54920
-
xido #45343 Ne kritizáljátok..meg van magyarázva,hogy tört angolsággal beszélnek a játékban,nem 100%os nyelvtani helyességgel és ezt a fordításban is át kellett adni...ezért magyartalan néhol és kész... -
lool ez fel sem tűnt
SD:?SASADS -
ha ez így van akkor tényleg szar lett az egész
ráadásul azt írják hogy a jelenlegi patchel nem is működik -
hát ez is mi
mióta szop a vákum? max szív -
uram isten :/ ez no komment. -
kedden nekem is megjön -
n3whous3 #45337 jah, de ha ezeket a képeket rakták ki, akkor gondolom a legjobb fordításokat akarták kb bemutatni.... -
az tény hogy vannak benne érdekes mondatok -
n3whous3 #45335 ebből? 3. képen is mekkora gyökér a fordítás. Ez egy kalap szar lesz, kezdhetnék elölről kb. -
ldavid #45334 szerintem még remélni sem érdemes xD -
Opciókban a Noise effektet kapcsold ki. -
Én is tegnap kaptam levelet,hogy kedden várhatom a GLS-t. -
xido #45331 Hát ha már 73%-nál járnak,akkor ja...De remélem jobban átnézték a kiadott fejezeteket,nem úgy,mint annak idején a San Andreas borzalmas fordításánál...ezeken a képeken is látok sajnos helyesírásilag is meg magyarilag is bántót:) -
xido #45330 Wááá..ha minden igaz most akadtam rá a rég keresett Timsync mod-ra,amit már a San Andreasban is szerettem..valós időben játszani a játékkal:))) -
vajon tényleg lesz belőle valami? -
xido #45328 vagy simán menj multizni és deathmatch vagy verseny... -
n3whous3 #45327 mert azokban mi van ugyan, ami értelmesebb időtöltés? -
xido #45326 régi részekben és a kaszkadőr helyeket kerestem,reptéren ugrattam a rámpákon,taxiztam..ilyesmik:) -
idő elütésre szar a gta, túl földhözragadt a játékmenete. szerintem töröld, vannak sokkal élvezetesebb sandbox gamek pl just cause 2 vagy saints row 2 -
tudtok valami vicces dolgot amivel a játékban el lehet ütni az időt? pl a hinta katapult. (de ne azt) -
n3whous3 #45323 nekem tegnap küldtek, hogy kezdhetem rendelni -
Az homályosít. -
BIZ0906 #45321 Vissza mentem este 9 fele és zárva volt. Volt egy küldi ahol be kellett menni és egy csávóval beszélni az fegyvert rántott és hát vagy ő vagy én hát megőltem. Lehet ez volt az a küldi ahol épp a tulajt őltem meg? -
janika1972 #45320 A P betü játék közben lenyomva eltünteti a szemcséket nem? -
alapjáték van fent nekem azon se jó -
suti100 #45318 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni: Az EFLC-ben szemcsés a kép. Nem tudok rá valam imegoldálst? Előre is köszi! -
xido #45317 Akkor ez az eredmény csak az EFLC-el együtt felkerült update utáni helyzet?:)
Mert éjjel még az alapjátéknál nem volt ilyen:) -
ja nekem is olyan épp most nézem, majd megcsinálják de miért zavar az téged? semmi ninsc kb ott :D -
Nekem is olyan, valszeg az 1.1.1.0-as javítás cseszte el, mert előtte jó volt. Mondjuk baromira nem zavar, kb 2mp-ig látom a főmenüt... -
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html#fp10 -
Többször is elmondták és ki is volt írva, hogy este 8-tól reggel 6-ig. -
Ez a főmenü ugyebár a honlap mg sztinén majdnem ilyen csak a szöveg kicsit másképp vanfogalmazva
-
xido #45311 Na meg is van..#44782 körül van a téma és ott ezek a mod nevek:
"-Ultimate Texture pack 2.0
-VisualIV 1.5.4
-Sharpen Shader 2 DKT70
-Environment mod 5
-Realism mod
esetleg még EnbSeries 0.077b vagy újabb."
Azt hiszem a Realism volt a kocsik.. -
xido #45310 Próbálj vissza lapozni,nem tudom hány oldallal ezelőtt láttam itt pár képet és a hozzá tartozó mod neveket,de sajnos nem tudom már én se,hogy keressek rá:) -
valamilyen jó valós autó patchet tud valaki mondani? -
xido #45308 Mutass már egy screenshotot róla...directx,vga driver,minden oké?...Én 2 napja raktam fel újra..live fent volt már,felraktam a játékot,utána indítottam volna,kérte a social-t,felraktam a játék lemezéről..aztán elindult,nyögte,hogy frissítést talált,leszedte az 1.06-ot,törölte a régi social-t,új bejelentkező ablak play(offlin)/play menürésze is flottul jön be,aztán a játéké is..minden gond nélkül...nálam ez volt a sorrend... -
nekem sem jó. -
HELP PLEASE
Hiába rakom fel az IE flasht a javat az akarmit ugyanugy ez van a fomenuben
Sőt a honlapnál is a social club TV honlapja is ilyen szarul jön be
Másnak megy rendesen a honlap is mg a gém főmenüje is?
Mit tudok tenni? -
nem dolgoztak ma így nem -
Olvastam, hogy csak egy küldetésben mehetsz bele.
Nem értem, ah megcsinálták az egészet és amúgy is az éjszakai életről szól a a buzi tóni egy jó nagy része, miért nem lehet meglátogatni amikor csak akarjuk.
Valakinek már küldött levelet a CD galaxis?:S