54920
-
Nahh... feltelepítettem és azt írja ki hogy a sorszám nem található a dllben(xlive.dll) -
Megelőzve a böszmeségeket:
GTA4 elsősorban a videómemóriát használja. 32bites rendszer pedig nem képes 1 programnak 2GB memóriánál többet címezni, s GTA még ennyit sem használ belőle.
Tehát GTA4 akkor érzi magát jól, ha van alatta erős proci (4mag, sok gigaherz) és 1-2GB memóriával ellátott VGA.
OFF:
warezbetyároknak jó hír -
nm -
minek? -
Newfronter #45099 Azért a zavvi.com ára nagyon jó. Érdemes megvenni olcsón az Episodes-t, csak a multi miatt is. Kíváncsi vagyok hogy mennyiben tér el az Episodes multija az alaptól. -
Na előrendeltem én is az Episodes-t, ott a helye a többi GTA és Bully mellett. (Igaz még hiányos a gyűjtemény egy kissé, de a Vice City is hamarosan odakerül) -
Fúúú... Thanks bro. Isten vagy.
-
telepítőn a kompatibilitást állítsd Vista SP2-re -
Szevasztok! Telepíteném a játékot és egy ablak jön ki hogy Your system is incompatible with %P.
Please follow the next link to more information. Win7 32bit-em van. Múltkro feltudtam telepíteni. -
ok -
már ok -
remélem akkor visszarakják,semmi kedvem elmászni a cdgalaxisba -
Üzeneteid nézzed meg. -
nem szólt a live -
bocs a kifejezésér
-
Hagyom a pi...ba
-
patch miatt!!
1. vagy megvárod a legújabbat
2. újra teszed a játékot
3.hagyd a picsába -
Megint nem müködik a sparkIV,van valakinek ötlete?gondolom a patch miatt.Akárhányat leszedtem nem müködik. -
Te inkább jelöljél vissza!-.- -
eddig fent volt előrendelhető státuszban -
miért,fent volt?
tegnap néztem és nem találtam,pedig jó lenne mert ott terveztem megvenni -
576.hu-ról miért vették le a játékot? 
-
Bazzz... na közben meglett!
Bocsi a fölös posztért! -
Sziasztok!
Előkapartam megint a játékot, a kérdésem az lenne hogy most akkor melyik a legfrissebb javítás?
Olvasok itt mindent... 1.0.4.0 meg 1.0.5.0, de olvastam 1.0.6.0 is!Utóbbi kettőt nem is találom a neten! -
Sponnyabob #45079 Sziasztok! Tegnap a LIVE felajánlottam az új patcet de valamiért nem tudott csatlakozni így kézzel telepítettem az új patch-et. A gondom az hogy most nem tudok bejelentkezni a LIVE-ra mert midig azt írja hogy nem tud csatlakozni. Régebben a tűzfalammal volt baja így ki kellett kapcsolni viszont most az se segít. Túl van terhelve a hálózat vagy mi lehet a probléma? A másik észrevételem pedig hogy valamiért a gyalogos irányításnál nem engedi a hátramenetet a kurzor le nyílra tenni. Alapból az S gomb van beállítva és minden mást sikerült átállítanom de ezt valamiért nem akarja engedni. Igazából annyira nem vészes de azért mégis jó lenne ha olyanok lennének a beállítások amilyennek megszoktam:D
-
Kösz. De ugye arra gondoltál, hogy azért van egy jó pár nagyon hülye ember. Szóval pont nekem ne lenne szerencsém az eladással?
Szerinted elvinné valaki 8000 Ft-ért? Ezek vannak benne: Counter-Strike Anthology, Source, GTA4. -
Felraktam újra a játékot, de indításkor az alábbi hiba fogadott:
GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
Nem is Vista van a gépemen, hanem Win 7, illetve eddig hibátlanul elindult a játék és az operációs rendszert sem variáltam...
Mi lehet a baj? -
Bárki kérhet elektronikus számlacsomagot Visa vagy Master számlával, kb 15 perc alatt. Csak akarni kell:)
Illetve, pl a Rafi káryák alapból Visa-k, ahogy néztem az ismerősöknél. -
ldavid #45075 kezdem azt hinni, hogy jutalékot kapsz tőlük 
a héten kicsit átrendezem a linkeket, lehet berakom azt is
a külföldi linkeknek én csak azért nem látom sok értelmét, mert dombornyomott kártyája nincs mindenkinek -
Ha már vannak árak a bannerban ezt is oda lehetne rakni ,mert biztos van olyan aki szeret olcsóbban vásárolni!
GTA 4 - 5100FT
[URL=http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html]Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City -4800FT/URL] -
Fan? A mai napig nem játszottam végig egy GTA-t sem:) -
-
De Te fan vagyol, persze hogy Nálad jól fut 
-
sima gta4el nekem sincs nagyobb gondom, elég jól betudtam lőni, DLCket meg nemtom mert még a habokba van mire meglesz :) -
Nálam jól fut (4850-el is jól futott), nálad is jól kellene medium beállításokkal. -
n3whous3 #45068 nem, de nem is érdekelne, ha a win nem baszná el minden reinstall után a drivert -
Mi annak a programnak a neve,amivel a processzort lehet beállítani,hogy hány magot használjon,pl itt a gta-nál? -
jaja szerintem is kb ugxyanugy fog menni -
Miután az alapjátékot használja "motornak", sok különbségre ne számíts. -
BIZ0906 #45064 Hát ez majd holnap-holnap után ki fog derülni. De az új patchel a IV is már egész jól játszható.