54920
-
Gibor #42788 Én ha kinyomom a korlátozást és kicsontozom ugyanugy fut mint ha minimum, és nem fps lagg... hanem mehet közben meg akad.... szóval memória nem elég neki.... -
Igen Win7. De felraktam a javítást és tökéletesen fut, persze nem fullon. 1600x900-on csak a textura nem megy medium fölé a többi very hard-hard beállításon, definition- vsync bekapcsolva. Simán elég neki a 2Gbram. -
Zujik #42786 hello!
az lenne a gondom, hogy egy másik a GTA IV-el foglalkozó oldalon azt írták, hogy Roman-tól kapott Car Service jutalom már akkor elérhető hamár 60% feletti a barátság vele, de nekem már több mint 90%, de nekem még nem adta meg ezt a jutalmat
a segítséget előre is köszönöm! -
Gibor #42785 win7? mert ahoz kevés a 2gb ram.... énis azért nem játszok mert 2gb ramom van és win7 em... tul sokat megeszik a ram alapból, és nálamis akadozik, hiába veszem le teljesen, hiába van fullon... -
Sziasztok! Próbáltam a FAQ-t, de nem működik.
Olyan problémám lenne, hogy amikor egyenesen száguldok a kocsival, akkor tökéletes a sebesség, de ha kanyarodni akarok (A-D), akkor beakad, szaggatni kezd, és a számítógép hangja is felerősödik.
Először azt hittem, hogy túl sok a gépemnek, de ha teljesen lehuzom a grafikát, akkor is ez van.
(AMD Phe II X4 955, 9800GT, 2GB DDR3)
A másik az lenne, hogy a kontrolpadot hogy lehet beállítani. Mert rávan dugva egy Saitek dual , de a menüben ha belépek a beállításhoz ott csak össze-vissza állítgatja magát, de semmire nem reagál? -
bocsánat most néztem hogy lentebb már egy ember is ezzel a problémával küszködöt.
-
Kérem szépen valaki, segítsen mert már meg örülők.
FAQ-ban ott van hogy itt "C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games" találjuk meg a mentés helyét, de ha ki is törlöm ami ott van még is meg marad a mentésem hiába törlöm.
Windows 7 x86-os Ultimate végleges windowsom van.
Kérem valaki, segítsen, mert nem akarom negyedére is neki látni.
-
SovereignX #42781 Kösz! -
Bal0924 #42780 Ide.
User\Appdate\Local\Rockstar Games -
SovereignX #42779 Üdv emberek!
Vki meg tudja nekem mondani, hogy a régi kimentéseim Windows 7 alatt hova másoljam? Xp alatt user\application date meg user\localsettings\application date alatt volt. Itt meg.... -
végigjátszás:link
a társkeresőnél csak azzal a bizonyos kettővel lehet a többivel sehogy -
Eddmegleves #42777 Haliho
Kerestem végigjátszást de csak olyat találtam ami nem teljes. Olyan végigjátszás érdekel ami a választásoktol függően több szálon írja le hogy mi a történés. Vagyis az összes választás következménye érdekelne. Ha tudtok ilyet lécci írjátok meg.
A másik dolog meg az hogy mitől függ hogy a Játékban a társkereső oldalon valaki randizik e veled vagy sem. Egyszerüen mindenki visszautasít kettőt kivéve. Help Plíz
Köszi előre is -
Bal0924 #42776 Hogy tudok minél gyorsabban 6 csillagot szerezni? eddig csak 5-öt szereztem... nem tudok feljebb menni.. -
helóheló
skacok,szerintetek melyik a legjobb kocsi modosítós mod?olyan amit csak bemásolom és már játszhatok is
linket is légyszi -
Bal0924 #42774 Sziasztok!
Win 7 nél hová kell tenni a mentést? -
n3whous3 #42773 HIHI -
ldavid #42772 hehe -
Höhö
-
n3whous3 #42770 Ja semmi, nem olvastam el rendesen amit xerox írt. Jah, azt vágom, hogy a gtaiv-nél az 1080p csak egy sima felskálázás oszt annyi. -
senki nem mondta, hogy nincsenek.
