54920
-
Én elég régen voltam már online a játékban.
Már akkor is inkább csak délutánonként-esténként voltak fent elfogadható mennyiségben (valószínűleg a gépigénye miatt is van ez).
Ebben a topikban igazából sohasem voltak nagyon szervezések, összejövetelek. Legalábbis komolyabb még nem volt, mindig csak max pár emberes (3-4) sg-s játék alakult ki, az is csak nagyon elvétve.
A TDU azért lehet népszerűbb, mert annak azért mégiscsak kisebb gépigénye van, ráadásul a vezetés élménye, a kocsikázás csapatostul ott eszméletlen hangulatos. Főleg abban az egzotikus világban. Nem is csoda a sikere. Ott a lazulás, a kikapcsoló szórakozás a lényeg.
Bár itt is lehet, csak úgy játszogatni, arra van a Free mode. Csak azzal meg az a baj, hogy szinte mindenkinek az a szórakozás, hogy mutogatja egymásnak a mod-jait, meg csíterkedéseit. Leginkább gyerekek játszák inkább azt a módot, nagyon fárasztó tud lenni, ami ott megy.
Ha nekem is lenne kormányom, akkor valószínűleg engem is nagyon érdekelne a TDU. :) Majd egyszer. -
Jelen!Csak legyen cheated ha free mod-ba megyünk:D -
Elég szokatlan!
Ebédszünetben megnéztem ezt az online-t. De csak egyedül voltam. :( Ezek szerint nem valami népszerű. De itt sg-n se látok, hogy szervezne vki játékot, mint pl TDU-ban. Pedig megnézném milyen. Csak egy csomó fegyver volt. Gondolom lehet lőni a másikat mint állat. XD Majd vmikor kipróbálhatnánk.
-
Nincs mit! :)
Kicsit szokatlan megoldás igen, nem igazán egyértelmű. -
Köszi szépen a segítséget! Majd este kipróbálom. Amúgy még nem is böngésztem át a mobilt. XD
Nem gondoltam volna, hogy ott rejlik.
-
Előveszed a mobiltelefonodat és onnan már elboldogulsz szerintem. ;) -
Nah ez jó, hogy ugyanazzal a profillal lehet. Már csak azt áruld el nekem, hogy hogy lehet online játékra menni? Bocs a sok kérdésért, de nem találtam meg. -
Teljesen eltérő az egész a TDU-tól.
Itt játszhatsz ugyanazzal a profillal single-ben és online is.
Single-ben nem találkozol egy darab online emberrel sem. Csak online játszva választhatsz különféle játékmódok közül, ahol ha vannak játékosok, láthatod alapból mindet. -
Sikerült elkezdenem a játékot Online profillal. Olyan kérdésem lenne, hogy itt is el kell érni egy szintet, hogy lássak online embereket, mint TDU-ban vagy másképp működik? -
:D:D Nekem még van ps1 em is és néha-néha még elő is veszem! -
Hát eggyátalán nem kár mert PS2már lejárt lemez. -
Kár de azért köszönöm a választ :)
-
PS3-on megy csak. -
Blum #42152 PC-n milliószor jobb. -
Üdv Mindenkinek :)
Nézegettem a fórumokat és a YouTube-t is és keresgettem a GTA4-et.
Szerintetek Számítógépen jobb játszani a játékot vagy PS2-n?
Mert majd lehet hogy vesszek egy ps2 potom pénzért xD :D
Előre is kösz a választ :) -
rumkola #42150 kösz, megnézem akkor -
nem tettek csodát,de azért érezhetően javult -
Blum #42148 A peccs sokat javított rajta. -
rumkola #42147 Megjelenéskor nagyon csalódtam benne (sebesség miatt). Most újra megnézném, a peccsek javítottak valamit vagy még mindig dia az egész?
4Ghz C2D, 9800GTX+ -
#42145 -
Blum #42145 ott van az istenverte FAQ...a szemedet szúrja ki. Nehéz lenne végigolvasni? -
valószínűleg hibás a dvd de azért próbáld átmásolni a tartalmát a gépre és próbáld úgy a telepítést -
alfa156 #42143 akkor miért van 100 % os mentés, valahogy azt be kell tenni nem? valaki csak tudja, itt van egy csomó mindenki aki ért a dolgokhoz biztos -
senki -
alfa156 #42141 tudja valaki hogy melyik mappába van a GTA IV mentés??? -
sztanyo28 #42140 hali felakarom telepiteni a játékot és ezt irja ki
feature grand theft auto
component gta IV dynaimic
file E: /gtaIV/data2.cab
error adathiba(CRC)
milehet a baj ?? -
akkor írj a supportnak -
Bence12233 #42138 vettem és nem működött -
n3whous3 #42137 vegyél boltban 

-
Bence12233 #42136 valaki tudna adni egy működö telepítőkodot??
-
hát 9/11 óta nem merném megkockáztatni:D -
az is benne van a pakliban XD -
ha lenem szednék egy sniper-el:D mielőtt ki tudna lépni a leszállók területére -
n3whous3 #42132 9/11 óta nemzetbiztonság + stb is tuti egyből -
amerikában az tuti, hogy az FBI foglalkozna veled és nem szabadulnál egy hamar... -
Rainbow15 #42130 oké -
:'DDD -
Próbáld ki! -
Rainbow15 #42127 na jó, de akkor is, minek ennyi csillag? Bemennék egy reptérre, aztán helivel lövöldöznének rám, meg jönne az FBI? -
SL #42126 :D !