54920
-
Blum #41532 Üdv!
Ez az Ultimate Texture mod milyen mértékben javítja a játék teljesítményét? (magyarul. hány effpéessel lesz több a gémbe'?) Illetve a modolt autók nem fogják vissza a játékot? -
Kgero1 #41531 GRAT a videó-ért nagyon király lett. -
Kgero1 #41530 persze hogy hogy működik rakd fel nyugodtan. -
janika15 #41529 arcok! működik az ultimate pack meg a realizmIV mod eggyütt? szal nem fog kifagyogatni a gém? -
Ez zseniális lett:) A vége pedig... 
-
Összeraktam egy kis ökörködést. Megosztanám.
-
én ilyen igénytelen vagyok... -
Borg #41525 Látom begyűjtötted a létező legigénytelenebb autó modokat :D -
Jol megy manapság az auto tolvajnak XD -
Newhouse te nem VIP voltál?
És ilyen arnold schwarzenegger-es avatarod volt..most meg 2figyelmeztetés? -
De hát mégis, látod...:) -
n3whous3 #41521 pedig ez nem olyan nagy vasziszdasz
-
Esetleg nézz utána mire, mikor és hogyan használják az oprendszerek a lapozófájlt. Utána vitatkozhatunk. -
Nekem csodább masinám van mint neked bebeee :D
amúgy azt nézem, hogy tök fura, hogy nem kell gépigényeket bambulni :D amúgy egy másik kérdés, hátha tud valaki segíteni ...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kérdés kettő: van a játékban mp3 lejátszós telefon ?? Mármint rádiós :Da boxos verzióban a vége az nekem hogy az esküvön megölik a kuzinom. Egy barátomtól tudom viszont, hogy nála Malloriet ölik meg. Semmit nem lehet tenni hogy mindkettő megmeneküljön ? -
vasziszdasz #41518 Már hogyne tenne jót neki? Stalker alatt pl. sokkal kevesebb ideig "swappol" (ami nem swap, de úgy tesz mintha). A TQ mondjuk meg el se indul swapfile nélkül, 100000 GB ram mellett se. Igazából sok szükség nincs rá, csak egyes programok ész nélkül igénylik, mert szarul vannak megírva, egy deka memória mennyiség ellenőrzés nincs bennük. Persze ha ramba felrakod a swapot, akkor maradhat. -
uhhh
-
e74
-
Kgero1 #41515 jólvan csak menjen a pumpa így tovább kisfiam.
innen látszik milyen IQ fighter vagy.
Nekem is volt x-em ,de gyorsan el is adtam!!
ja és a "csodamasinámon" is megy úgy mint az x-en,csak kicsitt szebb grafikával na meg 1920x1080-as felbontásban.
-
mibaja -
Nemkaptam még vissza a boxot szervizbölxDD
-
frusztrál, hogy neki X-en jobban megy, mint a csodamasinádon? vagy mi ez az "X"-ezés vég nélkül? -
na most már kuss legyen flémmeljetek máshol -
Gratulálok a szintedhez te szar...-.-'
Offolj tovább te buzi. -
Kgero1 #41509 itt meg tudsz játszani kis galambom.
Biztos X-en nem nem tudod behozni ezt az oldalt,de azért belinkelem.
Jó szórakozást és a mikulás bácsinak se felejts el írni ,hogy hozzon neked susu babát!!

http://hannahmontana24.info/ -
Kgero1 #41508 De lásd kivel van dolgod küldök neked egy képet picúr ,hogy ne érezd magad egyedül 

-
Kgero1 #41507 kicsit gondolkozz el magadon!!
okos Tóni
-
Pfff..te szánalmas szar xD
Erre vered most 1 ember mond valamit?
Grat...:) -
Kgero1 #41505 köszönöm a hozzászolást4
Én is ezt irtam hogy szépen fut tehát bent van a fut szó is,de úgylátszik a kicsi Hannah nem tud olvasni.
-
Ha én valamire azt mondom, hogy szépen fut nálam, az azt jelenti akadásmentesen. Ha pl a grafikát is említem akkor a ,, Full grafikán, 1920*1080 felbontásban igen szépen fut."
Most akkor én is nyomorék buzi vagyok ?? -
Kgero1 #41503 jól van kis szívem ne húzd fel magad ennyire!
De szépen tudsz beszélni.
Inkább menj fizess elő a live-ra és engedd ki a gőzt ,ha már pi..-t nem kapsz, vagy pedig a Hannah Montana-ra is csinálhatod ha jól tudom az X-ed lejátsza a képeket is.
Nah jó szórakozást kiscsikó. -
1. Nem, hanem azoknak, akik nem töltenek szabadidőt azzal, hogy még a neten is a játékkal foglalkozzanak, hanem csak néha kikapcsolódás célra betöltik a játékot. Ők például nehezebben értesülnének a frissítésekről, meg nem is érdeklik őket annyira.
2. Nem kéne általánosítani. -
Az is a dagadt dioptriás kockáknak kell
-
Azért, hogy értesülhess a legújabb frissítésről amint az kijön. Emellett, hogy ne fáradj azzal, hogy kézileg telepítsd fel. -
Te amugy nyomorék vagy 
És éppen hogy pc-s körökben a szebben-t arra használják hogy a játék SZEBB te buzi, nem pedig hogy hogyan fut.
Csak a nyomorékok mondják ugy, akik sajna nem járták ki a 6dikat.
Kis pöcs. -
Sziasztok!
Nekem érdekes probélmám akadt. A játék /nagyon ritkán hálistennek// de beszagatt. Eléggé. 1920*1080ba van minden ami lehet fullra nyomva. A gép követelmény bőven megvan szerintem az nem indokolja. Ráadásul ez a szaggatás abba marad amint a térképre váltok és vissza. Egyébiránt fennmarad. Valakinek valami ötlet, hogy ez mi ? -
Kgero1 #41497 hát nem szebben te veréb!!
Szebben fut mármint akadásmentesen ezt a szót sokan használják arra hogyha gyorsabban/akadásmentesen fut egy játék.(Legalábbis PC-s körökben),de akkor látom ti X-esek nem ismeritek ezt a kifejezést,de biztos az x360ad veri a low grajfával.
TE SZERENCSÉTLEN!! -
xxxpaulxxx #41496 de minek?:D -
igen -
xxxpaulxxx #41494 updateli a live a gta 4et?
wtf? -
Szebben? 
És azt hogy érted el azzal hogy kikapcsoltad a virtuális memoriát?
Nem jobban/gyorsabban te szerencsétlen?