54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • vasziszdasz
    Sokkal egyszerűbb notin nézni a térképet, asztalin meg játszani. ^^
  • Passy
    Nah, meghúztam 4 GHz-re a cpu-t így most egész jó, 25-50+ fps, de ha este esik bemegy 25 alá.
    Üdv.
  • fery02
    Nem kell Alt+tab-al szórakozni. Fogod azt a bazi térképedet és ceruzával halványan bejelölgeted rajta a helyeket és utána folyamatosan vagy radírozod vagy ki X-elgeted őket galambvadászat közben. ;)
  • tommygear
    kössz megnézem :D
  • tommygear
    igen itt fogok nyomtatott térképekkel meg alt+tabbal szórakozni
  • fery02
    Már korábban is zavart, de csak msot kezdett el nagyon érdekelni, így szórakoztam picit a játékban az egeremmel és arra jutottam, hgoy nekem is hajszálpontosan iylen problémám van, mint ebben a videóban.
    Logitech G5-ös egerem van, valaki tapasztalt már szintén ilyen jellegű problémát?
  • Piloss
    A Simple Native Trainerben van
  • akyyy
    detektorral mit csinálsz?:D ugyanigy keresed. térképen meg kinyomtatod, vagy betezed paintba, és ebjelölgeted amint kinyírsz egyet. én is igy csináltam. Hajj, jön majd új videókari notiba visszateszem megcsinálni a maradék acsit.
  • Dobronski
  • tommygear
    nincs nekem idegem 200 galambot keresgélni
  • Legend Killer
    az igaz, de régen ezzel is betudtam menni :D.

így nem értem most miért ilyen. ha régen engedte.
  • fery02
    galamb detektor????!!!
    Hogy mik nincsenek már. Én még anno a játékhoz adott térképem segítségével keresgéltem őket. Az az igazi.
  • Bence94
    gondolom nem eredeti van nem ? mert ha nem akkor tök fölösleges volt ezeket az accokat megcsinálnod...
  • Legend Killer
    faszomat ebbe a szarba. feltettem, csináltam buzi social clubbot és liveot és beírtam vmi fasz product keyt, hülyeséget és utána persze, h szar. mer nem írták, h mit írjak be kulcsnak és azóta újra tettem és továbbra is azt a geci keyt nézi és nemtom kitörölni a kurva száját.

HELP.
  • tommygear
    legújabb patch-hez valami galamb detektort nem tudnátok linkelni?? csak az 1.0.3hoz találok :(
  • fery02
  • ronso

lemosattam a verdát :)
  • n3whous3
    Nem olyan öltönyt vagy cipőt vettél ami kéne. Annyira gyakori bukta a kijátszásban, hogy külön bejegyzés van talán neki a FAQ-ban, szóval azt is nézzed néha.
  • Force87
    Ott tartok amikor interjúra kéne mennem öltönybe, illetve egy másik küldetés is ezt követeli meg. Megis vettem az öltönyt nyakkendővel, nadrágot, cipőt ugyanott, és mégsem engedi elkezdeni a küldetéseket. Már több féle ruhakombinációval próbálkoztam de hiába. Mi lehet a baj ?
  • n3whous3
    azt még megéri lecserélni 9700-ra de van jobb vétel is talán abban a kategóriában (?)
  • longhaul
    Na mert Geforce 8600 van
  • tommygear
    mivanveled kukorica :DDDDDDDDDD
  • n3whous3
    looooooooooooooooool csá kukorica :ASS:D:ASDASD

igen az a vga jó hozzá

savegame rejtett mappában van, a documents and settings alatt van valami localhost mappa talán vagy local és abban rockstaros ÉS liveos mappát is le kell mentened + pár infó van még a normális "save" mappában ami kint van normálisan a documentsben (mekkora faszság, hogy nincs egy helyen).
  • longhaul
    Szép estét.

Nem tudom a Save Game-t előhozini? Radeon Geforce 9700 megy????
  • n3whous3
    az anti aliasingon kívül minden más cucc ami benne van nem valami nagyon nagy plusz gépigényt követel.
  • grebber
    Ha erről a modről van szó akkor felejtsed el.Majd ha lesznek 4GB-os VGA-k akkor esetleg fog menni frankón!
  • akyyy
    megrendeltem a dlc-t boxra. ugye az alapgame megvan pc-re, és elég értelmetlen volt megvenni:((( bughalmaz megmiegymás de igy jó hogy a dlc-ket lehet külön is játszani:D de még nem hozta a postás bácsi, pedig igazán hozhatná az tuti hogy most ezt nem veszem meg pc-re max letöltöm:D
  • Firerock
    és szerinted mit várjak a gépemtől?
    ha nem jön be akkor 1x-ű visszarakni a régi fájlokat?
  • longhaul
    Semmilyen patch-el nem lehet a SAVEGAME fájlokat rendbe tenni.
  • norbi2fraktal
    telepíteni nem nehéz, kitömöríted a játék főkönyvtárába és készen van
  • Firerock
    valaki mesélne nekem erről az ENB Series-ről?
    az én gépemen várjak e jástzhatóságot?
    nehéz telepíteni és hogyan is kell?:)
  • longhaul
    Szia

Légyszives mondjátok meg nekem hogy a GTA4/PC/HTLM hogy mik ezek a file-ok? Hogy lehet megnyitni?

Nincs "SAVE GAME" olyan mappa a GTA4 gyökérkönyvtárában?
  • Passy
    Akárhova állítgatom nincs számottevő változás.
  • Synit HUN
    Ilyen Q9550-el. És ez nem megy 30 FPS alá. Vagyis megesik azért, de amikor a képek készültek 30 fölött volt.
  • fery02
    Az gyanítom elég GTA IV-hez.
  • Passy
    HI.

GTX 260
  • fery02
    Attól függ, milyen a VGA.
  • Passy
    Köszi.

Csak nem tudok dönteni, hogy mit cseréljek cpu v. vga, a 2 együtt nem megy.
  • Imrusssss
    Sok különbség van közte :D
  • fery02
    Nem ismerem a Q9550-et, de azt köztudott (legalábbis sokszor elhangzott), hogy 4 magosakat jobban szereti, mint a 2 magosakat.