54920
-
Szövegértelmezési gondjaid vannak? Az alap játékot végigvittem (XP-n jól ment) a kiegben, meg a motoros taggal megcsináltam már jó pár küldetést. És szerintem nem a legjobb játék, hogy szerinted az az egy dolog, de ne akard már a másikba bemagyarázni ugyanezt. -
n3whous3 #45262 mondom, én is ezt mondanám, ha nem tudnék vele játszani, "áh nagy szar az egész, nem érdekel ez engem, úgyse megy a gépemen". -
suti100 #45261 Mit vagy úgy oda, nekem patch óta a komplett játék nem megy...-.-" -
suti100 #45260 Ja, és köszi a segítséget! -
suti100 #45259 Az a baj,hogy én már letöröltem az alap játékot mert nem ment (eredeti volt, patch óta valamiért nem ment:S) és akkor ugyanoda integráljam a zanét a kiegben is majd? Vagy hova? -
Ha eredetid van, felesleges az Xlive mappa, csak az elmentéseket kell visszamásolnod és kész. -
Hali a Xlive és a Rockstar Games mappákat is backupoltam most raktam ujra a gépet mg a GTA-t akkor most a lgegyszerübb mgoldás mi arra hogy online mg mindenhogy menjen a mentés?
-
Az alapot végigvittem és messze áll a legjobb játéktól. Neked lehet, hogy az, de nekem távolról sem. -
Nálam az eredeti játékba integrált zenék szólnak a DLC-k alatt is.
A beállításokban csináltam egy complete scant, felismerte mindet és kész. -
hi
micsináljak hogy kapjak küldetéseket? megcsináltam a blod brothers küldetést és azóta semmi nincs -
n3whous3 #45253 igen én is ezt mondanám a helyedben, hogy magamat nyugtassam, mert egyébként is tudnám, hogy ez a legjobb játék amit valaha is csináltak C: -
n3whous3 #45252 talán ha eredetid lenne, akkor nem kúrná el a mentéseket -
Eredetid van? -
Hát nem leszek miatta depressziós, annyira nem jó ez a játék. -
Elég gázos rész szerintem (pont ott hagytam abba tegnap) Eleinte ugye csak a tükörben mutogatták a hátsóját aztán a végén jött a totálkép, kicsit olyan "csak azért is" hatása volt. -
suti100 #45248 Nem tudjátok véletlenül, hogy az EFLC-ben lehet a játékba integrálni zenét? Valami úton módon? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném! -
n3whous3 #45247 Hát így jártál -
strebacom #45246 Lehet hogy optimalizálja de szart sem ér, mert nálam eltüntek a mentések....és a patchelés után elölröl kezdte a játékot... a faxom ki van ezzel a szarral....
-
xido #45245 Erre nem ugrottak még a jogvédők?:)..San Andreasban ruhában dugásra meg igen?:) -
Nem tölti le az eredetit is. Szerintem csak annyit, amennyi kell a DLC-k futásához.
Vagyis az alapokat. Összehasonlítottam a Steam által most létrehozott mappát és a tartalmát a korábbi GTA4 mappával, s túl sok mindenben nem egyezik a kettő.
-
Optimalizálja és nem kellenek neki az előző frissítések. -
Tudom, én is ezt írtam.
Úgy értettem, hogy hiába van meg már az eredeti GTA IV Steam-en, a DLC-khez megint letölti az alap játékot.
Így van nálad is ugye? -
MyCream #45241 Már megoldottam, elindítottam window modba, így át tudtam állítani. -
Xboxon meg flottul megy. Engem nem az érdekel ,hogy jobb gépen, hogy megy win7 alatt, hanem az, hogy az én gépemen nem. -
MyCream #45239 Tud valaki abban segíteni, hogy hogyan tudom a játék frissítési frekvenciáját a játékon kívül állítani? Gondolok itt cfg fájl szerkesztésre, mert nem tudom melyikben tárolja a játék ezt a beállítást. Azért kellene, mert alapból 85 Hz-n akarja indítani, de a monitorom max 75Hz-et bír. Előre is kösz. -
newc22 #45238 Az 1.6.0 Patch tényleg optimalizálja a játékot?! Mert eddig elég jól beszaggatott.... Valamint ehhez a path telepítéséhez kell a többi javítás is?! Előre is köszi a segítségeket! -
strebacom #45237 #45220-re senki nem válaszol????

-
erosebb gepeken win7en sokkal jobban fut:) nalam pl ezerszer jobban megy -
Hát XP alatt márpedig jobban ment. -
Pfuj... ehelyett lehetne benn inkább meztelen néni... -
Spoileres kép!!!!!
-
-
GTA IV: Episodes from Liberty City v1.1.1.0 Patch (55mb)
GTA 4: Episodes from Liberty City v1.1.1.0 Patch
* Performance
o • Improved memory management
* Bug Fixes
o • "RESC 10" error fix for specific hardware configurations -
suti100 #45230 Ez az új patch csak velem baszott ki? Mert nem megy még most sem a játék. Be jelentkezek utána play, és semmi:( Bekaphatnák már:(
Lécci segítsetek ha tudtok!
Előre is köszi! -
Hiányzik még oda minimum 1GB RAM. A VGA oké, a proci határeset, de mediumra elég. Tehát a RAM a lassulás okozója, Win7 kb 2x annyit eszik belőle, mint az XP. -
Jossua #45228 A félelmetes szövegeket én sajnos csak akkor fogom érteni ha leforditják :) -
mcsaba #45227 Hello, eddig xp-t használtam és ment jól a gta közepes grafikával, nemrég feltettem win7-est és akad a gta, de nem úgy mint más játék hanem kb 2 másodpercet megy és 4-6 másodpercet leakadva van megint 2-3 másodpercet megy és ismét 4-6 m-ig leakad, és akárhogy állitom a grafikát ha lehuzom minimumra vagy felhuzom ameddig engedi pontosan ugy akad mindkét beállitással. Gondoltam valameik program zavarhatja feltettem újra a win7-et csak a szükséges drivereket tettem fel, mindenből a legujjabbat és a gta-t de ugyan az, csak akad. Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz-es procim van 2 giga ram Radeon HD 3870 512 MB videókártya, ha valaki tudja mi lehet a gond vagy van valakinek ötlete kérem segitsen. Köszi. -
SL #45226 kukorica next generation? -
xido #45225 Isten vagy,akkor most a helyesírás ellenőrzőt is kapcsold be
-
hi ,már rég végig ,játszótam radeonal 100 fpéesel 

eyszerse haltam meg