54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vraaanyek
    Segítség! valamikért nem működik a telefonban az a funkció, hogy nem csak hívunk valakit, hanem bombát robbantunk,vagy elhívjuk biliárdozni stb.....tehát csak hívni lehet, és pl. a gerry-s küldetésnél,ahol fel kéne robbantanom egy autót, nem tudok mit csinálni... mi lehet az oka???
  • Zan
    Szia!

Hogyan kell a blurt meg a csillogást csökkenteni a Realis m modban?mert ha azt lehet csökkenteni,rakom vissza,mert amúgy nagyon szépre sikeredett,csak nekem már túlságosan is homályban úszott a játék!
  • ronso

ez csak mert tetszett.
  • Borg
    Suprának meg a veyronnak is el van bazva a méretaránya... ha már az evo x-et nem tetted be emiatt :)
  • xxxpaulxxx
    szépek:D
  • ronso
    szivesen.
  • MerlinW
    Import autók:) Most pedig miután hajnal van lefekszünk aludni:)

• DJ Skyline
    engem igen. :) pár kép:

• MerlinW
    #40700-ben leírtam a sorrendet. A telepítés pedig mind a három szóban forgó modban le van írva szájbarágósan a readme-ben. Egyébként kettő csak sima bemásolós, Realism mód pedig telepítős next, next. Semmi extra.
  • BAk3R
    ha van időd írhatnál egy szájbarágós tutorialt ezeknek a modoknak a telepítéséről. melyiket, mikor, hogy, stb. elég jól néz ki, szívesen kipróbálnám, olvasgattam visszafele is de nem igazán értettem meg az egészet, hogy mit hogyan.
  • rooney8
    nagyon jó ez a simple native trainer :D jó sokáig elbohóckodtam vele... :D
  • Máté94
    Nem győzött meg:(
  • fery02
    Én személy szerint ezt a hozzászólásodat mentettem ki magamnak. Jól fog még jönni, ha lejön minden. :)

Bár RapidShare Plus 4-el van egy kis problémám: csak harmad sebességgel tölti kb a cuccokat, nem tudom miért. :S Ha esetleg erre tud valaki valami megoldást, nyugodtan írhat...akár pm-be is, hogy kerüljük az OFF-ot.
  • DJ Skyline
    must have, a modell iszonyatosan minőségi, San Andreasból a konvertálás (gondolom én, mivel ott is megtalálható ugyanez a modell)
  • Blekk Síp
    Vmi ötlet nincs arra, hogy nekem miért nem működi ka commandline.txt?
    Csak úgy jó, ha a parancsikonba írom de úgy elég macerás, és ki sem fér minden amit szeretnék.
  • haze81
    ezer kösz, nagyon sokat segítettél, laza vagy!
    annyi, hogy én nem a system32 könyvtárba másoltam be, hanem a program files/rockstargames játék könyvtárába, és így is működik.
  • ronso
    bocs a sok hsz ért.....ha igy sem müködik akkor nem tudok segiteni..ja és a gombkiosztást nem lehet állitani csak ahogy ö adja...joccakát
  • ronso

igy lehet jobban látszik
  • ronso
    én mind a 4et betettem a windows sistem 32 be
    és nálam megy
    viszont arra figyelj,hogy ha más játékkal akarsz játszani (fifa,vagy más autós) akkor 2 db gamepadot érzékel,szóval akkor ki kell venni...
  • haze81
    ja, hogy azt,
    ok már szedem, köszönöm
  • haze81
    köszi, leszedtem. és mi a teendő ezekkel, bemásoltam mindent a gamekönyvtárba, kivéve az 1_3-as dll-t. Ha jól olvasom akkor a xinput9_1_0.dll-re van csak szükség. viszont az xinputtest-et ha elindítom nem reagál semmit a gamepad
  • ronso
  • ronso
    http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477
    vagy szedd le
  • ronso
    elmondani nem tudom de msn-en elküldöm a 4 db file-t amit be kell másolni a system 32 be..és müködik a ggamepad
  • haze81
    akkor hogy csináltad? elmondod? a logitech gamepad profiler szoftveréhez sem értek igazán. És az reális, hogy a játékban sehol nem találok olyat, hogy az alap controller a gamepad legyen mondjuk és ne a bill, meg az egér?
  • ronso
    nem kell xpadder az baromság
    én is logitech dual-al játszom és nem használok xpaddert
  • bertino
  • RYO21
    C-C-C-COMBO BREAKER!!!!
  • MerlinW
    5. post, halál rám, de ezt még azért is:D

Nyami:) (gtagaming.com)

• MerlinW
    Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek, de oda van írva a kép fölé...

"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
    A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."
  • MerlinW
    Huhh, pontosan már nem tudom, variáltam sokmindent...

visualsettings.dat-al játszottam, Realism mod procobj.img-ét lecseréltem az Environment mod-osra, egy két dolgot visszamásoltam.

Lényeg, hogy először a Realism modot kell telepíteni, de azt is érdemes külön könyvtárba, nem a GTA-ba, így látszik mit ír felül, készíthetünk mentést. Utána az Environment-et, illetve ami kell belőle (én a main-t és a blue sky-t raktam bele).

(Ha az Ultimate textura csomag is megvan, akkor az legyen az első, és utána a Realism)
  • MerlinW
    Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek.

3x:
    "A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
    A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."
  • MerlinW
    Kicsi, nem kicsi, ez van:)
  • Blekk Síp
    És mit finomítottál rajtuk?
    Meg tudod osztani?
  • haze81
    Valaki legyen szíves mondja már el, hogy hogyan tudom összehozni a Logitech cordless rumblepad 2-met a Gta 4-el, mert nem akarok napokig a beállításokkal szenvedni. Xpadder-t már feltelepítettem, sőt még profile-t is találtam a játékhoz, de meg se moccan a játék gamepaddal.
  • tenkenorman
    hmm nagyon szép. még a kedvemért mostazeccer ond el plz. mennyivel van kb kevesebb fps-ed mint alapból, ill hogy mien beállításokon jáccasz. köszi.
  • eightmiles
    Képek joak! Q7 is tetszik, de nem kicsi az egy picit? :S
  • ronso
    én felülirtam vele a cuccot és semmi változást nem látok..se fps ben sem tükrözödésben..pffff
  • SL
    #40620 valaki?
  • kirol
    A GTA Environment mod 4 -el a fák nagyon tréül néznek ki. :(
    Erre nincs valami jobb? Régi ne mtudom milyen ,de ne milyen beállított 2d-s fának tűntek.