54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vraaanyek
    ne hiszem el, újra tettem a játékot, patchek, de most csak v1.0.3-ig, egy-két szokásos feljavítás.....sokkal szebb és gyorsabb lett a játék, de most már 2 perc után megint befagyott, elkezdett mindenféle színeket adni, meg hibásodni és szaggatni! tényleg nincs senki,akinek fogalma lenne arról,hogy ez mi lehet és hogy lehet megoldani???? könyörgöm reagáljon valaki!!
  • fery02
    RealizmIV mod rakott be ilyen fákat alapból.. Utána természetesen kipróbáltam az Environment mod fáit is (3 fájlból áll), hátha azokkal másabb, de szinte változatlanok maradtak (talán kicsit fakóbban a fák zöld színei).
    Bertino, láttam a te Realizm képeid között ezt. Ez éjszakai kép, de mintha nálad is betegek lennének kicsit a fák. Tudnál esetleg te is küldeni egy képet arról a helyszínről, ahol én vagyok (lehetőleg nappal)? A középső szigeten a Middle parkban fényképeztem a hídon. Nagyon érdekelne, hogy másnál is ilyen-e, aki használja ezt a mod-ot.

REPSOL (#41211): Ő sem tudja. :)
    REPSOL (#41198): Jó videó! Leszámítva azt, hogy a valóságban már akkor halott lenne a csávó, miközben leszúrja az őrt. :P
    Carloska te meg okos vagy. :)
  • n3whous3
    :ASDAsddasa
  • bertino
    hát ezen besírtam

• Carloska
    bocs de ilyen hányinger képet még nem láttam életemben ps1 es szitn kb én ablakon basznám ki gépem ilyen grafikám lenne ...
  • tommygear
    de betegek azok a fák
  • ProGabe #41246
    próbáld ki az alien download managert. kicsi, hatékony, könnyen használható, működik egy csomó oldallal
  • arty
    skipscreen plugin firefox alá
  • ghost001
    Igen szeretnék, de az majd később lesz, egyenlőre nincs rá keret. Off.

Amugy nagyjából kiprobáltam egy csomo mindent, és végül is a nekem legjobbat sikerült kitalálni. 1.0.3.0 patch, contig.exe, visualIV 1.4. commandline.txt

Ennyi, és neke migy szépen futott. Csábitóak az igazi autók, meg az ilyen olyan csilli villi dolog, de nekem ez igy megfelel. Mostmár el kéne kezdeni játszani is a játékkal, nemcsak kisérletezni.
  • Zan
    Kérdés!Mi a neve annak a letöltésvezérlő cuccnak,amivel be tudom állítani a rapidshare/megaupload/stb. oldalas letöltéseket és ő meg magának szépen kvárja az időlimitet?meg még annyi,hogy hogyan kell használni?Vagy egyértelmű?
  • Zan
    Nekem mést nem gyári van rajta és így 3,2-n melegszik max 70%-ra.Szüval szerintem el kéne gondolkodnod egy jobb hűtőn.Vagy ha már úgyis akarsz majd te is quadot,asszem ezt írtad még régen,akkor majd akkor elég lesz!De 3 ghz-nél én meg húznám tovább nagyon,gyári hűtővel legalább is.

OFF END
  • ghost001
    Valamilyen szinten megvolt, mert az alap procimat 2.3-ről felhúztam 2.8-ra és a memóriákat is állitottam. Kiolvastam egy tuning kezdőknek rovatott és az abban foglaltakat alkalmaztam a gépemen. Húzzam tovább a procim? Mondjuk igy, gyári hűtövel 61 foknál nem volt több.
  • Zan
    Amit már korábban kérdeztél,megválaszoltam,de mindegy. #41159

Nem elég gyors a procid,ennyi a baja,meg kevés a ram a videókártyádban,elz meg a másik baj!Nekem,most hogy 2,4 ghz-ről 3,2-re van húzva a quad,így fut zökkenés-mentesen.Szerintem egy cseppet tuningolhatnál,de te tudod.
  • xxxpaulxxx
    enviromentből nem kellett volna bedobni a fákat:/
  • ghost001
    Nah, ma is megszenvedtem a GTA-val, de most egész jó, bár nem értek egy pár dolgot.

Korábban is kérdeztem, miért van az, hogyha a texture beállitás highon van, akkor a hirtelen fordulásnál a házak meg egy két ilyen környezeti rész 1-2 másodperc alatt rajzolodik ki, mig medium beállitásnál ez nincs?

