54920
-
most akkor le lehet szedni már az új pecset, én nemt aláltam, csak a leírást, hogy mit tartalmaz. -
BIZ0906 #44942 Sőt ez eddig a legjobb patch! -
BIZ0906 #44941 Hát az árnyék qrva jó lett :D -
na mindjárt megnézzük -
Hát ez a patch mondatom jó lett. Az előző hamarabb töltötte be a házakat, ennek egy kicsivel több ide kell. Az árnyék jön vele vagyis ahogy megyek új jön mellettem vagyis töltődik be de legalább nem akad:D -
ajjj akkor link:erre tessék -
-
Beszarás ezt nézzétek!!! nem saját gtaforums-ról van.
-
akkor úgymondom hogy tudnál adni egy olyan 100%os savegamet ami működik? -
éljen!! foglalkoznak a játékkal szerencsére.jól hangzik amiket ígér .viszont az rgsc-t nem értem ... most akkor hogyan tudok majd bejelentkezni ? -
??? -
van már 100%os mentés ehhez az új livehoz? -
Live-on már fenn van az Achi lista -
n3whous3 #44930 pedig az jó cucc -
mert nem azon a rendszeren játszod, amire kitalálták. -
Lesz itt minden... Új árnyékolás algoritmus, renderelés és memóriakezelési optimalizáció, csalásvédelem foltozás, valós holdpálya szimuláció, javított autóárnyékolás, manuális árnyék konfigurálás, RGSC nullázása. ...
Miért kellett erre másfél évet várni?:) -
ja most meg benne lesz az episodes-ba
-
PunkZoli #44926 van isten, kiszedték azt a nyamvadék szociális klubbot! ... már csak a liveot kell kibaszni és egy kellemes game lesz -
ldavid #44925 "Social Club login now occurs during the launch process" -
Remove Rockstar Games Social Club application
ez mi? nem kell már hozzá social klubb? -
n3whous3 #44923 • Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
• The Moon has been implemented with simulated lunar phases
:DD:DD:D: -
n3whous3 #44922 vaaaazzz király :D -
erre pls help....... -
de nekem a live kód az jó mert online jelentkezik be, ha lenne social klubb kódom akkor jó lenne a multi is.nem?
de majd ezt msotmár majd megkell vennem mert már megy a gépen így kötelező lesz főleg a multit is szívesen kipróbálnám benne:D -
http://www.gta4.net/news/4389/gta-iv-pc-patch-6/ -
KI VÁ LÓ -
Sponnyabob #44917 Sziasztok!
Segítenétek abban hogy ha felrakom az 1.0.4.0-ás patchot és Hamachin kerezstül szeretnék játszani a haverokkal akkor az lehetséges. Mivel nekem eredeti a játékom ezért az 1.0.0.4-es patch volt fenn de a haveroknak nem eredeti és csak valami egyéb progival menne a multi. Szóval össze lehetne ezt hozni valahogy. A válaszokat előre is köszi! -
ldavid #44916 episodes PC trailer
-
megveszed és jó lesz -
Pista báá #44914 Hello
Nekem az a gondom van hogy fut a játék meg minden jól ment de 10 perc után kb a kamera összezavarodik és össze vissza ugrál az egész.
Konfing:
2 magos processzor AMD
Nvidia Geforce 9600GT OC
2gb ram
P4-es alaplap
Nem tom milehet gond helpelnétek???
-
brendon566 #44913 Sziasztok,
elsimítást tényleg semmivel nem lehet megoldani?olvastam pár helyen hogy igy meg ugy lehet, de nem világos. Rá áldoznám a kevéske kis húsvéti pénzem, de addig nem teszem nyugott szivvel mig nem tudom, hogy van valami patch vagy akármilyen csekélység. "Csak" ennyi kéne hozzá egy aprocska kis Anti-alias. ha bárki tudna segíteni....
-
warez topic a megoldás nagy valószínűséggel. -
jeje -
newhenry34 #44910 Sziasztok!
Misszió alatt kéne internetezni, de ha lenyomom a belépési gombot akkor nem csinál semmit és ugyan úgy kiírja újra amikor elengedem. Legfrissebb patch van rajta. Tud valaki segíteni? -
n3whous3 #44909 nincs trükközés itt már, csak originál kóddal megy -
"To Install:
Just place Files inside your .net scrpts folder (GtaIV/Scripts)"
ezt írja h így kell telepíteni.
Ez a bus mód -
gta4-hez csak a sociual klubb kód kell a live kód az bármelyik másik live játéktól jó.
nekem is eredeti(félig):D csak nem tudok vele multizni mert social klubb kód nincs hozzá, de a live-ra online jelentkezik be. -
Jaja arra a gyerekre emlékszem 
Igaz a mondás Nagy az Isten állatkertje de kicsi a kerítés -
BIZ0906 #44905 Hát a rodman xD -
biztosan igaz am :D
ha eredeti lenne tudná h hol a kód ennyire nem lehet senkire hülye, hogy ne fordítsa meg azt a füzetet
assassins creed 2 topikban is volt egy hülyegyerek eredetis kódokat akart kérni ilyen hülye szöveggel, sztem ez a gyerek alreggel