54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Smithwarden
    Hali all.

Szeretnek informaciot kerni 1-2 dologgal kapcsolatban azoktol akik jobban toljak a jatekot.
    Ritkan jatszok a GTAval, de tudom hogy letezik hozza sok mod amivel joval realisabb/szebb lesz a kinezet, stb.
    Nincs nagyon idom es energiam vegignezni az ezzel kapcsolatos modoldalakat, ezert pls segitsetek hogy melyik modokat erdemes legjobban felrakni a jatekhoz.
    Amik talan legjobban erdekelnek azok a eredeti autok, jobb kinezet, esetleg tobb ver, de johet barmi amit nagyon ajanlotok es sokkal megdobja a jatekelmenyt (akar singleben, akar multiban).
    Kb 5-7 modot akarok felrakni, vagy esetleg 1-2 komolyabb packot ha van.
    Koszi ha tudtok tippeket adni ebben a temaban.
  • Firerock
    hamár azt a 2napot szünetnek lehet nevezni:D
  • tommygear
    jah
  • fery02
    :D
  • RYO21
    Am egy kicsit felbasz, hogy pont a tavaszi szünet végén jelenik meg az EFLC.
  • fery02
    Jó ez így.

RYO: Ultimate texture mod 2.0
  • RYO21
    Melyik az a mod amely szebb textúrákat te bele a játékba és gyosabb lesz tőle a játék?
  • tommygear
    sztem egy kicsi lehet :)
  • ldavid
    így jó-e, vagy kell a kettő közé egy kis hely?
  • MerlinW
    Jó az, csak nincs méretezve a "html". Beszúrva passzolni fog.
  • tommygear
    hivatkozás mentése más néven és láss csodát
  • n3whous3
    ugyan már, kép rajta alacsony felbontású meg túl széles az egész
  • tommygear
    bannerba
  • fery02
    Na, ilyeneket honnét tudhatnánk még vajon szerinted? :)

Amúgy szerintem oltári gerinctelenség lenne, hogy amíg nem veszed meg a DLC-ket, addig nem is tudsz online játszani a simával.
  • SL
  • RYO21
    már most alig játszanak a sima gta 4 multijával.
  • Nathan66
    Hi! A Két játék, ugye egyben lesz. Ha, én nem veszem meg, csak késöbb, akkor nem tudok a sima játékkal, online játszani? Csak mert, én azt hallottam, hogy anak is lesz multija. ezért sokan azzal fogják játszani a multit az ujdonságok miatt és az eredeti gta4 multija elavult lesz, meg alig lesznek...
  • DeerHunter01
    miért hiszi mindenki azt a játék neve miatt hogy egy buzival kell menni ?????
    olvass már utána.
  • bakvarnyu
    Mi az?
  • tommygear
  • bakvarnyu
    Az a gay Tony kieg valami buzeránsról szól vagy csak a neve az? A Nico nem is játszik benne?
  • ronso
  • RYO21
    Én megmondom a választ, de csak majd egy hónap múlva!
  • DeerHunter01
    aki tolja a TBOGT-t az írja már meg hogy lehet e benne embereket hivni ha van valami balhé és kéne segítség ?
    mert már elég régóta nyomom de nem találkoztam még ilyennel.
  • vasziszdasz
    Csinálni kell egy új accot, és át kell írni a mentésben az userid--t az újra, akkor működni fog. Állítólag - sose volt rá szükség.
  • pisztácia
    Na, nekem is ugyan ez a problémám. Ugyan igy bemásoltam, scanneltem, es nem jo. Ha ramegyek h scannelje, akkor mondjuk olyan mintha nem csinalna semmit...
  • MerlinW
    Oszt akkor mi van? Egy könyvtár az eltérés:)
  • Piloss
    de neki win7 van
  • DeerHunter01
    FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hol találom a mentéseket?

Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
    Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben.

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű).
  • gamini
    ez van
    letöltöttem 1 mentést vki elmagíarázná hnap h kell berakni
    pls
  • MerlinW
    Ha nem mentetted el az XLive mappádat a mentéseiddel, akkor fújhatod őket.
  • ldavid
    olyet keress, hogy "mappa beállítások" vagy valami ilyesmi, és a nézet fülnél megtalálod
  • gamini
    elcsesztem az egész összes mentésemet
    valaki segítene nekem lépésről lépésre elmondani h hogyan csináljam?
    lejjebb megtaláljátok az msn em
  • ldavid
    így kell csinálni :)
  • gamini
    bocs a foglalt helyért elfelejtettem hol kell windows 7 ben láthatóvá tenni a rejtett fájlokat?
  • gamini
    ezen belül hova másoljam?
  • MerlinW
    XLive mappád is kell, amiben a mentéshez tartozó profil van...

FAQ:

"Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat "
  • gamini
    letöltöttem a filet beraktam oda ahova(C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games) írta de új játékot kezd mindig
  • vasziszdasz
    Tuti? Egy GTA4 leírásban az volt hogy a 200 galamb után is spawnolhat. Mondjuk annyira nem nagy szám, a csak előre lövő gépágyú elég használhatatlan, csak ha már direkt ezért elmászkáltam mind a 200 szarig, legyen már vmi eredménye. :)
  • Fönix19
    Sziasztok.
    Beraktam számokat a [GTA4]-be és csak beszél,azon a radion.?Mit kell csinalni ? Hogy jó legyen?
    Valaki segitsen:Köszönöm.