54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • hokika
    az eredeti DVD-s gamhez kell a patch és lehet moddolni?
  • grebber
    Direkt ezért kérdeztem a steam-es variációt!Akkor nem lesz modolva.
  • MerlinW
    Okéoké, csak kérdeztem. Jó szándékú, építőjellegű kérdés volt.
  • MerlinW
    Nekem lejött ma hajnali 1-re (dél-kelet Európa szerver). Szépen jól működik, viszont az új javítással ill live-al nem eszi meg a mod-okat. Illetve megeszi, de akkor multizni nem lehet (módosított fájlokkal, a Live ledob asi loaderrel, nem eredeti fájlok esetén - végigzongoráztam sokmindent), tehát dönteni kell, vagy 30GB GTA-t tárolni:) Mondjuk mod-ok nélkül is jó a játék, de azért még majd guglizom, hátha:)

A commandline paramétereket a Launcher -ből készített parancsikonhoz kell beírni.
  • balint1111
    Én egyszer leszedtem 1 megás nettel akkor kb 21 óra volt asszem. Jó töltögetést
  • Gibor
    Nekem tegnap úgy éjfél óta eljutott 30%ig, maxon 600al szedtem :S még azis kevés.
  • wesker24
    Na én is megvettem steamen keresztül a Gta IV-et ! Ennyi pénzért simán megérte !

Mivel nekem volt bankkártyám és Paypal-on keresztül fizettem !!

Az már a nagyobbik baj hogy csak 1 megás netem van és mire leszed 15 gigát addig elunom az életem ! xD

DE sebaj egyszer majd csak lejön !
  • Gibor
    Énis ismerősöm révén tudtam megvenni, nekem sincsen bankkártyám, még 10órán keresztül ilyen akciós a GTA IV.
  • Lunki88
    Akkor megvehetnéd nekem is. :D Nincs bankkártyám.
  • ldavid
    de csak egy hétre kaptad, mondtam, hogy nem lesz belőle kívánságműsor
  • Gibor
    Szóval Üdv köztetek, most vásároltam steam en 2k ért Kicsit lassan tölti 300-400 :D de remélem idővel meglesz :D
  • Csabesz6
    Köszi, erről nem tudtam.Kipróbálom
  • hokika
    noh még akkor pár probléma de ez lehet hogy warez....realism packot felraktam a múlthéten és azt kellett tapasztalnom hogy mikor kaparnék az autóval akkor csak alsó tartományban pörögnek....:( ez nekem nem tetszik...de mi előnye is van ennek a packnak? pár új autót láttam... de nekem akkor is szaggatott mint a diszno
  • Firerock
    fogalamam sincs
    minek ez neked
    Native Trainer-t hastnáld
  • Csabesz6
    köszi

erre esetleg?
  • Firerock
    dokumentumok,rocstar,my musics vagy valmi hasonló
  • Csabesz6
    És milyen módon?
  • n3whous3
    ja ezt nem is kellett volna erre válaszolni XD
  • grebber
    Tárgytalan megvan!De innen sem gyorsabb!
  • n3whous3
    Van egy lista és kiválasztod hol akarsz. Te is csinálhatsz egy új sessiont, vagy csatlakozhatsz másokhoz.
  • grebber
    És szervert hol lehet váltani?
  • Firerock
    bezonyám
    úgy mint a régi részekben
  • Csabesz6
    Saját zenét ebbe a részbe is be lehet importálni?
  • Newfronter
    OFF

Válassz lengyel szervert, nekem ott jött 2.1 MB-el.
  • RYO21
    Anno kaptam egyet saját kérésre.

42091#
  • grebber
    Nem gyengén vagy agyonterhelve a steam.GTA 4 mire leér így 10k-val a boltba is már utánnam kurják 500ft-ért!
  • grebber
    Ez a social club mire jó amugy oda is mindenképpen kell regelni?
  • hokika
    thx a segítséget...a lámákra a logójuk rájuk találnak...ki kell várni türelmessen...
  • RYO21
    Tényleg! Hol az én láma logóm?
  • n3whous3
    live miatt igen

rockstar oldalán (social club) nem gond, de a livenál válassz valami kamu UK-s címet, stb
  • Csabesz6
    Ezt a God Mode-ot próbálta valaki?Ha igen, akkor hogyan bírta működésre?
    ELVILEG mindent a readme alapján csináltam, valahogy még se akar összejönni.

Köszi.

http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2130
  • Piloss
    igen
  • hokika
    vettem egy tiszta GTA 4-et...be regelésnél ízt írták vmi FAQ-ban hogy nem szabad magyarországot bejelölni merthogy itthon még nem támogatott a live...ez még mindig így van?
  • grebber
    Akkor részemről is:

OFF, nem támadó jellegű, csupán válaszolok.

Ha az iskolábakban (általános,közép,technikusi) nem tanultam meg 1 nyelvet se min 7 év alatt pedig ott ugye kellett érettségi hülyeséghez akkor pár nyamvadt játékért meg a 3 műszak mellett pláne nem fogok.
    Munkahelyemen nem kell.Külföldre nem megyek.Számomra a nyelvtanulás nem létkkérdés!
  • RYO21
    Lehet több accountot is egy kulcsal használni nem?
  • arty
    nem lehet

1 ember mehet online profillal, 1 pedig offline-al, az ugy ok. és amelyik acchoz odaregeled a kulcsot, az ahoz tartozik mindörökre :(
  • Newfronter
    Lehet olyat csinálni hogy egy gépen 2 ember szeretne játszani és mind a ketten szeretnénk külön-külön archievement-eket elérni. Ezt meg lehet úgy oldani hogy ne kelljen a havernak is megvennie? Gondolom hozzá kellene a Live-os profilhoz csapni a cd kulcsot, csak nem tudom hogy lehet-e ilyet 2 profillal.
  • Lakos
    Low-medium beállítással 25-30 FPS.
  • RYO21
    Attól függ milyen grafon akarod.
  • balint1111
    FPS-be? bocs hogy igy sikerült