54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    oda van írva bazzeg, hogy sound mod a desert eaglehöz, ennyire nem figyelsz oda semmire?
  • ldavid
    majd ha mindenkinek lesz minimum 6 magos procija, akkor kapunk egy AA patch-et
    amúgy szerintem még van rá esély, hogy valamit csiszolnak
  • Bagoly81
    mit gondoltok lesz valaha ujabb patch ?
  • termination
    na még ezt itt is írnak róla szerintem tuti benne van az alapban is nem találkozot már valaki vele?
    http://gtaworld3.mindenkilapja.hu/?m=2931785
  • termination
    na ez a legjobb vidi róla
    http://www.youtube.com/watch?v=TnPae46-b6g
  • termination
    http://www.youtube.com/watch?v=dutD75135bM
  • termination
    na é ilyenre gondoltam és mondom több helyen is írták. amúgy te végig is kerested a található fegyókat? mert én már elég sok helyen néztem a libercity térkép segítségével. lehet hogy van benne csak el van rejve
    http://www.youtube.com/watch?v=ce-jTvKmkjk
  • n3whous3
    figy, amióta megjelent meg van a game, 2x kijátszottam + órák multizásai, nincs benne hangtompítós hidd el. AZ a helyzet, hogy eredetileg talán lett volna, egyik eredeti fileban pl. van hangfile a hangtompítóshoz, de nincs már benne az eredetiben. Talán a kiegészítőkben lesz és azért van a terep előkészítve..
  • n3whous3
    nincs benne sajnos, talán kiegészítőt lehet találni
  • termination
    pedig elméletileg írják hogy van több helyen is pl itt:
    http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=07hu
    és ha nem lenne benne az alapjátékban akkor nem írnák vagy max odaírnák mellé hog módosítás. másvalaki nemtudja hol lelhetek rá eggy silenced /hangtopítós/ pisztolyra? hogy e van rejtve valahol? vagy eggy küldetés során kaphatom meg?
  • fery02
    Nem emlékszem, hogy lenne benne hangtompítós.
  • termination
    http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
  • termination
    sziasztok! imádom a játékot, a fő küldetések kb 70%ánál tartok, jó kocsik szép öltöny és napszemüveg . az lenne a kérdésem, hogy már átkutattam 3 városrészt és nem találok hangtopítós pisztolyt, pedig az lenne a szívem csücske.
    azt szeretném kérdezni hogy az alapjátékban eggyltalán van hangtopítós pisztoly? vagy bele kell rakni, illetve ha van akkor hol található? mert van 1 térkép liberty cityről ahol megvannak jelölve a fegyók meg minden más is ami kell de nincsenek külön kategóriákra osztva hogy pl pisztolyok, ütő fegyverek és gépfegyverek stb és így piszkosul sok időbe telik míg találok eggyet és feleslegesen nem akarok időt vesztegetni. amúgy onnan merlt fel hogy ilyen pisztoly nincs sem a fegyóbltban sem jacobnál. az is nagy segítség lenne ha megmondanátok hogy valamelyik küldetés során kapok e ilyen pisztolyt de a legjobb az lenen ha megmondanátok hol található. Előre is köszönöm a segítségeket. Szerintem ez a térkép nagy segítség a kezdőknek és a haladóknak is/itt kategóriákra van osztva minden és ha a kis + jelre kattintotok meglátjátok mit tartalmaz és külön külö s be lehet jelölni
  • yeppy
    köszi megnézem
  • n3whous3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy annyit most már szeretnék egyes könnyű és FAQ-ban megtalálható kérdésekhez hozzátenni, hogy barátnőm 15 éves tesókája is képes googlet használni mindig, ha valami baja van és ha megkérdez valamit pl tőlem, akkor is elég általában körülírni a dolgot. És nem idén kezdte ezt a szokását.
  • n3whous3
    úgy, hogy megnyitod a homemal a liveot, create new profile és offline-t beállítod

