54920
-
SL #41292 karbantartás van. -
hali a GTA4-be mikor belépek a online-ba nem lép be csak az ofline-ba ezt irja ki can't connect to LIVE error code:0x80151911 -
Kgero1 #41290 akkor vmi nagyon el van állítva neked a gépeden,mert nekem minden highon van és egyáltalán nem akadozik.
volt nekem is 360am ég és föld a grafikája.sztem pc-n sokkal szebb,de ez az én véleményem. -
2005. május közepén jelent meg a XBOX 360 nem? -
ezt bárki kipróbálhatja, ha ilyenre belövi a pc változatot, rondább lesz a pécés eredmény a boxosnál és nem csak az AA hiánya miatt! az pedig már tényleg abszurdum, hogy nekem pl core2 3.8ghz + 4850 mellett is nagyságrendekkel szarabban fut, mint 360on
(azon a 360on, ami novemberben lesz 4 éves. 4 éves pécén nemhogy a gta4, de mi fut el egyáltalán?) -
senkit ne zavarjon, hogy ez becsült érték :)
az a 20-30 pedig inkább 20-40 - nem mintha ettől jobb lenne. viszont akkora beszaggatások, mint pécén, nincsenek -
tiszta szégyen :D
de azért nextgen gép
-
Régen már be volt vágva, de hasznos info:)
X360-on ilyen beállítások mellett fut a játék:
Resolution 1280 x 720 @ 20 -30 fps
Texture Quality Medium
Reflection Resolution Medium
Water Quality Medium
Shadow Quality High
Render Quality Low
View Distance 21
Detail Distance 10
Vehicle Density 33
Shadow Density does not exist on the Xbox 360
Definition off
Vsync off
-
laco777 #41284 Újraraktam már párszor. Úgy tűnik, az 1.0.2.0 patch-el még nem csinálja. Utána kezdi el. Valami tipp, hogy miért csinálhatja? -
Ha a programok nevét sem tudod, nem érdemes belekezdeni mert rohadtul nagy melo 1kocsit vagy akármit lemodellezni.
És nem kis tudás kell hozzá.(mármint nem egy átlag) -
valaki nem tudja véletlen, hogy melyik programmal lehet GTA4-hez autókat csinálni? úgy értem teljesen újakat tervezni.. -
xxxpaulxxx #41281 hmmm az fotót is készít?:O
Mondjuk logikus... ha egyszer videót tudXD
Pedig le akartam fényképezni egy bugot... az embert lelőttem és felette kezdett megjelenni a vértócsa... úgy nézett ki mint valami parazita megtámadta volna:D
köszi a helpet! -
Cence #41280 mit értesz azopn, hogy az irányitást is megbuherálta? -
ott a fraps még jobb is csak egy gomb és nem kell vele szarakodni kimásolni stb :D -
nekem alapból nem megy a prtscr sajna :D -
xxxpaulxxx #41277 igen, de eleinte még ment:D
Aztán felraktam ugye ultimate texturet meg enviromentet meg realt , felhúztam kb maxra a grafot és azóta fekete:D -
win7et használsz? mert azóta nekem se megy -
xxxpaulxxx #41275 Miért nem tudok printscreenelni?
Amikor beillesztem paintbe egy fekete képet kapok -
xxxpaulxxx #41274 úúú ez a játék ha úgy döntök hogy felveszem a telefont, ha csörög, akkor ő elindít egy küldetést? fasza:d -
Már csak ezeket: -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -percentvidmem "100" -fullspecaudio -novblank
Spongyabob: lehet nem ártana az 1.0.4.0-es patch. -
xxxpaulxxx #41272 váá de idegesítenek a rendőrök... állandóan wanted downolnom kell mert bármikor kilövök 2 golyót már jönnek is...
régiekben azért ez nem volt így:S -
WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
-
újratelepités .... legújabb vagy 1.03-as patch felrakása ? -
Sponnyabob #41269 Feltettem a realizmIV-et és most mikor indítom a játékot WS10 hibával kidob az telepítsem újra a játékot. 1.0.3.0 patch van fenn és a NO-DVD launcher kell még valami hozzá? -
laco777 #41268 #41263
vki segítség???? -
Feri, amugy te használsz commandline.txt-t? Ha igen milen paraméterekkel? -
megtörtem.. -
Sztem végül is mindegy milyen modot ,texture packot dob fel az ember, ha nincs elengendő vas a játékhoz, akkor nem fog úgy menni, ahogy szeretnénk. A játék fejlesztőinek kéne észbe kapni, hogy sok ember nem engedheti meg magának a négy magos procit, meg az 1gb-os, hiperszuper 100valahányezres videókártyákat. -
laco777 #41264 Kihagytam azt, hogy ha átvezető jelenetet skip-elek, akkor küldetés közben hallom az átvezető hangját. -
laco777 #41263 Hello!
Lenne egy problémám, nem tudom, hogy találkozott-e már vki vele. A játékban "beakadnak" a hangok. Pl.: Amikor betöltöm a mentett állást, betölt rendesen és még játék közben is megy tovább a töltő zene, ha dudál egy autó akkor a dudahang beakad és csak azt hallani, vagy ha mondjuk a mobilt leteszem, akkor annak a sípoló hangját hallgathatom amíg ki nem lépek a játékból, de ugyanilyen mondjuk a fékcsikorgás is. Legfrisseb driverek vannak fent. nem tudom mi lehet a gond. -
Szebb textúrák, kevesebb FPS.
Amúgy én személy szerint kivettem az Environment mod-ot egestük main-estül. Mintha Dx7-be futott volna a játék, tiszta leegyszerűsített grafika volt vele (mint pl a fás képemen). Ezt a mod-ot kivéve (csak az Ultimate texture packot meg a RealismIV-et benthagyva) visszakaptam az életteli, hangulatos grafikát erősen továbbfejlesztve a RealizmIv-nak hatására. :)
Csak azt sajnálom, hogy az irányítást is megbuherálta, így nem lenne fair multiplayerben játszani. :( -
Az ultimate texture moddal lesz több fps vagy kevesebb? Szebb lesz a grafika? -
Mindenki döntse el maga:)
-
Sponnyabob #41259 Ja és még elfelejtettem hogy a ralizmIV-hez kell valamelyik patch? -
Sponnyabob #41258 Sziasztok! A véleményeteket kérném arról hogy ezt az Ultimate textures mod-ot érdemes feltenni? Köszi! -
:D
És milyen grafon? -
régebben már a végénél jártam csak fel lett rakva a win7 és a mentéseket persze nem mentettem ki :D
akkoris szagatott de mintha picivel jobb lett volna Vistan. -
DeerH
Te meddig jáccottad le a játékot? -
az hogy rakás szar a portolás és teli van ilyen és ehhez hasonló bugokkal -
Nekem kb. 40 perc után esik szét a kép, olyankor szép színes. 
Nálam alt+tab megoldja és megy tovább.
XP-n nem csinálta, csak Win7-en.