54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Gibor
    Én ha kinyomom a korlátozást és kicsontozom ugyanugy fut mint ha minimum, és nem fps lagg... hanem mehet közben meg akad.... szóval memória nem elég neki....
  • Afe
    Igen Win7. De felraktam a javítást és tökéletesen fut, persze nem fullon. 1600x900-on csak a textura nem megy medium fölé a többi very hard-hard beállításon, definition- vsync bekapcsolva. Simán elég neki a 2Gbram.
  • Zujik
    hello!
    az lenne a gondom, hogy egy másik a GTA IV-el foglalkozó oldalon azt írták, hogy Roman-tól kapott Car Service jutalom már akkor elérhető hamár 60% feletti a barátság vele, de nekem már több mint 90%, de nekem még nem adta meg ezt a jutalmat
    a segítséget előre is köszönöm!
  • Gibor
    win7? mert ahoz kevés a 2gb ram.... énis azért nem játszok mert 2gb ramom van és win7 em... tul sokat megeszik a ram alapból, és nálamis akadozik, hiába veszem le teljesen, hiába van fullon...
  • Afe
    Sziasztok! Próbáltam a FAQ-t, de nem működik.

Olyan problémám lenne, hogy amikor egyenesen száguldok a kocsival, akkor tökéletes a sebesség, de ha kanyarodni akarok (A-D), akkor beakad, szaggatni kezd, és a számítógép hangja is felerősödik.
    Először azt hittem, hogy túl sok a gépemnek, de ha teljesen lehuzom a grafikát, akkor is ez van.
    (AMD Phe II X4 955, 9800GT, 2GB DDR3)

A másik az lenne, hogy a kontrolpadot hogy lehet beállítani. Mert rávan dugva egy Saitek dual , de a menüben ha belépek a beállításhoz ott csak össze-vissza állítgatja magát, de semmire nem reagál?
  • holecsko10
    bocsánat most néztem hogy lentebb már egy ember is ezzel a problémával küszködöt.

• holecsko10
    Kérem szépen valaki, segítsen mert már meg örülők.

FAQ-ban ott van hogy itt "C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games" találjuk meg a mentés helyét, de ha ki is törlöm ami ott van még is meg marad a mentésem hiába törlöm.
    Windows 7 x86-os Ultimate végleges windowsom van.
    Kérem valaki, segítsen, mert nem akarom negyedére is neki látni.
  • SovereignX
    Kösz!
  • Bal0924
    Ide.
    User\Appdate\Local\Rockstar Games
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Vki meg tudja nekem mondani, hogy a régi kimentéseim Windows 7 alatt hova másoljam? Xp alatt user\application date meg user\localsettings\application date alatt volt. Itt meg....
  • Piloss
    végigjátszás:link
    a társkeresőnél csak azzal a bizonyos kettővel lehet a többivel sehogy
  • Eddmegleves
    Haliho

Kerestem végigjátszást de csak olyat találtam ami nem teljes. Olyan végigjátszás érdekel ami a választásoktol függően több szálon írja le hogy mi a történés. Vagyis az összes választás következménye érdekelne. Ha tudtok ilyet lécci írjátok meg.
    A másik dolog meg az hogy mitől függ hogy a Játékban a társkereső oldalon valaki randizik e veled vagy sem. Egyszerüen mindenki visszautasít kettőt kivéve. Help Plíz
    Köszi előre is
  • Bal0924
    Hogy tudok minél gyorsabban 6 csillagot szerezni? eddig csak 5-öt szereztem... nem tudok feljebb menni..
  • Firerock
    helóheló
    skacok,szerintetek melyik a legjobb kocsi modosítós mod?olyan amit csak bemásolom és már játszhatok is
    linket is légyszi
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Win 7 nél hová kell tenni a mentést?
  • n3whous3
    HIHI
  • ldavid
    hehe
  • fery02
    Höhö

• n3whous3
    Ja semmi, nem olvastam el rendesen amit xerox írt. Jah, azt vágom, hogy a gtaiv-nél az 1080p csak egy sima felskálázás oszt annyi.
  • bertino
    senki nem mondta, hogy nincsenek.
    azt mondtam, hogy annak az 1080p-nek a gta4 esetében köze sincs a valós 1080p-hez.
  • n3whous3
    A (2)
    All Pro Football 2K8
    Armored Core 4

B (4)
    Battlefield 2 (Platinum Hits)
    The Bigs
    Bioshock
    Bullet Witch

C (3)
    Call of Duty 3
    Call of Juarez
    Command & Conquer 3

D (2)
    Dead or Alive 4 (Platinum Hits)
    Dance Dance Revolution Universe

F (2)
    Fantastic Four Rise of the Silver Surfer
    Fight Night Round 3

G (1)
    Ghost Recon Advanced Warfighter

H (3)
    Harry Potter
    Halo 3
    Hour of Victory

I (1)
    Icon

M (2)
    Meet The Robinsons
    Monster Madness Battle for Suburbia

N (2)
    NCAA 08 Football
    NCAA 07 March Madness

O (1)
    Overlord

P (1)
    Pirates of the Carribean

R (2)
    Ratatouilio
    Rayman Raving Rabbit

S (5)
    Saints Row
    Shadowrun
    Spiderman 3
    Superman Returns
    Surf’s Up

