54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • playstation9
    EK1TEP!!!!! Az rányééékkkkk! :D vedd OFF-ra.. egy baromság az az rányék.. tiszta szar lesz töle a game.. és nagyon viszi le a teljestményt.. nem ér annyit.. nállam is OFF GTX260-asal meg 4 Maggal
  • MerlinW
    sicc a konzol fórumba...
  • vasziszdasz
    Stalkerért? Diablóért? Neverwinter Nightésrt? Titan Questért?

Dobd a kukába a konzolodat!
  • Maxtreme
    " de van ahol tobb ezer:"

Na az a bizonytalan.
    Maximum indítás után a Rockstar logoknál...
  • Suzaka
    Asszem az már eleve 4 magon megy, de nem tuti annyira nem értek hozzá, de biztos ami biztos, szedd le ezt a progit: CPU-Z és ez kiírja hány magon megy.
  • Barny
    Szia...neked sajnos a processzorod miatt megy ugy ahogy...nalam egy HD4830-assal windows 7 64 alatt csuszkak 50 minden HIGH 1280x1024 jatek kozben atlagosan 35-45 FPS de van ahol tobb ezer:D...
    Multkor a kartyamat (4830) betettuk egy masik gepbe mert kikellett probalni megy e..5600+ 2.9GHZ ment,feltettuk a GTA4-et kozepes grafikan win7 alatt jatek kozben 15-25 FPS hat nagyon neztunk..egyertelmuen proci limit...ja es a gepben nem 4 hanem 8 gb ram volt amik 800mhz-en mentek.vegyel egy Phenom II-est vagy Phenom x3-mat es jol fog futni
  • EK1TEP
    De biztos nem ilyen procid... Intel..
  • Cence
    nekem ettől gyengébb gépem van és win 7 el alig alig szaggat...
  • EK1TEP
    667-es RAM-jaim vannak, más játéknál semmi gond nincs pontok meg nem érdekelnek...
  • Maxtreme
    Srácok.
    Traineren kívül mivel lehet azt megoldani hogy ha beszállok 1 autóba, mindjárt az independence FM (saját zenék) szólaljon meg, és ne kelljen 25 adó között átverekedni magam?
    Esetleg valami módosított file/beállítás amitől nem látja a játék többi rádió adót, vagy mittom..:)
  • Maxtreme
    ugye azért az világos hogy már kitárgyaltuk a probléma forrását.. AZ X2 nem elég a játékhoz, ennyi...
  • Attelee
    A winchestered az Sata-ás?Mert ha nem akkor lehet h az a baj!RAM-ok mennyin mennek 800Mhz?Idözitések?
    Csak ezzel a játékkal gyenge vagy mással is?Catalyst hanyas van fenn,és milyen OS-t használsz?
    3DMark Vantage-ben mennyi pontot kapsz?Én 6697-et,de ez is gyengének mondható,mivel vissza van véve a VGA 600/900-ra!
    Csinálj egy ilyen tesztet,mert nem létezik h olyan szarul fut,utánna többet tudok segiteni!
  • Ley Roland
    :D én is azzal multizok
  • hitch
    nekem sikerült köszi szépen a tippet.csak most az egér meg a bill kezdett el baszakodni játék közben mindig lefagy az egér meg a bill.Vki tudja mi lehet a baj?
  • EK1TEP
    Lehet fel is rakom a San Andreas-t
  • REPS0L
    dászííííp
  • EK1TEP
    800x600 all low minded csúszka nullán!!!
    27FPS volt a max amit láttam kép alatt 25 volt ha továbbmentem 21-23FPS
  • RYO21
    nekem nem segített semmit se.
  • MerlinW
    Próbáld ki, 2perc az egész.
  • xxxpaulxxx
    az lesz hogy semmi
    csak én bírtam:D
  • playstation9
    Télleg jobban megy ezzel a parancsal amit Merlin leirt.... nem kell már a texturát sem levenni Mediumra..
    Eddig ment 35-el most megy 45FPS-sel
  • 5Dani
    most mi lesz :C:C:C:C
  • Piloss
    nincs
  • xxxpaulxxx
    Most néztem videókat... nem mondjátok hogy ebben a GTA-ban nincs tank?:|
  • Firerock
    öö
    ezt nekem is meg kell csinálni?
  • Ley Roland
    Szerinted ez nekem is dobna pár fps-t?
    Nem ezen a gépen ami alul látható a laptopon :)
  • Foshyy
    Nekem egy gyengébb AMD-m van de szerintem jobban megy mint neked. Szóval az nem lehet a gond. Vagyis gond de nem annyira. :D
  • DeerHunter01
    EZER KÖSZÖNET !!!
    igy sokkal jobban megy tényleg, ezerszer jobban :D
    már csak ha megveszem a vinyót akkor úgy fog menni mint a huzat ,mert még nagyon ritkán beakad de már igyis jó
  • MerlinW
    csinálj egy commandline.txt fájlt a játék könyvtárában és írd bele az alábbiakat:
    -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank

Tudom hogy hülyeség, meg hibás paraméter értékek, de valamiért nagyon sokat dob a játékon. Akármelyiket kivéve már akadozik. Rejtély, de működik, így hát lesz@rom:)
  • Maxtreme
    kössz de akkorsem :)
  • Odorovich
    nem feltétlenül ezért a játékért hanem minden játékért.
  • Maxtreme
    Amúgy én ezért a játékért az életbe nem vennék konzolt.
    Annyira nem tetszik. Pedig most már jl is megy... de valahogy annyira nem fog meg. Evvan' :)
  • EK1TEP
    Hát nekem akad csak, betöltve bevan minden épületek is meg autók is faszául!
    Na mind1 akkor :)
    Köszi a segítséget!
  • Odorovich
    :D
  • Maxtreme
    oks, bye.
  • Odorovich
    mondom vegyetek konzolt. xd
  • Maxtreme
    igen. Tökmind1 mire állítottam, 15-20 fps-nél soha nem kaptam többet. (és még akad, swappelt is mint a picsa, nem elég hogy lassú volt..)
  • EK1TEP
    Medium-hoz is meg lowhoz is?Hát kész ez a játék!Ezt aztán jól megcsinálták!
  • Maxtreme
    6200+-al nálam ugyanez volt a helyzet anno. 1xűen kevés hozzá, ez van.
  • EK1TEP
    Mondom akár mit csinálok 15-22FPS és csókolom!Ha lentebb veszem ha fentebb veszem!Na jó ha minden maxon van akkor nagyon 15FPS ... De akkor is low-on meg medium-on is 15-20FPS az kicsit fura!