54920
-
Szóval nektek nem tetszik
-
Jah hogy te a rendszerpartíció Program Files mappájára gondolsz?
Oda bizony én is csak az apróbb programokat telepítem, játékot nem.
Igazad van, hogy alapból nincs Program Files mappa az egyéb partíciókon, csak mivel én úgy telepítgetek, hogy hely megadásnál az alapértelmezett útvonalnál csak a "C"-t írom át, így nekem már elég régóta van Program Files mappám másik partíción is. :) -
ldavid #42412 valami gyógyszert lehet, szedned kéne -
Neoncsoves #42411 xD -
n3whous3 #42410 ban :C -
n3whous3 #42409 hát azt nem hinném, ellenben nem emlékszem a space nyomkodásra már, szerintem úgy fogalmaznám meg, hogy "mint az állat" -
nekemis ugyanez a bajom:S -
Neoncsoves #42407 DLC-s gameplay -
Neoncsoves #42406 Simába felraktam a játékot (origi), felraktam 1.0.0.4 patchet, NO-DVD Launchert bemásoltam, indítanám és GTA4 hibát észlelt ezért leáll.
Win7 x64 Build 7100
help lécci :) -
Hát nem tudom. Már majdnem szétesett a billentyűzet de semmi nem történik.
Most próbáltam megint. Mire odáig eljutsz 2x autókázom, meg lelövök mindent hogy emgint motorozhassak majd megint nem sikerül.
Unom már nagyon.
Valakinek ötlet? -
én is gyorsan nyomkodtam, mint az őrült, lakótársam be is nézett a szobámba, hogy minden frankó-e vagy történt-e valami 

-
Én is azt akarok de elötte megcsinálnám ezt a rohadt pegorino-s küldetést ha végre a hülyegyerek felhúná magaát arra a kib*szott helikopterre, de nem csinál smemit a space-re. -
Akkor lehet az a baj hogy ablakban játszom?
Milyen sebességgel nyomkodtad? -
lehetséges, én nem tagadom, de nekem totál egyhangu volt szinte az összes. :|
de azért hülyéskedni még jó lesz majd a városban, ez nem is vitás
-
n3whous3 #42400 pedig van egy rakás olyan is, ami másban nem volt... -
gyá, végigtoltam.
küldetések ötletessége szintjén egy 0 a game.
de van minden más a küldetéseken kívül, az igaz. -
n3whous3 #42398 99%-a tuti nem -
Bocsi, ez biztos láma kérdés de: az új 1.0.0.4 -es patchel müködnek a régebbi módok?(nekem csak azok fontosak, amelyik müködött 1.0.4.0 - án)
üdv. -
n3whous3 #42396 én nyomkodtam, elsőre sikerült -
Segítségre lenne szüksége.
Nem rég vettem emg a játékot.
egész jól ment a single rész, de már az örületbe kerget egy misszió.
Pegorino-t kéne megölni.
A végén egy crossmotorral öldözöm a motorcsónakját, majd egy rámpáról felugratok hogy elkapjam a helikopter talpát, de itt vége is mindennek.
A játék azt irja ki a bal felső sarokban hogy ismétlődően nyomjam meg a space billentyűt hogy a balfék felhúzza magát gondolom. hát én már 20x megpróbáltam nem történik semmi és az ürge lesik a vizbe.
Ha szaggatottan nyomom ha folyamatosan, ha gyorsan ha lassan.
A karakterem csak erőlködik majd beesik a vízbe.
Valaki segítsen mert megőrülök.
Mit kéne másképpen csinálni hogy kész legyen ez a küldetés? Ti hogyan nyomkodtátok a space billentyűt?
A játékot ablakban játszom win xp alatt 1600x900-as felbontásban.
Ha lehet priviben válaszoljatok emrt ritkán árok erre és nem találom meg a hozzászólások között a választ.
Köszönöm előre is a segitséget! -
Mert telepítésnél nagyon töredezett lesz a vinyó tartalma meg win újratelepítésnél újra kell rakni game-t is -
Miért nem ajánlatos Program Files nevű mappába telepíteni a játékokat? -
futtasd rendszergazdaként a sparIV-et
de amúgy sem ajánlatos a program files-ba telepíteni a játékokat -
tommi123 #42391 oké, bocsi! -
BIZ0906 #42390 Ha nem eredeti fáradj át a Warez Topicba. -
tommi123 #42389 Helósztok! nem tudtok nekem abban segíteni, hogy mikor a játékban beszállok egy járműbe tegyük fel kocsiba, akkor elkezd a kép előre-hátra mozogni meg forogni jobbra-balra igen nagyon! és zavaró! és így nem tudok játszani:( ! a patch az 1.0.4-ig van és felraktam még a 1.0.0.4-t is ami 90 megabájtos volt! nem tudtok ebben segíteni, vagy hogy ezt miért csinálja??? :(
a konfigom: -4 GB DDR2 800Mhz ram
-Nvidia 9800gt 512
- AMD Phenom x4 2.6 ghz
-
ez zsir át kell menni a falon ezt sem tudtam -
videó -
Bal0924 #42386 Nincsen véletlenül egy videó a szabadságszoborról?
Hogy bemennek és hogy hogyan. -
mit kell csinálni win7 alatt hogy a sparIV megnyissa ezt a file-t.? nem ismerem annyira ezt a wint. -
Megoldottam le töröltem a játékot és utána RegCleaner programmal töröltem kulcsot most már jó. -
nem töltök le semmit. -
SL #42382 meg szakadt a kapcsolat a Games for Windows - Live-al... Talán kapcsold ki a letöltést. -
Ezt írja ki free mód készítéskor.
-
Sziasztok!
Amióta meg van az új Patch azóta nem tudok online játszani fel csatlakozik és eredeti a kulcs is de még is amikor kapcsolódnék akkor csak tölt és vissza dob plusz nem tudok free módot vagy akár milyen játékot létrehozni.
Valaki segítsen. Esetleg valahogy ki lehet törölni a registriből a kulcsot hogy újra be írjam?
Előre is köszönöm a segítséget. -
claas tommy #42379 kössz -
Küldeni fognak vagy e mailba vagy sms be hogy milyen kocsikat kell bevinni a garázsba , persze sérthetetlenül és kapsz érte casht -
Eddig teljesen úgy gondoltam, hogy még mindig nem frissült a banner, mert csak a számokat néztem, a sorrend fel sem tűnt. Azt láttam, hogy nincs benne 5-ös szám, így egyből figyelmen kívül is hagytam az egészet. :)
Köszi a felvilágosítást! -
claas tommy #42376 köszi
és a garázs vagy mi ott van a job oldali map és ott a fönti résznáél valami auto a jele:/ -
BIZ0906 #42375 Ha túl vagy a taxis küldin akkor E-vel