54920
-
Segítség! valamikért nem működik a telefonban az a funkció, hogy nem csak hívunk valakit, hanem bombát robbantunk,vagy elhívjuk biliárdozni stb.....tehát csak hívni lehet, és pl. a gerry-s küldetésnél,ahol fel kéne robbantanom egy autót, nem tudok mit csinálni... mi lehet az oka??? -
Szia!
Hogyan kell a blurt meg a csillogást csökkenteni a Realis m modban?mert ha azt lehet csökkenteni,rakom vissza,mert amúgy nagyon szépre sikeredett,csak nekem már túlságosan is homályban úszott a játék! -
ez csak mert tetszett. -
Borg #40727 Suprának meg a veyronnak is el van bazva a méretaránya... ha már az evo x-et nem tetted be emiatt :) -
xxxpaulxxx #40726 szépek:D -
szivesen. -
Import autók:) Most pedig miután hajnal van lefekszünk aludni:)
-
engem igen. :) pár kép:
-
#40700-ben leírtam a sorrendet. A telepítés pedig mind a három szóban forgó modban le van írva szájbarágósan a readme-ben. Egyébként kettő csak sima bemásolós, Realism mód pedig telepítős next, next. Semmi extra. -
BAk3R #40721 ha van időd írhatnál egy szájbarágós tutorialt ezeknek a modoknak a telepítéséről. melyiket, mikor, hogy, stb. elég jól néz ki, szívesen kipróbálnám, olvasgattam visszafele is de nem igazán értettem meg az egészet, hogy mit hogyan. -
nagyon jó ez a simple native trainer :D jó sokáig elbohóckodtam vele... :D -
Nem győzött meg:( -
Én személy szerint ezt a hozzászólásodat mentettem ki magamnak. Jól fog még jönni, ha lejön minden. :)
Bár RapidShare Plus 4-el van egy kis problémám: csak harmad sebességgel tölti kb a cuccokat, nem tudom miért. :S Ha esetleg erre tud valaki valami megoldást, nyugodtan írhat...akár pm-be is, hogy kerüljük az OFF-ot. -
must have, a modell iszonyatosan minőségi, San Andreasból a konvertálás (gondolom én, mivel ott is megtalálható ugyanez a modell) -
Vmi ötlet nincs arra, hogy nekem miért nem működi ka commandline.txt?
Csak úgy jó, ha a parancsikonba írom de úgy elég macerás, és ki sem fér minden amit szeretnék. -
haze81 #40715 ezer kösz, nagyon sokat segítettél, laza vagy!
annyi, hogy én nem a system32 könyvtárba másoltam be, hanem a program files/rockstargames játék könyvtárába, és így is működik. -
bocs a sok hsz ért.....ha igy sem müködik akkor nem tudok segiteni..ja és a gombkiosztást nem lehet állitani csak ahogy ö adja...joccakát -
igy lehet jobban látszik -
én mind a 4et betettem a windows sistem 32 be
és nálam megy
viszont arra figyelj,hogy ha más játékkal akarsz játszani (fifa,vagy más autós) akkor 2 db gamepadot érzékel,szóval akkor ki kell venni... -
haze81 #40711 ja, hogy azt,
ok már szedem, köszönöm -
haze81 #40710 köszi, leszedtem. és mi a teendő ezekkel, bemásoltam mindent a gamekönyvtárba, kivéve az 1_3-as dll-t. Ha jól olvasom akkor a xinput9_1_0.dll-re van csak szükség. viszont az xinputtest-et ha elindítom nem reagál semmit a gamepad -
-
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477
vagy szedd le -
elmondani nem tudom de msn-en elküldöm a 4 db file-t amit be kell másolni a system 32 be..és müködik a ggamepad -
haze81 #40706 akkor hogy csináltad? elmondod? a logitech gamepad profiler szoftveréhez sem értek igazán. És az reális, hogy a játékban sehol nem találok olyat, hogy az alap controller a gamepad legyen mondjuk és ne a bill, meg az egér? -
nem kell xpadder az baromság
én is logitech dual-al játszom és nem használok xpaddert
-
-
RYO21 #40703 C-C-C-COMBO BREAKER!!!! -
5. post, halál rám, de ezt még azért is:D
Nyami:) (gtagaming.com)
-
Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek, de oda van írva a kép fölé...
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék." -
Huhh, pontosan már nem tudom, variáltam sokmindent...
visualsettings.dat-al játszottam, Realism mod procobj.img-ét lecseréltem az Environment mod-osra, egy két dolgot visszamásoltam.
Lényeg, hogy először a Realism modot kell telepíteni, de azt is érdemes külön könyvtárba, nem a GTA-ba, így látszik mit ír felül, készíthetünk mentést. Utána az Environment-et, illetve ami kell belőle (én a main-t és a blue sky-t raktam bele).
(Ha az Ultimate textura csomag is megvan, akkor az legyen az első, és utána a Realism) -
Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek.
3x:
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék." -
Kicsi, nem kicsi, ez van:) -
És mit finomítottál rajtuk?
Meg tudod osztani? -
haze81 #40696 Valaki legyen szíves mondja már el, hogy hogyan tudom összehozni a Logitech cordless rumblepad 2-met a Gta 4-el, mert nem akarok napokig a beállításokkal szenvedni. Xpadder-t már feltelepítettem, sőt még profile-t is találtam a játékhoz, de meg se moccan a játék gamepaddal. -
hmm nagyon szép. még a kedvemért mostazeccer ond el plz. mennyivel van kb kevesebb fps-ed mint alapból, ill hogy mien beállításokon jáccasz. köszi. -
Képek joak! Q7 is tetszik, de nem kicsi az egy picit? :S -
én felülirtam vele a cuccot és semmi változást nem látok..se fps ben sem tükrözödésben..pffff -
SL #40692 #40620 valaki? -
A GTA Environment mod 4 -el a fák nagyon tréül néznek ki. :(
Erre nincs valami jobb? Régi ne mtudom milyen ,de ne milyen beállított 2d-s fának tűntek.