54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ronso
    http://www.interevo.hu/
    én itt vásárolok.
  • janika1972
    Ez talán jó lesz bele:
    4 magos AMD Phenom
  • arty
    nna, késza gta4 tesztem, megdöbbentő, de 1280x720-ban, minden lowon szarabbul megy, mint 1360x768-ban, minden közepesen :D (az igaz, h az esti "teszt" volt, ez pedig nappali - kinyirattam magam, h délután dobjon be a korház elé!)

fraps logok

részemről erről ennyit! (E5200 3800mhz, 4870 1g, 4g ram)
  • arty
    olvass utána, lehet abba elketyeg az Athlon II X4 is! (hiába nem támogatja hivatalosan!)
  • n3whous3
    kis túlzással
  • n3whous3
    olyan procit ami abba a gépbe jó lesz 20k alatt találsz és ha most nem veszel, januárra úgy eltűnik, mint a sicc. És aztán leshetsz, hogy hardveraprón új áráért találsz használtat, vagy 1,5x-es árért olyat, ami új és fasz hardvercápák vásárolták fel az utolsó készleteket az ilyen esetekre
  • GX25
    Oké, köszi. Akkor processzort is cserélnem kell. :(
    Ez viszont csak karácsony utánra marad.
  • n3whous3
    azzal a procival felejtsd el, többi hardver még ok
  • Bence94
    próbáld ki de szerintem igen!hagyjuk már abba ezeket az elfutna-e kommenteket.zinterneten minden megtalálható.
  • GX25
    Sziasztok!

Szerintetek ezen a gépen elfutna a GTA IV?

Alaplap: Asus M2N sAM2 PCI-E/DDR2-800
    Processzor: AMD Athlon 64 3800+
    RAM: 4 GB Kingmax DDR2 800Mhz
    Videokártya: GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB DDR3
  • voodoo98
    :DD
    A nyelvünk állandóan változik. Ez is ékes példája!:D
  • Firerock
    mitől ilyen szép ez?:D
  • MerlinW
    "kiforgattam"?:) Hát minden nap adtok egy pofont a magyar nyelvnek? Mit ártott nektek?:)
  • voodoo98
    üdv,

Már majdnem kiforgattam a main missziókat, de a Gerry-nek az 5 missziójából hiányzik még 3 (ez a váltság díjas, meg amikor a lila feltzer-t kell ellopni). Loptam egy rendőrségi kocsit és megnéztem benne, h Gerry miért nem hív: ARRESTED, azaz le van tartóztatva. :D
    Ilyenkor mit lehet tenni? Valamit korábban elronthattam és már nem tudom megcsinálni a missziókat?

ui.: Próbáltam bemenni az internet café-ba, de ott az eroticar-nal nem veszi fel Gracie nevét a telefonba, ha direktbe hívom (időben,8-21között), akkor semmi.
    win 7 alatt el is crashel a játék, xp alatt nem, de ott meg fel sem veszi senki.
    Akkor folytatódhatna a misszió tovább, ha meg lenne Gracie száma a telefonkönyben és fel tudnám hívni...de nincs meg és nem is tudom felvenni.
    Mellesleg Packie is hívogat, de Niko mindig elutasítja (nem bowling vagy ilyenek, hanem szerintem meló ügyben), Packie egyébként Gerry testvére lehet, ő akarná adni a melót.
    Tudtok segíteni? (a főmissziók többi része már kész van)
    Köszi a válaszokat, fontos lenne.
  • Maxtreme
    Huhh hát ezt én is nehezen tudom elképzelni már bocs :)
    Jóval erősebb géppel (enyhén szólva) esőben láttam én nem egyszer és nem kétszer 28- 30 fps-eket is.
    Pedig anno még csak 19-es monitoron toltam vele 1440be. Bele se mernék gondolni mi lenne most 1680ban.
  • MerlinW
    Minden le van írva a játék kézikönyvében. Sőt még a dobozán is. És a readme fájlban is a DVD-n. Egyébként kb annyi kell. Illetve XP esetén a service pack 3.
  • Blackdog
    Jó estét mindenkinek!
    Egy kis segítséget kérek, másodszorra. Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, de nem nagyon találtam érdemi információt. Hiába használok két magos procit, a feladatkezelőben az egyik mag terhelése 100 %, a másiké gyakorlatilag 0 %. A affinitásnál mindkét mag ki van pipálva, mégis csak az egyiket használja. Milyen kapcsolóval, vagy beállítással lehetne rábírni mindkét mag használatára? Procim; E8400 3,9 GHz-en.
  • AlexCross
    Sziasztok!
    megtalálom valahol jól összeszedve, hogy pontosan milyen software-ek, kellenek a játéknak? social klub, meg windows live, meg net frameworks, és még?
  • arty
    Tiéd E8xxx, a sok cache vszeg jót tesz a játéknak. E5200-ban harmadannyi van :(

janika: igen, direkt szivatom MAGAMAT 20fps-el :)

kirol: látod :( és 1.0 óta ez van, kb MINDEN kicserélődött azóta a gépemben :D (van ami többször is :D ) (vga)

bertino: ma már nemmegy, de holnap(után) megejtem ...

