54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • sz4bee
    Más van amit érdemes lenne csinálni?
  • bertino
  • ssx22
    1,5 éves keveset használt PS3+GTA4 elado, akit érdekel, irjon az email cíememre!
  • n3whous3
    amiket említesz, abból a nomemrestrictet ESETLEG érdemes, de nem biztos, hogy hatni fog
  • sz4bee
    Nekem a legújabb van fenn az eredeti játékomon. Nekem muszáj volt feltenni mert nem tudtam bejelentkezni a win live-re ha nem töltöttem le és raktam fel a legújabb patch-et. Valószínű, hogy meglehetett volna oldani, de már nagyon izgatott voltam...Ahhoz képest, hogy laptopon játszok nekem low-medium beállításokkal jól megy. Most Próbálok még rajta finomítgatni. Láttam vannak "trükkök" ( -norestrictions -nomemrestrict kapcsolók ), ezeken kívül van olyan amit feltétlen érdemes beállítani a GTA-ba? Vagy elég az is ami a faq-ban van?
  • SL
    nekem igen :D

ték
  • n3whous3
    Sokaknak az eredetivel is amúgy nem jó az 1.0.4.0. Előjött sokaknál egy olyan bug, ami nálam egészen fent állt pont az 1.0.4.0-ig (aztán elmúlt), ha bizonyos beállításokat raktam a commandlineba, hogy valamit javítsak. Náluk meg alapból az van.

Megoldás: ki kell mindkettővel próbálni :)
  • fery02
    Mert sokaknak warez van. Legalábbis ilyen indokot is olvastam, hogy a legújabb patch-el nem mindenkinek indul a warez játéka.
  • arty
    mert szerintük jobban megy, mint az 1040

szerintem meg ugyan olyan sz*r mind2, akkor meg mért ne az ujat? benchmark eredmény nem érdekel, mindkettő leesik 15-20fps-re bizonyos helyzetekben (ergo játszhatatlan)
  • sz4bee
    Lehet rosszul tudom, de akkor mond el...Nekem most a legfrissebb patch van fenn a laptopomon.
  • sz4bee
    Sokan azt teszik fel. Mért?
  • ldavid
    már miért lenne jobb?
  • sz4bee
    Igen egy laptopot, de nem GTA-hoz. Gondoltam kipróbálom hátha tudok vele játszani.Medium-Low grafikán lehet vele játszani, elöbb kipróbáltam. Tehát akkor újra felteszem a kérdést. Mért jobb a 1.0.3.0 patch a 1.0.4.0 -nál?
  • arty
    már tul vagy ezen a megoldáson: új gépet vettél :D
  • sz4bee
    Mért jobb a 1.0.3.0 patch a 1.0.4.0 -nál? Most tettem fel a játékot mert végre van egy olyan gépezet amit talán elmegyeget. Rég olvastam a forumot nem tudom, hogy mostanában milyen megoldások léteznek a tökéletes futtatáshoz...
  • arty
    gta4 esetén a nodvd launcher NEM CRACK, hiszen maguk securomék adták ki (ill ők is adtak ki ilyet, razorék mellett :D )
  • sztoncsi
  • n3whous3
    visszaolvasni már reflexből nem szoktam az ilyen szavakra, hogy crack, ok, feltételeztem, hogy ha még szarakodik is vele, akkor tuti hamis
  • sztoncsi
    Szerintem a NO-DVD Launcer egy crack... de attól még nem warez!

Mellesleg Guru hszéből kiderült hogy megvan neki az eredeti...!
  • n3whous3
    csak simán feltettem a 3. pecset és crackoltam és elindúlt egyből!!!

csak az én szememet üti ki?
    istenem miért vagytok ekkora lámák, tudjátok, hogy mit jelent az, hogy warez?

elmagyarázom, mert ahogy látom itt a fórumon eléggé megoszlanak a vélemények.

warez = olyan szoftver, ami jogtalanul van a tulajdonodban

És még véletlen sem pénzes """"warez"""" oldalról való letöltést jelent

Lehet, hogy neked eredeti van guruzone, de én a fenti hozzászólásra válaszoltam, tehát: téged ki kérdezett?
  • dark night
    az a lényeg h működik!!
    bocs ha wareznak látszik tünt!!!
  • guruzone
    ez nem warez newhouse, előtte kérdezz utána mielőtt bárkit utasitgatsz!