T (2)
    Tetris Evolution
    Two Worlds

U (1)
    UEFA Championship Soccer

V (1)
    Vampire Rain

+:

new![native 1080p] Wolf of the Battlefield Commando 3 [Xbox Live Arcade]
    new![native 1080p] Feeding Frenzy 2 [Xbox Live Arcade]
    new![native 1080p] Portal [Xbox Live Arcade]
    [native 1080p] Boogie Bunnies [Xbox Live Arcade]
    [native 1080p] Street Home Court
    [native 1080p] Virtual Tennis 3
  • arty
    jah, kb 2 :D
  • n3whous3
    Miről gagyogsz? Tudtommal vannak teljesen 1080p-s játékok is rá......
  • bertino
    csak annak az 1080p-nek nem sok köze van a valódi 1080p-hez.
  • Kongy
    Hello+ Nincs valakinek egy 50%-os mentése véletlenül? Live profillal együtt megtenné, hogy átküldi?
  • XeroX
    Nekem is mevan xbox-on, épp tegnap próbáltam rajta 720p -ben, hát majdnem kikarmoltam a szemeimet akkora ratyi volt, 1080p ben már frankó, filóztam egy Xfps átalakítón, 1080p ben a monitoron, de elszenvedek vele mediumon pár évig a gépemen :)
    Ha nem akarsz sokat szenvedni rakj egy másik rendszert a meglévő mellé, telepításnél figyelj hogy másik mappát válassz! (cd-boot). Így marad a régi is és lassan átállsz az újra, ha készvagy kis boot.ini szerkesztés meg törölgetések :)
  • ghost rider
    Frissítettem VGA drivert, patcheltem, újratelepítettem, cacheboost-ot is felraktam de semmi.

Lehet hogy újra kéne rakni a windowst, csak az a baj, hogy már annyi minden van rajta, hogy nem igazán van kedvem újra telepíteni 1 játék miatt, pedig a többi teljesen jól működik. :S

OFF:
    De mind1 majd akkor kénytelen leszek xboxon játszani, de arra meg várnom kell még 2 hetet, mert még új és nem lehet kiflashelni. :(
  • XeroX
    Én VGA drivert frissítenék, ha nem hozna sikert akkor újra raknám a Windowst majd driverek és game.
  • ghost rider
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy eltűnnek a textúrák, már próbáltam a cacheboostert, azt írja mindenki, hogy így jó lett a játék meg minden, de nekem nem működik egyáltalán, már Nvidia drivert is frissítettem, és teljesen letöröltem a régebbi verzió utolsó maradványát is.
    Fel is patcheltem, a legújabb verzióval, és már vagy 3-szor újra telepítettem de csak nem jó, és már nem tudok mit kitalálni, hogy mit kiné csinálni, azért hogy működjön.
    Vagy kell valamit csinálni a cachebooster-el, nem csak simán feltelepíteni és hagyni futni?

Eredeti játékom van!

Előre is köszi a válaszokat.
  • mycso
    Ami érdekes, hogy nekem anno egy 8800GT-vel, sokkal gördülékenyebb volt a játék, mint most a 4850-el. (ugyan azon beállítások mellett természetesen).
  • steweee
    most olvastam lehúzós hsz.eket meg a cikket a játékról a gamekapcson. még nem telepítettem, de már megvan a játék egy ideje, csak időm nem volt még jáccani vele. de most jön a karácsonyi szünet :)

kérdésem az, hogy tényleg "pocsék" a grafikája ahogy írják ? illetve egyáltalán lehet e az, hogy rosszabb a látványvilága mint a san andreasé volt ? mondjuk azt felmodolva a vége felé már hihetetlenül szép lett meg tele jó kocsikkal.
  • janika1972
    Én ezzel tolom ami van nekem,és medium-high beállitásokkal,még az esöben is gyors a játék:)
  • janika1972
    Nemtudom miért olyan lassú nálad a játék,milyen konfigod van?
  • mackosajt
    na ez lesz necces péntektől, mert délutános meló rulez lesz. Addig meg még netet is váltok, meg bútorozok. :D
  • arty
    :D

(könnyű dolgod lenne, 15fps-el sose találnálak el !!! :D)
  • red bull
    Sziasztok!

Találtam a neten egy BMW X6 kivitelezést erről tudtok-e valamit, mert érdekelne hogy lesz-e és mikor, vagy eggyáltalán hogy már van-e a GTA IV hez ez a modell, mert már régódta vadászom. Az oldalon szó van a GTA 4 ről, ebből is gondolom hogy van, vagy hogy lesz esetleg, de mondjuk azt nem tudom hogy mi mert az oldal nem is angol nem is magyar ... :S

HA VALAKI TUD RÓLA VALAMIT PLS IRJON BE VAGY PM. KÖSZI ELŐRE IS
  • janika1972
    Rajta vagyok minden nap 19 után a héten: nick:pekjani Artyt várnám 1 kis deathmatchre:)))))
  • mackosajt
    [ A warez, flame és offtopic hozzászólások törölve lesznek ]

Inkább beszéljünk arról, hogy kinek volna kedve multizni valamikor?
  • MerlinW
    Ez baromi drága. Nézz rá a hardverker.hu-ra. De még az ipon.hu is olcsóbb.
  • GX25
    Köszönöm a válaszokat!

Tehát ha egy ilyet vennék bele akkor ezzel elméletileg menne?

és bocsi az off-ért!