54920
-
janika15 #41090 helló! felakarom rakni a gémet! melyik patchet tegyem fel, hogy jól fusson a játék? mind a 4et egymás után vagy elég felrakni csak a négyes patchet? köszi a választ! -
DLC, szóval sokat azért ne várjunk tőle. de lesz golf, új járművek, 3 szórakozóhely, miegymás. szóval nem csak 20 új küldetésből áll azért. :) és duplán kedvez a konzolosoknak a szerencse, mert lesz egy Episodes from Liberty City nevű dolog, ami egy lemezen tartalmazza a 2 DLC-t, és nem szükséges hozzá az alapjáték, hogy játszhassanak vele. eddig kicsit macerás volt konzolon játszani warez DLC-vel. ha minden igaz, akkor most már ez sem lesz nekik probléma. :) PC-s társadalomnak meg marad a reménykedés, hogy majd egyszer valamikor talán talán lesz PC-re is... -
xxxpaulxxx #41088 "The episode will contain about 20 missions, just as The Lost and Damned did"
Csak?Oo
Ez ilyen miniep? -
aiminet #41087 BMW M3 Coupe E46 igen azt.
-
Xbox World 360: Ballad of Gay Tony preview, egy rövid áttekintő, hogy miből maradunk ki. :\
ugyanez magyarul, kicsit legörgettek, és megtaláljátok. nem tudtam közvetlen belinkelni, mert ha rákattintok erre, akkor meg azt mondja, hogy "A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!" de mindegy is, a golfozás az milyen lehet már. :D
nem tudom volt-e, nagyon az új modok körül forog a topik, így lehet átsiklottam felette. -
texture pack:itt a 3. pont -
Cence #41084 köszi -
GTA4 environment mod
RealizmIV
a textúra packhoz nem tudok linket. -
Huh, közbe elég sok hsz érkezett, szóval keresgélhetsz majd. Ennyit segítek. Ebbe le vannak írva a nevek. -
Cence #41081 fery melyik oldal az? az az igazság googleztam mert nem tok oldalakat :D
ghost bemásoltam mindent és a gta exe hibát észlellel nem indul (bár van 2 mod a gépemen lehet az a gondja) -
aiminet, neked milyen vasad van a játék alá? Kiprobáltam a textura csomagot, hát én nem tom... Nem tom mit csinálhatok rosszul, mert egyre inkább szakadozik nekem a játék... :( -
hát jelen pillanatban ide kerülnek fel a cuccok leghamarabb. a gtainside-ra is kikerülnek ezek, csak kicsit lassabban. erre az oldalra is kerülnek ki cuccok, de nem olyan sűrűn. viszont tényleg jó kis oldal ez a gta4-mods, hozzá tudod adni a youtube videóid az adott autóhoz, stb. -
BIZ0906 #41078 Ez az oldal marha jó van egy jó pár eddig nem is látott verda (Peugeot) el is mentem. -
M3. :) talán ez -
Köszi, kár hogy ez egyben van.
Ez M3 vagy M6? És irányítható jól? -
1680x1050-re és 16:10-re állítsd a felbontást/képarányt! Ez a monitorod natívja! -
aiminet #41074 GTA IV real cars pack v6 by Seba84_2005
Do you like real cars in your game?
Youtube presentation
http://www.youtube.com/watch?v=qZ7siKlon4A -
aiminet #41073 GTA IV real cars pack v6 by Seba84_2005:
http://rapidshare.com/files/272367671/Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6.exe
http://www.megaupload.com/?d=309W7XKB
List of changed cars:
ADMIRAL - Acura Infiniti G35
AMBULANCE - Paramedic
BANSHEE - Lamborgini Murcielago
BIFF - Renault Truck
BLISTA - Alfaromeo Mito
BOBCAT - BOBCAT Monster
CHAVOS - Plymouth CudaA
COGNOSCENTI - Audi S4
COMET - Porsche Cayman S
COQUETTE - Chevrolet Corvette Z06
DELIKANTE -Audi Q7
DUKES - Dodge Challenger Concept
EMPEROR - Audi R8
EMPEROR2 - Bugatti Veyron
ESPERANT - Mitsubishi Lancer Evolution VIII Tuned
FBI - Dodge Charger SRT8 FBI
FACTION - Mazda RX-7 Standard
FELTZER - Mercedes-Benz SL65 AMG
FEROCI - Mitsubishi Lancer Evolution VIII
FIRETRUCK - Kama3
FLATBED - Kama3 Truck
FORTUNE - Nissan Skyline R34 GT-R Z-tune
FUTO - Audi S3
HAKUMAI - Toyota Supra TRD
INFERNUS - Lamborghini Gallardo LP560-4
INGOT - Renault CC
INTRUDER - Chevrolet Corvette Stingray
LOKUS - Chevrolet Camaro
