54920
-
Nem tudja valaki, hogy miért van, hogy ha berakok egy autót játékba akkor nagyon gázúl lehet lőni belőle?
Ezeket a kamera infókat hol tárolja a betöltött verdában a játék?
A Handlingban kellene valamit átírnom, hogy ne legyen gáz? -
na alakulok!:9fent van az 1.4 es patch,el tudtam indítani,rengeteget javitott az optimalizáción,komolyan mondom,nem is hittem a szememnek,akadás-mentesen fut 1680*1050 ben,high beállítások mellett,aminek nagyon örülök,viszont!A kamera még mindig forog,annyi külömbséggel,hogy most már a gázt nem nyomja a kocsinak a gép mint az idióta,miközben fékez is:)!Most nagy mehezen elvittem a Kuzinomat a házába,hogy legalább legyen egy mentésem,viszont így nem lehet játszani...!Nem,nincs semmi kontrollerem,kormányom,egyedül egy Gitár van rádugva a gépre a GH-hoz,meg egy Logitech G35-ös füles.De kontroller(gamepad,vagy kormány) nincs.Valamelyikőtök ugy emlékszem írta,hogy a kameraforgást meg tudta oldani valahogyan.nem osztaná meg velem is?:) -
Köszi emberek a sok választ!
Szóval,már sajnos nincs nálam az eredeti,mivel annyira ideges lettem a d.e-t szarozás után,hogy fogtam és egyből visszavittem a játékot haveromnak.Viszont megvan egy tört verzsön,ami 2 dvd-s,meg van egy 4 dvd-s is.na most a 4 dvd-s ugyan azt csinálta mint az eredeti,a 2 dvd-st pedig nem tudom felrakni addig,amíg nem uninstalláltam...amit pedig még mindig nem tudok,mert nem kompatibilis az uninstall.exe a wi 7-el....vérlol...!Komolyan mondom ilyet még nem láttam.Szóval ezért kérdezlek titeket,hogy mégis hol a tüdőbe keresem az uninstallját a játéknak,hogy átállítsam a kompatibilitási módot??? -
Igen, tartalmazza. A legújabbat érdemes feltenni. -
-
lol most esett le miért írtam tony-t véletlen.. Gay Tony XD -
playstation9 #40564 Ha eredetid van akkor a legfrisebbet ha tört akkor 1.3.. vagy 1.4-est is felteheted de akkor nem biztos hogy jol fog menni a törés... pl nekem ment a haveromnak ugyan azzal a töréssel már inbolygott a kamera... de kiprobálhatod ha nem jo max rápakolod az 1.4-es verzioju GTA 4-re az 1.3 patch-t:D Downgradeled ujrateleptés nélkül:D Nállam bevállt.. -
playstation9 #40563 MODOKAT honnan szedünk? Én ezekröl szoktam
Mod 1
Mod 2---->ez a legnépszerübb
Mod 3 -
mo rémálma #40562 Most akkor az 1,4es nem tartalmazza akorábbi patchek tartalmát? melyiket érdemes feltenni? -
vagy dany -
hogy eltünt tony:D -
Jobboka #40559 Ti honnan szedtek modokat?? -
1.4-ben a leglátványosabb változás, hogy a megléte nélkül, eredeti játék esetén nem tudsz multizni.
Am emlegetnek itt jobb teljesítményt is továbbá, amiben van valami. Azért a 3-4 fps-ért meg bőven érdemes felrakni. -
Elég csak a legfrissebbet telepíteni, felesleges mindegyiket. -
playstation9 #40556 ZAN.. nekem még nem volt ilyen problémám pedig már egy párszor feltettem Vistára a game-t meg Win7-re is.... a Win7-nél elöfordult hogy a kamera meghülyült 1.4-es patchnél de azt már orvosoltam...
Amugy te a pathceket felpakoltad mert ha nem akkor avval kéne kezd legelösször.. 1.1-1.2-1.3-mas elég is
1.4-es nem hoz akkora javulást max 3-4FPS-t.. -
te is jól le vagy pontozva ecsém :D -
n3whous3 #40554 Mert szerinted hülye mi? Azért ennyire ne legyél má szemét :D Nem hülyegyerek a Dániel. -
Mert a buzik általában jókedvűek! :D -
De eredeti jelentése tényleg jókedvű
-
-
SL #40550 szebben kifejezve igen, de amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!buzi -
Homoszexuális? :O -
:D -
Nem tudom, hogy ő tudja-e, de most én is elgondolkodtam, hogy lehet váltok én is logo-t :D
Szerintem vicces. :$ -
jókedvű ^^ -
SL #40545 tisztában vagy vele, hogy mit jelent a "gay"? -
Megoldást itt keresd! -
FATAL ERROR: SMPA60-unrecoverable fault (WTF)
ezt kapom, mióta beleraktam pár moddingolt kocsit. Pedig gyönyörü az E92es M3as meg a CLS 63..
mitöl lehet ez?.. egyszer csak kidob és kész... ezt irja ki -
Eredeti a játék? Mert ha Warez,akkor azért van ez a forgásos vacak. -
azt kell hogy mondjam, a hiba az ön készülékében van :D vista/win7 alatt nem tapasztaltunk haverokkal semmi ilyesmit...
kameraforgás: gamepad vagy kormány van bedugva a gépedbe? -
Nos!elég volt!Viszont nem tudom uninstallálni,mert ha a programok törléséhez megyek,nem tudom eltávolítani,mert az uninstallja is csak úgy indulna el,ha átállítanám a kompatibilitási módot...!viszont nem tudom hogy hol van az uninstall.exe file...!megőrülök komolyan,nem tudom mikor szoptam ennyit egy játékkal!Majd,ha egyszer egy Xp SP3 lesz a gépemen,talák újra próbálkozom!Még jó,hogy a haveromtól kértem kölcsön,hogy kipróbálhassam a multit,mert megvan a tört is,de azzal nem megyek sokra,ha multizni akarok...azt is próbáltam felrakni ,de hát nem megy az sem...!
Szóval esetleg meg tudja mondani nekem valaki,hogy hol találom meg az uninstall.exe-t,hogy azt a ki****ott kompatibilitási módot ott is be tudjam állítani,hogy legalább le tudja törölni ezt a szennyet?Ami amúgy egy jó játék;csak nem PC-re!és utólag is bocsi a kipörgésért! -
Ha forog a kamera mintha be lenné ütve akkor az egy üzenet :D -
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám!Amikor elindítok egy új játékot úgy hogy minden hagyok a grafikai beállításoknál úgy,ahogy a program saját magának beállítja azt,mikor átveszem az irányítást,onnantól kezdve körbe körbe forog a kocsi körül a kamera és akad mint az állat!Jó,az akadást szerintem kiküszöböli,ha leveszem a grafikát,bár nem énrtem,hogy miért ennyire gépevő a játék,de a kamerát nem értem.Alapból csak úgy indult el a játék,ha Vista sp2 es kompatibilitási módban indítottam....!Ötlet? -
....és még reklámozza is
-
A logo-d :DDD -
"a játék vége után ti mit szoktatok csinálni?"
elindítani az uninstall.exe-t
-
Hali. Így a játék vége után ti mit szoktatok csinálni? Én most azt hogy megverek valakit az utcán, és a sikátorok közt elmenekülök gyalog és bebújok egy kuka mellé. A faszláma zsaruk meg nem vesznek észre csak mászkálnak meg nézelődnek XD. -
-
azért ezt nem állítottam :D -
xxxpaulxxx #40531 persze, még a letöltött patchet is sózd rám pénzért:P