54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Shep
    Szövegértelmezési gondjaid vannak? Az alap játékot végigvittem (XP-n jól ment) a kiegben, meg a motoros taggal megcsináltam már jó pár küldetést. És szerintem nem a legjobb játék, hogy szerinted az az egy dolog, de ne akard már a másikba bemagyarázni ugyanezt.
  • n3whous3
    mondom, én is ezt mondanám, ha nem tudnék vele játszani, "áh nagy szar az egész, nem érdekel ez engem, úgyse megy a gépemen".
  • suti100
    Mit vagy úgy oda, nekem patch óta a komplett játék nem megy...-.-"
  • suti100
    Ja, és köszi a segítséget!
  • suti100
    Az a baj,hogy én már letöröltem az alap játékot mert nem ment (eredeti volt, patch óta valamiért nem ment:S) és akkor ugyanoda integráljam a zanét a kiegben is majd? Vagy hova?
  • fery02
    Ha eredetid van, felesleges az Xlive mappa, csak az elmentéseket kell visszamásolnod és kész.
  • RETROB0Y
    Hali a Xlive és a Rockstar Games mappákat is backupoltam most raktam ujra a gépet mg a GTA-t akkor most a lgegyszerübb mgoldás mi arra hogy online mg mindenhogy menjen a mentés?
  • Shep
    Az alapot végigvittem és messze áll a legjobb játéktól. Neked lehet, hogy az, de nekem távolról sem.
  • rage
    Nálam az eredeti játékba integrált zenék szólnak a DLC-k alatt is.
    A beállításokban csináltam egy complete scant, felismerte mindet és kész.
  • totti10
    hi

micsináljak hogy kapjak küldetéseket? megcsináltam a blod brothers küldetést és azóta semmi nincs
  • n3whous3
    igen én is ezt mondanám a helyedben, hogy magamat nyugtassam, mert egyébként is tudnám, hogy ez a legjobb játék amit valaha is csináltak C:
  • n3whous3
    talán ha eredetid lenne, akkor nem kúrná el a mentéseket
  • fery02
    Eredetid van?
  • Shep
    Hát nem leszek miatta depressziós, annyira nem jó ez a játék.
  • Shep
    Elég gázos rész szerintem (pont ott hagytam abba tegnap) Eleinte ugye csak a tükörben mutogatták a hátsóját aztán a végén jött a totálkép, kicsit olyan "csak azért is" hatása volt.
  • suti100
    Nem tudjátok véletlenül, hogy az EFLC-ben lehet a játékba integrálni zenét? Valami úton módon? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
  • n3whous3
    Hát így jártál
  • strebacom
    Lehet hogy optimalizálja de szart sem ér, mert nálam eltüntek a mentések....és a patchelés után elölröl kezdte a játékot... a faxom ki van ezzel a szarral....
  • xido
    Erre nem ugrottak még a jogvédők?:)..San Andreasban ruhában dugásra meg igen?:)
  • rage
    Nem tölti le az eredetit is. Szerintem csak annyit, amennyi kell a DLC-k futásához.
    Vagyis az alapokat. Összehasonlítottam a Steam által most létrehozott mappát és a tartalmát a korábbi GTA4 mappával, s túl sok mindenben nem egyezik a kettő.
  • fery02
    Optimalizálja és nem kellenek neki az előző frissítések.
  • fery02
    Tudom, én is ezt írtam.

Úgy értettem, hogy hiába van meg már az eredeti GTA IV Steam-en, a DLC-khez megint letölti az alap játékot.

Így van nálad is ugye?
  • MyCream
    Már megoldottam, elindítottam window modba, így át tudtam állítani.
  • Shep
    Xboxon meg flottul megy. Engem nem az érdekel ,hogy jobb gépen, hogy megy win7 alatt, hanem az, hogy az én gépemen nem.
  • MyCream
    Tud valaki abban segíteni, hogy hogyan tudom a játék frissítési frekvenciáját a játékon kívül állítani? Gondolok itt cfg fájl szerkesztésre, mert nem tudom melyikben tárolja a játék ezt a beállítást. Azért kellene, mert alapból 85 Hz-n akarja indítani, de a monitorom max 75Hz-et bír. Előre is kösz.
  • newc22
    Az 1.6.0 Patch tényleg optimalizálja a játékot?! Mert eddig elég jól beszaggatott.... Valamint ehhez a path telepítéséhez kell a többi javítás is?! Előre is köszi a segítségeket!
  • strebacom
    #45220-re senki nem válaszol????
  • Barny
    erosebb gepeken win7en sokkal jobban fut:) nalam pl ezerszer jobban megy
  • Shep
    Hát XP alatt márpedig jobban ment.
  • Kongy
    Pfuj... ehelyett lehetne benn inkább meztelen néni...
  • norbi2fraktal
    Spoileres kép!!!!!
  • tommygear
  • grebber
    GTA IV: Episodes from Liberty City v1.1.1.0 Patch (55mb)

GTA 4: Episodes from Liberty City v1.1.1.0 Patch

* Performance
    o • Improved memory management
    * Bug Fixes
    o • "RESC 10" error fix for specific hardware configurations
  • suti100
    Ez az új patch csak velem baszott ki? Mert nem megy még most sem a játék. Be jelentkezek utána play, és semmi:( Bekaphatnák már:(
    Lécci segítsetek ha tudtok!
    Előre is köszi!
  • MerlinW
    Hiányzik még oda minimum 1GB RAM. A VGA oké, a proci határeset, de mediumra elég. Tehát a RAM a lassulás okozója, Win7 kb 2x annyit eszik belőle, mint az XP.
  • Jossua
    A félelmetes szövegeket én sajnos csak akkor fogom érteni ha leforditják :)
  • mcsaba
    Hello, eddig xp-t használtam és ment jól a gta közepes grafikával, nemrég feltettem win7-est és akad a gta, de nem úgy mint más játék hanem kb 2 másodpercet megy és 4-6 másodpercet leakadva van megint 2-3 másodpercet megy és ismét 4-6 m-ig leakad, és akárhogy állitom a grafikát ha lehuzom minimumra vagy felhuzom ameddig engedi pontosan ugy akad mindkét beállitással. Gondoltam valameik program zavarhatja feltettem újra a win7-et csak a szükséges drivereket tettem fel, mindenből a legujjabbat és a gta-t de ugyan az, csak akad. Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz-es procim van 2 giga ram Radeon HD 3870 512 MB videókártya, ha valaki tudja mi lehet a gond vagy van valakinek ötlete kérem segitsen. Köszi.
  • SL
    kukorica next generation?
  • xido
    Isten vagy,akkor most a helyesírás ellenőrzőt is kapcsold be
  • macskássy
    hi ,már rég végig ,játszótam radeonal 100 fpéesel eyszerse haltam meg