54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vlala #45143
    Helikopteres hinta-palinta
    Ezt feltétlenül ki kell próbálni. :)
  • tommygear
    LOOOOOOOOOOOL
  • Vlala #45141
    Nagyon sok ilyet lekezeltek a játékban, a 911-es rendőrhívásnál pl. nem jön a Liberty Islandre, vagy a tenger közepére rendőrautó. Sőt, ha kihajózol a nyílt vízre, és rendőrt hívsz, Niko azt sem tudja megmondani, hová kéri: "Tudtam, hogy meg fogja kérdezni, de maradjunk annyiban, hogy visszahívom, ha tudom, hol vagyok".
  • xido
    Én az MI-n halok be...megláttam egy olyan kocsit,amit ritkán..kirángattam a vezetőt,szőke csaj...tököltem,kiszedett,visszaült..eddig semmi extra..közben kirakta a pasiját és elhajtott,pasi meg berág és nekem jön...beugrok kerítésen,elszalad....bejáratot keresni..és bejön..kiugrok,kijön...állat:)
  • Kit--Kat
    Kösz az infót!
  • Kit--Kat
    Behalok, még nem mosattam ezek szerint kabriót, csekkolom mindjárt.
    Az a varázslatos ebben a játékban, hogy krúzolás közben a mai napig fedezek fel új dolgokat a városban.

Zseniális lett. Bár mondjuk én sokkal sokkal sokkal több belsőteres helységet csináltam volna.
  • tommygear
    A játék péntek nyitástól még NEM lesz kapható. Érkezése, a pénteki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon feltünetjük és akkortól lehet majd a tényleges rendeléseket is leadni.
  • Kit--Kat
    Hmm...
    Ti kaptatok már értesítést a CD galaxistól?!
    Elvileg holnap jelenne meg a játék, de én még nem kaptam semmit :S
  • n3whous3
    mondjuk logikus, hogy meg kéne nézni, mert azt nem illene automatával mosatni :D nekem eszembe nem jutott, hogy megnézzem mi lesz egy olyan kocsival
  • Vlala #45134
    Én direkt megnéztem. :)
  • tommygear
    ja azt hittem amikor az utcán mossák a kocsikat :D ki is próbálom azonnal
  • n3whous3
    nemhanem soha nem mosattam kabriót és eddig nem is láttam
  • tommygear
    de miért, lábbal kéne mosni?
  • fery02
    Én se. Nem semmi.
  • n3whous3
    bazinagy :D
  • n3whous3
    lol nem is figyeltem, hogy a kabriókat kézzel mossák, pedig meg van megjelenés óta a game :A:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD
  • tommygear
    saját videjó

• ldavid
    a hintát próbáld ki szerintem, ha eddig nem tetted, az poén :) (videó tutorial)
  • n3whous3
    targoncát sajnos nem lehet buherálni benne vezetésen kívül

pedig itt hogy adta volna magát C:
  • suti100
    És én is elnézést kérek, figyelmen kívül hagytam a tiltást.
  • suti100
    Értem, semmi gond. Továbbra se tud rá senki valami megoldást? Előre is köszi azért!
  • suti100
    Egyáltalán nem gondoltam úgy,hogy nekem van igazam, de örülök ,hogy te ilyen gazdag vagy. De tudod nem mindenkinek van annyi pénze, hogy akár havonta új játékot vegyen.
  • TaRka0107
    Az első kérdésedet nem vettem figyelembe, szóval bocs a hülyülésért. De tényleg warez topicba kérdezd. Nekem se eredeti egyébként csak hát van live-os játékom:D:D
  • tommygear
    "élő-lélegző város"

Heart of the City
  • Vlala #45119
    Néhány hete foglalkozom a játékkal (végre van alatta hardver), de nagyon tetszik, ez már nem is a GTA soozat, hanme teljesen új.
    Olyan részletek, mint a kocsimosás (a kabriókat kézzel mossák), a gumiégetés defektig (sok értelme nincs, de marhajóóó), a tévéadsások, a beépített internet a rengeteg baromsággal, és a telefon ezer felhasználási módja (911 rulez) is valami egészen jól el van találva.

A targoncával tényleg nem lehet emelni, vagy csak én vagyok ennyire béna?

Még valami: Easter eggek, LC-ben lévő vicces "megtalálható dolgok" érdekelnének. Lentebb írta valaki a "Város szívét", azt megtaláltam.
  • tommygear
    énse bántam meg ezért veszem meg a dlc-ket is
  • fery02
    Ne neked álljon feljebb, menjél csak a Warez topikba!
  • fery02
    Nincs rá mód. Ez egy akciójáték, nem egy autószimulátor. :)

#45111: Én eredeti mellé biztos nem használnám.
    Én személy szerint nagyon büszke vagyok, nem bántam meg, hogy anno kiadtam az alap játékért 12k-t, a DLC-kben sem fogok csalódni szóval nekem nincs szükségem zsákbamacskásat játszani, biztosra meg fogom venni ezt is. :)
    A lelkem is nyugodt lesz (de szar duma). :D
  • DeerHunter01
    torrent oldalakon nézz szét.
  • suti100
    Ha már ilyen okos vagy, az 1. kérdésem is megválaszolhatnád^^
  • TaRka0107
    Aha. Cdgalaxisra vagy 576.hu-ra és megrendeled. Aztán meg hozza a postás és nem is kell letölteni... Látod milyen okos vagyok!!!:D

Go to the Warez topic:D:D
  • suti100
    Ja és ha tudnátok olyan oldalt mondani, ahonnan le tom szedni az episodes from liberty city-t, azt megköszönném!
  • grebber
    Eredeti GTA 4-re ne tegyem fel a Libertyt?
    Steamről liveról nem bannolnának emiatt?
  • celza8807
    Hello
    Valahogyan ki lehet kapcsolni a játékban az automatikus hátramenetet, és csak manuálisan átváltani tolatásba?
  • suti100
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám,hogy mikor elindítom a játékot (felpatcheltem) akkor bejelentkezek, de utána nem hozza be a játékot:( Eredetibe van meg. Most raktam fel újra. Lécci segítsetek! A patch nélkül simán ment a játék csak nem tudtam multizni:(
    Előre is köszi!
  • tommygear
  • MerlinW
    Ez egy alaposan átgondolt kérdés volt...:)
  • balee4
    Hogyhogy minek? Ha egy játék tetszik, megveszem... Olyan különleges dolog ez?
  • TaRka0107
    Kösz, jó lett!
  • MerlinW
    Telepíts friss LIVE-ot is (google: "Games for Windows") is.