54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • N6280HE
    Nem tudja valaki, hogy miért van, hogy ha berakok egy autót játékba akkor nagyon gázúl lehet lőni belőle?
    Ezeket a kamera infókat hol tárolja a betöltött verdában a játék?
    A Handlingban kellene valamit átírnom, hogy ne legyen gáz?
  • Zan
    na alakulok!:9fent van az 1.4 es patch,el tudtam indítani,rengeteget javitott az optimalizáción,komolyan mondom,nem is hittem a szememnek,akadás-mentesen fut 1680*1050 ben,high beállítások mellett,aminek nagyon örülök,viszont!A kamera még mindig forog,annyi külömbséggel,hogy most már a gázt nem nyomja a kocsinak a gép mint az idióta,miközben fékez is:)!Most nagy mehezen elvittem a Kuzinomat a házába,hogy legalább legyen egy mentésem,viszont így nem lehet játszani...!Nem,nincs semmi kontrollerem,kormányom,egyedül egy Gitár van rádugva a gépre a GH-hoz,meg egy Logitech G35-ös füles.De kontroller(gamepad,vagy kormány) nincs.Valamelyikőtök ugy emlékszem írta,hogy a kameraforgást meg tudta oldani valahogyan.nem osztaná meg velem is?:)
  • Zan
    Köszi emberek a sok választ!

Szóval,már sajnos nincs nálam az eredeti,mivel annyira ideges lettem a d.e-t szarozás után,hogy fogtam és egyből visszavittem a játékot haveromnak.Viszont megvan egy tört verzsön,ami 2 dvd-s,meg van egy 4 dvd-s is.na most a 4 dvd-s ugyan azt csinálta mint az eredeti,a 2 dvd-st pedig nem tudom felrakni addig,amíg nem uninstalláltam...amit pedig még mindig nem tudok,mert nem kompatibilis az uninstall.exe a wi 7-el....vérlol...!Komolyan mondom ilyet még nem láttam.Szóval ezért kérdezlek titeket,hogy mégis hol a tüdőbe keresem az uninstallját a játéknak,hogy átállítsam a kompatibilitási módot???
  • fery02
    Igen, tartalmazza. A legújabbat érdemes feltenni.
  • 5Dani
  • tenkenorman
    lol most esett le miért írtam tony-t véletlen.. Gay Tony XD
  • playstation9
    Ha eredetid van akkor a legfrisebbet ha tört akkor 1.3.. vagy 1.4-est is felteheted de akkor nem biztos hogy jol fog menni a törés... pl nekem ment a haveromnak ugyan azzal a töréssel már inbolygott a kamera... de kiprobálhatod ha nem jo max rápakolod az 1.4-es verzioju GTA 4-re az 1.3 patch-t:D Downgradeled ujrateleptés nélkül:D Nállam bevállt..
  • playstation9
    MODOKAT honnan szedünk? Én ezekröl szoktam
    Mod 1
    Mod 2---->ez a legnépszerübb
    Mod 3
  • mo rémálma
    Most akkor az 1,4es nem tartalmazza akorábbi patchek tartalmát? melyiket érdemes feltenni?
  • tenkenorman
    vagy dany
  • tenkenorman
    hogy eltünt tony:D
  • Jobboka
    Ti honnan szedtek modokat??
  • fery02
    1.4-ben a leglátványosabb változás, hogy a megléte nélkül, eredeti játék esetén nem tudsz multizni.
    Am emlegetnek itt jobb teljesítményt is továbbá, amiben van valami. Azért a 3-4 fps-ért meg bőven érdemes felrakni.
  • MerlinW
    Elég csak a legfrissebbet telepíteni, felesleges mindegyiket.
  • playstation9
    ZAN.. nekem még nem volt ilyen problémám pedig már egy párszor feltettem Vistára a game-t meg Win7-re is.... a Win7-nél elöfordult hogy a kamera meghülyült 1.4-es patchnél de azt már orvosoltam...
    Amugy te a pathceket felpakoltad mert ha nem akkor avval kéne kezd legelösször.. 1.1-1.2-1.3-mas elég is
    1.4-es nem hoz akkora javulást max 3-4FPS-t..
  • gfreak
    te is jól le vagy pontozva ecsém :D
  • n3whous3
    Mert szerinted hülye mi? Azért ennyire ne legyél má szemét :D Nem hülyegyerek a Dániel.
  • belisz
    Mert a buzik általában jókedvűek! :D
  • eightmiles
    De eredeti jelentése tényleg jókedvű
  • belisz
  • SL
    szebben kifejezve igen, de amúgy:
  • belisz
    Homoszexuális? :O
  • 12346
    :D
  • fery02
    Nem tudom, hogy ő tudja-e, de most én is elgondolkodtam, hogy lehet váltok én is logo-t :D
    Szerintem vicces. :$
  • Firerock
    jókedvű ^^
  • SL
    tisztában vagy vele, hogy mit jelent a "gay"?
  • belisz
    Megoldást itt keresd!
  • Nathan66
    FATAL ERROR: SMPA60-unrecoverable fault (WTF)
    ezt kapom, mióta beleraktam pár moddingolt kocsit. Pedig gyönyörü az E92es M3as meg a CLS 63..
    mitöl lehet ez?.. egyszer csak kidob és kész... ezt irja ki
  • belisz
    Eredeti a játék? Mert ha Warez,akkor azért van ez a forgásos vacak.
  • gfreak
    azt kell hogy mondjam, a hiba az ön készülékében van :D vista/win7 alatt nem tapasztaltunk haverokkal semmi ilyesmit...

