54920
-
hokika #43031 az eredeti DVD-s gamhez kell a patch és lehet moddolni? -
Direkt ezért kérdeztem a steam-es variációt!Akkor nem lesz modolva. -
Okéoké, csak kérdeztem. Jó szándékú, építőjellegű kérdés volt. -
Nekem lejött ma hajnali 1-re (dél-kelet Európa szerver). Szépen jól működik, viszont az új javítással ill live-al nem eszi meg a mod-okat. Illetve megeszi, de akkor multizni nem lehet (módosított fájlokkal, a Live ledob asi loaderrel, nem eredeti fájlok esetén - végigzongoráztam sokmindent), tehát dönteni kell, vagy 30GB GTA-t tárolni:) Mondjuk mod-ok nélkül is jó a játék, de azért még majd guglizom, hátha:)
A commandline paramétereket a Launcher -ből készített parancsikonhoz kell beírni. -
Én egyszer leszedtem 1 megás nettel akkor kb 21 óra volt asszem. Jó töltögetést
-
Gibor #43026 Nekem tegnap úgy éjfél óta eljutott 30%ig, maxon 600al szedtem :S még azis kevés. -
Na én is megvettem steamen keresztül a Gta IV-et ! Ennyi pénzért simán megérte !
Mivel nekem volt bankkártyám és Paypal-on keresztül fizettem !!
Az már a nagyobbik baj hogy csak 1 megás netem van és mire leszed 15 gigát addig elunom az életem ! xD
DE sebaj egyszer majd csak lejön ! -
Gibor #43024 Énis ismerősöm révén tudtam megvenni, nekem sincsen bankkártyám, még 10órán keresztül ilyen akciós a GTA IV. -
Akkor megvehetnéd nekem is. :D Nincs bankkártyám.
-
ldavid #43022 de csak egy hétre kaptad, mondtam, hogy nem lesz belőle kívánságműsor -
Gibor #43021 Szóval Üdv köztetek, most vásároltam steam en 2k ért 
Kicsit lassan tölti 300-400 :D de remélem idővel meglesz :D
-
Köszi, erről nem tudtam.Kipróbálom
-
hokika #43019 noh még akkor pár probléma de ez lehet hogy warez....realism packot felraktam a múlthéten és azt kellett tapasztalnom hogy mikor kaparnék az autóval akkor csak alsó tartományban pörögnek....:( ez nekem nem tetszik...de mi előnye is van ennek a packnak? pár új autót láttam... de nekem akkor is szaggatott mint a diszno -
fogalamam sincs
minek ez neked
Native Trainer-t hastnáld -
köszi
erre esetleg? -
dokumentumok,rocstar,my musics vagy valmi hasonló -
És milyen módon? -
n3whous3 #43014 ja ezt nem is kellett volna erre válaszolni XD -
Tárgytalan megvan!De innen sem gyorsabb! -
n3whous3 #43012 Van egy lista és kiválasztod hol akarsz. Te is csinálhatsz egy új sessiont, vagy csatlakozhatsz másokhoz. -
És szervert hol lehet váltani? -
bezonyám
úgy mint a régi részekben -
Saját zenét ebbe a részbe is be lehet importálni? -
Newfronter #43008 OFF
Válassz lengyel szervert, nekem ott jött 2.1 MB-el. -
RYO21 #43007 Anno kaptam egyet saját kérésre.
42091# -
Nem gyengén vagy agyonterhelve a steam.GTA 4 mire leér így 10k-val a boltba is már utánnam kurják 500ft-ért! -
Ez a social club mire jó amugy oda is mindenképpen kell regelni? -
hokika #43004 thx a segítséget...a lámákra a logójuk rájuk találnak...ki kell várni türelmessen... -
RYO21 #43003 Tényleg! Hol az én láma logóm? -
n3whous3 #43002 live miatt igen
rockstar oldalán (social club) nem gond, de a livenál válassz valami kamu UK-s címet, stb -
Ezt a God Mode-ot próbálta valaki?Ha igen, akkor hogyan bírta működésre?
ELVILEG mindent a readme alapján csináltam, valahogy még se akar összejönni.
Köszi.
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2130 -
igen -
hokika #42999 vettem egy tiszta GTA 4-et...be regelésnél ízt írták vmi FAQ-ban hogy nem szabad magyarországot bejelölni merthogy itthon még nem támogatott a live...ez még mindig így van? -
Akkor részemről is:
OFF, nem támadó jellegű, csupán válaszolok.
Ha az iskolábakban (általános,közép,technikusi) nem tanultam meg 1 nyelvet se min 7 év alatt pedig ott ugye kellett érettségi hülyeséghez akkor pár nyamvadt játékért meg a 3 műszak mellett pláne nem fogok.
Munkahelyemen nem kell.Külföldre nem megyek.Számomra a nyelvtanulás nem létkkérdés! -
RYO21 #42997 Lehet több accountot is egy kulcsal használni nem? -
nem lehet
1 ember mehet online profillal, 1 pedig offline-al, az ugy ok. és amelyik acchoz odaregeled a kulcsot, az ahoz tartozik mindörökre :( -
Newfronter #42995 Lehet olyat csinálni hogy egy gépen 2 ember szeretne játszani és mind a ketten szeretnénk külön-külön archievement-eket elérni. Ezt meg lehet úgy oldani hogy ne kelljen a havernak is megvennie? Gondolom hozzá kellene a Live-os profilhoz csapni a cd kulcsot, csak nem tudom hogy lehet-e ilyet 2 profillal. -
Low-medium beállítással 25-30 FPS. -
RYO21 #42993 Attól függ milyen grafon akarod. -
FPS-be? bocs hogy igy sikerült