• bertino
    vedd fel valamivel a monitorod, fraps-ot bekapcsolva indítsd el a játékot, menj be a beállításokba és kezdj el játszani.
  • XeroX
    A játékba beépített benchmark egy nagy rakás sz*r!
    Nekem közel highon 78Fps -t ír :) ha sötétben a fal felé fordulam akkor valóban annyi is volt :)
  • MerlinW
    Diszkóról nem tudok, nightclub-ok vannak. Drogozni nem lehet...
    Boxos kérdésekkel fáradj át a konzolos topikba.
  • evil 007
    az uccso válszra nem kell vlaszlni mert most olvastam ez nem ikszbox forum de az elős 2re lehet sorry még1x
  • evil 007
    sziasztok! azt szereteném megkérdezni hogy hol találom azt a diszkot amihez fuzodott egy kudletés aho legy csaj felszedése majd fuck olássa volt a kuldi:D meg halélottam olyat hogy lehet benne drogozni azt hol tom ellenorizni igaze? apropó vana boxba azavatar kép kiskép fent és hogy tudok olyat gyujteni mert pl a halo wars meg a hulk ot vittem és megkaptam kisképbe de ez már régen volt azota nem kapok ujat pedig sok gameval jácottam már..

válaszokat előre is köszönöm..
  • MerlinW
    Valami gubanc lesz ott, nekem is 35-40fps 1680-ban minden maxon (oké, árnyékok csak high és a distance 60). Ugyanígy játszottam még a 4850-el is, azzal sem ment 20 alá.
  • janika1972
    Ekkora videómemóriánál,nyugodtan fel lehet rakni maxra minden beállitást! Ez 1 kamu,fölösleges volt iderakni,igy csak saját magadat minösíted!
  • kirol
    Ez nem létezhet!
  • janika1972
    Nálam ezt adta ki a benchmark:
    Statistics
    Average FPS: 40.17
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 97%
    System memory usage: 85%
    Video memory usage: 96%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 24
    Detail Distance: 36

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 191.07
    Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

File ID: Benchmark.cli
  • RYO21
    Sztem valami el van baszódva a gépeden,

Nálam E2200al (KÉTMAGOS) 3gb rammal és egy HD3850-el, medium/high között 30-40 fps-el megy.
  • arty
  • bertino
    nekem mondhatod :DDDDDdd
    csak hagyd abba a nyavajgást, ez minden.
    többi meg a te bajod, nem az enyém.
  • arty
    bertino: nna, az ápolók megint nem adták be a napi adagod ...

jött valaki, kérdezte hogy megy X gépen. leirtam: szarul

(istenem, akkora egy fusztrált barom vagy, állandoan jössz a boxos hülyeségeddel... nem birod ki... egyébként végignyomtam már, a két kieggel egyetemben. ha csoda történik, az alapjátékot pécén ujra végigtolom... kb ezért érdekel még mindig a "téma")

• bertino
    jauvan, elég volt a nyavajgásból, télleg régóta nyomod már.
    más kérdés, hogy nála milyen, és megint más, hogy nem kellene minden harmadiknap rinyálnod, hogy játszhatatlan.

ott a box-od, élvezd azon, mert ott aztán sokkaldesokkaljobb.
    téma lezárva, ennyi.
  • arty
    este vagy esőben, vagy esti esőben gyakorlatilag játszhatatlan :(
  • arty
    core2 3800mhz, 4870 1gb, 4gb ram, win7

• arty
    ez nem sírás, hanem realitás

a kétmagosoddal fejreállhatsz, akkor se megy jól. a hozzászólásaiddal csak félrevezeted az embereket.... 35fps alá nem esik, nevetséges :( haver 4magos E9550esén is sokszor bezuhan 25-30fps-re, akár hova butitja. nekem a kétmagos E5200ason (ami 3.8ghz-en megy) simán 15-25fps-em van átlagban, ha full low-ra szedek mindent, akkor is

de nyugodtan postolj egy képet, ahogy a belvárosban 35fps-ed van, mondjuk éjjel ;) (video még jobb lenne, képet könnyedén lehet "hamisitani")
  • Borg
    Nem furcsa neked, hogy a te sírásoddal van tele az egész topik, miközben mindenki vígan játszogat vele?
  • mackosajt
    a fenébe, miért nem csak e6300-at vettem, feleslegesen dobtam ki pénzt...

azt az fps-t megnézném. Volt 4670-em is.
  • arty
    képet vagy kamu!

mindig megvan a 35, jahhh :D
  • Blackdog
    Üdv mindenkinek!
    Egy kis segítséget kérek. Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, de nem nagyon találtam érdemi információt. Hiába használok két magos procit, a feladatkezelőben az egyik mag terhelése 100 %, a másiké gyakorlatilag 0 %. A affinitásnál mindkét mag ki van pipálva, mégis csak az egyiket használja. Milyen kapcsolóval, vagy beállítással lehetne rábírni mindkét mag használatára? Procim; E8400 3,9 GHz-en.