54920
-
De amúgy azért érdekes ez, mert amit linkeltem videót, abba is a panaszkodónak ugyanaz a baja, mint nekem, ugyanúgy a bal-fel irányokra nem érzékeny kellő mértékben neki a játék.
Ezért sem hiszem, hogy egér hiba lenne, inkább játéknak nem tetszik az egerem. Csak sehol sem találni rá megoldást, pedig akkor másnak is előjön ugyanez a baja.
Amúgy a cod az proci igényes játék? :D Quake 3 motor az alapja. :) -
-Ultimate Texture pack 2.0
-VisualIV 1.5.4
-Sharpen Shader 2 DKT70
-Environment mod 5
-Realism mod
esetleg még EnbSeries 0.077b vagy újabb.
A letölthetőségüket nem tudom, gondolom a nagyobb GTA mod oldalakon fent vannak. -
Hm, érdekes. Mindenesetre köszi a válaszokat. -
oké, csak nekem is volt ilyen az egyik játékba és ez a beállitás segített. -
nem használ semmit, egér hiba ez mondom -
vagyis mouse filter :D
-
nekem is csak ott csinálta :D meg cod-ban
prociterhelő alkalmazásokban -
Oké, de egyedül GTA IV-ben csinálja. -
logitech tipikus hibája, én ezért vittem vissza nemrég a logitech egeremet cseréltetni, azóta semmi gond vele -
ha van olyan a játékban hogy mouse smooth akkor azzal próbáld meg. -
Régebben rinyáltam már az egér problémám miatt, most megkérdezem újra, hátha közben valaki tapasztalt hasonlót és esetleg tudja mi a megoldás (amire végülis vajmi esélyt nem látok).
Szóval a problémám:
Játék közben (főleg célzás közben feltűnő) nem érzékeli a játék a finom, balra, illetve felfelé való egérmozgásokat.
Nem is kell említeni mennyire idegesítő, főleg mikor multi közben azért halok sorra, mert nem tudok célozozni rendesen.
Ilyesmit kell elképzelni.. Mellékesen Logitech G5-ös egerem van. -
1.0.4 is megy lanon. -
n3whous3 #44771 nem muszáj felrakni a legújabbat, hogy játszhass, ez csak az online livehoz kell.
ryo21: igen, megteheted, én is így nyomtam le régebben 1x a verziót, hogy egy modot tudjak egy ideig singleben használni -
janika1972 #44770 Nem! Nem fog elindulni a Live miatt! Ordibálni fog neked induláskor,hogy rakd fel a legujabb frissitést! -
RYO21 #44769 Ha fentvan az 1.0.0.4-es javítás akkor rátehetem az 1,0,3-ast? Annélkül hogy újratennlm az egész játékot? Mert kell a LAN miatt. -
pompás. -
RYO21 #44767 SIKERÜLT MEGOLDANOM CCLEANERREL! -
RYO21 #44766 Az írja hogy Falied to release Securom license.
Revo uninstallert nem tudom kezelni, az se akarja uninstalálni, megpróbálom ccleanerel. -
esetleg Revo uninstaller
Magyarul is tud, és jó is. -
Berakod a DVD-t, oszt telepíted. -
RYO21 #44763 Fent volt a játék. Addig modolgattam, hogy már el sem indult.
Uninstalálni próbáltam control panelen keresztül, de nem sikerült, ezért csak kitöröltem fájlokat.
Most pedig rámentem a setupra, és ott van hogy rapair vagy uninstall. Repairnál nem csinál semmit, uninstalnál pedig más ok maitt nem akarja letörölni. -
brendon566 #44762 hello
valakitun adni egy infernus-os mentest???mar elkezdtem elorol,de francnak van kedve... -
Sponnyabob #44761 Szóval azt akartam írni hogy nem tudom tudok helyett. Csak meg kéne már tanulni írni. :D -
Sponnyabob #44760 Azt tudom hogy nem hal meg mert felhívtam már vagy 10-szer csak mindig azt mondja hogy majd máskor akármikor hívom időponttól függetlenül és nem tudok elhívni. -
nemkell a 100%hoz -
attól hogy lelövöd és elvile gmeghal, nem hal meg. kb mikor csinálsz egy küldit, és a társadat, vagy valakidet lelövik, bár a küldetésnek vége, de újrakezdheted. kicsit szar megoldás
igen ez kell a 100%-hoz -
Sponnyabob #44757 Sziasztok! Két gyors kérdésem lenne. Az egyik hogy ha Michellt - nem tudom hog írják szóval a csaj aki a barátnőn az elején - véletlen lelőttem egy randin akkor hogy lehet újra elhívni vagy onnantól már soha nem jön el velem? A másik pedig hogy a játék elején Roman mikor felajánlja hogy taxizhatok neki azt meg kell csinálni a 100%-os kijátszáshoz vagy az csak egy kis extra pénzt ad? Köszi! -
sose moddoltam a gta-kat max 1-2 kocsit -
Valaki biztos. Én nem, mert szoktam vele alkalmanként multizni is.:)
Meg amúgy sem szeretek mod-olgatni. -
Na senki nem tolja semmi moddal a jatekot ezek szerint?
-
ezt a windows live-osat találtam :S aszem akkor winreinstal lesz.... -
brendon566 #44752 thx -
:S
akkor keress rá a hibakódra google-ben -
nem segített :S -
töröld a windows live-ot majd tedd fel újra -
Ilyenkor mit kell csinálni? újra tettem már a játékot is meg a gépet is újra indítottam, de semmi :S
-
ldavid #44747 elég a legfrissebb -
brendon566 #44746 sziasztok
valaki tudna segiteni abban, hogy ha felteszem (feltettem) a legutóbbi patchet akkor az mindazt tudja mint az elődök, vagy elöbb azokat kellett volna...igy is jol fut, de fel kéne tennem a többit is? (ha még jobb fps-t akarok pl) -
n3whous3 #44745 színesebb -
akik tolják a dlc-t azokhoz szólok.
csak nekem tünik úgy hogy a TBOGT ezerszer szebb mint a The Lost and Damned ??