54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • akyyy
    Én ezt nem tudom, de képesek rá. Olvastam valahol, asszem prohardveren tán, hogy ha pendrivet bedugsz, arra teszi az adatait, amint ha egy olyan gépre fogsz használni amin van internet, egyből küldi is az infokat. Nagy szerencse kell, hogy észrevedd valami programmal, de se nod se norton nem veszi észre, hisz nem vírus.

Ha pedig közvetlen ugy játszol hogy net van rajta, egyből látják, és nem marad más, csak a menekülés az országból :( Új becenevet , nicnkevet kell kitalálnod magadnak, hogy ne találjanak meg.

Lehet a többi mod nem ilyen, de ez az FPS mód az ilyen. ezeket a Youtube hozzászlásokba olvastam, amiet linkeltél :\ Én nemtudom hogy ebből mi igaz,nekem eredeti a gta4, igy nincs félnivalóm, de amiket ott írtak, elég borzasztó a helyzet ezzel a moddal kapcsolatban :SSSSS
  • HEMAXXI
    a mésik meg az hogy ha én net nélkül játszok ugy hogy kivan huzva a gépböl a net ill a kábel akkor hogyan nézik meg aaz ip-met??????????????????????
  • HEMAXXI
    miért nekem megy az összes mod pl auto pack kok meg minden patch meg minden csak kell egy fájl amit be kell másolni fökönyvtárba vmit de ezt csak azért irtad hogy ne irogassak:@
  • bertino
  • akyyy
    Sajna ez csak eredetibe fog működni. Youtubon irják, másolt verzióval nem is szabad próbálkozni mert eltárolhatja az ip-ket s elküldheti rockstarnak. persze ez kicsit kamu szagú, de bertino igy járt, ezért van most angliába!44nmégy
  • HEMAXXI
    mert igazság szerint nekem tört verziom van mert kiszeretném igy probálni a játékot és utána szeretném meg venni
  • fery02
    Ehh, valami gubanc van, mert tegnap telepítettem újra a játékot Repair módban (előtte Shift-del-eztem a könyvtárat) és most játék közben azt hiszi, hogy másolt verzióm van, mert kis idő után elkezd füstölni az autó, automatikus gázadás mellett. Továbbá a képernyő is rázkódik, mintha részeg lennék.
    Így járt-e már valaki? :D
    Legújabb patch van fent, mellette a hivatalos No-DVD Launcherrel bemásolva.
  • HEMAXXI
    lehet hogy böszmének néztek de én tényleg nem tom hogy hová kell másolni ezeket az asi vagy milyen fálylokat meg hogy mitt kell csinálni hogy müködjön
  • akyyy
    próbálta, de nem tudja hogy kell tolni eg neki abba is kell FPS nézet mód, hogy bele tudjon ülni a matchboxokba
  • akyyy
    keres olyat, hogy readme.txt abba le van írva
  • bertino
    tologatnia kéne még a matchbox-okat a versenypálya mintás szőnyegen szerintem.
  • HEMAXXI
    csáó még vmi de ez a utolso hogy hogyan kell berakni mert bemásolom a fökönyvtárba és nein csa az a nézet mit kell nyomni van hogyan kell?
  • akyyy
    Ember, a youtube videókban, amiket linkeltél, a leírásukban ott van a link a modra, ahol le lehet tölteni, leírva analfabétáknak, hogy hogy kell telepíteni, ezt te direkt csinálod?
  • ldavid
    ne szerencsétlenkedj már itt ennyit
    ebben mi olyan rohadt nehéz? http://www.google.com/search?hl=en&q=gta+4+first+person+mod
  • Brad33
    Nincs mit. Hát sajnálom :( Jobbat nem tudok =/
  • Brad33
    Hiába írod le minden második posztban, úgyis csak akkor ír valaki, ha tud segíteni.
  • circa
    Köszi a linket, de nem megy ez se :(
    Bemásolom Vista alatt az AppDatás könyvtárba és a Documentes könyvtárba is de vagy új játékot kezd, vagy ha meg akarom nyitni a mentést azt írja hogy hibás és vizsgáljam meg a harddriveomat...
    Ezt vista alatt ilyen nehéz megcsinálni?
  • HEMAXXI
    csáó betudnéá linkelni vki azt a modot ahol niko fejénél nézünk : http://www.youtube.com/watch?v=VY5XITEY17w&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-7-HM valami ilyesmit elöre is thx
  • bertino
    rákattintottam, de nem történik semmi.
    ilyenkor mi a teendő ?
  • HEMAXXI
    csáó vmi ilyewsmi nézetes szart tudna vki linkelni : http://www.youtube.com/watch?v=VY5XITEY17w&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-7-HM elöre is köszönöm
  • HEMAXXI
    nekem ez kellene testing first person mod v.3 aki tud rá linket az pls linkeljen!:(
  • HEMAXXI
    van ! de kellene egy olyan nézet mint ami abba a vidoba van hogy a niko fejénél néz autoba meg mindenhol erre szeretnék keresni linket illetve kérni ! elöre is köszi!
  • bertino
    szerintem keress valami más hobbit a PC-n kívül.
  • HEMAXXI
    csáó valamiért nem müködik ha csak simán bemásolom a fö könyvtárba de mind 1 van még vmi valaki tudna linkelni erröl http://www.youtube.com/watch?v=zm7jr9-URQk&feature=related hogy ilyen nézet legyen?
  • Brad33
    http://gta4iv.com/index.php?pageid=down
  • fery02
    Vagy ha nem használsz Total commandert, akkor intézővel is lehet (sajátgép) másolni a játék főkönyvtárába.
  • Borg
    Total Commanderben F5-tel.
  • HEMAXXI
    csáó az asi fájlokat hogyan lehet bemásolni?
  • Dobronski
    Nekem se ártana.
  • circa
    Valaki tudna adni egy 100%-os mentést, nincs kedvem megint elkezdeni előröl és megjött a kedvem játszani vele :D
    Googleben kerestem de letöltöttem vagy 4 féle mentést és akár mit csináltam sehogy se működtek.
    Megköszönném ha valaki dobna legalább egy linket ahol normálisan le van írva mit hova másoljak meg mit kell letölteni, kösz.
  • BIZ0906
    Sajnos teljesen új telepítés és legfrissebb patchelt játéknál is ilyen volt még a 1.0.4.0-val is :(
  • ronso
    nem tettél be uj autót vagy valami modot,mert már nekem is volt ilyen..?
  • BIZ0906
    Nah hát ez most fura lesz, vagy nem?
    A mentésemmel kidob ezzel az SMPA60-as hibával. Új profil új játék és mentetem eddig semmi gond semmi hiba. Ekkora gáz is lehet ezzel a játékkal?
  • arty
    ahogy a grafot nézem ez a gta6-hoz van :))
  • HEMAXXI
    még vmi valaki linkeljen egy jó car path et ahol busz kamion meg autok levannak cserélve mert találtam egyet de hibás volt
  • HEMAXXI
    nem képet kértem!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Borg
    tessék
  • HEMAXXI
    csáó linkeljen vki légyszives egy jó kilométer órát és légyszives irja le hogy hogyan lehet betenni pls elöre is köszönöm
  • n3whous3
    tuti van ilyen mod rá
  • HEMAXXI
    szevasztok még még vmi vki irja le hogy hogyan lehet berakni kilométerórát mert sehogyan nem sikerül