Másik: ma újra raktam a gta-t, csak 1.0.3.0 ig patcheltem és amit felraktam az a contig.exe (utána olvastam,ez lényegében egy játék defragmenter) , Visual VI 1.4, és a commandline a következő paraméterekkel:

-renderquality 4
    -texturequality 2
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -fullspecaudio
    -novblank
    -shadowdensity 0
    -shadowresolution 1024
    -shadowquality 4
    -viewdistance 0
    -detailquality 100
    -reflectionquality 4
    -reflectionresolution 2048
    -waterquality 0
    -waterreflectionquality 5
    -availablevidmem
    -availablevidmem "1.1"
    -percentvidmem "100"

Nagyon is meg vagyok elégedve mind texture quality high-on és mind mediumon is nagyon szépne fut a játék.
  • fery02
    Felraktam ezeket:
    Ultimate Texture pack
    RealismIV
    Enviroment mod

Tetszik, sokkal szebb szerintem a látvány, egyedül a fák nem tetszenek.

Másnál is hasonlóan néznek ki, mint a képemen?
    Színükkel nem lenne baj, csak ilyen furán néz ki az összkép...főleg, ahol egyszerre több fa van.
  • xxxpaulxxx
    tyűű aki ezt a robogót tervezte az se ült még illetve hallott robogót
  • Kgero1
    Megint csak köszi Ghost!
    nekem a legújabb enb v0076d ez már tudja a teljesképernyős módot is.
    Akkor megvan a probléma én nem másoltam be a commandline txt-be azokat a paramétereket.
    Biztos hogy az lehet a bibi ,na majd hnap kipróbálom.
    Még 1x thx
  • xxxpaulxxx
    Egyébként lesz majd valami szerepe a pénznek?
    Mert itt kapom a lóvét rendesen, de kb hotdogevésen, plázapicsáskodáson és hasonló értelmetlen marhaságokon kívül nem látom értelmét elkölteni:D
    Mert az előző 2 részben ugye ott voltak a telkek.. de itt... lesz valami?:D
  • ghost001
    Vranyek a befagyás ezer dolog miatt lehet. Miket raktál fel az eredeti játék mellé? Milyen modokat? Meddig patchelted a játékot? Milyen beállitásokkal tolod? Milyen géped van?

Az ultimat e texture packot sajnos máshogy nem tudod leszedni... Nekem is 2 napomba telt leszedni...
  • xxxpaulxxx

Itt sem volt mégXD

Amúgy ez mekkora már... Brucie küld egy emailt egy telószámmal, amit ha felhívok akkor megmondják épp milyen zene szól ar ádióban:O Tök komoly:D
    Még jó hogy én winampból hallgatok zenét játék alattXD
  • Vraaanyek
    Én nem tudom, láthatatlanok az üzeneteim, hogy soha senki sem reagál rá? vagy ha netán reagálnak, akkor is egy-két szót, és nem az esetleges lehetséges megoldást.....
    1. mi a retektől lehet ez a befagyós, belassulós elszíneződős hiba???????
    2. honnan lehet leszedni az ultimate texture packot, ahol nem 100 darabban van, és nem kell egyenként elindítani a letöltést????
  • ghost001
    Ugyanakkor ha valaki akar majd kisérletezni:

http://modmygta.com/forum/index.php?topic=1727
  • ghost001
    http://www.youtube.com/watch?v=_l8cDCyZc8g

Itt egy videó a kocsi tükrözödős ENB-ről.
  • ghost001
    Hmm. Neked melyik ENB van meg? Mert van 2 darab, enbseries_gta4_v0076b és a enbseries_gta4_v0076a.

A z "a" végződésű tényleg egy teszt az élsimitáshoz, de ha másoljam be ide a leírását:

ENBSeries for GTA 4 v0.076a.

WARNING! This is the test version of simulating antialiasing. It doesn't have any effects,
    but still require to activate by pressing SHIFT and F12 keys together.
    RUN THE GAME ONLY IN WINDOWED MODE!!! USE IT ON YOUR OWN RISK!!!
    THIS VERSION HARDLY DEPENDENT FROM VIDEO MEMORY SIZE, DO NOT SET TOO HIGH QUALITY AND RESOLUTION,
    START CHANGING FROM LOWEST, OTHERWISE THE GAME WILL CRASH IN CASE OF OUT OF VIDEO MEMORY.

commandline.txt - with this file the game will run in windowed mode.

New parameters added:
    DisplayWidth=(1..10000) - width of the game window
    DisplayHeight=(1..10000) - height of the game window
    AntialiasingAmount=(1..16) - quality of antialiasing, 1 means no antialias. THIS IS CRITICAL
    PARAMETER, it affect performance and video memory cost, be careful

EXAMPLE OF RECOMMENDED SETTING:
    256 Mb video:
    DisplayWidth=800
    DisplayHeight=600
    AntialiasingAmount=4
    or
    256 Mb video:
    DisplayWidth=640
    DisplayHeight=480
    AntialiasingAmount=9

Végig olvasva én annyit értek belőle, hogy futasd a játékot ablakban, ne teljes képernyőben, a commandline txt be másold be az itt olvasotakat, és kezd a grafikai beállitgatásokat a legalacsonyabb szintről. Persze lehet félre értem, de akkor javitsatok ki. És igen, shift+f12 egyidejű lenyomásával aktivizálhatod a játékban.

