54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommygear
    hány órás a 2 dlc külön külön kb?
  • Fönix19
    Sziasztok!
    Nem tudom miért akad a GTA4-nekem? Elkezdek jatszani egy idö ütan el kezd AKADNI-? Miért?

Gépem:-Rendszer:
    -Microsoft Windows XP
    Professional
    2002-es verzió
    Szervizcsomag 3

Számitogép:
    AMD Athlon(tm) 64x2 Dual
    Core Processor 4000+
    2.11 GHz,2,00 GB RAM

Mit kellene ujjitanom hogy ne akadjon?hm?

Válaszotokat ELÖRE is KÖSZÖNÖM.
    Sziasztok.
  • Fönix19
    Az megoldalna a problémamat?
  • DeerHunter01
    kevés a VGA ram?
  • SL
    vegyél egy Intel Core i3-at és akkor nem fog akadozni.
  • bertino
    túl sok joint.
  • brumerator
    Szevasztok!Egy próblémámra szeretnék valaszt keresni.Nekem megvan a GTA4 , eddig nem volt semmi baja,de nemrég elkezdte azt csinálni hogy kimentem az utcára és a kocsik a levegőben voltak nem volt utca csak a kocsik és a villanyoszlopok stb.Azóta 2-szer raktam újra de tegnap megint elkezdete.Nem mindig csak néha ha olyanja van.Valaki nem tudna nekem segíteni?Előre is köszönöm a segítségeket!További szép napot mindenkinek..
  • rambozo
    Nekem a .net 3.5 oldotta ezt meg.
  • bertino
    én személy szerint kétlem.
  • Fönix19
    De ha pl több RAM-ot tetetek bele akkor jó lesz?
  • Fönix19
    Windows XP-op rendszer.
  • Gibor
    2GB ram kevés a GTA IV nek, ajánlott a 4... milyen op rendszered van?
  • bertino
    hát ne felejtsd el.
  • Nivea
    hello! azt szeretném kérdezni h ha letöltötem steamre a játékot és reguisztráltam live-on is akkor más live accountal nem léphetek be arra játékra csak azzal az eggyel? és mivan ha elfelejtema jelszót v a cimet is?
  • Fönix19
    Szia!

2.00GB-Ram-om van!

És a virtuális memoria azt hogy állitsam be?

Ha megmondod akkor Köszönöm Szépen.
  • Gibor
    Gondolom elfogy a ramod... mennyi ram van a gépbe? jah és elfogy a ram és a virtuális memória sem megfelelően van beállítva gondolom.
  • Fönix19
    Sziasztok!

Új vagyok itt!Tegnap regisztraltam.

Azt szeretném kérdezni hogy megvan nekem is a GTA4-tudok is vele jatszani,de jatszok vele egy ideig megy és utana egyszer csak elkezd AKADNI-ez miért van? És ezutan ki kell lépnem mert nem tudok vele jatszani.?? Valaki Segitesn.Köszönöm
  • tommygear
    best of sg
  • DeerHunter01
    jujj :DDDD

ez a FAQ
  • alfa156
    Most leget hülyeséget kérdezek, de most az a GTA mappájába van bent nem? egy FAQ találtam itt :C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\html\www.a-thousand-words.net és itt volt bennt a faq.whm. Nem hiszem hogy te erre gondoltál volna, vagy még is?
  • MerlinW
    Fent a FAQ menüben
  • alfa156
    Én csak a savegames mappát mentettem ki, az Xlive mappa hol van, hogy akkor legközelebb tudjam? köszi
  • MerlinW
    Ha az XLive mappát nem mentetted el, akkor el kell felejtened a mentéseidet.
  • bertino
    banner.
  • alfa156
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hogy most újratelepítettem XP-t, és a GTA IV-et is, de használni szeretném a régi mentésem, ami meg is van, beletettem a savegames mappába, de amikor elindítom a játékot, nincs benne semmi, és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan oldjam meg hogy felismerje a mentést? Remélem kapok jó válaszokat. Köszönöm mindenkinek aki segít.
  • GhostR1der
    google madafaka
  • norbi56
    Felraktam a patchet és EEFC10-es hibát dobott ki, mi a gond?
  • MerlinW
    Megjelenéskor megvettem a dobozost, de annyira felbosszantott az 1.0-ás baromságaival, hogy eladtam 2-3 napon belül:)

- Tuninghoz nem kell két példány:)
    - Még soha nem bannoltak sehonnan (de még warn-t sem kaptam), tudok viselkedni :)
  • fery02
    Arra tudok gondolni, hogy egyiket tuningolhatja orrba-szájba, másikhoz meg nem nyúl, hanem azzal lehet multizni. :)
  • tommygear
    lebannolták gondolom
  • n3whous3
    megint? minek 2x?
  • kisbesi
    értem
    kösz a választ
  • tommygear
    nem
    hátra max a taxiba
  • kisbesi
    Sziasztok
    targonca villáját fel lehet emelni?
    vagy beszálni hátra a kocsiba?
  • MerlinW
    Decemberben 2000 Ft. volt STEAM-en. Én is akkor vettem meg (megint) :)
  • fery02
    Hm, érdekes dolgot tapasztaltunk az imént öcsémmel, amit eddig még nem.

Kikapcsolta a "GPS route"-ot játékban, aminek (gondolom ennek) a hatására hihetetlenül elkezdett szaggatni (~10-15 fps) és érdekesség ként a visszakapcsolásával sem változott a helyzet.

Kinéztem Feladatkezelőben, hogy mi a helyzet és látom, hogy a GTAIV.exe fölött sorakozott vagy 7 db valami "gtabrowsing..." folyamat, amik egyenként elég keményen ették a gépet.

Kilőttem őket, oszt újra simán ment a játék...
  • fery02
    Nevetve ki lehet rá adni ezt a pénz mennyiséget. Persze, ha van hozzá elég erős géped.

Csak viszonyítás kép: az én gépemen nagyon jól megy 1920*1080 felbontásban. :)
    Beállítások "High"-on, az egyéb grafikai csúszkák (látó-, kirajzolódási távolság, forgalom sűrűség) mondjuk nagyon alacsony szinten vannak nálam, de (nekem) nem zavaró.
  • ldavid
    előbb vagy utóbb, de inkább utóbb, ha azt nézzük, hogy a San Andreas most is 4,5k
  • Krisztiam #44534
    most 6950.. csak lesz még olcsóbb :D
  • bertino
    amikor 2000ért árulták steamen, akkor mindenképp érdemes volt :)