54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    Azért ha levadászol egy fél hadsereget ne nagyon várd, hogy egy haver egy csettintéssel segít rólad lerázni mindenkit. :D
    Bár őszintén a játék ezen részével nem is foglalkoztam soha, ha már egyszer kiharcoltam magamnak azt a bizonyos szintű körözöttséget, szenvedjek is miatta. Nekem az ilyesmi segítő dolog felér egy legális GTA3-as "leavemealone" cheat-et.
  • fery02
    Mi az, hogy "kamu"?
    Hogyne lehetne már 2010-re egy olyan játék, aminek már esetleg nem elég 2 magos processzor (tudom, hogy a GTA IV 2008-ban jött ki), nekem pl több alkalmazás is maxon járatja mind a 2 magot.
    S.TA.L.K.E.R. játék meg helytelen példa. Abba nemigen kell számolni egyszerre vagy 20 autó + járókelővel, mindegyikre ilyen szintű fizikával...meg még sorolhatnám (egyik visszajátszásomban, ahogy végigszáguldottam egy zsúfolt főúton, akár az alattam lévő aluljárónak az a pillanatban lévő helyzetét is szemügyre vehettem, ahol szintén zajlottak a dolgok, ahogy a valóságban).
  • vasziszdasz
    Igazűból mindegy is, mert leírás szerint Francis bármekkora körözést le kéne tudjon szedni rólad, közben meg lófaszt se. 5-ös már túl nagy volt neki, a 4-est simán lefutom kocsival, az alatt nem kell segítség, így semmit nem ér. Talán a 3-ast leszedi mint a Lawchick, de az lófasz. És mivel amúgy is unszimpatikusabb mint a Derrick, inkább ezt nyírtam ki. :) Meg a sittes küldetés el se akart indulni ha Francist hagytam életben, pedig elvileg nincs köze hozzá. Így hát ez lett a hulla. :) 6-os körözés leszedésnek még lett volna értelme, az már elég nagy körben hat, elfogy a sziget mielőtt lekocsikáznám. :)

Más: Időnként a gyaller rendőrök elkapnak eg tolvajt, majd jön egy rendőrkocsi amibe berakják és elhajtanak. Kivéve ha safehouse előtt csinálja, és valamilyen rendőrjárgányt parkoltatsz ott, mert akkor azt simán szocializálja. Majdnem ellopta a rendőr Hummeremet, kénytelen voltam kirángatni és megkéselni. :)
  • fery02
    Pedig LIVE-nak nem szokása szórakozni. Ha megint kéri a frissítést, akkor engedd meg neki, egyébként sajna nem fog működni.
    Leghatásosabb lehet az lesz, ha kézileg próbálod inkább telepíteni a legfrissebb LIVE klienst, amit innen érhetsz el. Ha ezután is frissítést kér, akkor nem tudom mi lehet a probléma, max ha nem eredetid van, akkor valszínűleg az.
  • fery02
    Csak arra tudok gondolni, hogy ez a játék a szerkezete miatt betöltés után is mindig "nyúlkál" a vinyóhoz a városrészek folyamatos betöltése miatt és ha fut mellette más vinyót igénylő alkalmazás, akkor ha esetleg nem teljesen egészséges vagy korszerű vinyó van a gépben, akkor lehetnek ilyesmi gondok.

Amúgy meg ilyet még nem hallottam, csak tippelgetek, miközben nekem is fut sokszor játék közben utorrent, de ilyet még eddig nem tapasztaltam (kopp).
  • MerlinW
    Proci is kevés.
  • fery02
    Én teszteltem. ;)

De egyébként gondolj csak bele, valaki kitűzi célnak, hogy kijátsza 100%-ra, ami GTA-k esetében mindig is elég nagy kihívást jelentett (leglábbis rengeteg időt), főleg ennél a IV. résznél.
    Most képzeld milyen idegesítő lenne, ha már nem tudom hány napnyi játékidőt beleöltél a játékba és amiatt tudsz monjuk csak 99%-os végigjátszást teljesíteni, mert még anno a főküldetésszáll folyamán egyik küldetésben nem helyes döntést hoztál (úgy mondom ezt, hogy egyiknél én is rossz döntést hoztam, mikor választani kellett, hogy kit öltjünk meg, amit már azóta nagyon is bánok, de mégis ki tudtam játszani 100%-ra).

