54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • SovereignX
    Nagyon kösz! Tényleg csak ez kellett neki! Megy faszán!
  • SovereignX
    Kösz! Majd holnap megpróbálom.
  • n3whous3
    VGA driver hiba, nálam pl. csak az ATI Catalyst 9.1 alatt nincs ilyen bug, minden előtte és utána megjelent driverrel szar
  • SovereignX
    Javítsatok ki ha tévedek de a min meg a max követelmény nem azt kellene jelentse, hogy min követelménynél low megy szaggatás nélkül - csúnya lesz de nem hiányos - max követelménynél megy szaggatás nélkül. Szépen!
  • SovereignX
    Másik. Miért szar a taxi:

És miért nem szar ez a másik autó:

• SovereignX
    Előtte

utána:
  • SovereignX
    Más. A textúra hiba meg nem folyamatos ami sztem a videókártya miatt lenne. Nem mindennek hiányos a textúrája, plusz ha más szögből nézem akkor nem is látszik a hiba. Az autók közül is csak néhány szar és nézőponttól függően vagy ha épen elég közel vagyok már eltűnik a textúra hiba.
  • SovereignX
    3870et ír. Nem 4870et. A systemrequirementslab.com legalább is.
    4 maggal elmenne full mindenen. 2vel meg mennie kellene faszán mediumon.

• Firerock
    hoyg te iylen buta vagy:d
    majdnem megfelelel aztmondja
    Core 2 duo kétmagos a Quad pedig 4
    a 4870 kb kétszer olyan jó mint a 3650:D
  • SovereignX
    Majdnem megfelelek a max követelménynek. Annyi, hogy Core 2 Duo 2.4 es procim van Core 2 quad 2.4 helyett meg 3650es kártyám 3870es helyett.
    Ennél újabb szebb játékok szó nélkül elmennek. Resident Evil 5 full graph - kivéve antianalising - gyönyörűen futott. Pedig annak a GTAnal jobb cucc kell!
  • gerypapa95
    nem a legjobb a vga-m de a nyáron vettem ennyi idő alatt csak nincs baja..:S
  • n3whous3
    pedig vga lesz és lehet nem azért, mert túlmelegszik, hanem már mondjuk pl ramhibás is
  • gerypapa95
    sziasztok. nemrég vettem meg a játékot de mikor sokáig játszom akkor egyszer csak egy fekete képernyő jelenik meg és újraindul a winfosom. arra gyanakszom túlmelegedik a VGA-m pedig a gyári hűtön kivül van rajta egy másik is. van erre valami megoldás ? a válaszokat előre is köszönöm.
  • arty
    semmit

vegyél jobb gépet, nincs más megoldás
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Ezzel a Cache Boost-tal mit lehet kezdeni? Mármint én turkáltam a beállításait de a játék néhol ugyan úgy ronda. A falról meg az utakról néha eltűnnek a textúrák. foltokban fekete "háromszögek" látszanak csak.
    Mit piszkáljak ezen a Cache Boostn?

Előre is kösz!
  • n3whous3
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Piloss
    de azt leszögezem hogy csodát ne várj,de egy próbát megér
  • atila4
    köszönöm. akkor teszek egy próbát.
  • Piloss
    néha még javít is rajta
  • atila4
    nem pontosan akarom tudni... de biztos itt már mindenki használta/ használja. Akkor arról is van fogalmuk, hogy kb mennyivel nőt a gépigény. Azt akarom tudni, hogy sokkal vagy kevésbé . Mert ha sokkal akkor nem kezdem el letöleni, mert így se fut annyira jól :S
  • Piloss
    Kettővel növeli a a GTAlV gépigényét

így jobb?
  • ldavid
    szerinted honnan tudná bárki is azt, hogy konkrétan mennyi RAM, milyen kártya, proci kell hozzá?
  • atila4
    kösz a kimerítő választ....
  • Blekk Síp
    :D:DD
  • Borg
    Kettővel.
  • atila4
    Az ultimate textura menyivel növeli a gépigényt ?
  • red bull
    ha pontosítani akarok akkor igazából az kéne hogy az xpadder nevű program az én contorlleremre ugy legyen beprogramozva mintha egy xbox contoroller lenne, tehát a játékba (GTA IV) is ugyan ugy regáljon a dolgokra mintha télleg egy xbox contoller lenne
    pl.: a vezetés közbe az RT -gomb al lehessen szabályozni a sebességet
    és nekem lényegébe egy "xpadder profilra" lenen szükségem.
  • red bull
    Sziasztok!

Vettem egy speedlink contorllert a GTA 4 hez főleg. Láttam a FAQ-ba hogy ha nem Xbox contorrlert veszek akkor le kell tölteni hozzá egy Xpadder nevű programot. Ez meg is volt , de viszont ahogy elnézem ez egy elég hosszadalmas munka hogy mindent pontról potnra be kell állítani. A kérésem az lenne hogyha valakinek van egy "mentése" a Xpadder progrmahoz amin bevan minden programozva mintha egy xbox controller lenne. Előre is köszönöm
  • Piloss
    elég a legújabbat
  • janika15
    42482???
  • Sponnyabob
    Hali! A multihoz kell a legújabb patch illetve ha felrakom akkor a többi patchet is fel kel tenni vagy csak azt. Köszi!
  • Imrusssss
    Sziasztok van egy ilyen hogy asi loader ha azt felrakom nem tudom elindítani a modot , legújabb patch van fent és win 7 esem
  • Piloss
    ez jó hír:)
    ahogy meglesz a realizmlV meg az ultimate textures kompatibilis változata ,felrakom
  • Máté94
    Teljesen.Csak a betűk villóznak:)
  • Piloss
    majd írd meg hogy működik-e:)
  • Máté94
    Mükszik!Ezer hála!
  • Máté94
    Rendbe kipróbálniŰ.)
  • Máté94
    SNT is megy vele?
  • BIZ0906
    Aggiornamenti scripts

Mindent leír mit kell leszedni és hova kell tenni :) nekem semmmi hiba és az InGame Trainert használom.
  • Piloss
    RMN50