• yeppy
    Sziasztok.
    Van egy eredeti GTA-ja a haveromnak és szerencsétlen nem tud menteni a játékba átmentem és kb 2h keresztül szerencsétlenkedtem a windows live accountal meg társaival és hát... the region is not supported... :X hát elég gáz vén Európa és lófasz sincs... mindegy túlléptem rajta és azt olvastam ,hogy offline üzemmódban lehet menteni.
    Namármost sehogysem tudom beüzemelni. Valakinek van vmi tapasztalata hogy hogyan tudok offline accountot csinálni ?
  • fery02
    Jó, scak magamból indultam ki, hogy én pl nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg, mi a másik vége a játéknak, ha tudom, hogy több vége is van. :)
  • Brad33
    Gondoltam nem futok fölösleges köröket ha valaki esetleg tudja
  • Brad33
    Kicsit konkrétabban nem tudod? :)
  • fery02
    Ments előtte egyet és próbáld ki mindkettőt!
  • n3whous3
    $ jeles bizonyos szempontból hepiendesebb a másiknál, de az se valami fúde:
  • Brad33
    Az utolsó küldetésnél (vagy az utolsó küldetések egyikénél) lehet választani két ikon között. Az egyik egy zöld $ (Deal), a másik egy piros emberke (Revange). Tud valaki segíteni, hogy melyiknél mire számíthatok és mi lesz a következmény? (Azt már tudom, hogy előbbinél egy hajógyári lövöldözésre kerül sor, de elsőre meghaltam, így a következményre nem sikerült rájönni.) Előre is köszi.
  • fery02
    Mod-olt játékkal ne nagyon akarj multizni!
  • vasziszdasz
    Az utolsó helitours repülés (legészakibb landolóhely) mikortól érhető el? az összes többit megcsináltam. Kell a 3. szigetet is unlockolni hozzá?
  • Farbiter
    höh..köszi :Dde am hogyha eljutottam odáig h tudok saját szerót indítani akk miért nem tudok én más szerókhoz csatlakozni?azt írja ki h unable to connect v mi :Dlehet h az ASI loader miatt van?:D
  • bertino
    interneten, games for windows live-ba bejelentkezve.
  • Farbiter
    aha köszi..:Dés azt hol tehetem meg?xd
  • bertino
    live-ot amerikai vagy nagy-britanniai vagy olyan országbeli címmel regisztrálj, ahol támogatva van a live.
    amíg ezt nem teszed meg, kicsi az esélye, hogy menni fog.
  • Farbiter
    Sziasztok!
    azt szeretném kérdezni,hogy a multiplayerbe miért nem tudok belépni?vmi olyasmit ír ki hogy a live nem támogatja ezt az országot
  • vasziszdasz
    gond ^^
  • Brad33
    Huh ebben a 100%-ra való kijátszásban ezek az ugratások elég szarok...
  • ollie
    Na de mi van, ha még óvodás?
  • vasziszdasz
    A mondatot nagybetűvel kezdjük, a végére pedig írásjelet rakunk. Ja, és a vesszőt is feltalálták már. Általános iskola 1. osztály.
  • SL
    csá én tudom, hogy kell! úgy kell, hogy át takarodsz a warez topikba míg nem veszed meg a játékot előre is nincs mit!
  • Petike954
    A Warez topicban segítenek.
  • silver012345
    csá valaki nem tudja hogy kell multizni a gta 4 be de nem vetem meg eredetibe a játékokt előre is thx
  • fery02
    Ez a másik. Nem igazán látom értelmét annak, hogy autókázás közben mosott műszerfalat, meg nem tekerődő kormányt kelljen bámulnom.
    GTA egyértelműen tps játék és fps-ben valahogy soha sem lesz az igazi.

Amúgy érdekességképp nálam a NO-DVD Launcher miatt hitte a játék, hogy másolt...
  • MerlinW
    GTAIV.exe mellé ezek kellenek:

asiloader (dsound.dll)
    filecheckfix
    fpsmod.asi

persze mindenből az aktuális patchez való verziót.

Egyébként:
    - tudtommal nincs a legfrissebb verzióhoz FPS mod
    - anno kipróbáltam és egy rakás sz@r, nem érdemes tökölni vele
  • Brad33
    Szerintem nem lesz (sokkal) élvezhetőbb a játék az FPS mod miatt...sőt...talán jobb is így.