54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Brad33
    Azt hiszem igen, bár nem emlékszem pontosan.
  • HEMAXXI
    szevasztok tudna vki linkelni egy gta iv car pack-et? elöre is köszönöm
  • Petike954
    Akkor azt a házat azért kaptam, mert megmentettem Roman-t?
  • Brad33
    Dwayne után csak 25.000$-t kapsz, házat csak Playboy X megölésével szerezhetsz, de amúgy most Derrick és Francis párosra gondoltam. Mindegy, végül is utóbbit öltem meg.
  • Petike954
    Én Dwayne-t öltem meg, és azért is házat kaptam, bár nem azt amiben megöltem.
  • Brad33
    Most járok annál a küldinél, amikor vagy Francis-t, vagy Derric-et kell megölni. Nem tudjátok kivel járok jobban? Tehát ha az egyik meghal a másik mit ad? (Pl.: Playboy X-nél a házát kaptam meg, ha őt öltem meg Dwayne helyett.)
  • PhantomAss
    ebbe most ne menjünk bele
    a 32bites win egy alkalmazásnak max 2gb memóriát enged,, hiába van a gépben több
    a hangsúly az egy alkalmazáson van, ez nem azt jelenti, hogy nem látja a többit
    amikor a gta-val játszol, az is max 2gigát tud használni, plusz a videokártya memóriája
    xp 32bit memóriakezelés
  • ronso
    4 gigábol..3,25 öt lát és kezel
  • PhantomAss
    lehet hogy hármat lát, de max kettőt tud megcímezni az alkalmazásoknak
  • SL
    milyen 4et? max. 3at.
  • Dobronski
    Olyasmi.
  • Piloss
    nekem is 2gb van és néhanapján csinál ilyet
    amikor megakad a játék akkor dolgozik a merevlemez?
  • vasziszdasz
    Hogyne lenne képes? 32 bites oprendszer 4 GB ramot tzd kezelni. Ebből lejön a vram mérete és pár egyéb, ezért marad kb 3 GB a programoknak.
  • PhantomAss
    az lehet
    bát 32 biten az oprendszer nem is képes többet kezelni, hiába rakok bele még kettőt
    kiváncsi lennék, hogy akinek 2gigája van, annál is ilyen-e
  • BIZ0906
    Fel van téve :S Pont ezen vagyok kiakadva.
  • Piloss
    szerintem kevés a 2gb ram
  • PhantomAss
    sziasztok
    steames játékom van, ez gondolom a frissítéseket mindíg letölti, tehát a legújabb peccs van fent
    a konfigomon viszont állandóan megáll egy pillanatra a játék, akár legalacsonyabbra rakok mindent, akát legmagasabbra, teljesen mindegy
    a felbontás 1920x1200
    c2d [email protected], gtx260 896mb, 2gb ram
    az a furcsa, hogy teljesen alapon is ugyanúgy szaggat
    be kellene állítanom valamit vagy ez alapból ilyen?
  • Piloss
    talán rakd fel a legújabb patchet
  • BIZ0906
    SMPA60 Unrecoverable fault - Please restart the game

Ez a hiba jön elő újra ishúztam a játékot de megint nyavajog e miatt. MI a franc baja lehet? Modolatlan játék a gépet újra húztam az előtt semmi baja nem volt.
  • fery02
    Az igen, erről beszélek. :)

balint1111: honnét tudjuk mi azt, hogy lesz-e újabb patch? :P
  • vasziszdasz
    A Superstar Cafe, ahol le kellett fotózni az egyik random man nőjét? Már helikopterezni nem akar menni, hajókázni se nagyon, kénytelen vagyok máshova vinni. :)
  • n3whous3
    A drága étterem, ami ott van a középső szigeten nem messze az ottani lakóhelytől. Keleti széle.
  • balint1111
    Akkor úgy mondom hogy 6-os.
  • vasziszdasz
    Melyik étterem elég frankó Brucienak zabáláshoz? Mindegyikre finnyáskodik.
  • Synit HUN
    Ezt pont meg tudom válaszolni.

