54920
-
Ennek semmi, csak a fórumhoz, amit használsz! -
n3whous3 #42453 értelmes dolgaidat tartogasd a Nobel díj konferenciára -
és ennek most mi a f@sz köze van a gta4hez ? -
ldavid #42451 a Rockstar felpakolt egy kvízt facebookra: Which Grand Theft Auto Character Are You?
azért is azt választottam :D -
HA SZERETNÉD, HOGY LÁTHASSUK A HOZZÁSZÓLÁSAINK SZÁMÁT AZ ADATLAPUNKON, akkor írd alá Te is! -
n3whous3 #42449 új driverek egyrészt a bugok egy részén javítottak. Másrészt az új patchek sokféle bugot javítottak, tehát sok embernél megszűnt a memory leak ésatöbbi (sajnos még most is azért vannak kivételek, ha jól tudom). Ezen kívül új beállítási módok is vannak a grafika beállításnál. -
globalsidius #42448 És letudnád írni ezeket a dolgokat?
Tudom vannak a patchek, de még gondolom vannak egyéb cuccok is. Előre is köszi!
-
n3whous3 #42447 igen -
globalsidius #42446 Régen jártam erre, még mikor megjelent a játék. Nos azt szeretném kérdezni, hogy azóta javítottak-e valamit a patchek az egyéb bugokon és grafikai hibákon, és vannak-e "trükkök" amivel a játék játszhatóbb lesz? Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de elég sok hsz összegyűlt itt azért:D -
n3whous3 #42445 azt a megfelelő dll filet bemásolod a gta iv főkönyvtárába az exe mellé és ennyi. Onnantól kezdve bemásolsz asi fileokat ugyanoda és menni fog (persze akkor, ha az adott patchet támogatja) -
janika15 #42444 és pl az asiloadert hogy kell használni? -
Minden probléma nélkül megy az itt linkelt új asiloader és filechecker-el. -
janika1972 #42442 Ne ide irjál warez témában,mert megjárod,menj át a warez topikba,ott biztos segitenek neked! -
janika1972 #42441 6950 ft! -
n3whous3 #42440 Legegyszerűbben a bolt polcairól tudod lekapni -
Grandee #42439 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni,nem tudom egyszerűen sehonnan sem megszerezni a játékot( GTA IV-et) valaki aki már leszedte, az email címemen tudna nekem írni ..mert full nem tudom,sok helyről próbáltam,de nem jó:'(
[email protected]
Üdv: Bálint.
-
janika15 #42438 nekem úy kéne h a new patch + realismIV és ultimate texture pack ----y és így kéne h vakreáljon, működjön! -
Eddig is ment egy Filecheck fájl cserével, csak értelme nincs úgy játszani, mert az úgy már nem az igazi.
Érdemesebb inkább újabb mod-okkal próbálkozni, az a legbiztosabb. -
janika1972 #42436 Én is várom a választ,mert online módban sem enged be játszani az új javítás felrakása után,talán valaki segít,addig nem akarom ujratelepiteni a játékot! -
janika15 #42435 va már vmi megoldás a modolt fájlok és az új patch kombójához? hogy menjen az új patchel a gém? -
Ehhez nem kellett nagy bűvészkedés,várható volt hogy ha késve is,de kiadják úgy ahogy a GTA4-et -
janika1972 #42433 Még be sem jelentették,az csak egy dolog hogy a Microsoft felrakta az elsö Dlc achievementjeit! -
...és ? -
nézzétek mit irtam okt29-én DLC -ről -
Engem sokkal jobban idegesített az olyan küldetés, amikor a fazont ki kellett nyírni, de hiába lőttem, csak ment tovább, egészen addig, amíg az útvonala el nem fogyott.
Ilyen pl. a motorosok üldözése a "metró" rendszerben.
Az egyiket simán kilövöd, de a másikat csak 800 km üldözés után tudod. Addig rakétát is küldhetnél rá, lehet azt is túléli.
Ez e felhúzós elsőre csak azért nem sikerült, mert a hülye rasta valamiért gyorsabban szállt fel, én meg ott vigyorogtam még a csónakban. -
Rendben:) -
hülye videóbejátszások miatt...
Simán hátba lehet ne lőni Pegorino-t simán utolérem a szemetet.... -
mondjuk azt nem tudom, hogy mi a halál bánatnak kellett betenni a játékba ezt a szenvedést... -
Nem értitek emg hogy azt csinálom és csak villódzik a kép a helikopter is hülyén mozog ilyenkor de nem húzza fel magát. elegem van. Valaki árulja el azt a kódot maivel ez a küldetés végre letudható emrt megőrülök már. -
Még nem próbálkoztam vele. Majd hétvégén talán újratelepítem az egészet. Akkor biztos jó lesz minden, jónak kell lennie. :) -
RYO21 #42424 Nyomogatni kell a gombot gyorsan. -
igen arra gondolok,mert én is szenvedek vele -
Adjatok nekem olyan kódot amivel a misszió egy csapásra sikerül mert nem húzza fel magát ahelikopterra.
Nagyon szétbasz már az ideg, nem lehet megcsinálni ezt apályát emrt ahelyett hogy felhúzná magát inkább ugrál a kép stb.
Segitsetek nekem. -
janika1972 #42421 Arra hogy online módban sem lehet játszani az uj javitás felrakása után! -
Melyik problémámra gondolsz?
Mert nekem jelenleg 1 van csak, hogy a régebbi mod-okkal nem nagyon működik normálisan az új patch. -
janika1972 #42419 Szia!Én is kiváncsi leszek hogy mit sikerült elérned vele,addig nem rakom ujra a játékot! -
ja így már világos:D
szóval megoldódott a probléma? -
Nálam is ugyanez a probléma. Ma kipróbálok egy újratelepítést, mert állítólag akkor lehet menni fog. -
janika1972 #42416 Sziasztok! Felraktam az 1.0.0.4-es patcgt,és nem enged online modban játszani,idáig minden rendben volt! Mi lehet az oka? -
Neoncsoves #42415 lehet
:D
megoldás nincs az én problémámra? :(