54920
-
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy eltűnnek a textúrák és tudom, is hogy cacheboost nevű progival lehet orvosolni a dolgot, de nem tudom hogy mit kellene csinálni vele.
Csak letöltöm és máris jónak kéne lennie? -
Lehet h túlmelegszik vmid (CPU vagy VGA). Ram miatt nem hiszem, nekem is 2 giga van, de nem kezd el durván szaggatni fél óra után, bár te nemtom h milyen beállítással játszol. Én 800x600, minden low, kivéve az árnyék és textúra szűrés, azok high-on. -
rz #41715 Hello! Bocsi lehet már leírták a problémát de most nincs kedvem átolvasni ennyi kommentet..szóval az lenne a gondom hogy elkezdek játszani a játékkal müxik minden semmi baj vele aztán fél óra múlva elkezd szaggatni majd még 5 percet várok és már játszhatatlanul laggol...az egyetlen ami segít az a játék újraindítása...én arra gondoltam hogy a ram-mal lehet gond, nekem 2gb van ami a határ...ha valaki tudna mondani valamit azt megköszönném. -
BMW M3 E36
NFS Shift-ből a konvert, egész jól fest a játékban, csináltam pár képet:
-
egy pillanatig én nekem is eszembe jutot a felni, de szerintem az elsőn szép van. -
legyen a felni teli, csak ilyen sugárirányú vékony "csikokkal" (lyukakkal)... -
Az előzőn picit alakítgattam, meg csináltam egy másikat, csak nem tudom milyen felni legyen rajta.....
-
ldavid #41710 ha csak egy kamera kerül bele, akkor lényegtelen :) -
Comet?:D -
Ez kurvajó, nagyon stílusos. 
Bár visszapillantó kicsit csoffadt meg használhatatlan -
A középső kép tetszik:) -
n3whous3 #41706 Fasza, csak rövid nem? :) Amúgy meg úgy látom Enzoból kicsit merítettél? :) -
nah mégegyszer:D:D:D
-
Ha legalább értenék valamennyire az autók készítéséhez, alkotnék valami ilyesmit a játékba:
http://imagerz.com/QEQQWUtvAwIBUFofFgVR
http://imagerz.com/QEQQWUtvAwIBUFofGQVR
http://imagerz.com/QEQQWUtvAwIBUFofGAVR
Saját szerzemény...:P -
BIZ0906 #41697 Akkor jó :) -
Sziasztok!
GTA 4 FATAL error: SMPA60
Unrecoverable Fault
Annyit moddoltam a cuccon,hogy haverom vechiles fájl-ját használom,amiben egy csomó kocsi ki van cserélve!lehet ez a baj?Előtte is csinált már ilyet....! -
nem crackeltem mert eredeti.
amugy rajottem hogy az volt a baja hogy telepitesnel nem a c-re tettem hanem az E meghajtora, csak amikor atirtam a telepitesi utat a kettospont kitorlodott. ezert a patchet az E:Rockstar ... akarta telepiteni es nem a E:\Rockstar... szal atirtam gyorsan regeditben az elerest es mar jo is lettt ... -
Nem tud írni valamit mert az fut. Lépj ki a social club-ból, a játékból. Live-ból minden programból ami kapcsolódik a játékhoz. -
BIZ0906 #41689 Crackelted legalább? Még patch előtt? -
mi a feneert nem engedi patchelni ezt a szart? azt irja error opening file for writing ... pedig mar vagy 20szor levettem rola az irasvedettseget de mindig visszakerul ra. (xp sp3 32bit) -
Game/Patch/Ultimate text.../Realizm -
n3whous3 #41686 természetesen a patchek után mindent, mert nem minden cucc kompatibilis patchekkel, azon kívül szerintem már majdnem mindegy, hogy milyen modokat milyen sorrendben, mert ha nem kompatibilisek egymással, akkor tök mind1 lesz a sorrend, akkor se fog menni :D -
milyen sorrendben kell feltenni ezt az ultimat textura / realizm bigyot?
feldobom a gamet utana a patcheket es aztan johetnek ezek kiegek? -
Borg #41684 -
n3whous3 #41683 kamuzós szar, ld: 41682 -
Regisztráció időpontja: 2008. 02. 23.
Hány szülinapot ünnepelsz egy évben? -
anna12 #41681 XD an.ádat
nyilván nem ugy értettem hogy eredeti hanem ugy hogy semmi sincs rajta javitva meg ilyesmi
amugy meg 15 leszek 2 honap mulva csak 12 évesen regisztráltam és nem volt kedvem ujra mert az emailomat csak 1x fogadja el te ba.rom -
Beindult a nőhiány kockaosztag. -
n3whous3 #41679 Eddig persze szótlanul ültetek, mikor fikázták le a lámákat, most az Anna nevet látva egyből mekkora benned is az empátia... -
Na neked is sok barátod lehet..:D Mellesleg ismerek olyan 12 éveseket akikben 10x annyi empátia szorult mint amennyi benned valaha is lesz. Node nem személyeskedünk. Világbéke. -
n3whous3 #41677 szerinted ő tudja ezek után, hogy mi a warez? + azért ennyire nem kéne már védeni, ha 12 éves, akkor mit keres itt, ha meg nem, akkor meg kíváncsi lennék, hogy mit ért az alatt, hogy eredeti, ha letölteni akarja warez oldalról -
Fejléc, jobb oldalt alul, Warez Topik. Kattints rá.
Az eredeti = bolti megvásárolt verzió.
N3whous3: Te meg ne legyél már ennyire lekezelő. Nem mindenki seggében egérrel született. -
n3whous3 #41675 HA LETÖLTÖD, AZ HOGY LENNE EREDETI TE ÉSZLÉNY, MAX HA FIZETŐS TERJESZTŐ OLDALRÓL, MINT PL A STEAM
ÚÚÚÚÚRISTEN -
anna12 #41674 amm az hogy én nem veszem meg az fix ,de honnan tudom letölteni a tök eredetit? csak mert amit a LimeWire letöltöprogit használok ahoz mindig azt irja "több forrás szükséges" -
Most hogy jönnek a HD5-ösök, mennek le az árak. 35-ért márt 4870-t kapsz 45-ért 4890-est:) -
Úristen.hogy lement az ára.Mikor kb fél éve vettem a 9800Gt-met akkor volt a a 4850i 49K.
Nem semmi basszus.Újra át kéne nyálaznom az ipon-t h tudjam az aktuális árakat nagyjából. -
Nem. Boltban is 25.000Ft. Egyébként hardverapro.hu.
-
mért gondolod, hogy ezt itt bárki is meg tudja mondani? :)
ez egyelőre a rockstar és az MS titka ... -
Blum #41669 Vedd meg! -
gabor9 #41668 Srácok!Még egy komolyabb kérdés!: A Lost and damned megfog jelenni pc-n is??