54920
-
ldavid #44863 ez mekkora már :D
-
patogatott
-
SL #44861 hát akkor milyen kukorica vagy? -
Nem vagyok én semmijen kukorica. -
banner közelében nézz szét. -
Grifis #44858 Sziasztok!
Melyik a legújabb patch a játékhoz?Elegendő azt feltennem vagy sorban az előzőeket is? -
hát de ilyet kérdezni -
SL #44856 :DD -
gépre -
Modokat hova kell telepíteni?
-
Így van. Bocsi. -
Ez jó:D -
lolmán
-
Szia tényleg te vagy kukorica? -
n3whous3 #44849 kukorica köcsög -
Sztem ezt elcímezted :D -
Az oldal F.A.Q.-ja alapján ez egy ingyenes mod, ami valami alternatív többjátékos módot ad, különféle egyéni játékmódokkal.
Nem tölthető még le sehonnan, majd hamarosan lesznek képek, videók a fejleményekről.
Az eredeti (kecsegtetően hangzik), 1.0.4.0-es verziójú játékot támogatja, függetlenül a LIVE-tól, Steam-től és bármikor kikapcsolható lesz a mod.
Nekem személy szerint felkeltette az érdeklődésemet.
-

-
ldavid #44845 ingame videószerkesztővel készült TBOGT videó -
nincs benne ilyen -
Modokat hova kell telepíteni?
mármint berakni én egy script mappát találtam de oda berakom és nem jó.
minden filet beraktam szal nem tudom mit kellene csinálni.
-
Sziasztok! Lenne egy kérdésem?Mikor vagy melyik feladatnál nyílik meg a játékban a Tuningoló garázs?:) -
brendon566 #44841 köszi szépen -
Na
1.Nem vagyok semmijen kukorica
2.Nem én vagyok az akiröl sztem te beszélsz.
3.Nem ezt a kérdést tettem fel. -

-
fejezd már be longhaul kukorica carbongeci -
Szia.
Van egy telefonos üzenet,és Friday:18:00-(Interwiew)-Ez mi? Mert talalkozni kellene valakivel vagy mi?
Segitsetek:Köszi
-
xxxpaulxxx #44836 Aztaqrva:| -
még mindig egy városban játszódik... szigetek vannak -
Talán ha megfogalmaznád és nem csak szavakat írnál be találomra akkor meg is lehetne érteni :D -
inv #44833 Jah igen lemaradt :Ö
http://iv-multiplayer.com/ -
Magát az oldal linkjét lehagytad. -
Ha inkább csak amulti miatt vennéd meg, akkor szerintem várjál még picit a DLC-k PC-s megjelenésével, mert hallani olyanokat, hogy multi téren "frissítés" fog történni és akkor valószínűleg feldobottabb lesz az egész.
Csak azt nem tudni, hogy ehhez mindenkép kellenek-e majd a DLC-k.
Én magyar közösségről nem tudok, nem igazán jellemző amúgy sem a játékra a közösségiség szerintem, játékmódok vannak és nemzetiségtől függetlenül csatlakozhat mindenki.
Így magyar szerver sincs, de megoldható, hogy pl LIVE-on gyűjtesz sok magyar játékost, host-olsz egy szervert és meghívsz oda néhány magyart.
Vagy ha véletlenül találsz olyan játékot, ahol szinte csak magyarok játszanak (sajnos a nemzetiséget nem jelzi ki a játék, de ha néhány játékos nevében találsz valami "hun" feliratot, akkor jó eséllyel magyarokkal játszhatsz majd). :) -
inv #44830 Sziasztok! Akit netán érdekelne az IV-MP beta megjelenése az látogasson el erre az oldalra! Nem valami túl nagy szám de azért jó lenne kipróbállni :) Eredeti játékkal is kitűnően működik, csak telepíteni kell a a modot és kész!
ha netán valaki kiszeretné próbálni küldhetne privát üzenetben egy ip címet! -
brendon566 #44829 Szevasztok,
Arra volnék kiváncsi, hogy multi miatt van-e éertelme megvenni a játékot... van-e aktiv magyar közösség?...(van-e magyar szerver)?....nem egészen tiszta hogy meg ez....
THX -
Sziasztok.!
Van egy küldetés 3.országrészen és egy Ember hiv Telon.nevem :U:K Pail-ás Ljacob-bal helikopterrel felkell szallni és nem tudok követni kell? Vagy nem tudok? Lécyves segitsetek:
Köszönöm, -
Curesz #44827 Telefonhoz csengőhangot nem lehet berakni? -
A nap kérdései. :D -
nem lehet -
Sziasztok:!
Hogy lehet leülni? pl.:Roman*al elmegyek Strip Club*-ba ö leül de én nem tok vagy le lehet? És a Korlatra tamaszkodni?