54920
-
Jogos...igazad van, lehet mégsem olyan egyszerű....bár tudnám, hogy tudnak ennyire pontosan,precízen lemodellezni egy autót, amikor javarészt csak képek alapján készítik ezeket.... -
jelen pillanatban a GTA IV-hez ZModeler2-vel készülnek az autók. pontosabban ezzel a programmal exportálják, hogy azt a GTA IV értelmezze (más programhoz nincs még plugin, sciprt), hogy most az autót ténylegesen ki mivel modellezi, az már egyéni ízlés kérdése. Maya, zmod, 3D Studio Max, stb. sok sikert hozzá, a 3D modellezés egy komolyabb téma, sajna nem olyan mint egy vers, pláne aztán meg azt is meg kell tanulnod, hogy hogyan épül egy GTA IV-es autó, mi miért felelős, mi mit csinál, stb. :) GTA IV kicsit összetettebb mint a San Andreas ilyen szempontból. neten kismillió tutorialt találsz a témában, hogyan modellezzünk címen. például "Box Modelling tutorial", ez nagyjából az alapja az egésznek, 3D Studio Maxhoz pl. ennyit tudok segíteni, egy időben kóstolgattam a témát, de én is csak az alapokig jutottam el. -
Korábban már kérdeztem, és igen, tudom, hogy ha a program nevét sem tudom, hogy fogom használni, de azért meg tudná mondani valaki, hogy milyen progival készítik az autókat a játékhoz? gyorsan tanulok, ráadásul általában autodidakta módon, szóval azért megpróbálnám, ezért kérem aki tudja, írja meg!
köszönöm! -
ja igen, fel kéne tenni a legújabb live klienst is, végét nem olvastam el az üzidnek -
Nem megy rajta tűzfal, pont az ilyen fasza játékok miatt.
De direkt csatlakozásban (router nélkül) is ugyanezt csinálja. Mi a teendő? -
kicsit bohóckodtam tegnap a simple native trainerrel, elkezdtem testőröket spawnolni, aztán idő után beakadtak, de annyira, hogy megölni, és arrébb mozdítani nem lehetett őket. 
-
Már lényegtelen! Megoldva
kétszer kellett feltegyem a patchet, gondolom a pcdome-ról hibás volt. Így jött a hivatalos oldal.
sry a dupla kommentért. -
sZIASZTOK
Fatal error, fel van patchelve 1.4-ig, live cd-kulcs beírva. mi lehet a gond? -
Nem is tudtam, hogy a játéknak van külön ilyen topikja. Thx a helpet -
Oké, csak gondoltam miután nincs PC-re a kiegészítő, ezért itt kevesebben tudnak róla véleményt nyilvánítani:)
Konzolos topik -
Lehet igazad van, csak gondoltam ez a játék topikja és hátha valaki tud értékelhető véleményt adni róla mielőtt letölteném Live-ról... -
Ezt talán a konzolos topikban kellene megkérdezned, több értékelhető választ kapnál:) -
SZiasztok
Valaki játszott/játszi a GTA IV The Lost and Damned-el? Ha igen mi a véleménye róla? -
Elvileg 2012 körül jönnek. -
az a baj hogy pont neketek nem esett le az én poénom...de mindegy -
detto, mert ott már mindkettőből be kell majd vásárolni. -
n3whous3 #41606 "bár egy router"
hát igen, ha azon megy a tűzfal, akkor talán át kéne engedni port forwarddal a játékot rajta.............................. -
n3whous3 #41605 látom már senki nem tudja, hogy ki az, aki viccelt és ki az, aki nem :C -
Miután olvastam a FAQ-t és nem találtam a választ (vagy rossz vagyok szövegértelmezésből), így fordulok hozzátok.
Szóval hosszú idő után gondoltam újra játszom a játékkal. A világon semmilyen változás nem állt be sem hardveresen, sem szoftveresen a gépen (bár egy Router beékelődött a gép és a net közé, de ezen kívül semmi).
Feltelepítettem a 1.0.4.0-s patch-t és azt üzeni, hogy:
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/
Download GAMES FOR WINDOWS - LIVE update
És ennek eredmény: Sikertelen csatlakozás
Mit lehet tenni, hogy majd offline tudjak játszani a GTA IV-gyel valaha az életben? -
Jaja. Extreme pakkal 80 fps minden videókártyán:) Guglizz, mindenhol fent van:) -
hülye vagy? O.o még +10-20 fps-t is dob ;) -
RYO21 #41601 És nem lassul be néha tőle a játék? -

amúgy ték -
Tyűűű a hétszázát 
.. 62 gigát letöltenél? xd amikor a játék feltelepítve 16 giga? FAIL XD
-
Blum #41598 Há' nem esik le,hogy csak poén?? -
linket PLS... -
n3whous3 #41596 :DDD -
GTAIV.Extreme.HD.Texture.Pack.REPACK-EPICFAIL (62GB) -
n3whous3 #41594 óbazzzzmeeeeeegggg -

#41590:
-
RYO21 #41592 Így: GTA IV grafika -
fail :D
epic fail x) -
harmadas #41590 Te is leírhatnád hogy nekem is ilyen szép legyen :D -
harmadas #41589 Miket tettél fel? -
Következő nextgen ami simán kiköhögi magából ezt a minőséget, alig várom már, hogy megjelenjen az XBOX720 vagy PS4.
(tudom, h beállított kép) -
én többre emlékeztem namind1...
amúgy nem akadtam ki :D -
Ezzel együtt még csak kettőször volt berakva, nem tudom miért akadsz ki ennyire. -
én még egyszer tervezem, november közepén :)) -
SL #41580 én nem tudom de ha meglesz a 8 blokkos atomerőművem akkor az én screenshotomtól lefog fagyni az egész internet. -
hányszor rakjátok még be ezt a kurva képet a topikba ?