kameraforgás: gamepad vagy kormány van bedugva a gépedbe?
  • Zan
    Nos!elég volt!Viszont nem tudom uninstallálni,mert ha a programok törléséhez megyek,nem tudom eltávolítani,mert az uninstallja is csak úgy indulna el,ha átállítanám a kompatibilitási módot...!viszont nem tudom hogy hol van az uninstall.exe file...!megőrülök komolyan,nem tudom mikor szoptam ennyit egy játékkal!Majd,ha egyszer egy Xp SP3 lesz a gépemen,talák újra próbálkozom!Még jó,hogy a haveromtól kértem kölcsön,hogy kipróbálhassam a multit,mert megvan a tört is,de azzal nem megyek sokra,ha multizni akarok...azt is próbáltam felrakni ,de hát nem megy az sem...!

Szóval esetleg meg tudja mondani nekem valaki,hogy hol találom meg az uninstall.exe-t,hogy azt a ki****ott kompatibilitási módot ott is be tudjam állítani,hogy legalább le tudja törölni ezt a szennyet?Ami amúgy egy jó játék;csak nem PC-re!és utólag is bocsi a kipörgésért!
  • N6280HE
    Ha forog a kamera mintha be lenné ütve akkor az egy üzenet :D
  • Zan
    Sziasztok!

Lenne egy kis problémám!Amikor elindítok egy új játékot úgy hogy minden hagyok a grafikai beállításoknál úgy,ahogy a program saját magának beállítja azt,mikor átveszem az irányítást,onnantól kezdve körbe körbe forog a kocsi körül a kamera és akad mint az állat!Jó,az akadást szerintem kiküszöböli,ha leveszem a grafikát,bár nem énrtem,hogy miért ennyire gépevő a játék,de a kamerát nem értem.Alapból csak úgy indult el a játék,ha Vista sp2 es kompatibilitási módban indítottam....!Ötlet?
  • Maxtreme
    ....és még reklámozza is
  • fery02
    A logo-d :DDD
  • Maxtreme
    "a játék vége után ti mit szoktatok csinálni?"

elindítani az uninstall.exe-t
  • tenkenorman
    Hali. Így a játék vége után ti mit szoktatok csinálni? Én most azt hogy megverek valakit az utcán, és a sikátorok közt elmenekülök gyalog és bebújok egy kuka mellé. A faszláma zsaruk meg nem vesznek észre csak mászkálnak meg nézelődnek XD.
  • 5Dani
  • dilofekete
    azért ezt nem állítottam :D
  • xxxpaulxxx
    persze, még a letöltött patchet is sózd rám pénzért:P