54920
-
vasziszdasz #44050 Sokkal egyszerűbb notin nézni a térképet, asztalin meg játszani. ^^ -
Passy #44049 Nah, meghúztam 4 GHz-re a cpu-t így most egész jó, 25-50+ fps, de ha este esik bemegy 25 alá.
Üdv. -
Nem kell Alt+tab-al szórakozni. Fogod azt a bazi térképedet és ceruzával halványan bejelölgeted rajta a helyeket és utána folyamatosan vagy radírozod vagy ki X-elgeted őket galambvadászat közben. ;) -
kössz megnézem :D -
igen itt fogok nyomtatott térképekkel meg alt+tabbal szórakozni -
Már korábban is zavart, de csak msot kezdett el nagyon érdekelni, így szórakoztam picit a játékban az egeremmel és arra jutottam, hgoy nekem is hajszálpontosan iylen problémám van, mint ebben a videóban.
Logitech G5-ös egerem van, valaki tapasztalt már szintén ilyen jellegű problémát? -
A Simple Native Trainerben van -
detektorral mit csinálsz?:D ugyanigy keresed. térképen meg kinyomtatod, vagy betezed paintba, és ebjelölgeted amint kinyírsz egyet. én is igy csináltam. Hajj, jön majd új videókari notiba visszateszem megcsinálni a maradék acsit. -
Dobronski #44042
-
nincs nekem idegem 200 galambot keresgélni
-
az igaz, de régen ezzel is betudtam menni :D.
így nem értem most miért ilyen. ha régen engedte. -
galamb detektor????!!! 
Hogy mik nincsenek már. Én még anno a játékhoz adott térképem segítségével keresgéltem őket. Az az igazi.
-
gondolom nem eredeti van nem ? mert ha nem akkor tök fölösleges volt ezeket az accokat megcsinálnod... -
faszomat ebbe a szarba 

. feltettem, csináltam buzi social clubbot és liveot és beírtam vmi fasz product keyt, hülyeséget és utána persze, h szar. mer nem írták, h mit írjak be kulcsnak és azóta újra tettem és továbbra is azt a geci keyt nézi és nemtom kitörölni a kurva száját.
HELP. -
legújabb patch-hez valami galamb detektort nem tudnátok linkelni?? csak az 1.0.3hoz találok :( -
-
lemosattam a verdát :) -
n3whous3 #44033 Nem olyan öltönyt vagy cipőt vettél ami kéne. Annyira gyakori bukta a kijátszásban, hogy külön bejegyzés van talán neki a FAQ-ban, szóval azt is nézzed néha. -
Force87 #44032 Ott tartok amikor interjúra kéne mennem öltönybe, illetve egy másik küldetés is ezt követeli meg. Megis vettem az öltönyt nyakkendővel, nadrágot, cipőt ugyanott, és mégsem engedi elkezdeni a küldetéseket. Már több féle ruhakombinációval próbálkoztam de hiába. Mi lehet a baj ? -
n3whous3 #44031 azt még megéri lecserélni 9700-ra de van jobb vétel is talán abban a kategóriában (?) -
Na mert Geforce 8600 van -
mivanveled kukorica :DDDDDDDDDD -
n3whous3 #44028 looooooooooooooooool csá kukorica :ASS:D:ASDASD
igen az a vga jó hozzá
savegame rejtett mappában van, a documents and settings alatt van valami localhost mappa talán vagy local és abban rockstaros ÉS liveos mappát is le kell mentened + pár infó van még a normális "save" mappában ami kint van normálisan a documentsben (mekkora faszság, hogy nincs egy helyen). -
Szép estét.
Nem tudom a Save Game-t előhozini? Radeon Geforce 9700 megy???? -
n3whous3 #44026 az anti aliasingon kívül minden más cucc ami benne van nem valami nagyon nagy plusz gépigényt követel. -
Ha erről a modről van szó akkor felejtsed el.Majd ha lesznek 4GB-os VGA-k akkor esetleg fog menni frankón! -
megrendeltem a dlc-t boxra. ugye az alapgame megvan pc-re, és elég értelmetlen volt megvenni:((( bughalmaz megmiegymás de igy jó hogy a dlc-ket lehet külön is játszani:D de még nem hozta a postás bácsi, pedig igazán hozhatná
az tuti hogy most ezt nem veszem meg pc-re max letöltöm:D
-
és szerinted mit várjak a gépemtől?
ha nem jön be akkor 1x-ű visszarakni a régi fájlokat? -
Semmilyen patch-el nem lehet a SAVEGAME fájlokat rendbe tenni. -
telepíteni nem nehéz, kitömöríted a játék főkönyvtárába és készen van -
valaki mesélne nekem erről az ENB Series-ről?
az én gépemen várjak e jástzhatóságot?
nehéz telepíteni és hogyan is kell?:) -
Szia
Légyszives mondjátok meg nekem hogy a GTA4/PC/HTLM hogy mik ezek a file-ok? Hogy lehet megnyitni?
Nincs "SAVE GAME" olyan mappa a GTA4 gyökérkönyvtárában? -
Passy #44018 Akárhova állítgatom nincs számottevő változás. -
Ilyen Q9550-el. És ez nem megy 30 FPS alá. Vagyis megesik azért, de amikor a képek készültek 30 fölött volt. -
Az gyanítom elég GTA IV-hez. -
Passy #44015 HI.
GTX 260 -
Attól függ, milyen a VGA. -
Passy #44013 Köszi.
Csak nem tudok dönteni, hogy mit cseréljek cpu v. vga, a 2 együtt nem megy. -
Sok különbség van közte :D
-
Nem ismerem a Q9550-et, de azt köztudott (legalábbis sokszor elhangzott), hogy 4 magosakat jobban szereti, mint a 2 magosakat.