54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • TaRka0107
    Nahh... feltelepítettem és azt írja ki hogy a sorszám nem található a dllben(xlive.dll)
  • MerlinW
    Megelőzve a böszmeségeket:

GTA4 elsősorban a videómemóriát használja. 32bites rendszer pedig nem képes 1 programnak 2GB memóriánál többet címezni, s GTA még ennyit sem használ belőle.

Tehát GTA4 akkor érzi magát jól, ha van alatta erős proci (4mag, sok gigaherz) és 1-2GB memóriával ellátott VGA.

OFF:
    warezbetyároknak jó hír
  • Piloss
    nm
  • akyyy
    minek?
  • Newfronter
    Azért a zavvi.com ára nagyon jó. Érdemes megvenni olcsón az Episodes-t, csak a multi miatt is. Kíváncsi vagyok hogy mennyiben tér el az Episodes multija az alaptól.
  • balee4
    Na előrendeltem én is az Episodes-t, ott a helye a többi GTA és Bully mellett. (Igaz még hiányos a gyűjtemény egy kissé, de a Vice City is hamarosan odakerül)
  • TaRka0107
    Fúúú... Thanks bro. Isten vagy.
  • Piloss
    telepítőn a kompatibilitást állítsd Vista SP2-re
  • TaRka0107
    Szevasztok! Telepíteném a játékot és egy ablak jön ki hogy Your system is incompatible with %P.
    Please follow the next link to more information. Win7 32bit-em van. Múltkro feltudtam telepíteni.
  • Máté94
    ok
  • Piloss
    már ok
  • Piloss
    remélem akkor visszarakják,semmi kedvem elmászni a cdgalaxisba
  • Máté94
    Üzeneteid nézzed meg.
  • Piloss
    nem szólt a live
  • norbi2fraktal
    bocs a kifejezésér
  • ronso
    Hagyom a pi...ba
  • norbi2fraktal
    patch miatt!!
    1. vagy megvárod a legújabbat
    2. újra teszed a játékot
    3.hagyd a picsába
  • ronso
    Megint nem müködik a sparkIV,van valakinek ötlete?gondolom a patch miatt.Akárhányat leszedtem nem müködik.
  • Máté94
    Te inkább jelöljél vissza!-.-
  • tommygear
    eddig fent volt előrendelhető státuszban
  • Piloss
    miért,fent volt?

tegnap néztem és nem találtam,pedig jó lenne mert ott terveztem megvenni
  • tommygear
    576.hu-ról miért vették le a játékot?
  • berczely
    Bazzz... na közben meglett!

Bocsi a fölös posztért!
  • berczely
    Sziasztok!

Előkapartam megint a játékot, a kérdésem az lenne hogy most akkor melyik a legfrissebb javítás?
    Olvasok itt mindent... 1.0.4.0 meg 1.0.5.0, de olvastam 1.0.6.0 is!Utóbbi kettőt nem is találom a neten!
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Tegnap a LIVE felajánlottam az új patcet de valamiért nem tudott csatlakozni így kézzel telepítettem az új patch-et. A gondom az hogy most nem tudok bejelentkezni a LIVE-ra mert midig azt írja hogy nem tud csatlakozni. Régebben a tűzfalammal volt baja így ki kellett kapcsolni viszont most az se segít. Túl van terhelve a hálózat vagy mi lehet a probléma? A másik észrevételem pedig hogy valamiért a gyalogos irányításnál nem engedi a hátramenetet a kurzor le nyílra tenni. Alapból az S gomb van beállítva és minden mást sikerült átállítanom de ezt valamiért nem akarja engedni. Igazából annyira nem vészes de azért mégis jó lenne ha olyanok lennének a beállítások amilyennek megszoktam:D
  • JetiRulez
    Kösz. De ugye arra gondoltál, hogy azért van egy jó pár nagyon hülye ember. Szóval pont nekem ne lenne szerencsém az eladással?

Szerinted elvinné valaki 8000 Ft-ért? Ezek vannak benne: Counter-Strike Anthology, Source, GTA4.
  • Jaka923
    Felraktam újra a játékot, de indításkor az alábbi hiba fogadott:
    GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
    Nem is Vista van a gépemen, hanem Win 7, illetve eddig hibátlanul elindult a játék és az operációs rendszert sem variáltam...
    Mi lehet a baj?
  • MerlinW
    Bárki kérhet elektronikus számlacsomagot Visa vagy Master számlával, kb 15 perc alatt. Csak akarni kell:)
    Illetve, pl a Rafi káryák alapból Visa-k, ahogy néztem az ismerősöknél.
  • ldavid
    kezdem azt hinni, hogy jutalékot kapsz tőlük

a héten kicsit átrendezem a linkeket, lehet berakom azt is
    a külföldi linkeknek én csak azért nem látom sok értelmét, mert dombornyomott kártyája nincs mindenkinek
  • grebber
    Ha már vannak árak a bannerban ezt is oda lehetne rakni ,mert biztos van olyan aki szeret olcsóbban vásárolni!

GTA 4 - 5100FT
    [URL=http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html]Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City -4800FT/URL]
  • MerlinW
    Fan? A mai napig nem játszottam végig egy GTA-t sem:)
  • bertino
  • Solid Snake
    De Te fan vagyol, persze hogy Nálad jól fut
  • kill3r21
    sima gta4el nekem sincs nagyobb gondom, elég jól betudtam lőni, DLCket meg nemtom mert még a habokba van mire meglesz :)
  • MerlinW
    Nálam jól fut (4850-el is jól futott), nálad is jól kellene medium beállításokkal.
  • n3whous3
    nem, de nem is érdekelne, ha a win nem baszná el minden reinstall után a drivert
  • Viktorr
    Mi annak a programnak a neve,amivel a processzort lehet beállítani,hogy hány magot használjon,pl itt a gta-nál?
  • kill3r21
    jaja szerintem is kb ugxyanugy fog menni
  • MerlinW
    Miután az alapjátékot használja "motornak", sok különbségre ne számíts.
  • BIZ0906
    Hát ez majd holnap-holnap után ki fog derülni. De az új patchel a IV is már egész jól játszható.