54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    de elindulna és minimumon menne is
  • RYO21
    egy kis OCvel esetleg
  • RiCSi1234
    El sem indulna!
  • sambauer
    Üdv. Ezen a gépen hogy futna a játék ?
    ASUS M3N78 AM2+/AM3 alaplap ; AMD64 X2 4200+ (2x2,1GHz); Kingmax 4GB Ram; ATI 4650 512MB videókari
  • RYO21
    GTA IV-ben is ez benne van!!!!

Csak ott 101%ig ki kell tolni a játékot, és aztán minden épületbe be lehet jutni + felold 3 óriási szigetet. És repülőket is lehet vezetni. Állítólag el lehet velük repülni Vice City-be!
    Szóval neked már csak 1%-ot kell megcsinálnod.

• ldavid
    ha eljutsz odáig, hogy megveszed (persze csak miután megjelent), akkor játszhatsz mindhárom karakterrel
    Johnny Klebitz-el a The Lost and Damned-ben, és Luis Fernando Lopez-el a The Ballad of Gay Tony-ban
  • goso
    ok kössz és ez a THE BALLAD OF GAY TONY ez egy része a játéknak?? mármint így a videókból elnézve Niko fehér ez a csávó meg egy kicsit sötétebb szóval akkor mind a 2 karakterrel lehet játszani mármint ha eljutunk odáig??
  • goso
    úgyértem csak
  • fery02
    Dehogy lehet bemenni mindegyikbe. (majd állítólag a Crysis 2-be New York-ba :))

OFF
    Erről jut eszembe, mikor még pici voltam haver beetetett, hogy Mafiába, ha Free Ride-ba összegyűjtünk 60000$-t, akkor be lehet majd menni mindegyik házba. Akkoriban még nem igazán figyeltem a dolgok közötti összefüggésekre, szóval vérszemet kapva küzdöttem, aztán persze koppantam a végén. :P
    ON
  • fery02
    Nagyon csúnya lesz az eredmény.
  • goso
    ja amit kérdeznék hogy minden házba be lehet menni vagy csaj egy párba?? amiket megcsináltak
  • Kurilin
    http://www.xfire.com/video/21bdda/ pls nézzétek végig
  • goso
    meglesz a kibróbálása köszi
  • Piloss
    nem fűzök sok reményt hozzá,de kipróbálhatod,nem vesztesz vele semmit
  • Máté94
    Lehetetlen.
  • goso
    INTEL DG45FC az alaplap 256 megás csak annyit tudok számoljunk 2gb rammal és egy normális processzorral
  • Piloss
    attól függ milyen a vga
  • goso
    sziasztok mennyi az esélye annak hogy ez a játék elindul integrált videokártyán ???
  • Piloss
    az 1. szigeten a térképen van egy autó formájú ikon,oda kell vinni
    de vigyázz az autókra ha összetöröd kevesebbet kapsz érte
  • janika1972
    Cd Galaxis.hu
  • kapika11
    Sziasztok. Hol lehet megvenni ezt a játékot Steamon kívül. kössz
  • gabor9
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet Stevie autólopós küldetéseit befejezni? Megtaláltam a barna Bobcat-et de aztán mit kell csinálni??
  • Synit HUN
    Ez érdekes még nem próbáltam... de Ft?!? xD Meg miaz hogy "ha rápörögsz, lemegy 0 Ft-ra is a végén"? Látom a jó szándékot de ez egy elég tré hsz lett :)
  • vasziszdasz
    Érdekesség: Stevie kocsilopós küldetései után azt viszel neki amit akarsz, leírás szerint 10%-ban számol be mindent, gyakorlatilag inkább 30% (ha rápörögsz, lemegy 0 Ft-ra is a végén). Kivéve a Cavalcade, azt 4000 Ft alatt még sose sikerült beszámíttatnom, jó esetben 6900 pénz. Viszonyítási alap: Comet 5500, Infernus ~ 10k. És Cavalcadeből rengeteg van azon a környéken, gyakorlatilag unlimited money. Érdemes kísérletezni, a Cavalcade mellett szintén meglepő volt hogy az Infernus 2x annyi mint a Comet, holott az utóbbi a leggyorsabb autó, azt hinné az ember árban is meglátszik, de nem.
  • vasziszdasz
    A 2. sziget (Algonquin) északi részén, a távcsövespuskás torony alatti T elágazásban mindig állnak ribancok. :)
  • ifyougenius
    ok kösz
  • janika1972
    Este lehet 8-tól vadászni rájuk.elég sok mászkál a középsö területen,most a neveket nem tudom hirtelen.Rózsaszinharisnyás,miniszoknyásakat keress,állj oda melléjük,és dudálj egyet.Ha kiirja a kérdést,akkor nyert ügyed van.Nyomjál y-t,és viheted,egy félreesö helyre.Küldetés alatt nem lehet csinálni,rendörautóval,mentövel,tüzoltóautóval szintén nem lehet.A sportkocsikat nagyon kedvelik!
  • ifyougenius
    hogan lehet prostit felvenni?
  • Doki0927
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy ha letöltök egy 100% os mentést azt hogyan tudom berakni? Probáltam az xlivewrapper-el de hibajelentést ír ki ha elindítom a játékot! Tudna valaki segíteni ebben, meg honnan töltsek le egy normális 100%os savegame-t?
  • Firerock
    kéept dobjál már plz:D
  • Jobboka
    még jó, h lövésem sincs, hogy kell megcsinálni xD
  • Blackdog
    Most próbáltam ki ezt az ENB series nevezetű effektet. Egész pofás darab. 1024*768-ban teljesen játszhatóan fut, még este ill. a kínai negyedben ugyan nem próbáltam. A gépem az aláírásomban van, látótávolság 45 a többi gyakorlatilag maxon van.
  • FragStaR
    persze de csak este lesz jatszható ( 40+ fps) Bár sztem ez már ki lett tárgyalva máshol is
  • Jobboka
    jááááj... elcsesztem sry :D
  • Jobboka
    http://www.pcgameshardware.com/aid,702785/GTA-4-with-realistic-graphics-mod-the-better-way-Update-More-shots-and-HD-video/Practice/ezt valahogy össze lehet hozni? :D
  • Jobboka
    valaki nem jön multizni??
  • Sponnyabob
    Köszönöm a segítséget!
  • Piloss
    akkor ezeket másold ki:
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

és igen win7-re is át tudod vinni,csak akkor máshova kell másolni a mappákat
  • vasziszdasz
    2, a 3. már eltűnik.
  • Sponnyabob
    Win XP 32 bit-es. Egyenlőre ezt használom. Még egy kérdés ha most mondjuk másik OP-rendszert raknék fel mondjuk win7-et akkor is át tudnám vinni a mentéseimet?