LimpBizkit feltettem az 1.0.4-et, de utána sem aktiválódott.
    Ráküldtem a hivatalos nodvd launchert és igy már műxik.

Valami gond lehet securoméknál, pusztulnának meg
  • n3whous3
    FELTŰNT NEKED, HOGY ITT NINCS WAREZOLÁS? Legközelebb menj a warez topikba.....
  • dark night
    MEGOLDÓDOTT A GONDOM!!
    csak simán feltettem a 3. pecset és crackoltam és elindúlt egyből!!!
    tanácsolom neked is guruzone hogy ezt csináld és sztem jó lesz!!!!
  • guruzone
  • dark night
    azt olvastam én is hogy valami securom os baja van lehet....
    nem tudom mér kell szaroznia....
  • dark night
    win7-van fenn most telepítettem újra és már sokszor feltelepítettem a játékot de még ilyen problémát sosem írt ki a játék!
    a tűz falom ki van kapcsolva meg ez folyton rákérdezős segítségek is!
    lehet valami nem engedi mégis!!
    segítsetek ha tudjátok mi a baja kösz!!!
  • guruzone
    most szenvedek vele, de ugy néz ki ma már nem fog elidnulni
  • guruzone
    nálam is ugyanez a probléma van, Manuális aktiválás sem működik, valami securomos hálózati gond lehet. Elmennek a sunyiba, nem játszok vele 4 hónapig, most elővenném erre bumm.

• Piloss
    tűzfalon kivan engedve?
  • fery02
    Na ilyet még nem láttam. Bocs, hogy kérdezem, de pontosan van beállítva a dátum? ^^
  • dark night
    feltelepítettem a gta4-et és a telepítés végén a dátumellenörzéskor megáll vagyis 30% megéll és kiírja hogy nem tudja ellenőrizni a dátumot!
    mi erre a megoldás???
    kösz szépen!
  • fery02
    Valóban kezeli.
    Ennyire azért ne szidd a játékot. Bár megértem, hogy azért az csúnya, hogy azon a gépen így fut. De legtöbbünknél meg gyengébb gépeken (mint pl az enyém), teljesen használhatóan fut, megfelelő grafika mellett.
    Félreértés ne essék, nem mondom, hogy felhasználói hiba. Elismerem, hogy a játékkal lehet gond.
  • skygt90
    hali ! valaki letudná írni hogy hogyan kell berakni a mentésemet ? mert a faq-ban leírt módon próbálom de sose sikerül :( plz valaki írja le részletesen hogy hogyan kell
  • Blekk Síp
    Csinálni kell VMIT és jó lesz!
    Nincs mit.
  • szmokker
    http://www.youtube.com/watch?v=_WVCpQYlxHQ&feature=player_embedded

nézzétek:D XD
  • vasziszdasz
    Mint a kormány az államadósságot...
  • vasziszdasz
    Pl mit? Merthogy a sebességen semmit, az biztos.
  • vasziszdasz
    Ugyanolyan mint megjelenéskor, semmit nem változott. Nálam is szaggat, pedig elég tápos gépem van. Ótvar grafika, ez tuti nem fektet meg egy 21. században készült számítógépet, ehhez direkt el kellett kúrni a kódolást hogy csakazértse működjön. 0 árnyékkal, 500 MB-ra visszavett vram használattal (ami a 2x1 GB-ba párszor beleférne) is szaggat (már amikor egyáltalán elindul). Ez egy félbehagyott freeware pre-alfa program színvonala. Kár érte. Az biztos hogy a következő verziót nem fogom megvenni a megjelenés napján (se).
  • szóda95
    hi all
    nekem van 1olyan problémám hogy amikor küldizni akarok oda mek a kijelölt helyre és akkor ki ír valamit de küldit nem kapok
    pls valaki segítsen
    előre is thx