MANANA - Volkswagen Brasilia
MARABELLA - Audi 80
ORACLE - Koenigsegg CCX
PACKER - DAF Cf
PATRIOT - Hummer HX
PMP600 - Chrysler 300C
PRES - Nissan 350Z
RANCHER - Ford Mustang Truck
REBLA - Mercedes ML 500
RUINER - Ford Mustang Shelby GT500kr
SABRE - Toyota ScionTC Tuning Edition
SABREGT - Ford Mustang Shelby GT500
SCHAFTER - BMW M6
SENTINEL - BMW M3 Coupe E46
SULTAN - Mitsubishi Lancer Evo X
SULTANRS - Nissan R35 GT-R Mine's Tuned
SUPERGT - Aston Martin DB9
TURISMO - Ferrari F430 2005
URANUS - Subaru Impreza
VINCENT - Volvo C30 T5
VIRGO - Dodge Charger STR8 -
Ezt a BMW -t honnan szedted le? Irányítható rendesen? -
aiminet #41071 -
aiminet #41070 GTA Environment mod
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=397854
-
Végre lent van az ultimate texture pack... 2 napig szedegettem le. Most jőn a próba. Ha van valami érdekes, akkor jelentkezni fogok. :) -
énis :O -
ezek a modok kurvajok, most próbáltam ki őket
-
Na. Cence, kipróbáltam a reflectiom ENB-t, nekem simán indult vele a játék. Annyi az egész, hogy be kell másolni a rar fájl tartalmát a GTA mappájába, ahol az .exe is megtalálható. Nem kell felülírni semmit és a játékban a shift+f12 egyidejű lenyomásával kell aktiválni. És hogy milyen? :D
Mintha minden autóra rányomtak volna 1 tonna vaxot és csillog villog minden autó... :D -
aiminet #41065
-
Mert tán még csak béta. Látható mostanában helyette pár darab, szintén látványt változtató mod a topikban. Azok is elég hatásos eredményt produkálnak.. -
Jelenleg épp ezt az ultimate texture packot szedegetem le, már csak az utolsó rész van hátra, aztán jőhet a próba. Cence, megnézem ezt a reflections ENB modot, hátha okosabb leszek :D -
Cence #41062 >< nekem amd, megprobáltam ezt a reflectionos ENB modot de nekem a gta exe hibát észlel töle, valakinek vmi tipp? (nagyon szép elvileg töle a game) :S -
Halee! :)
Cence, core 2 duo e6550 2.3 ghz. Ezt húztam bios-ból 2.8- ig. Eddig stabilnak tűnik és 61 foknál nem volt melegebb. Gyári hűtővel.
Más: Tegnap kipróbáltam egy két újdonságot a játékhoz, mint pl realizm, meg a mod cars-t, de leállt a progi... Újra telepítettem, és mindent úgy csináltam ahogy előzőleg írtam. Mostmár nekem is vagy 30 percig ment a contig .exe fájl. Elinditottam a játékot és a játék alapból ilyen beállitásokkal indult: minden high, a víz very high, a felbontás max (1920x1080) a view distance 30 valamennyi, a többi meg 50, 35, 4.
Egész szépen futott, de alul a videókártya memória kihasználtsága miatt afódtam egy kicsit, mert 835/545 volt kiírva. Lejebb vettem a texturák felbontását mediumra.
És megint elkezdte mint régen, ahogy kisétálok a házból, egy darabig szakadozik. Nézek jobbra meg balra egy párat, rángatom az egeret, aztán megszünik.Beülök a kocsiba, még ott is csinálja, de egy kétszer megint megrángatom az egeret és ott is abbahagyja. Ez miért lehet? Miért szaggat?
Másik kérdésem: ha high felbontáson vannak a textúrák, akkor az miért van, hogy ha hirtelen hátra fordulok, akkor a házak, meg egy két dolog grafikája úgy 1-2 másodperc késéssel rajzolodik ki? -
Cence #41060 egy kérdés, valaki használja az auto refleksön ENB-t? -
-
BIZ0906 #41058 Hát igen amit üldöznek az a király :D -
Kgero1 #41057 de azt alapból be lehet állítani a játékban .vagy ez még rátesz egy lapáttal?
-
Benne van a nevében. Magas minőségű árnyékok. -
jolvan ügyi vagy.vírusokata fórumnak -
Kgero1 #41054 A Very High shadows patch:
http://rapidshare.com/files/259065738/RealizmIV_very.h.shadow.rar
nálam trójait jelez!Csak szólok hogy vigyázzatok.
egyébként mire jó az a patch? -
Kgero1 #41053 köszke!
örök hála
-
CCC 9.9
#41047: Nekem a képek láttán inkább a "kurvaszép" jelző jutott az eszembe. :) -
igen, simple native trainer a neve, íme