54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • elitehun
    Én is szoktam venni játékokat mostanában :) Mondjuk nem mindet de a jobbakat
  • szabod
    #44794-re vki?
  • fery02
    Nekem sem, szinte hobbim volt régen a warez gyűjtés, most pedig azt veszem észre, hogy igyekszem megszabadulni az ilyen lemezeimtől.
    Gépen persze elvétve tárolok még warez képfájlokat, de azokra is inkább csak játék demo-ként tekintek, szóval átmeneti cuccok. :)
  • tommygear
    hát igen... régen eszembe nem jutott volna játékot venni
  • fery02
    Egyszer mindenkinek fel kell nőnie. :)
  • xido
    Ez sose baj..én minden hónapban megnézem,mit vittek le 5000 alá a cdgalaxisban pl.,mert akad pár játék,amit szeretek bespájzolni utólag is,függetlenül attól,hogy warezben már megjárta a gépemet:)
  • bakvarnyu
    A steam-en minden hetvegen es szerdan van valami akcio, azt is erdemes nezni.
    Legutobb Sniper Elite 500 HUF-ért
  • tommygear
    legalábbis az episodes-t biztos megveszem ahogy a 4et is
  • BIZ0906
    Kira.
  • tommygear
    énis ráálltam most az eredetikre
  • fery02
    Követendő példa.
  • tommygear
    úgy emléxem 1 db 2rétegűből
  • grebber
    Nem tudom mi történt velem de mostanában azt veszem észre nem a warez nézem hanem mennyibe fájnak az eredeti game-ek!
    Akciókat nézem ezerrel.Most is 3200Ft-os Empire Total War-om lett.
  • BIZ0906
    Hát reméljük.
    Hány DVD-ből fog ez állni?
  • tommygear
    hát igen de valamit csak javítottak a motoron reméljük nem csak verték a fszt
  • BIZ0906
    Azért kíváncsi lennék milyen gépen ilyen xD
  • fery02
    Warez topikban nézz szét!

grebber, te nagyon rá álltál mostanában erre a zavvira látom. :)
  • tommygear
    TECÍK TECÍK
  • Máté94
    Mivan? MIntha szép lenne a graf
  • ldavid
    First PC Screens of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
  • grebber
    Itt csak 4800FT házhoz szállítással!
  • newhenry34
    Sziasztok!

Az eleje felé van egy misszió ahol egy BlistaC-t kell ellopni majd egy garázsba vinni. Konzolon emlékezetem szerint el kell vinni lemosni, majd úgy a garázsba, de itt nem kéri és a garázs ajtó se nyílik ki. Próbáltam dudálni, körbe rohangálni, de semmi. Tudja valaki miért van ez? (1.0.4 patchelve)
  • fery02
    Ha a patcheket (elég amúgy csak a legutolsót telepíteni) hivatalos forrásból telepítetted, akkor más okozta a rendszered vesztét.
    Második kérdésedre: Működnie KELL Win 7-en is. Ha másolt Win-ed van, pontosan milyen?
  • SL
    1. szar a géped
    2. a setup.exe-t win vista kompatibilitásra tedd és láss csodát!
  • RYO21
    Érdekesség: K109 rádióállomáson a princes robot bubblegum-ot reklámozzák.
  • BIZ0906
    Minek rakod fel mind a 4-et? elég az uccsót bár nekem ilyet nem csinált itt valami más gabasz lehetett.
  • fishguts182
    Hali mindenki! Nekem az lenne a gondom, hogy win xp-n játszottam a GTA 4-el, feltettem mind a 4 patch-et, és egy hétre rá tönkre vágta a rendszerem. Belassult az egész rendszer, már akor, ha csak zenét hallgattam. Újra raktam a rendszert, GTA 4 et nem raktam fel, és lás csodát működik ugyan úgy a rendszer. Szal a kérdés az lenne, hogy volt másnak is ilyen? Ha igen, tudja a választ, hogy mitől lehet? Második kérdés, Windows 7-re miért nem tudom feltenni a játékot? Már a telepítés elején kiírja, hogy nem kompatibilis a rendszerem! :( Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Stefling
    Köszi a választ akyyy!
  • Smithwarden
    Koszi szepen a mod tippeket!
    Nevuk volt a fontos, majd megkeresem es lehuzom ezeket valahonnan.
  • szabod
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy a games for windows live-os profilom kulcsát hol tudom megnézni? Nekem már a GTA IV előtt is volt, szóval nem a játék serialját adtam meg, hanem vmi beta(már nem emlékszem hogy mi volt) serialját és azzal jött létre a profilom.
  • ldavid
    letöltés $20 darabja.
    a galaxisnál a dobozos 8k
  • akyyy
    sztem olyan 5k és 7k között lesz az ára, a két játéknak. és jaja, érdemes, bár elég rövidek.
  • akyyy
    3-an csinláják, pedig mikor kiraták hogy forditható, menniyen nekiestek.
  • Stefling
    71%?? Na az még jó is! :D
  • RiCSi1234
    még csak 71%-nál jár a magyarítás?! :( Kár.. Biztos nem könnyü, de lassan már 2 éves lesz a game, és még nincs.
  • Stefling
    A kieg mennyibe fog kerülni kb, nem tudja valaki? Érdemes lesz megvenni?
  • fery02
    Lehet igazad van, csak akkor nagyon el kell gondolkoznom, hogy most emiatt ugrálgassak-e garanciával, ugyanis webshop-ból van az egér és az gondolom körülményesebb, mert pl ha boltból vettem volna egyszerűen csak ugye vissza kéne vinnem a boltba.

Egyéb baja meg nincs, csak GTA IV-nél van ez. Na majd meglátom, köszi az infót. Az biztos, hogy magamtól az egérhibára gondoltam volna legutolsónak. :)
  • ldavid
    állítólagos megoldás a #44719-ben
  • tomasz18
    Sziasztok!leszedtem a rendszert és elúszott a mentésemnél a xlive mappa..Offline profillal játszottam van valami megoldás az Xlive pótlására hogy menjen a mentésem?vagy valmelyik amelyiket leszedtem?(elolvastam faq abba találtam mentést)
    előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
  • tommygear
    hát mind1 a lényeg hogy nekem egércsere megoldotta :) így biztosan tudom, hogy nekem az volt a baj