Szóval ennyire azért nem köcsög ez a játék, hogy ilyen szinten kitoljon az emberrel. :)
  • Piloss
    Na igen,de nem írta hogy milyen OS-t használ
  • n3whous3
    XP-n elég lenne tuti
  • Piloss
    2gb ram még elférne
  • n3whous3
    kb úgy
  • tomo05
    Helotok!
    Egy ien gépen hogy menne a gta4?:
    Intel C2D E7500 2.93Ghz L2 3Mb
    2 GB 1066 mhz ram
    XFX 4830 512Mb DDR3
    Még nincs meg a gép de ilyesmi lesz!!Így videókból tippelve 1280x1024 en high-on 30-40fps.
    Köszi a választ!!!
  • Borg
    nem
  • adamq01
    Am szerintem ez a játék egy nagy kamu... nem igaz h 4 magosprocikell h normálisan fusson... egy program sincs ami kihasználná a két magos procimat. STALKER legújabb dx11-es verziósem használjaki szinte a felét is alig.
    Az egész arról szól h megvegyék a 4magosat is...
  • adamq01
    ha windows7 em lenne akkor gyorsabban futna?
  • Borg
    Kb ilyen gépem van nekem is, sőt nekem 1gb-os a kártya.
    Maxon nem viszi el ENB-vel. 4 magos proci kell, minimum 3ghz-en.
  • Falkon
    Sziasztok!
    Hol találom meg a mentésemet?
    Windows 7 -nél hova kell rakni?
    Mert elindítom a játékot bejelentkezek live-ba frissíteni akar. Végig ment , megint be kellett jelentkezem.
    Most is frissíteni akart , de nem engedtem neki , így nem enged játszani.
    Mi lehet a gond?

Válaszotokat előre is köszi
    Üdv
    Falkon
  • tommygear
    mér van az hogy elkezdek vmit tölteni (utorrent vagy fiefoxban valamit) és elkezd akadozni a játék?? abbahagyom a letöltést semmi baja, eddig nem volt ilyen sose, de nem csak gta4nél van ez, 10-1es ati driverre gyanakodtam először de annak nincs baja
  • adamq01
    Kinek van meg a realistic graphics mod?
    Az én gépem milyen szinten vinné?

Abit s775 IP35 pro XE
    Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB Socket 775 E6750
    HD 4870 512 ddr5
  • vasziszdasz
    Bár úgy látom a leírással ellentétben mégse tud akárhány csillagot leszedni (5 már sok volt neki), így akár mehet is a levesbe. :)
  • vasziszdasz
    Picsába, megcsináltam mindkét verziót, ha gaarry fingik ki, akkor francis küldetései 83%-on maradnak. Ebből nem lesz így 100%...
  • vasziszdasz
    OK, remélem tesztelte is vki. :)

Másik kérdés: az Annihilator helikopterek megjelenésének mi a feltétele? Egyik helyen sincs ahol a térkép szerint kéne. Küldetés után jelenik meg, vagy mi?
  • fery02
    Úgy van megoldva a játék (legalábbis a PC-s verzióban biztos), hogy el lehessen érni.
  • vasziszdasz
    Merthát ugye francis körözés eltűntető képessége azért nem szar, főleg ha fib buffalot és hasonlókat akarok lopni.
  • vasziszdasz
    A blood brothers küldetésben ha derricket nyírom ki, akkor az undertaker mission hiánya miatt itt se lehet elérni a 100%-ot? Konzolonál így van, de pc-s verzióban is?
  • RYO21
    ezt most jól elbasztam
  • RYO21
  • Synit HUN
    Doboz. De gondolom lesz steam is vagy vmi.
  • Nathan66
    kár, hogy nem lehet rendes járgányokal multizni... valamiért kifagy tölk a játék.. sívesen tolnám pedig egy m3-mal vagy lambokkal online! nincs valami fix arra, hogy ne dobjon smp60 as hibával ki? ez a két dlc egy lemezen lesz a boltokban, vagy steamen kell megveni majd egyben? 30dodoért?
  • fery02
    Ha játékmenetbeli módosításokra is vágysz, mint pl az autók nehezebb irányítása, jobb törése, igazi neveinek kiírása (amiről mintázva lett az adott autó), akkor Realizm.
    Az enviroment mod az csak látványra hat, személyesen nem próbáltam ki.
  • tommygear
    vigyed a küldetéseket kukorica
  • longhaul
    Nem tudok átmenni a Franklyn hídon, a híd közepén levan zárva az út. Melyik moddal lehet feloldani? Ha a save game story-val nem tudom.
  • janika15
    melyik modot tegyem fel: ultimat textures pack + realizm mod vagy ultimate textures pack+enviroment 5 mod ???? lécci válasoljátok meg!
  • SL
    "ami Már. 30. fog megjelenni" az különálló játék lesz két story-val + pár új kocsi,fegyver
  • longhaul
    Ezzel a GEFORCE 8600 GT-vel nem lehet menteni a GTA IV játszott SAVE GAME-T 100%-ra? mert beszéltem anyukámmal és ő nem engedi, azt mondtja hogy ez a kártya sokkal jobb IGAZ, még azt szeretném megkérdezni, hogy ami Már. 30. fog megjelenni a GTAIV-hez kiegészítő hogy az milyen lesz?
  • ronso

ezeket csak ugy..
  • ronso
    nem ö fizeti nem mindegy neki....
  • fery02
    Nálad sem számít a villanyszámla. :)
  • Synit HUN
    Én telefonon néztem a térképet. Az nekem bevált :)
  • ronso
    Akkor emberek a feladat adott,mindenki rohanjon a Media Markba laptopért,hogy tudja nézni a térképet...