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 32
    Detail Distance: 70

Q9550@3,3GHz, 4Gb DDR2 1066, 4850 1Gb, 24"
  • Piloss
    1.0.0.4 patch az 5-ös
  • balint1111
    Ebben egyetértek már 1 éves a game és még mindig igazán jó a grafikája. Lesz 5ös patch???
  • Piloss
    link
  • balint1111
    #43683 ezt vki megtenné? Kérem tegye már fel vki.
  • fery02
    "Az alap az egy okádék hányadék szarkupak." :O

Úgy tűnik, hogy akiknek jó gépük is van, azok sem kockáztatnak, hogy megbuherálják ilyen téren a játékot, hogy szebb legyen, hanem örülnek, hogy fut ahogy éppen fut a játék.
    Azért egy fullHD-s 24"-os TFT-n natív felbontásban csak nem lehet az annyira csúnya még ha nincs is rajta élsimítás. A körítés is rendben van szerintem grafikailag, nem nagyon kellenek ide mod-ok. Szerintem ezen a játékon még egyenlőre nem igazán látszik, hogy öregedne.
  • vasziszdasz
    Van vmi lista arról milyen kocsiban ülve milyen más autók spawnolnak gyakran? Peyoteban ülve megszaporodnak a Sanchezek az utakon, Sanchez >> Huntley Sport, Huntley Sport >> Patriot, Landstalker >> Patriot. Így hirtelen ennyi jut eszembe fejből, de gondolom mindegyik járgányra dob másikat is a közelben.
  • grebber
    Nem erősködöm.Nem tudom mit kell pattogni.Kérdeztem valamit ennyi.
  • n3whous3
    jóvan erősködj még, az a foskupac nem fog futni még egy ideig, pl 10 évig C:
  • grebber
    Engem az nem érdekel hogy mit hogyan zabál.A képek magukért beszélnek mintha egy teljesen más játék lenne.Az alap az egy okádék hányadék szarkupak.
    Csak gondoltam már mindenki 4870X2 meg 5850-5870 + 4magos procikkal szaladgál és csak kiprobálta valaki és mondhatná hogyan fut.Kb 5 percet venne igénybe.

Én kipróbáltam és az én gépemen stabil 7fps-t azt mutatja.Mert ami gép ezt viszi áltagba szépen annak akkor más sem fog gondot okozni!
  • fery02
    Amíg nem lesz megint valami komolyabb ünnep, addig hetente max 2x lehet Steam akció. Akkor is csak játékonként. Ajánlatosabb beszerezni a dobozos verziót. Gyanítom, hogy gyorsabban lenne meg, mert ki tudja GTA IV mikor kerülne újra ennyibe pár napra. Lehet csak jövő karácsonykor.
  • n3whous3
    már írtam, ahogy most fery02 is
  • fery02
    Teljesen feleslegesen zabálhatja a gép erőforrásait, mivel pl az élsimítást szemét módon valami ultra felbontás emeléssel éri el (3000*nemtommennyi...pfff). Teljesen hülyeség erre célozni a konfig fejlesztést. Lehet hogy jelenleg semmilyen gép sem elég neki a játszható futtatáshoz.
  • vasziszdasz
    Senki se próbálta, talán azért.
  • grebber
    Mindenkinek csúcsgépe van de csak nem akar senki írni erre!

Próbálta már valaki (gondolom sokan) #43606 ebben a kommentben szereplő graf modot??

Kinél hogy fut milyen gépen?

Milyen gépen hogy fut miatt kérdezem mert akkor következő gépem vételét úgy lőném be hogy jó legyen neki!
  • gabo91
    egyjátékos módban is van ilyen?
    (elnézést, lehet hogy lesz olyan aki kinevet sorry)