54920
-
honna tidnák letölteni belsö nézetet az 1.0.4.0-ás patch hez? -
üdv.
playstation egy kérdésem lenne :D
honnan szerezted a radar módot?
előre is kösz :D -
playstation9 #40688 autok fényezésével?:D CTRL+F12-t:D simán benne hagytam a ENB series modot+feltettem a RealismIV-et -
Ezen van még mit finomítani:) Blur/glow effekt borzasztó.
Én átméreteztem (feleztem) a képeimet, így 100kbyte/darab. -
20kb-osra bármi képet olyan szinten le kéne butítanod, hogy felismerhetetlen lenne a végeredmény. Jelen helyzetben mi mindenképp jobban járunk, ha a szokásos módon rakod be a képeidet, vagy ha téged nagyon zavar, akkor előfizetsz VIP-re.
Am mit csináltál az autók fényezésével...
-
playstation9 #40685 Hali! Csináltam pár képet... Igaz ide nem tudom berakni mert nagyobb min 200kb... amugy meg tundá valaki mondnai hogy csináljak 20kb-os képet? 1680x1050-ben? hogy ide be tudja szurni?
Amugy itt van pár kép.. saját készitésü:D
GTA 41
GTA 42
GTA 43
40FPS.. semmit nem vesz le ez a mod.. -
cs sikerült meg csinálnom az 1.0.4.0 át és nem tom te melyik belsö nézetet használod tudnál rola egy linket mert az enyém nem jó -
Sponnyabob #40683 De én nem azt kérdeztem hogy hogy kell berakni a járműveket hanem hogy a 3. és a 4. patch mellé lehet-e betenni járműveket mert nálam valami gubanc volt vele de nagyon tudtam vele foglalkozni mert kinyírta a gépem egy vírus és most próbálnám de nem tudom hogy érdemes-e egyáltalán. Azt tudom hogy a 2. patch-hez kell az a plugin amivel ki lehet kerülni a fájlok ellenőrzését de az a 3. és a 4. patch-el nem kompatibilis mert azt próbáltam. Szóval ha valaki érti mit akarok kérdezni akkor válaszoljon. Köszi -

-
Na jól van, szórakozzál itt velem. Ezeket már nekem is le kell szednem. :D
Simán mehetne a FAQ-ba is ez mod kombó egy bővebb kis leírással is akár. :) -
Nálam is sárgás, du12 és 2 között fotóztam. Az utolsó képeken kezdett lemenni a nap. -
A sárgás a napfelkelte és a naplemente efeckt -je .
Ha erre gondolsz erről írsz ?
-
Nekem nem tetszenek a képek.Inkább a sárgás mint ez:D -
scripthook és asi loader -
sima gta 4 nél patch nélkül nem müködik a belsö nézet arra emlékszek hogy vmit be kell másolni a fö mapába vmi szart csan nem tom hogy mi az aki tudna segiteni az irjon!
-
gamecopyworld.com
Legközelebb a warez topik-ba kérdezz ilyet. -
is ilyet honnan tudnák leszedni?
-
Ha nem eredeti, akkor kell hozzá asszem az 1.03-as Razor törés (csak a launcher.exe és a 1911.dll) -
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék." -
A játékban mennyi a max FPS? -
Neked aztán van Grafika! -
én ha fel rakom az 1.0.4.0 -át akkor ne indul el a játék nem, tom miért -
Kicsit finomítottam a modokon. Env, Realism, Ultimate Textures + egy kis kézimunka:
1680x1050 minden maxon:
-
-
-
1.04-en is jó a belsőnézet, én is használom. -
nekem az 1.0.2.0 volt csak azon nem jóü a belsö nézet -
Játék könyvtárában létrehozol egy commandline.txt nevű fájlt, és beleírod a következőt:
-renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
Egyébként nem értem miért nem teszitek fel a legfrissebb javítást. Főleg, hogy 1.01 még lassú hányás volt. -
link -
vki tudna segiteni abban hogy hogy tudnám megcsinálni hogy 1.0.1.0 patch nél a grafikát feljebb tudjam rakni vagy hogy szebb lehgyen a játék vki linkeljen nekem vmit pls -
Valami real auto packot tud ajánlani valaki?
Eddig nekem csak az Ultimate texture pack van fent, és igaz, hogy nem javított sokat a látványon, (de azért láthatóan mégis) cserében 1 FPS-t sem veszítettem miatta. Sőt, mintha kissé simábban futna a játék.
Többi most jön... -
Írd felül az environment moddal a realism visualsettings cuccait. és eltűnik a blur. Én is azt csináltam. -
Benne van a nevükben mi micsoda:)
Environment: időjárás, ég textura, fények, színek, víz, stb.
Realism, karaktertexturák, autofizika, robbanások, forgalom, gyalogos variálás, stb.
Ultimate texture, tisztább, élesebb texturák.
A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék.
-
Node az illyen hasonló módokat én kipróbáltam SA-ba,és levette rendessen az FPS-t.
Onnan tudom. -
szerintem meg egyik sem, azért kérdezem... -
Szerintem mind húzza. -
vmelyik ebből lehúzza az fpst? -
Ez a Realism mód tök jó lenne,ha nem lenne ennyire motion bluros...iszonyatosan maszatolt lesz tőle szerintem a játék,nem lassít rajta,ugyan úgyan annyi fps-el fut,mint nélküle,vzsint nekem nem tetszik,mert pl. az éjszakák már túlságosan is sötétek vele,nappal meg minden fénylik,mintha le lenne kenve minden waxal:)!Szóval még jó hogy csináltam backupot azokból a fileokból,amiket javasoltak a mód készítői,mert így csak vissza kell másolnom és kész,nem kell reinstall.
na de most kipróbálom ezt az enviorment módot is! -
Köszi, akkor már csak az a kérdés, hogy az Environment mod 4 -et érdemes e felrakni. -
RealizmIV v6.2-erre csak annyit mondok szep es jo de megsem mivel az autok iranyitasa szerintem szar lesz tole...nehezebb megallni,kanyarodni,koordinalni stb.
Ultimate Textures-nagyobb texturak a jatekban(szntem ez felesleges es csak noveli a gepigenyt)
Environment mod -ezt nemtom de feltettem es szebb lett tole
ami azt illeti en rakom vissza az eredeti GTA4-et(majd ha visszakapom a cd-t)addig nem jatszok vele mert nekem ilyen buhera cuccok nemjonnek be...jo az az eredeti
kar volt kiprobalnom