54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • GhostR1der
    Tölti akkor is ha csak megy a live de közben tálcán van és msnezek?
  • n3whous3
    ja és természetesen be kell a live alá jelentkezni, hogy jöjjön is valami, ha negyedjére is esetleg kérdeznéd, hogy hol van új patch
  • n3whous3
    DE ÚRISTEN A JÁTÉKOT INDÍTSD EL TE LÁMA ÉS NE CSAK A SOCIAL CLUBOT MÁR HARMADJÁRA MONDOM
  • ronso

látsz itt valamit ?
  • n3whous3
    de nem a weboldalon, most mondtam, hogy a játékot indítsd el omg
  • ronso
    semmi nem történik csak az 1.4 es patch van ott
    már néztem
  • n3whous3
    elindítanád a játékot, akkor talán látnád is ........
  • ronso
    én nem tudom ti mit pakolásztok fel de én nem látok uj patch-et..nem is irják
  • Ley Roland
    Na akkor azt hiszem én is felteszem :D
  • n3whous3
    gépedhez képest elég jó az :D
  • SL
    Grafika fullon és csak 18 fps
  • Mitsurob
    Nem tudjátok miért van az, hogy játszok kb. 30 percet és egyszer csak megakad a játék, elkezd ugrálni a kép és kilép game.exe hibával?

Fent van a 4. patch, ENB Series, az a chatbalak, amit az F3-al lehet előhívni, no meg kocsik
    Gondoltam, hogy biztos a kocsok miatt van, hát szerncsére mentettem egy biztonsági "vehicles.img" fájlt, visszatettem, nos ugyanaz.
    PLS help!
  • SL
    óhh a brant kezdtem megörülni :D
  • n3whous3
    eh ok a grafika bugmentességet visszavonom, az ezen a kártyán még mindig ugyanolyan szar :S

csak a 9.1-es ati driverrel jó még mindig az, hogy a rákba....
  • n3whous3
    BASSZUS EZT A PATCHET MINDENFÉLEKÉPP RAKJÁTOK FEL

AZ EGYEDÜLI DRIVEREM AMIVEL BUGMENTES VOLT A GRAFIKA NOS MÁR NEM AZ VAN FENT, MÉG EZ IS KIJAVULT (az új driverrel szar volt a gta ugyancsak mostanáig), RÁADÁSUL

RÁADÁSUL

21 AZ ÁTLAG FPSEM AMIÓTA MEG VAN A GAME, MOST MEG 29
  • n3whous3
    Most raktam fel, nincs release infó, szóval majd megnézem mi változott, btw eléggé türelmetlen vagy :D Ha a végére ér a letöltőcsík a liveban az még kb van vagy 5%-nál a letöltésnél vagy annyi se, modemet figyelned kellene... Egy idő után leér és kész van.
  • GhostR1der
    nem tudok semmit
  • n3whous3
    van lista, hogy mit javít?
  • GhostR1der
    MAJD innen lerántom...
  • n3whous3
    itt hol van új patch...
  • GhostR1der
    ott az origi no dvd launcher
  • n3whous3
    én is használom a nodvd-t
  • MerlinW
    Az összes eredeti játéknál használok crack-et, vagy fixed image-et, amelyik elvárja hogy bent legyen a lemez. Egyrészt lustaság, másrészt kímélés, harmadrészt magánügy.

Megjegyzem gamecopyworld pont ezért él még mindig (lassan 10 éve). Mert nem warez/cracker oldalként tűnteti fel magát, hanem "lemezkímélőként".
  • GhostR1der
    nembaj, majd innen lerántom
  • GhostR1der
    nekem nem szedi le az updatet, a legvégén megáll és nem hajlandó továbbmenni ...
  • Máté94
    Ki jött az 1.0.5.0
  • n3whous3
    vedd elő a hátrakétád és husssssssss
  • GhostR1der
    ponpás lenne
  • GhostR1der
    Szokott még valaki multizni? Lehetne egykét meccset játszani... akár coopot is
  • 5Dani
    poNpa
  • n3whous3
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
  • Fitti83
    Ha nálad szaggat, akkor elég nagy baj van. Patch fent van? Mert míg nem volt fenn, addig nálam is voltak ilyen berángások, de nem folyamatos szaggatás. De a patch feltétele után tökéletesen fut a játék. Nah meg most az E8200-t kivettem és egy Q8200 van benne. Ezzel több az fps, mivel kell neki a 4mag. De a 2magoson is ment, de ott csak 27FPS volt FullHD-ban. A quad 40-re felvítte. :D
  • KaszaN
    Hi
    feltettem az 4.patchet és először fatal errort írt hogy tegyem újra. Újratettem és kipróbáltam azt a xlive-s bigyót aminek ezt megkéne gátolnia (vagyis ezt mondták). És nem ír ki semmit vagy ilyesmi semmi hibát csak nemindul el.
  • sz4bee
    Olvasgattam ki, hogy állítja be, hogy a legjobb stb. és találtam egy ilyet . Valami akadozós móka...Ez pontosan mit tesz és mit javít?
  • Piloss
    igen,
    kék halál,fagyás lehet az eredmény
  • sz4bee
    Értem. Annyira elszállni se szabad mert ha jól tudom abból is problémák adódhatnak ha túlságosan is túllépem a keretet...
  • Piloss
    duplájára növeli a videomemóriát ,tehát kétszer annyit fog látni a játék
  • sz4bee
    Ne haragudj, ez mit tesz elérhetővé?
  • sz4bee
    Köszi a segítséget. Majd eljátszogatok a beállításokkal.
  • n3whous3
    -availablevidmem 2

esetleg még ezt