54920
-
szerintem nem hiszem..az én gépem sem rossz de igy egy gépen sem fut max 10 fps el.. -
Borg #40649 Csak az enviroment mod 4 +patch kell. Időjárás, textúrák, fények, tüköröződések. A többi baromság. -
Na mivel nem válaszolt senki:
- GTA Environment mod 4 - 112MB: Ez csal textúrát cserél, időjárást, házakat, stb?
- RealizmIV v6.2 - 196MB: ez befolyásolja az autók vezethetőségét is? Azaz nehezebb lesz irányítani? Mert azt nem szeretném.
Ultimate Textures v2.0 - 5GB: Erre nem jöttem rá, mit csinál a textúrával. -
a járművek berakása FAQ olvasmány kell hozzá. -
Sponnyabob #40646 Sziasztok! A 3. és 4. patch mellé lehet autókat betenni a játékba, és ha igen akkor mi kel hozzá? -
Borg #40645 A modok nemigen függnek a patchektől, max nem tesztelték őket. -
van olyan belsö nézet ami mükösik 1.0.2.0-nál?
-
xxxpaulxxx #40643 háááát 
-
Már rájöttem... :D -
at16 #40641 szerintem hidd el neki, ha ténylegesen olyan gépe van amilyen az aláírása. :) -
SL #40640 Ha WAREZ GTA-d van akkor fáradj át légyszíves a warez topikba :] -
Hy!
Hogyha felteszek valamilyen trainert, attól még tudok multiba játszani? :D -
xxxpaulxxx #40638 van egy kis problémám a Vladtól kapott Clean Gateaway küldetéssel...
ellopom az autót és azt írja vigyem el egy garázsba... nos igen... ahova mutat a térkép ott egy zárt garázs van... berakom egy nyitottba végül, kiszállok de semmi... írja hogy menjek vissza a kocsiba, de abba meg már nem tudok visszaszállni
Néztem youtubeon videót elvileg fel kéne hívnom vladet ő meg mondja, hogy fessem át...stb
de semmi
tipp? -
lószart fut neki jól...senki nem hiszi el.. -
Mik is ezek pontosan:
GTA Environment mod 4 - 112MB
RealizmIV v6.2 - 196MB
Ultimate Textures v2.0 - 5GB
Basszus neked ekkora felbontás mellett minden maxon, meg 100-on és fut jól? -
Jó de nézd meg a Te géped, meg az övét... :) -
xxxpaulxxx #40634 vagy telepítsd újra az egészet... játék plusz patch -
Borg #40633 Pl ne tedd fel? -
jó de mit csináljak hogy el induljon?
-
Borg #40631 Valószínűleg az 1.0.4.0 patchtól. (jó kérdésben benne van a válasz is) -
csá all nem tudna vki segiteni abban hogy amikor felrakom az 1.0.4.0-ás patch et aklkor azzal nem indulk el a játék az mitöl lehet?? -
Oké kösz :) Csak erre voltam kíváncsi. -
RapidShare Plus. Ingyenes program. Bedobálod a rapid linkeket, és otthagyod éjszakára. Kivárja az időkorlátokat, tölt mindent automatikusan. Kb 2 éves progam...:) -
Nem lett lassabb. A texturák mérete nem változott, csak újra lettek rajzolva, élesebbek lettek, stb. A pár új effekt sem okozott lassulást nálam. Sőt talán picit még gyorsabb is lett. -
xxxpaulxxx #40626 játék nem indul
fatal error:ws10
ilyenkor mit kell tenni?:D -
Borg #40625 Nagyon ne szivasd magad vele, szerintem nem érdemes. Én csak "másnak" nevezném az út textúrákat, jobbnak nem annyira. Túl élesek, túl sötétek, korántsem realisztikusak. Annyira meg főleg nem, hogy 5GB-ot leszenvedjek ezer darabban miatta... -
Értem ,sztem nincs egyben fent hiszen 5GB ot írnak rá .
Az ilyet pedig nem szokták egyben ,de sokkal könnyebb letölteni ez igaz . -
ja ezt gondoltam én is xd -
Borg #40622 Nem... nyilván csodát tesz, és még jobban is fog futni :D -
Ez a cucc vesz el FPS-t? -
SL #40620 Egyébként ha rakok be kocsikat attól tudok játszani Live-on?
De persze úgy, hogy csak a textúrát cserélem ki. -
misiizsai #40619 hát ja
Egy kicsit nehéz megfogni a kocsikat
Az eredeti GTA 4-ben simán meglehetett hamar állni a kocsival de itt nem -
misiizsai #40618 Csak nekem az eredeti kocsik vannak miért? -
Enis kiprobaltam es szntem meg erdekes...GTA Environment mod 4 eztis felraktam hozza es igy mar egesz jo..de az autok iranyitasa az jobbvolt ugy ahogy volt:S... -
misiizsai #40616 Kipróbáltam én is RealizmIV v6.2
Ez a mod nagyon kafa
És megy Multiba is
-
nem arról beszélek hogy mennyivel jön, hanem hogy mennyi időbe telik mire egyenként leszedegetem a darabokat... -
Nálad h van Antialiasing?Nem csak Nvidia kártyákkal müködik?Valamit be kell másolni a Rivatuner programba,de az csk Nv kártyákkal müxik! -
A MegaUpload -os azért jó mert 1MB -val tudod letölteni ,ha simán regelsz . -
És ezekkel a modokkal nem lehet multizni? :/ -
én leimádkozom az UTextures-t, csak remélem valahol fent van egyben, és nem kell darabokban lecibálnom ;)