54920
-
SovereignX #42538 Nagyon kösz! Tényleg csak ez kellett neki! Megy faszán! -
SovereignX #42537 Kösz! Majd holnap megpróbálom. -
n3whous3 #42536 VGA driver hiba, nálam pl. csak az ATI Catalyst 9.1 alatt nincs ilyen bug, minden előtte és utána megjelent driverrel szar -
SovereignX #42535 Javítsatok ki ha tévedek de a min meg a max követelmény nem azt kellene jelentse, hogy min követelménynél low megy szaggatás nélkül - csúnya lesz de nem hiányos - max követelménynél megy szaggatás nélkül. Szépen! -
SovereignX #42534 Másik. Miért szar a taxi:
És miért nem szar ez a másik autó:
-
SovereignX #42533 Előtte
utána:
-
SovereignX #42532 Más. A textúra hiba meg nem folyamatos ami sztem a videókártya miatt lenne. Nem mindennek hiányos a textúrája, plusz ha más szögből nézem akkor nem is látszik a hiba. Az autók közül is csak néhány szar és nézőponttól függően vagy ha épen elég közel vagyok már eltűnik a textúra hiba. -
SovereignX #42531 3870et ír. Nem 4870et. A systemrequirementslab.com legalább is.
4 maggal elmenne full mindenen. 2vel meg mennie kellene faszán mediumon.
-
hoyg te iylen buta vagy:d
majdnem megfelelel aztmondja
Core 2 duo kétmagos a Quad pedig 4
a 4870 kb kétszer olyan jó mint a 3650:D -
SovereignX #42529 Majdnem megfelelek a max követelménynek. Annyi, hogy Core 2 Duo 2.4 es procim van Core 2 quad 2.4 helyett meg 3650es kártyám 3870es helyett.
Ennél újabb szebb játékok szó nélkül elmennek. Resident Evil 5 full graph - kivéve antianalising - gyönyörűen futott. Pedig annak a GTAnal jobb cucc kell! -
nem a legjobb a vga-m de a nyáron vettem ennyi idő alatt csak nincs baja..:S -
n3whous3 #42527 pedig vga lesz és lehet nem azért, mert túlmelegszik, hanem már mondjuk pl ramhibás is -
sziasztok. nemrég vettem meg a játékot de mikor sokáig játszom akkor egyszer csak egy fekete képernyő jelenik meg és újraindul a winfosom. arra gyanakszom túlmelegedik a VGA-m pedig a gyári hűtön kivül van rajta egy másik is. van erre valami megoldás ? a válaszokat előre is köszönöm. -
semmit
vegyél jobb gépet, nincs más megoldás -
SovereignX #42524 Üdv emberek!
Ezzel a Cache Boost-tal mit lehet kezdeni? Mármint én turkáltam a beállításait de a játék néhol ugyan úgy ronda. A falról meg az utakról néha eltűnnek a textúrák. foltokban fekete "háromszögek" látszanak csak.
Mit piszkáljak ezen a Cache Boostn?
Előre is kösz! -
n3whous3 #42523 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
de azt leszögezem hogy csodát ne várj,de egy próbát megér -
köszönöm. akkor teszek egy próbát. -
néha még javít is rajta -
nem pontosan akarom tudni... de biztos itt már mindenki használta/ használja. Akkor arról is van fogalmuk, hogy kb mennyivel nőt a gépigény. Azt akarom tudni, hogy sokkal vagy kevésbé . Mert ha sokkal akkor nem kezdem el letöleni, mert így se fut annyira jól :S -
Kettővel növeli a a GTAlV gépigényét
így jobb? -
ldavid #42517 szerinted honnan tudná bárki is azt, hogy konkrétan mennyi RAM, milyen kártya, proci kell hozzá? -
kösz a kimerítő választ....
-
:D:DD -
Borg #42514 Kettővel. -
Az ultimate textura menyivel növeli a gépigényt ? -
ha pontosítani akarok akkor igazából az kéne hogy az xpadder nevű program az én contorlleremre ugy legyen beprogramozva mintha egy xbox contoroller lenne, tehát a játékba (GTA IV) is ugyan ugy regáljon a dolgokra mintha télleg egy xbox contoller lenne
pl.: a vezetés közbe az RT -gomb al lehessen szabályozni a sebességet
és nekem lényegébe egy "xpadder profilra" lenen szükségem. -
Sziasztok!
Vettem egy speedlink contorllert a GTA 4 hez főleg. Láttam a FAQ-ba hogy ha nem Xbox contorrlert veszek akkor le kell tölteni hozzá egy Xpadder nevű programot. Ez meg is volt , de viszont ahogy elnézem ez egy elég hosszadalmas munka hogy mindent pontról potnra be kell állítani. A kérésem az lenne hogyha valakinek van egy "mentése" a Xpadder progrmahoz amin bevan minden programozva mintha egy xbox controller lenne. Előre is köszönöm -
elég a legújabbat -
janika15 #42509 42482??? -
Sponnyabob #42508 Hali! A multihoz kell a legújabb patch illetve ha felrakom akkor a többi patchet is fel kel tenni vagy csak azt. Köszi! -
Sziasztok van egy ilyen hogy asi loader ha azt felrakom nem tudom elindítani a modot , legújabb patch van fent és win 7 esem -
ez jó hír:)
ahogy meglesz a realizmlV meg az ultimate textures kompatibilis változata ,felrakom -
Teljesen.Csak a betűk villóznak:) -
majd írd meg hogy működik-e:) -
Mükszik!Ezer hála! -
Rendbe kipróbálniŰ.) -
SNT is megy vele? -
BIZ0906 #42498 Aggiornamenti scripts
Mindent leír mit kell leszedni és hova kell tenni :) nekem semmmi hiba és az InGame Trainert használom. -
RMN50