54920
-
gabor9 #44291 Ezt nem nagyon értem, hogy az Episodes from l.c. az egy olyan játék, ami a Lost &Damned meg a Ballad of gay t. -nek az egy dobozba tétele. de akkor hogyan játszunk majd vele, félig Luis vok, félig meg asszem Bryan?? Vagy ez hogy lesz megcsinálva?? am nagyon örülök a hírnek, és köszi a választ!! -
Az nem lehet probléma mert nálam is így van és nem okozott ilyet. -
vasziszdasz #44289 Eredeti a cucc, csak a banner alatti nodvd launcher van feltéve hogy ne basztassa a lemezt. SSD mellé nem passzol a CD felpörgetés. -
Hmmm... Akkor mennie kéne. Ez elég tipikus warez hiba amúgy. De ha eredetid van akkor riszpekt, viszont ez esetben nem tudok megoldást.
Feladó: longhaul
Elküldve: 2010. 02. 20. 14:15
Tárgy: 50% mentés
Szi,a tudsz olyan mentést, ami offline-ban van? Készítesz nekem egy legalább 50%-t?
Engem hagyjál békém csávó! -
Muzlim vagyok .b -
vasziszdasz #44286 cigány vagy?
-
kussoljmár carbon -
Oooooo. Persze .. Jajjjjh. FUUUJ , SÜN! Nincs a játékba sünike! -
vasziszdasz #44283 Aha, szal a cdgalaxisban warezt árulnak... 

-
Azt úgy lehet hogy megveszed az eredetit. -
vasziszdasz #44281 Az utolsó küldetésben hogy lehet felmásszni a helikopterre? Aszongya nyomogassan a spacet, már majdnem szétverem, de akkorse baszik semmit se csinálni, aztán meg leesik és mission failed. -
SL #44280 C:\Users\Neved\AppData\Local\Microsoft\Xlive
az Appdata mappa rejtve van azért nem találod. -
Csinálsz XLIVE-s mappát. -
jocking #44278 Hali!
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell mentést bepakolni a játékba? Találtam egy 100%-os mentést, aminek egy részét rájöttem, hova kell tenni, de van egy XLive mappa is, amit el kéne tenni valahova. Viszont XLive mappát sehol nem találok. Valaki tudna segíteni? -
janika1972 #44277 Gtahungary.hu -
Honnan lehet leszedni a grafika javító modot? -
ldavid #44275 ma 22:00-01:00 első PC-s Rockstar Multiplayer Event
hivatalos Rockstar gamertagek: GwRockstar3, GwRockstar4
bővebben -
csá nekem 64 bites op-m van és mikor fölraktam a játékot nagyon durván szaggatott ha pl. kanyarodásnál egyszerre több gombot nyomtam. fölraktam az 1.0.0.4 patchet és teljesen jó lett. -
Loki Ferrais #44273 De azt nem értem, hogy elég modern gépem van, és még legalacsonyabb grafikán is szaggat:S
Pls. akinek windows 7 alatt fut az pontosan mien beállításokat csinált? -
Elég scak a legújabbat, ami jelenlegi esetben az, amit a banner alatt találsz. -
A patcheket egyenként kell fölrakni vagy elég a legújabbat fölrakni?
Láttam h van 1.0.5.0 patch + crack. Érdemes fölrakni? -
Üdv!
Olyankor mit kell csinálni, ha semmilyen küldetést nem jelöl a térkép?
Kb úgy a temetés volt az utolsó, vagy azután párral, már nem emlékszem, mert néhány hete csak ránézek, de semmit nem ad be. Csak randizgatok, meg kocsmázok néhány karakterrel. -
De szerencsére ezzel a dilemmával már egy ideje nem kell foglalkozni, hogy XP vagy Win 7. -
jo01 #44268 Hát igen ez a windows7 és a vista hátránya is sokkal nagyobb gép kell a játékok elfutásának mint az XP-nek megpróbálhatod kompatibilissé tenni XP-vel de nem biztos, hogy segít.
Itt egy kis érdekeség:
A Windows 7 gépigénye:
* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
* 1GB memória
* 16GB üres hely a merevlemezen
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Ítt pedig az XP gépigénye:
300MHz proci
128MB ram
1,5GB szabad hely
SVGA 800x600
A különbséget te is láthatod sokkal nagyobb erőforrás kell a 7-nek mint az XP-nek és ez mikor játszol a játékokon észre is lehet venni.
Ajánlott gépigény a GTA 4-hez:
Operációs rendszer: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processzor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz / AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memória: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
HDD: 18 GB
Grafikus kártya: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Ott van a memóriánál is hogy XP esetén 2 GB de már vista esetén 2,5 GB
De ez igaz sajna a proci esetében is.
-
Loki Ferrais #44267 Helló!
Ha valaki tud lécci segítsen!
Az a problémám, hogy XP alatt simán majndnem a legmagasabb grafikai minőség mellett futott a gta 4, most Windows 7 alatt nagyon akad már alacsony grafikán? Milyen kompatibilitásra állítsam, vagy mit lehet ez ellen tenni? összes patch fennvan! -
na akkor nyomna nekem valaki egy jó enb series-t?meg egy telepítési útmutatót? -
ADIKING -
tudtommal nem lehet felhívni őt
március 30:link -
ldavid #44263 vagy esetleg keylogger? spybotot meg hasonlókat használjon -
lol carbon tényleg
nem vagy vicces hülyegyerek a lopott regeddel -
SL #44261 nem biztos, hogy azért mert tört. lehet csatlakozási hibája is a billnek. -
szevasztok, egy kérdés, hogy ha a haveromnál minden billentyű lenyomásra beszaggat a game, akkor gamepaddal hogy-hogy nem?
ezért játszik ő gamepaddal...
mellesleg neki tört a játéka, de már nem játszik vele.
tehát akkor azért van mert tört a játék?
üdv -
SL #44259 carbon alreg -
na akkor zsír asszem meg lesz véve.. remélem a mafia 2-t is hasonlóan futtatja majd.. -
gabor9 #44257 Köszönöm szépen a választ, piloss, már meg is találtam. Ám lenne egy kérdésem még: azt lehet csinálni, hogy a küldetéseknél felhívjuk Little Jacob-ot, és ő jön segíteni? Mert Dwayne backup-ját ismeres, de az tök jó lenne, ha LJ is jönne velem. Amúgy mi lesz márc.30-án? ott fent van a képen?? -
Szép volt. -

-
a játék nagy szar szerintm mert nem lehet bele új vásosokat rakni -
menne az simán mediumon is -
üdv, tippet kérnék a 'repülj át helikopterrel hidak alatt küldetéshez', mert a 14-es hidat (Alderney, Tudor) nem tudom bevenni. Utána is olvastam, jelölték egy térképen, hogy a nagy kéménytől délre kell átrepülni, ahol a fém tartószerkezete van a hídnak, különben nem számolja.
Mentem én oda-vissza, jó helyen, máshol is, sőt a pillérek között is végigrepültem már, hátha. De még nem fogadta el, mit csinálok rosszul? Több helikopterrel is próbálkoztam.
köszi a figyelmet.