54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    A szemetek... 15 órája még 29,99 volt...
  • doggy90
    steamen 21 euro (kb. 5500 ft).
  • MerlinW
    Tony-t is kipróbáltam. Az intro epic:) Az első küldetés is zseniális (kínai negyed) :) Jó lett ez.

A Steames verzió mondjuk elég hülyén van megoldva, külön játékként letölti az egész GTA-t, így most az alapjáték és a kieg is 16-16GB-ot foglal...
  • ldavid
    PC dome shop-nál ezt írják: Megjelenési dátum: 2010.04.20.
  • tommygear
    hát én eleve nem ott akartam venni mivel miskolci vagyok, gondoltam lesz a media markt-ba a 4et is ott vettem... de ha még a cd galaxisba sincs sztem akkor sehol
  • TottiZsolt
    Így, hogy még meg sem érkezett hozzájuk, ma már nem. Úgyhogy marad a hétfő, mivel ki tudja ma mikor érkezik meg, s hatkor meg zárnak. Mondjuk nem értem hétvégén miért nincsenek nyitva. Ez van.
  • tommygear
    ma se lesz ez meg :(
  • TottiZsolt
    Rohadjon el a CDGalaxis, hogy telefont se képesek felvenni...
  • Viktorr
    Ugy számoltam,hogy 25-26 mindkettőnél :)

A motoros csávóval elég sok rendőrt fogunk írtani,sőt egy igen ismerős arcot is elkell majd tenni lábalól,akit már megszerethettünk a GTA 4-ben is..
  • barcalaci84
    Nem tudja valaki , hogy hány küldetésből állnak a DLC-k?
    Csak hogy úgy osszam be ...
    Amúgy tényleg nagyon hangulatos a Damned (csak ezt próbáltam még)
    Johnny karaktere jobbnak tűnik számomra , mint a Nicoé, a motoros rockos feeling is bejön...
  • MerlinW
    Ugyanaz mint az alapjáték, új karakterekkel, főhőssel, járművekkel, történettel. Én a Damned-et kezdtem el, jóságos.
  • bertino
    ugy értem ma reggel küldték el postával, míg ideér az UK közepébe hozzám birminghamből vagy londonból, az 3 napot jelent, szal utána majd írok.
  • TottiZsolt
    Akkor rakhatnál fel a képeket, és írhatnál róla, hogy milyen!
  • bertino
    nekem az amazon ma reggel postázta
  • tommygear
    akkor gondolom a media markt-ba se érdemes lenézni ha még a cd galaxisban sincs :\
  • Vlala #45168
    Érdekes jelenet.
    Bohanban egy rendőr éppen egy bűnözőt kísér a rendőrautóhoz, amit volt olyan bátor az akció idejére az út közepén hagyni.
    Nem kellett volna.
    Mögötte megállt egy másik rendőr, és "Move your shit, you fuckin' asshole" felkiáltással üdvözölte intézkedő kollégáját.
  • TottiZsolt
    Hívogatom a CD Galaxist, de b*sznak felvenni a telefont...
  • TottiZsolt
    Szerintem majd csaK a jövő héten fogjuk tudni beszerezni eredetiben az EFLC-t...
  • Shep
    Hú de jó :(
  • kill3r21
    Nem, csak amennyit a sima gta4en dobott az 1.0.0.6os patch :)
  • ronso
    Még mindig nem lehet megrendelni cd galaxisban ,értesitést kérek...
  • Shep
    A gépigény javult a DLC-kben?
  • kill3r21

• kill3r21
    Jó nagyon a két DLC gyerekek, de nekem nagyon nehéznek tűnik, a Gay Tóni-ban a 3-4 mission, amikor az új helivel kell legyakni a jachtot, az nagyon kemény volt nekem, vagy 10. probára sikerült, de jóféle :)
  • tommygear
  • MerlinW
    Buktam 800Ft-ot, így jártam:) Betudom annak, hogy 4000-el olcsóbban vettem az alapjátékot:) Máris jók vagyunk:) Pozitív világnézet powa:)
  • n3whous3
    cd galaxison meg 7100... dobozosan... :)
  • MerlinW
    Én is venném dobozosan, de miután az alapjátékot Steam-en vettem a karácsonyi 2000Ft--os akcióban, gondoltam, ne legyen már összevissza - legyen egy helyen:) Pedig a dobozost féláron árulja zavvi... náluk ~4800Ft, Steam-en ~8000Ft volt.
  • Vlala #45155
    A telfonnal rögzített képeket hol tárolja a játék?
  • bertino
    nos, miután én megvettem, hazamentem, telepítettem, majd elindítottam, speciel életem talán legnagyobb csalódása volt és akkor ugy éreztem megbántam, de kurvára.

most viszont a legutóbbi patch után változott a helyzet az ellenkezőjére.

mákunk van, hogy még mindig foglalkoznak a pc-sekkel a rockstarnal.
  • MerlinW
    Öö a Steam-es anyag tartalmazza a CD-kulcsot. Preload-ot nem tudom lehet-e vásárlás nélkül tölteni, ha igen, akkor természetesen aktiválhatod a bolti kulccsal is.
  • xido
    Azt már az 1.06 patch után láttam,hogy választó menü van a játékon belül,nagyon klassz:)
  • tommygear
    inkább szép dobozban ma délután
  • xido
    Na ezzel lenne ám kérdésem:)
    Mondjuk le tudom kapni steamről,fel tudom rakni..mint egy preload verziótés majd a bolti seriallal tudom aktiválni?:)
  • MerlinW

• xido
  • kastil
    :DDDDDDDD ezen beszartam.
  • mac83
    motorbike fail
  • Kit--Kat
    Na ja az MI is megér egy misét. Tényleg zseniális lett a játék, kár, hogy sokaknak játszhatatlan volt az első időkben.
  • MerlinW
    Hmm, ez az új Steam csini lett (beta)
    Végre tettek bele wishlist-et (kedvencek) is.