A másik a "b" végződésű meg tényleg csak egy tükrözödés az autóknak, abban nincs élsimitás.
  • Kgero1
    Köszi Ghost!
    Hát ezt én is furcsállom hogy alapból nem rakták bele.
    Csak erröl az oldalról vettem és oda az van írva hogy élsimítást eredményez az enb.

http://enbseries.mindenkilapja.hu/?m=3003230
  • xxxpaulxxx
    Vlc-vel próbáld, ha azzal nem megy akkor nem lehet lejátszani:D

• ghost001
    Megtörtént, de nem akar lejátszodni semmivel. Vista Codec Packot használok. A media Player azt irja, hogy nem jó a codec hozzá...
  • 1st3nf4sz4tm444
    nevezd át avi-ra
  • ghost001
    Amugya játékban készitett videókat amiknek cli a kiterjesztése, azt hogyan lehet átalakitani egyébb formátumra? Ti hogyan készitettek videókat a játékról?
  • ghost001
    Végig olvasva a hozzászólásokat, kicsit szörnyűnek érzem, hogy a játékélmény helyet, arról kell beszélgetnünk, hogy mit és hogyan kell/ kéne tenni, hogy élvezhető legyen a játék... Komolyan kezdem azt érezni, hogy most olyanok vagyunk mint egy teszter csapat.

A lényeg, ma megint újratelepítem a játékot, és csak 1.0.3.0-ig telepitem a javitásokat, mert egy angol forúmon olvastam, hogy a 4 patch, nemhogy segit a játékon, hanem lassitja... Egy próbát megér. A commandline.txt-t ki fogom próbálni, úgy ahogy Feri leírta, ha okosabb elszek, megírom majd, hogy milyen lett.

Kgero1-nek üzenem, hogy az ENB semmi mást nem csinál, mithogy a kocsiknak ad szebb tükrözödést. Olyan mitha leöntötték volna a verdákat egy lavor vaxal. :D Sajnos élsimitást nem eredményez... Amugy hogy adhattak ki úgy pc-re egy játékot, hogy kihagyták az élsimitást???
  • Vraaanyek
    és te hogyan oldottad meg ezt a problémát??
  • BIZ0906
    De kemény xD
  • 1st3nf4sz4tm444
  • gerge93
    a játék nem akar elindulni, nem a kocsi xD
    bejön a kis fekete ablak majd le tálcára és eltünik és utána semmi
  • fery02
    Van ez a commandline.txt. Semmi bajom sincs vele, csak egy észrevétel:
    1. MerlinW megosztott velünk még régebben egy általa összeállított, nála kellőképp bevállt kombót:
    -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank

2. Van ez az Environment mod 4-es verzió. Readme-jében van, hogy rakjuk be ezeket a commandline.txt-be:
    -novblank -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 0 -detailquality 100 -shadowresolution 1024
    -shadowquality 4 -reflectionquality 4 -reflectionresolution 2048 -waterquality 0 -waterreflectionquality 5

3. ghost001 által írt leírásban az általa bemutatott Tweak-ben is megemlít pár parancsot a commandline.txt-be:
    -norestriction -nomemrestrict -availablevidmem "x" -percentvidmem "x"

Van köztük persze sok egyforma. Ezeket kiszűrve, ha nem akarunk kétszer beleírni egy parancsot, akkor a következőképp néz ki:
    -renderquality 4
    -texturequality 2
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -fullspecaudio
    -novblank
    -shadowdensity 0
    -shadowresolution 1024
    -shadowquality 4
    -viewdistance 0
    -detailquality 100
    -reflectionquality 4
    -waterquality 0
    -availablevidmem
    -availablevidmem "x"
    -percentvidmem "x"

MerlinW régebbi saját kombója nélkül:

-novblank
    -renderquality 4
    -viewdistance 0
    -detailquality 100
    -shadowdensity 0
    -shadowresolution 1024
    -shadowquality 4
    -reflectionquality 4
    -waterquality 0
    -norestriction
    -nomemrestrict
    -availablevidmem "x"
    -percentvidmem "x"

Nem tudom, hogy lennének-e összeakadások ezeket bemásolva. Amúgy az érdekelne, hogy az iylen shadow..., reflection...water sorok azok azt csinálják, hogy fixen tartják a játékban az értékeket, akkor is, ha Optionsban átállítjuk őket?

• Borg
    innen
  • HEMAXXI
    honnan tudnám letölteni a texture pack-et?elöre is köszönöm a linket
  • Borg
    Kézifék?
  • gerge93
    mért van az, hogy megpróbáltam berakni kocsit és mindent a leírás alapján csináltam majd végül nem akar elindulni?!