54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bertino
    nem kell.
  • lennyke
    Az 1.0.0.4-es patch tartalmazza a régebbieket is, vagy azokat külön le kell tölteni?
  • ronso
    én a win7 64 bitre gondolok mert nállam a 965-tel 32 biten fut mint állat...
  • vasziszdasz
    A legjobb: épp lenyúltam egy securicart, mikor jött a másik. Eléálltam, rpg, 2x pénz. :)
  • balint1111
    #43683 ezt vki megtenné?
  • vasziszdasz
    Megtaláltam a perfekt ATM-ezős helyet: Cassidy Streeten (a didalívtől kicsit ÉK-re), a kórház előtt 2 automata is van, így elég gyakran jönnek a kuncsaftok. :)
  • gabo91
    Verem a fejem a falba...
    az úgy megérte volna.... Elképzelhető még ilyen akció a közeljövőben? (talán jövő karácsony) közeleg a húsvét.... gondolhatnának a nyuszira is ám... :D
  • vasziszdasz
    mondom: kivéve a letelt 2 napos akciót.
  • n3whous3
    majdnem ugyanannyi?

steamen 2 ezer forint körül árulták pár napja
  • BIZ0906
    Fraps nevü progi.
  • vasziszdasz
    Screenshotot hogy lehet csinálni? Print screen + paint nem működik, nagy feketeség.
  • vasziszdasz
    Megvolt a pénzszállító, kb. 2k volt benne. :)
  • vasziszdasz
    Sztem azért mert majdnem ugyanannyi (kivéve a letelt 2 napos akciót), és semmit nem kapsz hozzá. Dobozt, lemezt, számlát, semmit. Csak egy filekupacot, ami abban különbözik a wareztól hogy te tudod egyedül hogy nem az.
  • vasziszdasz
    itt, itt, itt, meg itt is.
  • arty
    4500ft a dobozos (+ posta egy ezres)
  • urbi
    sziasztok.s.os. phenom 9650 proci 4gb ram, 9800gt video k,win7 64 bit,uj driverek,és akad mint az állat,szinte bármelyik felbontásban,xp alatt futott 1400×900 felbontásban tökéletesen,probáltam már szinte mident, kompabilitásimodot is,nem értem miért szaggat, fagy.elöre is köszönöm.
  • xxxpaulxxx
    nem voltál szemfüles:)
    Téli szünetben 2 napon is 8Euroba került így hát én is beszereztem egy példánnyal:)
  • ldavid
    ezért nem szeretem én se
  • gabo91
    30Euro kb 8e Ft Rendes dobozos is hasonló áron mozog(hat) akkor inkább már azt.
    Most is megvan de warez, leszedem steam-ról kifizetem a 8k-t érte sincs látszata a jelenlegi helyzethez képest...

nem tudom...
  • bertino
    ménem érdekel a steam ?
  • grebber
    Továbbra is fenntartom a kérdésem:

Próbálta már valaki (gondolom sokan) #43606 ebben a kommentben szereplő graf modot??

Kinél hogy fut milyen gépen?

Milyen gépen hogy fut miatt kérdezem mert akkor következő gépem vételét úgy lőném be hogy jó legyen neki!
  • gabo91
    Köszi, de már letöltöttem .... :)
    csak kiváncsi lettem volna menyibe kerül, gondolkodni lehet a megvásárláson de az biztos...
    Csak egy dolog biztos kedves barátom... nem sokáig élősködnek rajtunk ezek a ****-ok hamarossan szebb jövő vár ránk!

Adjon az Isten!

• Piloss
    itt találtam,de nincs raktáron és még így is jóval drágább a kelleténél
  • gabo91
    Anno annyi pénzt sajnáltam volna rá, de most multi végett fontolgatom a megvásárlását.
    Ja én is csodálkoztam azért jöttem ide segítségért... 576-nál sem találtam...
  • n3whous3
    te még elég új vagy a topikban, úgy látszik nem vágod, hogy itt nincs maradása a warez huszároknak. Nekem is vannak nem eredeti cuccaim, de nem használom az adott topikot, ha nem látnak szívesen. Egy halom kispöcs ide jött sírni hetekig, mert ez volt szar meg az volt szar, legtöbbjük olyan miatt, mert a crack volt szar meg stb és még mi akarjuk kitalálni mi a bajuk? NANEM, ott a warez topik, a link a fejlécben. szia
  • Ngeri
    azt ne mondd életedben nem töltöttél le netröl semmit , mindent megvettél..
  • n3whous3
    ok azért a faszságokat tartsd már meg magadnak

ha meg nem eredetid van, fáradj át a warez topikba érdeklődni, mert tuti az lesz a vége, hogy amint installálod a gépedre ide jösz sírni és mi úgyse fogjuk tudni, hogy mi a bajod, mert warezzal nem toltuk és nem tudjuk milyen hibák jönnek elő a wareznál...
  • n3whous3
    most hogy mondtad megnéztem és pl cdgalaxison nincs is... lol legnagyobb ilyen cég az országban és nincs náluk gta iv
  • Ngeri
  • gabo91
    Hali

Menyibe kerül mostanság a játék? Hol lehet megvenni ?(rendelni) /steam nem érdekel/
  • bertino
    ha nem tetszik, ne olvasd el.
    ez egy fórum, ha nem zavar. :D
  • Ngeri
    ok kösz
  • n3whous3
    tudod te is jól szerintem a válaszokat úgy általában, lehetne, hogy megelégedj az előző válaszommal? Ha übereled a tegnapi konfigod, nem logikus, hogy jobban fog menni, mint amit mondtam rá? Még mindig a memória az, amit bővíts 4 gigára és kész.
  • Ngeri
    de ne iróniázgasson vagy válaszoljon értelmesen vagy ne, ez a nulla humor nem kell ha annak szánta.
  • n3whous3
    *normális válasznak
  • n3whous3
    egyébként meg teljesen normális kérdésnek is fel lehetett azt fogni.

sőt még tovább csavarva a történetet, ha felismerted az iróniát, akkor van annyi gép ismereted, hogy tudod az a proci mit tud, meg kb ez mit, szóval akkor meg miért minket kérdezel a gépigénnyel kapcsolatban? Te is elég jól meg tudod becsülni.
  • n3whous3
    te kérdezted, amúgy meg már kezd nagyon láma lenni, amit művelsz, gondolom szeretnéd itt most jól megmutatni, hogy milyen géped lesz. Ha nem, akkor meg mit kérdezősködsz? Tegnap mondtam, hogy azon a gépen faszán futna, ez erősebb proci, MIT NEM LEHET EZEN KILOGIKÁZNI EZUTÁN?
  • bertino
    azért ennyire komoly ne legyél.
    nem kell besértődni egy mondat láttán.
  • Ngeri
    ezzel nagyon fasza gyerek vagy,csak akkor nem tudom mit sir mindenki a konfig miatt??? ahogy itt visszapofáztok kinézem futna celeron 1,8ghzes procin is nem??elvileg gta IV megzabál mindent és nem elég neki semmi ezért kérdeztem de bocs,tudom hogy ez egy fórum és itt nem szabad kérdezni
  • bertino
    kevés.
    core i7el kérdezd.