54920
-
Hali all.
Szeretnek informaciot kerni 1-2 dologgal kapcsolatban azoktol akik jobban toljak a jatekot.
Ritkan jatszok a GTAval, de tudom hogy letezik hozza sok mod amivel joval realisabb/szebb lesz a kinezet, stb.
Nincs nagyon idom es energiam vegignezni az ezzel kapcsolatos modoldalakat, ezert pls segitsetek hogy melyik modokat erdemes legjobban felrakni a jatekhoz.
Amik talan legjobban erdekelnek azok a eredeti autok, jobb kinezet, esetleg tobb ver, de johet barmi amit nagyon ajanlotok es sokkal megdobja a jatekelmenyt (akar singleben, akar multiban).
Kb 5-7 modot akarok felrakni, vagy esetleg 1-2 komolyabb packot ha van.
Koszi ha tudtok tippeket adni ebben a temaban. -
hamár azt a 2napot szünetnek lehet nevezni:D -
jah
-
:D -
RYO21 #44739 Am egy kicsit felbasz, hogy pont a tavaszi szünet végén jelenik meg az EFLC. -
Jó ez így.
RYO: Ultimate texture mod 2.0 -
RYO21 #44737 Melyik az a mod amely szebb textúrákat te bele a játékba és gyosabb lesz tőle a játék?
-
sztem egy kicsi lehet :) -
ldavid #44735 így jó-e, vagy kell a kettő közé egy kis hely? -
Jó az, csak nincs méretezve a "html". Beszúrva passzolni fog. -
hivatkozás mentése más néven és láss csodát -
n3whous3 #44732 ugyan már, kép rajta alacsony felbontású meg túl széles az egész -
bannerba -
Na, ilyeneket honnét tudhatnánk még vajon szerinted? :)
Amúgy szerintem oltári gerinctelenség lenne, hogy amíg nem veszed meg a DLC-ket, addig nem is tudsz online játszani a simával. -
SL #44729 

-
RYO21 #44728 már most alig játszanak a sima gta 4 multijával. -
Hi! A Két játék, ugye egyben lesz. Ha, én nem veszem meg, csak késöbb, akkor nem tudok a sima játékkal, online játszani? Csak mert, én azt hallottam, hogy anak is lesz multija. ezért sokan azzal fogják játszani a multit az ujdonságok miatt és az eredeti gta4 multija elavult lesz, meg alig lesznek... 
-
miért hiszi mindenki azt a játék neve miatt hogy egy buzival kell menni ?????
olvass már utána. -
Mi az? -

-
Az a gay Tony kieg valami buzeránsról szól vagy csak a neve az? A Nico nem is játszik benne? -
-
RYO21 #44721 Én megmondom a választ, de csak majd egy hónap múlva!
-
aki tolja a TBOGT-t az írja már meg hogy lehet e benne embereket hivni ha van valami balhé és kéne segítség ?
mert már elég régóta nyomom de nem találkoztam még ilyennel. -
vasziszdasz #44719 Csinálni kell egy új accot, és át kell írni a mentésben az userid--t az újra, akkor működni fog. Állítólag - sose volt rá szükség. -
Na, nekem is ugyan ez a problémám. Ugyan igy bemásoltam, scanneltem, es nem jo. Ha ramegyek h scannelje, akkor mondjuk olyan mintha nem csinalna semmit... -
Oszt akkor mi van? Egy könyvtár az eltérés:) -
de neki win7 van -
FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.
Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű). -
ez van
letöltöttem 1 mentést vki elmagíarázná hnap h kell berakni
pls

-
Ha nem mentetted el az XLive mappádat a mentéseiddel, akkor fújhatod őket. -
ldavid #44712 olyet keress, hogy "mappa beállítások" vagy valami ilyesmi, és a nézet fülnél megtalálod -
elcsesztem az egész összes mentésemet
valaki segítene nekem lépésről lépésre elmondani h hogyan csináljam?
lejjebb megtaláljátok az msn em -
ldavid #44710 így kell csinálni :) -
bocs a foglalt helyért elfelejtettem hol kell windows 7 ben láthatóvá tenni a rejtett fájlokat? -
ezen belül hova másoljam? -
XLive mappád is kell, amiben a mentéshez tartozó profil van...
FAQ:
"Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat " -
letöltöttem a filet beraktam oda ahova(C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games) írta de új játékot kezd mindig
-
vasziszdasz #44705 Tuti? Egy GTA4 leírásban az volt hogy a 200 galamb után is spawnolhat. Mondjuk annyira nem nagy szám, a csak előre lövő gépágyú elég használhatatlan, csak ha már direkt ezért elmászkáltam mind a 200 szarig, legyen már vmi eredménye. :) -
Sziasztok.
Beraktam számokat a [GTA4]-be és csak beszél,azon a radion.?Mit kell csinalni ? Hogy jó legyen?
Valaki segitsen:Köszönöm.