54920
-
Vlala #45143 Helikopteres hinta-palinta
Ezt feltétlenül ki kell próbálni. :) -
LOOOOOOOOOOOL -
Vlala #45141 Nagyon sok ilyet lekezeltek a játékban, a 911-es rendőrhívásnál pl. nem jön a Liberty Islandre, vagy a tenger közepére rendőrautó. Sőt, ha kihajózol a nyílt vízre, és rendőrt hívsz, Niko azt sem tudja megmondani, hová kéri: "Tudtam, hogy meg fogja kérdezni, de maradjunk annyiban, hogy visszahívom, ha tudom, hol vagyok". -
xido #45140 Én az MI-n halok be...megláttam egy olyan kocsit,amit ritkán..kirángattam a vezetőt,szőke csaj...tököltem,kiszedett,visszaült..eddig semmi extra..közben kirakta a pasiját és elhajtott,pasi meg berág és nekem jön...beugrok kerítésen,elszalad....bejáratot keresni..és bejön..kiugrok,kijön...állat:) -
Kösz az infót! -
Behalok, még nem mosattam ezek szerint kabriót, csekkolom mindjárt.
Az a varázslatos ebben a játékban, hogy krúzolás közben a mai napig fedezek fel új dolgokat a városban.
Zseniális lett. Bár mondjuk én sokkal sokkal sokkal több belsőteres helységet csináltam volna. -
A játék péntek nyitástól még NEM lesz kapható. Érkezése, a pénteki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon feltünetjük és akkortól lehet majd a tényleges rendeléseket is leadni. -
Hmm...
Ti kaptatok már értesítést a CD galaxistól?!
Elvileg holnap jelenne meg a játék, de én még nem kaptam semmit :S -
n3whous3 #45135 mondjuk logikus, hogy meg kéne nézni, mert azt nem illene automatával mosatni :D nekem eszembe nem jutott, hogy megnézzem mi lesz egy olyan kocsival -
Vlala #45134 Én direkt megnéztem. :) -
ja azt hittem amikor az utcán mossák a kocsikat :D ki is próbálom azonnal -
n3whous3 #45132 nemhanem soha nem mosattam kabriót és eddig nem is láttam -
de miért, lábbal kéne mosni?
-
Én se. Nem semmi.
-
n3whous3 #45129 bazinagy :D -
n3whous3 #45128 lol nem is figyeltem, hogy a kabriókat kézzel mossák, pedig meg van megjelenés óta a game :A:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD -
saját videjó 
-
ldavid #45126 a hintát próbáld ki szerintem, ha eddig nem tetted, az poén :) (videó tutorial) -
n3whous3 #45125 targoncát sajnos nem lehet buherálni benne vezetésen kívül
pedig itt hogy adta volna magát C: -
suti100 #45124 És én is elnézést kérek, figyelmen kívül hagytam a tiltást. -
suti100 #45123 Értem, semmi gond. Továbbra se tud rá senki valami megoldást? Előre is köszi azért! -
suti100 #45122 Egyáltalán nem gondoltam úgy,hogy nekem van igazam, de örülök ,hogy te ilyen gazdag vagy. De tudod nem mindenkinek van annyi pénze, hogy akár havonta új játékot vegyen. -
Az első kérdésedet nem vettem figyelembe, szóval bocs a hülyülésért. De tényleg warez topicba kérdezd. Nekem se eredeti egyébként csak hát van live-os játékom:D:D -
"élő-lélegző város"
Heart of the City -
Vlala #45119 Néhány hete foglalkozom a játékkal (végre van alatta hardver), de nagyon tetszik, ez már nem is a GTA soozat, hanme teljesen új.
Olyan részletek, mint a kocsimosás (a kabriókat kézzel mossák), a gumiégetés defektig (sok értelme nincs, de marhajóóó), a tévéadsások, a beépített internet a rengeteg baromsággal, és a telefon ezer felhasználási módja (911 rulez) is valami egészen jól el van találva.
A targoncával tényleg nem lehet emelni, vagy csak én vagyok ennyire béna?
Még valami: Easter eggek, LC-ben lévő vicces "megtalálható dolgok" érdekelnének. Lentebb írta valaki a "Város szívét", azt megtaláltam. -
énse bántam meg ezért veszem meg a dlc-ket is -
Ne neked álljon feljebb, menjél csak a Warez topikba! -
Nincs rá mód. Ez egy akciójáték, nem egy autószimulátor. :)
#45111: Én eredeti mellé biztos nem használnám.
Én személy szerint nagyon büszke vagyok, nem bántam meg, hogy anno kiadtam az alap játékért 12k-t, a DLC-kben sem fogok csalódni szóval nekem nincs szükségem zsákbamacskásat játszani, biztosra meg fogom venni ezt is. :)
A lelkem is nyugodt lesz (de szar duma). :D -
torrent oldalakon nézz szét. -
suti100 #45114 Ha már ilyen okos vagy, az 1. kérdésem is megválaszolhatnád^^ -
Aha. Cdgalaxisra vagy 576.hu-ra és megrendeled. Aztán meg hozza a postás és nem is kell letölteni... Látod milyen okos vagyok!!!:D
Go to the Warez topic:D:D
-
suti100 #45112 Ja és ha tudnátok olyan oldalt mondani, ahonnan le tom szedni az episodes from liberty city-t, azt megköszönném! -
Eredeti GTA 4-re ne tegyem fel a Libertyt?
Steamről liveról nem bannolnának emiatt? -
Hello
Valahogyan ki lehet kapcsolni a játékban az automatikus hátramenetet, és csak manuálisan átváltani tolatásba? -
suti100 #45109 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám,hogy mikor elindítom a játékot (felpatcheltem) akkor bejelentkezek, de utána nem hozza be a játékot:( Eredetibe van meg. Most raktam fel újra. Lécci segítsetek! A patch nélkül simán ment a játék csak nem tudtam multizni:(
Előre is köszi! -
-
Ez egy alaposan átgondolt kérdés volt...:) -
Hogyhogy minek? Ha egy játék tetszik, megveszem... Olyan különleges dolog ez? -
Kösz, jó lett! -
Telepíts friss LIVE-ot is (google: "Games for Windows") is.