54920
-
Sziasztok bocs hogy nem olvasok visza párszázoldalt de látom a jobbanfutna ha téma megy nagyon.Namost azt szeretném megkérdeznihogy a patchek javitanak e a játékon érdemes e felrakni öket és hogy az én configommal érdemes e szenvedni azzal hogy jobban fusson nincsenek nagy igényeim 1280x1024 ben játszom szinte minden beálitás 30 van árnyék 0 de igy is beszaggat sokszora játék és érezni hogy nem fut folyamatosan de elvagyok vele.Nah szoval érdemese mindenféle modal probálkoznom vagy ne szenvedjek velle . Válaszokat ellöre is köszőnőm -
Szar a boxom 
És nyugi, én sem vagyok odaérte... -
-
Laci82 #41129 Nem baj mi mazochisták vagyunk és imádjuk az undorító grafikájú játékokat 
Te meg birizgáld tovább a pöckeidet az ikszbokszgémpadon...amely xboxra PC-n írják a játékokat és PC-s játék fórumokra írj csak PC hiánya nélkül
-
nekem is összeakadt sajna :| -
:( hát azt nem akarom :S Más megoldás esetleg ?:D de ameddig nem raktam fel ezt a realizmiv-et addig a berakott kocsik is jók voltak -
tudjuk.
ezért nem vagyunk mostmár végképp kíváncsi rád. -
SL #41124 nanana moderáld magad! -
Amugy Pc-n undorito ez a játék sajna(texturák). -
hát ha az összes autónak fehér a kereke akkor felejtős, de ha csak egynek kettőnek akkor azokat meglehet könnyen találni a neten, nincs olyan baromi sok autó még a játékhoz. ha nem csináltál biztonsági másolatot a dolgokról, vagy esetleg az exe nem csinált egyet, akkor reinstall a megoldás sajnos. -
hát nekem a GTA IV real cars pack v6 van bent akkor most kezdjem el egyesével letölteni meg megkeresni melyik kocsi fehér? :/ Akkor nem lehet valahogy törölni azt összes berakott kocsit? -
Laci82 #41119 Szerintem meg jó ez a játék.
Nagy terület,nagy hangulat...él az egész város.
Nagyon kevés az ilyen hangulatos játék manapság sajna,mindenütt csak ez a konzolátiratos kombós üsd-vágd pusztítsd ökörség van szinte..
Ergo a 10 éves értelmiségűeknek való kámeháme meg harakiri oszt jól van szint...
-
SL #41118 akkor mit keresel itt?
ja és kitérdekel az xfosod? -
Na ezt hogy kell betenni mert nem tudta még mindig berakni !!! -
sok képen azért néz ki hihetetlenül jól, mert többen feltettek vagy 2-3 féle javítást, ami felturbózza kicsit az összképet. :) -
-
bertino
neked kuss [képzelj ide egy csunya szot..] -
Azért nem semmi hogy skálázodik ez a game.
Ahogy nézegetem a képeket meg pl a saját gépemen nézem.Az én gépemen olyan csunya hogy hányok tőle de van itt olyan kép ami hihetetlenül jó. -
legjobb az egészben, hogy mind a három ugyanolyan színű. :D -
Laci82 #41111 És ehhez mit szólsz?
[IMG][/IMG]
-
BIZ0906 #41110 Akkor melegedjetek együtt. -
Joak a képek mindenk ;) -
RYO21 #41108 stílus -
LouisWu #41107 Sry, ha már volt szó erről: Windows 7-en próbálok játszani, Compatibility mode-ban sikerült feltelepítenem, majd szintén Windows XP SP2 Compatibility mode-ban próbálok játszani, de szinte minden billentyűlenyomásnál (pl. amikor kanyarodok) lefagy a játék úgy fél másodpercre, kb. játszhatatlan így.
Tud vki megoldást erre? -
és kérdezett valaki erről ? -
Nekem van X360am..igy nem maradok ki a gay tony részböl:D -
még nem próbáltam GTA IV alatt, de a vehicles.ide fileban minden autónak van egy Frq része, általában egy 100-as szerepel ott. nézd meg, ha azt lecsökkented (mondjuk 10-re), akkor mi lesz. SA-ban ez volt a megoldás arra, hogyha az autók gyakoriságát csökkenteni akartuk. vagy egy másik részt átírtunk arra, hogy ignore, és akkor egy darab sem volt abból az autóból az utakon. ilyen volt pl a Hotknife, ebből nem volt egy sem az utakon.
amúgy tényleg néha idegesítő, hogy beülök egy autóba, megyek 4 kanyart és lesz ugyanabból az autóból még 7. :| ezt a problémát igazán orvosolhatták volna. pl ezen a képen a 7db M3 már már vicces. :D -
Laci82 #41103 Sziasztok.
Bizonyos autók előfordulásának gyakoriságát lehet valahogy állítani?
Ennyi lancer evo,rx-7 és Cadillac Escelade a világon nincs mióta felraktam egy modot.
-
azért fehér, mert nem tartozik ahhoz a részhez textúra. anno én is néztem, mikor GTA III-ban kicseréltem az első autót, és fehér volt az egész. :D nem tettem be a .txd filet, ami a textúrákért felelős. valószínű itt is hasonló a probléma, szedd le az autót majd tedd be azt manuálisan a játékba. -
-
Fent van a RealizmIV v4.0 és a kocsi kereke fehér -.- De csak annál a kocsinál ami úgy lett berakva.
Ez mitől lehet? -
gondolom felrakta a RealizmIV modot -
Na zthogy?Hogyan változtak meg a betűk?:D -
nem, itt egy másik figurával mész. mint ahogy a Lost & Damned DLC-ben is. nem tudom, hogy lehet-e majd variálni a karaktereket, szerintem nem, de nem egy rossz ötlet amúgy. mondjuk a DLC küldetéseket szigorúan csak az adott karakterrel lehetne megcsinálni, de küldetésen kívül meg variálhatnál 3 karakter között. :) kancsó tóniról nem tudok sokat, gondolom a figura akinek dolgozunk. majd a sztoriból a többi meg kiderül. :) -
kb erről zeng a topik minimum egy hete...lapozgass vissza, de nem is kell lapoznod, lejjebb van 3 komment, ami segít. #41085, #41083, #41082. van még egy ENB Series nevű dolog is, de az eléggé kezdetleges egyelőre. -
aiminet #41095 -
janika15 #41094 ?? am a másik kérdésem az lenne, h tudtok-e vmi oylan BIZTOSAN működő modot amivel tudom szépíteni, realizálni a játék kép minőségét? -
xxxpaulxxx #41093 De gondolom itt már nem nikoval mész...
és ha nem akkor lehet választani milyen karakterrel játszol? Mert ha DLC akkor az nem is olyan expansion mint ami rögtön eszünkbe jutna:D
És ki ez a buzitóni? Mert volt róla szó amikor dumált Niko azzal a buzival, akivel megismerkedett neten. -
aiminet #41092 igen rendesen autok. -
aiminet #41091
jo megy game