azt mondtam, hogy annak az 1080p-nek a gta4 esetében köze sincs a valós 1080p-hez. -
n3whous3 #42768 A (2)
All Pro Football 2K8
Armored Core 4
B (4)
Battlefield 2 (Platinum Hits)
The Bigs
Bioshock
Bullet Witch
C (3)
Call of Duty 3
Call of Juarez
Command & Conquer 3
D (2)
Dead or Alive 4 (Platinum Hits)
Dance Dance Revolution Universe
F (2)
Fantastic Four Rise of the Silver Surfer
Fight Night Round 3
G (1)
Ghost Recon Advanced Warfighter
H (3)
Harry Potter
Halo 3
Hour of Victory
I (1)
Icon
M (2)
Meet The Robinsons
Monster Madness Battle for Suburbia
N (2)
NCAA 08 Football
NCAA 07 March Madness
O (1)
Overlord
P (1)
Pirates of the Carribean
R (2)
Ratatouilio
Rayman Raving Rabbit
S (5)
Saints Row
Shadowrun
Spiderman 3
Superman Returns
Surf’s Up
T (2)
Tetris Evolution
Two Worlds
U (1)
UEFA Championship Soccer
V (1)
Vampire Rain
+:
new![native 1080p] Wolf of the Battlefield Commando 3 [Xbox Live Arcade]
new![native 1080p] Feeding Frenzy 2 [Xbox Live Arcade]
new![native 1080p] Portal [Xbox Live Arcade]
[native 1080p] Boogie Bunnies [Xbox Live Arcade]
[native 1080p] Street Home Court
[native 1080p] Virtual Tennis 3 -
jah, kb 2 :D -
n3whous3 #42766 Miről gagyogsz? Tudtommal vannak teljesen 1080p-s játékok is rá...... -
csak annak az 1080p-nek nem sok köze van a valódi 1080p-hez. -
Hello+ Nincs valakinek egy 50%-os mentése véletlenül? Live profillal együtt megtenné, hogy átküldi? -
XeroX #42763 Nekem is mevan xbox-on, épp tegnap próbáltam rajta 720p -ben, hát majdnem kikarmoltam a szemeimet akkora ratyi volt, 1080p ben már frankó, filóztam egy Xfps átalakítón, 1080p ben a monitoron, de elszenvedek vele mediumon pár évig a gépemen :)
Ha nem akarsz sokat szenvedni rakj egy másik rendszert a meglévő mellé, telepításnél figyelj hogy másik mappát válassz! (cd-boot). Így marad a régi is és lassan átállsz az újra, ha készvagy kis boot.ini szerkesztés meg törölgetések :) -
Frissítettem VGA drivert, patcheltem, újratelepítettem, cacheboost-ot is felraktam de semmi.
Lehet hogy újra kéne rakni a windowst, csak az a baj, hogy már annyi minden van rajta, hogy nem igazán van kedvem újra telepíteni 1 játék miatt, pedig a többi teljesen jól működik. :S
OFF:
De mind1 majd akkor kénytelen leszek xboxon játszani, de arra meg várnom kell még 2 hetet, mert még új és nem lehet kiflashelni. :( -
XeroX #42761 Én VGA drivert frissítenék, ha nem hozna sikert akkor újra raknám a Windowst majd driverek és game. -
Sziasztok!
Az a gondom, hogy eltűnnek a textúrák, már próbáltam a cacheboostert, azt írja mindenki, hogy így jó lett a játék meg minden, de nekem nem működik egyáltalán, már Nvidia drivert is frissítettem, és teljesen letöröltem a régebbi verzió utolsó maradványát is.
Fel is patcheltem, a legújabb verzióval, és már vagy 3-szor újra telepítettem de csak nem jó, és már nem tudok mit kitalálni, hogy mit kiné csinálni, azért hogy működjön.
Vagy kell valamit csinálni a cachebooster-el, nem csak simán feltelepíteni és hagyni futni?
Eredeti játékom van!
Előre is köszi a válaszokat. -
Ami érdekes, hogy nekem anno egy 8800GT-vel, sokkal gördülékenyebb volt a játék, mint most a 4850-el. (ugyan azon beállítások mellett természetesen). -
steweee #42758 most olvastam lehúzós hsz.eket meg a cikket a játékról a gamekapcson. még nem telepítettem, de már megvan a játék egy ideje, csak időm nem volt még jáccani vele. de most jön a karácsonyi szünet :)
kérdésem az, hogy tényleg "pocsék" a grafikája ahogy írják ? illetve egyáltalán lehet e az, hogy rosszabb a látványvilága mint a san andreasé volt ? mondjuk azt felmodolva a vége felé már hihetetlenül szép lett meg tele jó kocsikkal. -
janika1972 #42757 Én ezzel tolom ami van nekem,és medium-high beállitásokkal,még az esöben is gyors a játék:) -
janika1972 #42756 Nemtudom miért olyan lassú nálad a játék,milyen konfigod van? -
na ez lesz necces péntektől, mert délutános meló rulez lesz. Addig meg még netet is váltok, meg bútorozok. :D -
:D
(könnyű dolgod lenne, 15fps-el sose találnálak el !!! :D) -
Sziasztok!
Találtam a neten egy BMW X6 kivitelezést erről tudtok-e valamit, mert érdekelne hogy lesz-e és mikor, vagy eggyáltalán hogy már van-e a GTA IV hez ez a modell, mert már régódta vadászom. Az oldalon szó van a GTA 4 ről, ebből is gondolom hogy van, vagy hogy lesz esetleg, de mondjuk azt nem tudom hogy mi mert az oldal nem is angol nem is magyar ... :S

HA VALAKI TUD RÓLA VALAMIT PLS IRJON BE VAGY PM. KÖSZI ELŐRE IS
-
janika1972 #42752 Rajta vagyok minden nap 19 után a héten: nick:pekjani Artyt várnám 1 kis deathmatchre:))))) -
[ A warez, flame és offtopic hozzászólások törölve lesznek ] 
Inkább beszéljünk arról, hogy kinek volna kedve multizni valamikor? -
Ez baromi drága. Nézz rá a hardverker.hu-ra. De még az ipon.hu is olcsóbb. -
Köszönöm a válaszokat!
Tehát ha egy ilyet vennék bele akkor ezzel elméletileg menne?
és bocsi az off-ért!