54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • sztoncsi
    Ennek semmi, csak a fórumhoz, amit használsz!
  • n3whous3
    értelmes dolgaidat tartogasd a Nobel díj konferenciára
  • bertino
    és ennek most mi a f@sz köze van a gta4hez ?
  • ldavid
    a Rockstar felpakolt egy kvízt facebookra: Which Grand Theft Auto Character Are You?

azért is azt választottam :D
  • sztoncsi
    HA SZERETNÉD, HOGY LÁTHASSUK A HOZZÁSZÓLÁSAINK SZÁMÁT AZ ADATLAPUNKON, akkor írd alá Te is!
  • n3whous3
    új driverek egyrészt a bugok egy részén javítottak. Másrészt az új patchek sokféle bugot javítottak, tehát sok embernél megszűnt a memory leak ésatöbbi (sajnos még most is azért vannak kivételek, ha jól tudom). Ezen kívül új beállítási módok is vannak a grafika beállításnál.
  • globalsidius
    És letudnád írni ezeket a dolgokat? Tudom vannak a patchek, de még gondolom vannak egyéb cuccok is. Előre is köszi!
  • n3whous3
    igen
  • globalsidius
    Régen jártam erre, még mikor megjelent a játék. Nos azt szeretném kérdezni, hogy azóta javítottak-e valamit a patchek az egyéb bugokon és grafikai hibákon, és vannak-e "trükkök" amivel a játék játszhatóbb lesz? Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de elég sok hsz összegyűlt itt azért:D
  • n3whous3
    azt a megfelelő dll filet bemásolod a gta iv főkönyvtárába az exe mellé és ennyi. Onnantól kezdve bemásolsz asi fileokat ugyanoda és menni fog (persze akkor, ha az adott patchet támogatja)
  • janika15
    és pl az asiloadert hogy kell használni?
  • MerlinW
    Minden probléma nélkül megy az itt linkelt új asiloader és filechecker-el.
  • janika1972
    Ne ide irjál warez témában,mert megjárod,menj át a warez topikba,ott biztos segitenek neked!
  • janika1972
    6950 ft!
  • n3whous3
    Legegyszerűbben a bolt polcairól tudod lekapni
  • Grandee
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni,nem tudom egyszerűen sehonnan sem megszerezni a játékot( GTA IV-et) valaki aki már leszedte, az email címemen tudna nekem írni ..mert full nem tudom,sok helyről próbáltam,de nem jó:'(
    [email protected]
    Üdv: Bálint.
  • janika15
    nekem úy kéne h a new patch + realismIV és ultimate texture pack ----y és így kéne h vakreáljon, működjön!
  • fery02
    Eddig is ment egy Filecheck fájl cserével, csak értelme nincs úgy játszani, mert az úgy már nem az igazi.
    Érdemesebb inkább újabb mod-okkal próbálkozni, az a legbiztosabb.
  • janika1972
    Én is várom a választ,mert online módban sem enged be játszani az új javítás felrakása után,talán valaki segít,addig nem akarom ujratelepiteni a játékot!
  • janika15
    va már vmi megoldás a modolt fájlok és az új patch kombójához? hogy menjen az új patchel a gém?
  • Piloss
    Ehhez nem kellett nagy bűvészkedés,várható volt hogy ha késve is,de kiadják úgy ahogy a GTA4-et
  • janika1972
    Még be sem jelentették,az csak egy dolog hogy a Microsoft felrakta az elsö Dlc achievementjeit!
  • arty
    ...és ?
  • samsung123
    nézzétek mit irtam okt29-én DLC -ről
  • mackosajt
    Engem sokkal jobban idegesített az olyan küldetés, amikor a fazont ki kellett nyírni, de hiába lőttem, csak ment tovább, egészen addig, amíg az útvonala el nem fogyott.
    Ilyen pl. a motorosok üldözése a "metró" rendszerben.
    Az egyiket simán kilövöd, de a másikat csak 800 km üldözés után tudod. Addig rakétát is küldhetnél rá, lehet azt is túléli.

Ez e felhúzós elsőre csak azért nem sikerült, mert a hülye rasta valamiért gyorsabban szállt fel, én meg ott vigyorogtam még a csónakban.
  • Piloss
    Rendben:)
  • kovecses
    hülye videóbejátszások miatt...
    Simán hátba lehet ne lőni Pegorino-t simán utolérem a szemetet....
  • bertino
    mondjuk azt nem tudom, hogy mi a halál bánatnak kellett betenni a játékba ezt a szenvedést...
  • kovecses
    Nem értitek emg hogy azt csinálom és csak villódzik a kép a helikopter is hülyén mozog ilyenkor de nem húzza fel magát. elegem van. Valaki árulja el azt a kódot maivel ez a küldetés végre letudható emrt megőrülök már.
  • fery02
    Még nem próbálkoztam vele. Majd hétvégén talán újratelepítem az egészet. Akkor biztos jó lesz minden, jónak kell lennie. :)
  • RYO21
    Nyomogatni kell a gombot gyorsan.
  • Piloss
    igen arra gondolok,mert én is szenvedek vele
  • kovecses
    Adjatok nekem olyan kódot amivel a misszió egy csapásra sikerül mert nem húzza fel magát ahelikopterra.
    Nagyon szétbasz már az ideg, nem lehet megcsinálni ezt apályát emrt ahelyett hogy felhúzná magát inkább ugrál a kép stb.

Segitsetek nekem.
  • janika1972
    Arra hogy online módban sem lehet játszani az uj javitás felrakása után!
  • fery02
    Melyik problémámra gondolsz?
    Mert nekem jelenleg 1 van csak, hogy a régebbi mod-okkal nem nagyon működik normálisan az új patch.
  • janika1972
    Szia!Én is kiváncsi leszek hogy mit sikerült elérned vele,addig nem rakom ujra a játékot!
  • Piloss
    ja így már világos:D

szóval megoldódott a probléma?
  • Fitti83
    Nálam is ugyanez a probléma. Ma kipróbálok egy újratelepítést, mert állítólag akkor lehet menni fog.
  • janika1972
    Sziasztok! Felraktam az 1.0.0.4-es patcgt,és nem enged online modban játszani,idáig minden rendben volt! Mi lehet az oka?
  • Neoncsoves
    lehet
    :D

megoldás nincs az én problémámra? :(