54920
-
Én is szoktam venni játékokat mostanában :) Mondjuk nem mindet de a jobbakat -
#44794-re vki? 
-
Nekem sem, szinte hobbim volt régen a warez gyűjtés, most pedig azt veszem észre, hogy igyekszem megszabadulni az ilyen lemezeimtől.
Gépen persze elvétve tárolok még warez képfájlokat, de azokra is inkább csak játék demo-ként tekintek, szóval átmeneti cuccok. :) -
hát igen... régen eszembe nem jutott volna játékot venni -
Egyszer mindenkinek fel kell nőnie. :) -
xido #44818 Ez sose baj..én minden hónapban megnézem,mit vittek le 5000 alá a cdgalaxisban pl.,mert akad pár játék,amit szeretek bespájzolni utólag is,függetlenül attól,hogy warezben már megjárta a gépemet:) -
A steam-en minden hetvegen es szerdan van valami akcio, azt is erdemes nezni.
Legutobb Sniper Elite 500 HUF-ért
-
legalábbis az episodes-t biztos megveszem ahogy a 4et is -
BIZ0906 #44815 Kira. -
énis ráálltam most az eredetikre -
Követendő példa.
-
úgy emléxem 1 db 2rétegűből -
Nem tudom mi történt velem de mostanában azt veszem észre nem a warez nézem hanem mennyibe fájnak az eredeti game-ek!
Akciókat nézem ezerrel.Most is 3200Ft-os Empire Total War-om lett.
-
BIZ0906 #44810 Hát reméljük.
Hány DVD-ből fog ez állni? -
hát igen de valamit csak javítottak a motoron reméljük nem csak verték a fszt -
BIZ0906 #44808 Azért kíváncsi lennék milyen gépen ilyen xD -
Warez topikban nézz szét!
grebber, te nagyon rá álltál mostanában erre a zavvira látom. :) -
TECÍK TECÍK -
Mivan? MIntha szép lenne a graf
-
ldavid #44804 First PC Screens of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City -
Itt csak 4800FT házhoz szállítással! -
newhenry34 #44802 Sziasztok!
Az eleje felé van egy misszió ahol egy BlistaC-t kell ellopni majd egy garázsba vinni. Konzolon emlékezetem szerint el kell vinni lemosni, majd úgy a garázsba, de itt nem kéri és a garázs ajtó se nyílik ki. Próbáltam dudálni, körbe rohangálni, de semmi. Tudja valaki miért van ez? (1.0.4 patchelve) -
Ha a patcheket (elég amúgy csak a legutolsót telepíteni) hivatalos forrásból telepítetted, akkor más okozta a rendszered vesztét.
Második kérdésedre: Működnie KELL Win 7-en is. Ha másolt Win-ed van, pontosan milyen? -
SL #44800 1. szar a géped
2. a setup.exe-t win vista kompatibilitásra tedd és láss csodát! -
RYO21 #44799 Érdekesség: K109 rádióállomáson a princes robot bubblegum-ot reklámozzák. -
BIZ0906 #44798 Minek rakod fel mind a 4-et? elég az uccsót bár nekem ilyet nem csinált itt valami más gabasz lehetett. -
fishguts182 #44797 Hali mindenki! Nekem az lenne a gondom, hogy win xp-n játszottam a GTA 4-el, feltettem mind a 4 patch-et, és egy hétre rá tönkre vágta a rendszerem. Belassult az egész rendszer, már akor, ha csak zenét hallgattam. Újra raktam a rendszert, GTA 4 et nem raktam fel, és lás csodát működik ugyan úgy a rendszer. Szal a kérdés az lenne, hogy volt másnak is ilyen? Ha igen, tudja a választ, hogy mitől lehet? Második kérdés, Windows 7-re miért nem tudom feltenni a játékot? Már a telepítés elején kiírja, hogy nem kompatibilis a rendszerem! :( Válaszotokat előre is köszönöm! -
Köszi a választ akyyy! -
Koszi szepen a mod tippeket!
Nevuk volt a fontos, majd megkeresem es lehuzom ezeket valahonnan.
-
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a games for windows live-os profilom kulcsát hol tudom megnézni? Nekem már a GTA IV előtt is volt, szóval nem a játék serialját adtam meg, hanem vmi beta(már nem emlékszem hogy mi volt) serialját és azzal jött létre a profilom. -
ldavid #44793 letöltés $20 darabja.
a galaxisnál a dobozos 8k -
sztem olyan 5k és 7k között lesz az ára, a két játéknak. és jaja, érdemes, bár elég rövidek. -
3-an csinláják, pedig mikor kiraták hogy forditható, menniyen nekiestek. -
71%?? Na az még jó is! :D -
még csak 71%-nál jár a magyarítás?! :( Kár.. Biztos nem könnyü, de lassan már 2 éves lesz a game, és még nincs. -
A kieg mennyibe fog kerülni kb, nem tudja valaki? Érdemes lesz megvenni? -
Lehet igazad van, csak akkor nagyon el kell gondolkoznom, hogy most emiatt ugrálgassak-e garanciával, ugyanis webshop-ból van az egér és az gondolom körülményesebb, mert pl ha boltból vettem volna egyszerűen csak ugye vissza kéne vinnem a boltba.
Egyéb baja meg nincs, csak GTA IV-nél van ez. Na majd meglátom, köszi az infót. Az biztos, hogy magamtól az egérhibára gondoltam volna legutolsónak. :) -
ldavid #44786 állítólagos megoldás a #44719-ben -
Sziasztok!leszedtem a rendszert és elúszott a mentésemnél a xlive mappa..Offline profillal játszottam van valami megoldás az Xlive pótlására hogy menjen a mentésem?vagy valmelyik amelyiket leszedtem?(elolvastam faq abba találtam mentést)
előre is köszönöm az értelmes válaszokat! -
hát mind1 a lényeg hogy nekem egércsere megoldotta :) így biztosan tudom, hogy nekem az volt a baj