54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Ha SP3-ad van, akkor más miatt nem indul a játék.
  • Laaccoo
    Elmondanátok hogy hogyan? Légyszives
  • Petike954
    Pont az, hogy SP2-n nem indul el, csak kis trükközéssel, és SP3-on indul el.
  • arty
    elindul sp3-on is
  • Laaccoo
    Hello! nekem WIN XP SP3-mam van és azt irták hogy csak SP2-n indul el tudok valamit csinálni hogy a 3-man is elinduljon a GTA?Segítsetek!
  • donoki
    és mi volt a baj?
  • godfather88
    Sziasztok !
    Megvettem a GTA 4-et felraktam , elindítom működik , de ha elakarom menteni kirakja azt a Windows Live -hoz Logoljak de már megtettem és nem enged menteni , nagyon örülnék ha tudnátok segíteni !
  • Petike954
    Nekem is ugyanezt írja ki, pedig eddig ment a multi ezzel az accounttal. A legutóbbi Live! frissítés óta. Biztos, hogy a GtaIV-nek a kódjával játszasz?
  • tenonius
    Kitöltöttem mint angol állampolgár az adatlapot, és még mindíg ezt írja ki: The connection the Game for Windows - Live has been lost. Returning to single player!
    Van aki tud játszani eredetivel neten?
  • Pretorian
    Spoiler tag ismerős? Van, aki még nem játszotta végig, bármilyen hihetetlen is.
  • Brad33
    Ej de vicces valaki
  • Synit HUN
    Köszönjük Emese!
  • Brad33
    Na 3-4 hét után sikerült kiakasztani, és mivel olvastam, hogy valaki érdeklődött a befejezést illetően, ezért leírom, hogy ha a bosszút választod, akkor meghal Kate (Packie testvére, Niko barátnője), de megölöd Dimitrit és Pegorinot. Az alku esetében nyilván Roman hal meg és Dimitri tovább éldegél, de ezt pontosan nem tudom.
  • SL
    regisztrálj egy ANGOL Live gamertagot mert Magyarországon nincs hivatalosan Live.
  • tenonius
    Sziasztok!
    Van itt valaki aki játszik interneten eredeti játékkal? Segítségét szeretném abba kérni, hogy működésre bírjuk neten, mert hibaüzenettel nem enged fel! Válaszaitokat előre köszönöm!
  • n3whous3
    :D jóva
  • arty
    csak orajelben jobb, az meg kb 0 különbség :(

én a 4870 1g mellett se tudok 30fps-t elkapni a kétmagos procim miatt... :( neki pedig még gyengébb core2-je van ...

"megvan az "újj" gép
    E6400, 2GB ram,8600GTS ezen megmozdul már minimumba?"
  • n3whous3
    Igen, de most egy olyan emberről beszélünk, aki azt kérdezte, ha jól láttam, hogy ha vesz egy jó procit a gépbe, akk mi lesz. És jó procival és sok memóriával az a vga még elég, ha épp nincs zsetonja cserélni vga-t.

És már megint a GT-t említed, mikor csávóka meg GTS-t mondott, ami nem elhanyagolhatóan gyorsabb, mint a GT, ha jól emlékszem a régi tesztekre.
  • RYO21
    ismerek vkit akinek olyan gépe van mint neke de 8600gt kártya van benne. 1Gb.
    És low-on is akadozik neki.
  • sz4bee
    Laptopomon 25körüli az fps, közepes beállításokkal és örülök, hogy tudok vele játszani.
  • n3whous3
    szal ha neked az nem játszható, akkor menj kérlek szemészhez, 30 frame per sec az átlag emberi szemnek teljesen folyamatos kép.
  • n3whous3
    Egy erős procival viszi 30fps-en az a vga a játékot nem max grafikán persze
  • arty
    ebbe mindig belefutok, hogy ami nekem nem játszható kategoria, azza más meg "simán" elvan ... :)
  • fekete0012
    hali ezzel a vehicleselectorv1.41 hogy kell az autokat előhozni és hova kell berak ni a filéket
  • n3whous3
    azok elvileg nem, mert kicseréled a kinézetet. ellenben a jármű vezetési adatokat is néha cserélni kell és nem biztos, hogy engedi online menni, ha azok is
  • Nathan66
    üdv. lehet online játszani, ha a jármüveim moddoltak (van, egy-két bmw, meg merci, ferrari..) ?
  • n3whous3
    8600gt-n is jól megy, az meg még erősebb
  • sz4bee
    Jah, most már látom
  • SL
    jóhogy
  • sz4bee
    Ezek szerint a Radeon HD 4570 jobb mint a 8600gts?
  • arty
    8600gts-en? áhh...
  • Palinko
    köszi, sikerült rájönnöm :)
  • Borg
    Az E6400-at lazán felhúzod 3ghz köré, és akkor már játszható lesz.
  • RYO21
    LOL! azt álmodtam, hogy leszedtem valami grafikai modot a GTA IV-hez és néhol szebb lett a grafikája, néhol pedig rondább.

PS. Kb már eyg hónapja nem játszottam a játékkal! xD
  • arty
    játszhatatlan lesz ugyan, de mozogni fog, azt garantálom :))
  • Carloska
    Itt nézelödj :)

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26709254
  • Palinko
    nem tudom miért szaggat a játék, friss windows 7 re raktam a vas alatta Radeon 5770 AMD Phenom II 965 4gb DDR3. valakinek valami ötlete? felbontást leveszem 800*600 ra mindent minimumra akkor is ugyanúgy szaggat mintha minden maxon lenne :D volt másnak is hasonló problémája, valakinek a 9.12 catalyst segített, nekem nem segít, valakinek a patch, ha felteszem jön egy ilyen hibaüzi:
    GTA IV FATAL ERROR: Invalid Resource Detected - Please re-install the game. próbáltam újrarakni megint patch fel, de ugyanez az üzenet. tudnátok még tippet adni hogy mit nézzek meg?
  • bertino
    meg.
  • ricsa008
    megvan az "újj" gép
    E6400, 2GB ram,8600GTS ezen megmozdul már minimumba?
  • Csabesz6
    Beszarok öregem.
    Ahogy megnyitom az User Music mappát a dokumentumokban, behal a gépem.Elkezd dolgozni ezerrel, de mire fel?
    Ha kijelölöm a zenefájlokat törlésre vagy bármire, egy szimpla alt+a-ra is dob egy hátast, és dolgozik a vinyó ezerrel.
    Még mindig nem sikerült működésre bírni az independence fm-et, ezért szarozok vele.De hogy még itt is szarakodjon, hihetetlen.És csak ebben a mappában.

Tapasztalt más is ilyet?:\