom mi a baja!Nem megy ott tovább!Pedig nem is fagy le!Mert most újraraktam és nem tom mi baja!Amiket feltettem rá:1.0.2-es patch,1.0.3-as patch,1.0.3-as patchoz a crack,asi loader,scripthook,file check disabler,trainer!Aki tud segítsen!Köszi előre is!
  • Cence
    milyen géped van? programok levannak hozzá töltve? 1,04 patch net framework legujabb meg ezek?
  • EK1TEP
    Sziasztok!

Valakinek van olyan mentése ahol a 2. szigetre jutunk át?Amikor azt a playboy gyereket kell átvinni ha jól emlékszem...
  • Brother2004
    Sziasztok!

Mind a két gépben ilyen táp van: Chieftec 550W aktív tápegység
    Tegnap próbálkoztam még vele drivereket csereberéltem... most Win XP SP3 van meg a legújabb direct X, stb
    Most nem kékhalál van hanem egyszerűen csippan egyet, elsötétül a képernyő és kész.(kap jelet a monitor de semmit sem ír ki) Ja a gépem minden kikapcsolásnál ugyan így szokott csippanni egyet.
    Resetre reagál de másra nem, egyszer kikapcsolt totál a gép és vissza.
    A kékhalál feliratát sajna nem tudom mert csak felvillant és utána kapásból újraindította magát.
    A kékhalál előtt tele lesz a képernyő, valami színes össze-visszaság villan fel (mint amikor valami kis galád vírus összekever mindent) aztán kékhaláltábla egy pillanatra majd újraindul.
    De azért sem értem mert próbáltam EREDETI verziót is és mégse megy.
    Amúgy összesen 4 különböző verziót próbáltam ki a játékból (direkte olyat ami másoknál működött) de itt egyik sem akarja az igazságot.

Valakinek van valami ötlete?
  • Firerock
    mármint ha az egyik módosított autóm infernus de én máshova szeretném berakni,pl a supergt helyére
  • Firerock
    lécci segítsen valaki hogy hogy kell átírni a vehicles.ini-t!
  • GPoWeR
    Hát azt csak úgy lehet megoldani, hogyha más autót cserélsz le és nem a turismot, hanem pl a supergt-t :)
  • ldavid
    nem sűrűn lesz az se PC-re
  • n3whous3
    Update: kaptam a R*-tól egy olyan hírlevelet, hogy szeptember 1-én jön egy Episodes from Liberty City trailer...
  • Wasse 1
    GPoWeR és nem lehet megoldani azt h az eredeti turismo meg marad és mellé beteszem a Ferrarit?
  • playstation9
    brother2004... Milyen tápod van? vagyis milyen márkáju...még egy dolog.. probáld LOW-ra levenni az öszes beállytást és ugy hátha.. ha nem kékhalálozik.. akkor elkezded feltornázni a grafikát Medium....kikisérletezgeted
    De am amikor akad a game akkor a hang is akad vagy nem serceg? mert nekem egyszer.. az alaplap memoszoltja adta meg magát... elösször még csak akadozott,sercegett a hang madjkésöbb kékhalál.. levittük a szervizbe és kiderült hogy rosz a lap...
  • GPoWeR
    Azért nem engedi, mert a meglévő autókat lehet lecserélni, külön újakat nem lehet berakni. Pl, ha a sabregt-t cserélnéd, akkor a sabregt.wtd és a sabregt.wft-t kell felülírni, ugyanilyen fájlnévvel rendelkező textúrával!
  • Firerock
    lécci valaki
  • Grifis
    Hol tudnám megnézni,hogy a játékbeli döntéseknek milyen következményei vannak?(pl amikor választhatunk,h kit nyírjunk ki)
  • n3whous3
    PC-S TOPIK BAZZ
  • Piloss
    PÉCÉ
  • rooney8
    Ez a pc-s topik. Van külön konzolos is...
  • Miley Cyrus
    Amugy ti min játszotok? Csakmert ez GTAIV topic és nem csak pc...és a HSZ-ek nagyrésze PC...
  • Purga
    OMG!
    Annyi hibalehetőséget zártál ki, hogy komolyan megkell erőltetnie magát az embernek agyilag, hogy mi lehet még a baja Drukkolok neked, hogy valaki segítsen a megoldásban én bárhogy töröm a fejem, nem tudok rájönni...
  • Firerock
    ?
  • fook
    háh :D számítsd át az értékeket :D
  • Firerock
    ez van az nfo-ban
    csak én éppen infernus helyett supergt-re szeretném használni:D
    ezt elfelejtettem odaírni:D
  • fook
    van az nfoban egy sor , azt kell kicserélni az eredetivel :)
  • Wasse 1
    Minden játéknál vagy csak a GTA4-nél? A kékhalál milyen kódot ír?

Nekem is lenne kérdésem: miért nem engedi átírni a fájlnevet ? mert ezt írja ki:
    The following files were not found in the archive to be replaced:
    fajlnev.wft
    fajlnev.wtd

Please note that you can not add new files, only existing ones. The files must be named exactly as they are in the archive.
  • Firerock
    a vehicles.ide-ben mit kell átnevezni?
    pl a lambo hogy nézne ki átírás után?
    ilyen az eredeti:
    infernus, infernus, car, INFERNUS, INFERNUS, VEH@LOW, VEH@LOW_INFERNUS, 20, 999, 0.2300, 0.2500, 0, 5, 1.0 ,0, sports
  • Brother2004
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
    Nem tudom elindítani a játékot úgy, hogy normálisan működjön.
    Már mindent kipróbáltam, két különböző gépen 4 különféle verziót próbáltam XP, Vista alatt de mindenhol ugyan az.: Kék halál.
    Drivereket is próbáltam csereberélni. A legjobb eredmény, hogy 2 napig ment úgy, hogy 1 óra után lépett ki, de azóta kb 5 percet bír. Win 7 alatt ugyan nincsen kék halál de ott úgy akad, hogy élvezhetetlen.

Gép1: Q9300, 4 GB GEIL ram, Gigabyte 9800 GT 1GB, 550W táp, 1TB winyó
    Gép2: Q6600, 4 GB Kingmax ram, Sapphire 4850 Vapor X 1GB, 550W, 320 GB winyó

Az alkatrészeket is csereberéltem, de nem használt.
    Pachet is tettem belle de az sem segített.
    Most már semmi ötletem nincsen

Segítség!!!!
    Köszi előre is.
  • Piloss
    Speedometer
    autók
    benne lesz
  • Wasse 1
    Hi all! Lenne néhány kérdésem a GTA4-el kapcsolatban:
    - Speedometert(sebességmérő) honnan lehet letölteni a játékhoz?
    - Az autó letöltésekhez (pl. Ferrari F430) tud valaki adni honlap címet?
    - Ha másnéven helyezem be a kocsit akkor benne lesz?(pl a Ferrarit Turismo név helyett vmi más névvel)
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Piloss
    jóféle
  • Carloska
  • Carloska
    nahjó akkor megnézem monster truckot remélem az normálisan megy

http://www.gta-modding.it/area/index.php?act=view&id=557
  • Piloss
    nálam is borul
    teljesen használhatatlan
  • Carloska
    nah de nálad nem borul fel?

mindent rendesen beirtam helyére de kicsit fordulni akarok és már borul is verda :D
  • Piloss
    nálam
  • fook
    az wtf ?